|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#641 | |
|
Registered User
Likes (Received): 93
|
Quote:
E OK aplicatia dar... de ce alunecarea de teren de la Domasnea e localizata la Bucuresti? |
|
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Sunt datele gresite de la CNADNR, daca observi in tabelul acesta : http://cnadnr.ro/drumuri.php la 2.2 DN 6 (Varianta de ocolire Domasnea) 0+000-3+200 ; pozitia kilometrica pentru DN 6 incepe la km 0 + 000 m si se termina la km 3 + 200 m asa ca e localizata in Bucuresti. Ma gandesc sa introduc un sistem de votare pentru fiecare drum si daca o restrictie primeste voturi negative, aceasta sa nu mai fie afisata ex -10 voturi. Am adugat ieri 'Starea vremii' (harta Weather de la google maps) - colt dreapta sus. Voi adauga un mic tutorial (help - ce face site-ul, unde dai click ). Voi adauga restrictiile lunare - informatii provenite tot de la CNADNR : http://www.cestrin.ro:8080/restrictii/default.aspx |
|
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Registered User
Likes (Received): 139
|
Quote:
As vrea sa merg in weekendul asta...dar din diferite motive trebuie sa pot fi gasit oricand. |
|
|
|
|
|
|
#644 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|
Nu prea.
Am fost asta vara pe acolo, si am stat cazat peste noapte la Obarsia Lotrului (la intersectia cu DN7A), unde am fost in zona crepusculara a GSMului. Abia cand am ajuns a doua zi la Voineasa am fost inundat cu mesaje. Nu stiu exact cat din traseu nu e acoperit, in Ranca, cel putin, aveam semnal, dar mai departe nu Iar spre Alba, nu am fost...LE: poate harta ASTA te ajuta
|
|
|
#645 |
|
Registered User
|
Puteti sa-mi spuneti care e starea drumului dintre Slatina Timis si Brebu Nou (Trei Ape, Garana) din judetul Caras Severin? Am inteles ca e in lucru pana in 2013 dar as vrea sa stiu daca si cum se poate circula acum pe acolo.
Mai exact daca se merita sa merg pe acolo (venind din Timisoara) sau sa merg pe clasicul drum dinspre Resita? |
|
|
|
|
|
#646 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
stie careva cum e drumu zalau-simleu silvaniei-marghita-sacueni-debrecen ?
sau zalau-simleu silvaniei-marghita-valea lui mihai-debrecen ? care varianta e mai ok? |
|
|
|
|
|
#647 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Stie cineva cum e drumul intre Reghin si Dej (pe langa Bistrita si prin Beclean, adica DN15A+DN17)? Multumesc.
|
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ar fi o varianta sa mergi pe DN 16 (Reghin Apahida) si DN 1C Apahida - Dej. (DN 16 dezastru complet, DN 1C perfect). Acum depinde de unde mergi spre Dej. O varianta vialbila folosita de mine de multe ori de a ajunge la dej e pe ocolite prin Tg Mures-campia turzii-turda-centura cluj-dej. Poate e mai lung...dar mult mai rapid. |
|
|
|
|
|
|
#649 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Mersi @alecu. Folosesc acelasi traseu ca tine, dar eram curios cum e pe traseul mai scurt. Cred ca raman pe varianta asta pana se termina cu reparatul. Sunt curios daca intre CT-Turda folosesti AT (vreo 8 km) sau DN?
|
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Registered User
|
Quote:
Eu de fapt am facut multa vreme naveta Iernut-Dej de aia chiar era avantajos prin Cluj. Ar mai fi o varianta pe niste judetene...care chiar o iau pe direct spre dej (gherla) fara a fi nevoit sa parcurgi o latura sau alta a unui romb. Iar calitatea acestor judetene nu e chiar proasta. |
|
|
|
|
|
|
#651 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
DN13A reparatii podet Viforoasa. Deviere trafic cu semafor. Stationare ~7min. Drum de ocolire prost ~600m.
|
|
|
|
|
|
#652 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Incet-incet UMB termina tronsonul Totova-Albita din E581. Au mai ramas cativa km din vechiul asfalt intre Crasna si Husi pe la jumatatea traseului(in dreptul satului Oltenesti). Insa se lucreaza la poduri si desigur urmeaza stratul final care va implica cozi infernale in mijlocul verii.
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Va rog frumos pe cei care au parcurs de curand traseul Tg.Jiu-Baia de Arama - Baile Herculane (DN 67D) sa posteze informatii despre starea acestui drum,multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Registered User
Likes (Received): 24
|
Quote:
PS Mergi la Hercules Maraton? |
|
|
|
|
|
|
#655 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Nu, vreau sa merg de Rusalii intr-un weekend prelungit
|
|
|
|
|
|
#656 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Tg.Jiu-Baia de Arama - bun spre foarte bun
Baia de Arama - Baile Herculane - bun pana la intersectia cu drumul care merge la Cerna-sat, dupa aceea, pana la Herculane este foarte prost, multe gropi. Nu am fost eu, a fost un prieten acum 3 saptamani. |
|
|
|
|
|
#657 |
|
Registered User
|
Subscriu la ce a zis dcr965. Am fost pe acolo in septembrie si este exact cum a fost descris mai sus.
|
|
|
|
|
|
#658 |
|
I ♥ Timişoara
Likes (Received): 611
|
Ce variante de drum exista pentru Cluj-Sighisoara?
Dpdv al calitatii drumului, dar si al peisajelor si aglomeratiei de pe drum. Voi fi de vineri pana duminica la Cluj, si daca vremea nu va fi rea, as trage o fuga si pana la Sighisoara. Aceeasi intrebare si pt Sighisoara-Timisoara. Multam!
|
|
|
#659 | |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Quote:
2.Cluj-Apahida-SarmaselGara-Band-TgM-Sighisoara 162km 2h50" Pentru peisaje: Cluj-Faget-Salicea-Iara-Buru-Rimetea-Aiud-Teius-Blaj-Tarnaveni-Coroisanmartin-Viisoara-Dumbraveni-Sighisoara. 233km 4h Sighisoara-Timisoara : Sighisoara-Agnita-Sibiu-Deva-Lugoj-Timisoara. Atentie! DN14 Sighisoara-Medias-Sibiu in reparatii capitale. |
|
|
|
|
|
|
#660 |
|
Registered User
|
Nu iti recomand drumul de la Salicea la Buru, este plin de gropi deoarece in judetul Cluj nu s-au accesat fonduri europene pentru repararea lui. Ca alternativa, tot pentru peisaje, Cluj-Turda, DN 75 catre Buru, apoi stanga pe DJ107M care duce catre Remetea. Anul trecut, in iunie, era aproape terminata modernizarea lui.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|