daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > World Development News Forums > Megatalls

Megatalls Discussions of projects under construction at least 600m/2,000 ft tall.



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old January 29th, 2015, 11:19 PM   #661
eurico
Moderator
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 30,469
Likes (Received): 6416

There is no update on location, no news whatsoever, the site still busy with semi permanent store etc... I think we wont see any construction update soon.... Probably the developer will put this project onhold this untill further notice
__________________

FirzDaurens_ liked this post
eurico no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old January 31st, 2015, 04:46 AM   #662
rocku
Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 10
Likes (Received): 4

WOW!
rocku no está en línea   Reply With Quote
Old January 31st, 2015, 06:01 AM   #663
FirzDaurens_
007 Agent
 
FirzDaurens_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Kuala Lumpur / Shah Alam
Posts: 541
Likes (Received): 307

Quote:
Originally Posted by eurico View Post
There is no update on location, no news whatsoever, the site still busy with semi permanent store etc... I think we wont see any construction update soon.... Probably the developer will put this project onhold this untill further notice
I hope there is a good news about this project, in nearly future
__________________
Feels free to like our page at facebook https://m.facebook.com/ItsAseanSkyline/
Send your photo to us. We'll credit your name! Have a nice day!
FirzDaurens_ no está en línea   Reply With Quote
Old March 10th, 2015, 05:04 PM   #664
Reve Ahmad
Registered User
 
Reve Ahmad's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Chon Buri, Thailand
Posts: 2,335
Likes (Received): 649

Boro-boro mau bangun supertall, dollar aja 13rb, biaya kalau dalam rupiah its no problem, tapi kalau kebanyakan beli skala besar pake dollar mah, kayanya yakin banget ni project cuma sebagai pencari popularitas. Liat aja the icon mantannya st regis, mulai UC 350m kabarnya. Tpi kalau gedung 600 meter, buat ukuran indonesia kayany masih jauh banget.

menurut gue sih, EX Tower eks EX PI by Cina Sonangol yg kayany diberi nama Thamrin Tower bakalan duluan, 441m. Really big for Indonesia. Semoga pengorbanan ngebuang EX ga percuma, ntar kakak Signature baru bisa nyontek, nyontek progress maksudnya, jgn bilang2 cuma sidang, uji ini, izin ina inu, noh liat cemindo tower buktiny bertengger, kabarny mau jadi 1st supertall indonesia. Malu lah sama Distric 8 juga yg cepet banget. kalau g mampu serahin ke ASG aja, dia aja berani keluarin gedung 280 meter.

bilang jujur lebih baik, kalau memang belum mampu.

Last edited by Reve Ahmad; March 18th, 2015 at 07:18 PM.
Reve Ahmad no está en línea   Reply With Quote
Old March 10th, 2015, 05:23 PM   #665
Crazy Dude
Urban Explorer
 
Crazy Dude's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Sydney
Posts: 2,534
Likes (Received): 3386

Yes, I am also starting to lose my faith in this project.

PS. Please post in English if you're in international section of SSC forum.
__________________
Im hung like Einstein
And smart
as a Horse
Crazy Dude no está en línea   Reply With Quote
Old March 10th, 2015, 05:42 PM   #666
Kyll.Ing.
Registered User
 
Kyll.Ing.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Trondheim
Posts: 1,088
Likes (Received): 3645

Quote:
Originally Posted by Reve Ahmad View Post
Boro-boro mau bangun supertall, dollar aja 13rb, biaya kalau dalam rupiah its no problem, tapi kalau kebanyakan beli skala besar pake dollar mah, kayanya yakin banget ni project cuma sebagai pencari popularitas. Liat aja the icon mantannya st regis, mulai UC 350m kabarnya. Tpi kalau gedung 600 meter, buat ukuran indonesia kayany masih jauh banget.

menurut gue sih, FX Tower eks FX PI by Cina Senganol yg kayany diberi nama Thamrin Tower bakalan duluan, 441m. Really big for Indonesia. Semoga pengorbanan ngebuang FX ga percuma, ntar kakak Signature baru bisa nyontek, nyontek progress maksudnya, jgn bilang2 cuma sidang, uji ini, izin ina inu, noh liat cemindo tower buktiny bertengger, kabarny mau jadi 1st supertall indonesia. Malu lah sama Distric 8 juga yg cepet banget. kalau g mampu serahin ke ASG aja, dia aja berani keluarin gedung 280 meter.

bilang jujur lebih baik, kalau memang belum mampu.
No idea what you're trying to say, but I love the casual use of English words and phrases in between all this. It's pretty much how I would pretend to write Indonesian if I had to.
__________________
Poe's law: You can't impersonate stupidity without somebody mistaking it for the real thing.

Ultra84, ilyas world liked this post
Kyll.Ing. no está en línea   Reply With Quote
Old March 10th, 2015, 07:09 PM   #667
Ch.W
Registered User
 
Ch.W's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Heinsberg - near Cologne
Posts: 1,780
Likes (Received): 5180

Quote:
Originally Posted by Reve Ahmad View Post
Boro-boro mau bangun supertall, dollar aja 13rb, biaya kalau dalam rupiah its no problem, tapi kalau kebanyakan beli skala besar pake dollar mah, kayanya yakin banget ni project cuma sebagai pencari popularitas. Liat aja the icon mantannya st regis, mulai UC 350m kabarnya. Tpi kalau gedung 600 meter, buat ukuran indonesia kayany masih jauh banget.

menurut gue sih, FX Tower eks FX PI by Cina Senganol yg kayany diberi nama Thamrin Tower bakalan duluan, 441m. Really big for Indonesia. Semoga pengorbanan ngebuang FX ga percuma, ntar kakak Signature baru bisa nyontek, nyontek progress maksudnya, jgn bilang2 cuma sidang, uji ini, izin ina inu, noh liat cemindo tower buktiny bertengger, kabarny mau jadi 1st supertall indonesia. Malu lah sama Distric 8 juga yg cepet banget. kalau g mampu serahin ke ASG aja, dia aja berani keluarin gedung 280 meter.

bilang jujur lebih baik, kalau memang belum mampu.
Google Translator

How could wake supertall, wrote 13rb dollars, the cost in dollars if its no problem, but if most of the large-scale buying of dollars mah use, rich sure really ni project just as search popularity. Watch as the icon ex st regis, reportedly began UC 350m. TPI when building 600 meters, for the size of Indonesia kayany still very far away.

I think that anyway, FX Tower ex FX PI by China Senganol that kayany named Thamrin Tower going first, 441m. Really big for Indonesia. Hopefully ngebuang FX ga useless sacrifice, ntar new Signature sister could cheat, cheat progress means, jgn bilang2 just trial, this test, permission ina inu, noh clay cemindo buktiny tower perch, kabarny want to be 1st supertall Indonesia. Shame the same was also distinguished Distric 8 fastly. if g is able serahin to ASG wrote, he wrote daring keluarin building 280 meters.
Honestly say better, if it has not been able to.
__________________

Zaz965 liked this post
Ch.W no está en línea   Reply With Quote
Old March 11th, 2015, 12:04 AM   #668
FirzDaurens_
007 Agent
 
FirzDaurens_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Kuala Lumpur / Shah Alam
Posts: 541
Likes (Received): 307



Still better the Indonesian language than those google translator Even I'm Malaysian, I still can understand what he try to talkin about. But as everyone hope, I hope this project will start in nearly future.
__________________
Feels free to like our page at facebook https://m.facebook.com/ItsAseanSkyline/
Send your photo to us. We'll credit your name! Have a nice day!
FirzDaurens_ no está en línea   Reply With Quote
Old March 15th, 2015, 01:47 PM   #669
JuLiO RoNaLdI
Penggemar Arsikektur
 
Join Date: Feb 2015
Location: Pontianak
Posts: 133
Likes (Received): 5

See the official website of Signature-Tower
You will not to fear that ST will be not executed, see the news, see the picture of the Under Construction ST.
www.signature-tower.com/site
__________________
[SIZE=2]"Sedikit demi sedikit menjadi bukit."
JuLiO RoNaLdI no está en línea   Reply With Quote
Old March 15th, 2015, 01:50 PM   #670
JuLiO RoNaLdI
Penggemar Arsikektur
 
Join Date: Feb 2015
Location: Pontianak
Posts: 133
Likes (Received): 5

www.signature-tower.com/site

Padahal udah dibuat 2013, itu website resmi loh. Jangan pikir Signature Tower bakalan tidak di proses. Tunggu informasi dulu, jangan senang dan jangan sedih.
__________________
[SIZE=2]"Sedikit demi sedikit menjadi bukit."
JuLiO RoNaLdI no está en línea   Reply With Quote
Old March 15th, 2015, 02:01 PM   #671
JuLiO RoNaLdI
Penggemar Arsikektur
 
Join Date: Feb 2015
Location: Pontianak
Posts: 133
Likes (Received): 5

NATIONAL SPIRIT

Signature Tower Jakarta celebrates the Indonesian spirit through the incorporation of the National Day of Independence date, 17 August 1945, into the organization of the tower facade and visible from each side.

Visible during the day, there are 16 highly polished stainless-steel leaves that ascend the corners of each facade to include the singular spire at the summit, representing the 17th day. There are 8 illuminated decorative glass flower buds that step their way up the center of each facade culminating at the 45 meter tall spire, thus symbolizing the 17th day of the 8th month in the 45th year.

Located at the base of the tower and central to the theme are the principal entrance features. Inspired by traditional Indonesian culture, these entry gates are composed of 5 stepped pylons representing the five principals of Pancasila. These principles serve as the foundation from which the budding flower and leaves (Pancasila) spread from the corners of the tower as it rises to culminate at the single central spire – representing a united Indonesian people; hence the principles spreading from the base of the tower, upward and out to all corners of Indonesia.

In the evening on national holidays, we envision the 16 leaves and spire would be outline with white LED lights, the 8 glass flower buds lit in red light and the central spire illuminated with alternating 45 red and white LED bands. During non-holidays, the lighting would be able to be changed to suit the particular occasion.
__________________
[SIZE=2]"Sedikit demi sedikit menjadi bukit."
JuLiO RoNaLdI no está en línea   Reply With Quote
Old March 15th, 2015, 02:03 PM   #672
JuLiO RoNaLdI
Penggemar Arsikektur
 
Join Date: Feb 2015
Location: Pontianak
Posts: 133
Likes (Received): 5

Signature Tower Jakarta, Indonesia

The design of Signature Tower Jakarta sets a high standard of luxury development and accommodation. Soaring 638m with 111 floors above ground, it is a well-integrated tower and mixed-use development with state of the art Architectural Design that is efficient and functional. It is a well integrated tower and mixed-use development, with state of the art Architectural Design that is efficient and functional.

The small building foot print and appropriate floor areas help to minimize and optimize the use of land and precious building materials. In return, the efficient floor plans help to maximize usable Rental Space and therefore the Owner’s return on investment

The design of the development is intended to facilitate construction that is a rational and appropriate approach to the Architecture, Structure, and Engineering Concepts that takes into account: Constructability, Speed of Construction, and Cost.

The design of the development will take into account issues related to the environment and sustainable design techniques, such as striving to reduce the amount of energy consumed (through thoughtful selection of materials and building systems) and maximize the use of recycled materials.

Signature Tower Jakarta is an elegant and contextual design that is intended to become an iconic representation of Jakarta and raise the level of quality for corporate developments in the region and the world.
__________________
[SIZE=2]"Sedikit demi sedikit menjadi bukit."
JuLiO RoNaLdI no está en línea   Reply With Quote
Old March 15th, 2015, 02:12 PM   #673
JuLiO RoNaLdI
Penggemar Arsikektur
 
Join Date: Feb 2015
Location: Pontianak
Posts: 133
Likes (Received): 5

Please don't use Indonesian Language in the general forum of Indonesia. Everybody can see, but everybody will not understand what you means.
General forum is public, not just Indonesian people can see. Other country people will decide to go back and see the real "Public forum" with only the default language we use of the world, English.
__________________
[SIZE=2]"Sedikit demi sedikit menjadi bukit."
JuLiO RoNaLdI no está en línea   Reply With Quote
Old March 18th, 2015, 07:23 PM   #674
Reve Ahmad
Registered User
 
Reve Ahmad's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Chon Buri, Thailand
Posts: 2,335
Likes (Received): 649

Quote:
Originally Posted by Ch.W View Post
Google Translator

How could wake supertall, wrote 13rb dollars, the cost in dollars if its no problem, but if most of the large-scale buying of dollars mah use, rich sure really ni project just as search popularity. Watch as the icon ex st regis, reportedly began UC 350m. TPI when building 600 meters, for the size of Indonesia kayany still very far away.

I think that anyway, FX Tower ex FX PI by China Senganol that kayany named Thamrin Tower going first, 441m. Really big for Indonesia. Hopefully ngebuang FX ga useless sacrifice, ntar new Signature sister could cheat, cheat progress means, jgn bilang2 just trial, this test, permission ina inu, noh clay cemindo buktiny tower perch, kabarny want to be 1st supertall Indonesia. Shame the same was also distinguished Distric 8 fastly. if g is able serahin to ASG wrote, he wrote daring keluarin building 280 meters.
Honestly say better, if it has not been able to.
Thanks for translation, I mean EX at Plaza Indonesia, not FX (edited).

Start optimism for this projejct. Good job Om Tommy Winanta
__________________

Ch.W liked this post
Reve Ahmad no está en línea   Reply With Quote
Old March 19th, 2015, 04:36 AM   #675
nonotz
Antek Changi
 
nonotz's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: PDG -> CGK -> PEK
Posts: 389
Likes (Received): 75

im just too excited for this project ..
nonotz no está en línea   Reply With Quote
Old March 23rd, 2015, 11:45 PM   #676
Ch.W
Registered User
 
Ch.W's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Heinsberg - near Cologne
Posts: 1,780
Likes (Received): 5180

Quote:
Originally Posted by nonotz View Post
im just too excited for this project ..
Me too! I like this tower very much, especially the crown design is amazing! I hope they will build it so without major delays.
Ch.W no está en línea   Reply With Quote
Old March 28th, 2015, 01:46 AM   #677
magneto102
Registered User
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 13
Likes (Received): 3

hope they are really going to start the construction !!!
__________________

Ch.W liked this post
magneto102 no está en línea   Reply With Quote
Old April 8th, 2015, 06:31 PM   #678
Reve Ahmad
Registered User
 
Reve Ahmad's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Chon Buri, Thailand
Posts: 2,335
Likes (Received): 649

Signature Tower not stopped construction, read Kompas.Com

JAKARTA, KOMPAS.com – Kredo Olimpiade, citius, altius, dan fortius atau tercepat, tertinggi, dan terkuat rupanya sudah mewabah di dunia properti dan konstruksi.

Sesama negeri jiran, Indonesia, Malaysia, dan Thailand kini tengah berlomba menjadi yang terdepan dalam pembangunan pencakar langit.

Statistik Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH) menampilkan komparasi aktivitas pembangunan gedung jangkung di ketiga negara tersebut. Komparasi dilakukan atas jumlah gedung yang dikembangkan, populasi gedung yang rampung pembangunannya (completion), dan ketinggian.

Kompetisi pencakar langit, sejatinya mulai berlangsung sejak 1996. Saat itu, praktis, Indonesia, Malaysia, dan Thailand terlibat dalam rivalitas pembangunan gedung-gedung komersial dengan fungsi sebagai hunian, perkantoran, dan juga hotel.

Tahun 1996, Thailand sebagai salah satu macan Asia mampu mengungguli Indonesia dan Malaysia. Negeri Gajah Putih ini bisa membangun lima pencakar langit dengan ketinggian bervariasi serentang 165 meter hingga 221 meter. Kelima gedung jangkung tersebut adalah RS Tower, Tipco Tower, Abdulrahim Place, Thai Wah Tower II, dan Jewelry Trade Center.

Sementara Indonesia, meski kalah dalam populasi gedung, namun sanggup membangun Amartapura I setinggi 163 meter dan BNI Tower atau Wisma 46 yang menjulang 262 meter. BNI Tower ini sekaligus didapuk sebagai pencakar langit tertinggi ketiga di Asia Tenggara pada saat itu, setelah United Overseas Bank Plaza One, setinggi 280 meter, dan Overseas Union Center (278). Kedua gedung ini berada di Singapura.

Sedangkan Malaysia, pada tahun 1996 masih dianggap “anak bawang” karena hanya bisa mendirikan satu pencakar langit yakni Menara TA One dengan ketinggian 151 meter.

Namun, keadaan berbalik, saat Thailand membuktikan diri sebagai Macan Asia sejati. Tahun 1997, Baiyoke Tower II menjungkalkan rekor United Overseas Bank Plaza One. Baiyoke Tower II mengangkasa 304 meter (supertall) dansukses menjadi ikon negara sekaligus terjangkung di Asia Tenggara.

Tak hanya satu pencakar langit yang dikembangkan Thailand, juga dua lainnya yakni Italthai Tower setinggi 163 meter dan Jasmine International Tower dengan ketinggian 206 meter.

Medio tersebut Indonesia cuma memperkaya kaki langit Jakarta dengan dua menara InterContinental atau MidPlaza sejangkung 155 meter dan Menara Kadin 169 meter. Sementara Malaysia, vakum merampungkan gedung.

Rivalitas kian sengit setahun berikutnya. Pada kurun waktu itu, saat krisis multidimensi melanda sebagian negara Asia Tenggara, Malaysia justru sukses membangun reputasi di kancah pencakar langit dunia dengan Petronas Tower. Menara kembar ini merupakan supertall pertama Malaysia yang mengangkasa 452 meter.

Pada saat yang sama, Indonesia hanya mampu membangun apartemen Taman Anggrek 151 meter. Berbeda dengan Thailand yang sempat membangun tiga gedung dengan ketinggian 151 meter-167 meter.

Kini, lebih dari satu dekade berlalu, ketiga negara tersebut terus berpacu merealisasikan ambisi membangun ikon-ikon negara yang sekaligus dianggap sebagai representasi tempat yang tepat untuk investasi.

Dalam statistik CTBUH Indonesia punya 65 pencakar langit dengan ketinggian 150 meter ke atas. Sebelas di antaranya masih dalam tahap pembangunan, dengan dua gedung sudah tutup atap. Termasuk di antara sebelas gedung itu adalah supertall Cemindo Tower yang mendongak 304 lantai.

Sedangkan Malaysia mengoleksi 62 gedung dengan ketinggian 150 meter ke atas. Tiga belas gedung di antaranya dalam tahap konstruksi dengan satu gedung mencapai tahap tutup atap yakni Ilham Baru Tower setinggi 298 meter.

Thailand cukup puas dengan memiliki 60 gedung di atas 150 meter, dengan satu gedung dalam tahap pembangunan yakni M Silom setinggi 198 meter.

Menurut Editor CTBUH, Daniel Safarik, jika dilihat dari ketinggian gedung dengan kategori supertall eksisting, Malaysia unggul sebanyak tiga gedung yakni si kembar Petronas Tower dan Menara Telekom. Disusul Thailand dengan satu gedung Baiyoke Tower II.

“Ada pun supertall yang masih dalam tahap konstruksi, Indonesia berada di urutan atas dengan tiga gedung, Malaysia dua gedung, dan Thailand satu gedung,” ungkap Daniel dalam penjelasannya melalui surel yang dikirim kepada Kompas.com, Jumat (19/12/2014).

Daniel melanjutkan, dengan statistik demikian, dapat disimpulkan bahwa pasar Indonesia lebih dinamis dan tumbuh sehingga memungkinkan dibangunnya pencakar-pencakar langit baru. Berbeda kondisinya dengan pasar Thailand yang saat ini justru lebih lambat dibanding Indonesia, dan Malaysia.

“Proposed project”

Selain gedung eksisting dan dalam tahap konstruksi, CTBUH juga mencatat proyek-proyek proposal di ketiga negara ini. Malaysia tampil sebagai negara dengan proyek proposal terbanyak yakni lima proyek.

Indonesia mengekor di tempat kedua dengan empat proyek. Dua di antaranya megatall (ketinggian di atas 500 meter)yakni Signature Tower Jakarta setinggi 638 meter dan Pertamina Energy Tower (523 meter). Dua lainnya merupakan supertall yakni Peruri 88 (389 meter), dan Arthaloka Square (360 meter).

Managing Director Pandega Desain Weharima (PDW) Architects, Prasetyoadi, mengungkapkan, progres Signature Tower Jakarta, masih terus berlanjut hingga saat ini. Tidak ada sinyalemen ditunda, batal, atau diurungkan sebagaimana rumor yang berkembang selama ini.

“Signature Tower Jakarta sudah memenuhi persyaratan Tim Penilai Arsitektur Kota (TPAK) untuk arsitekturnya. Saat ini hasil TPAK sedang di-review oleh Dinas Perhubungan untuk traffic udara dan juga Dinas Pemadam Kebakaran,” ujar Prasetyoadi, kepada Kompas.com, Sabtu (3/1/2015).

Dia mengakui, realisasi pembangunan Signature Tower Jakarta memang terlambat. Sedianya pembangunan dilakukan awal tahun 2015. Namun, karena beberapa perubahan desain, konstruksi belum bisa dimulai.

“Setelah TPAK, Signature Tower Jakarta akan diuji Tim Penasihat Konstruksi Bangunan (TPKB) dan Tim Penasehat Instalasi Bangunan (TPIB). Segera setelah semuanya beres, pembangunan akan dimulai,” tandas Prasetyoadi.

Signature Tower Jakarta dirancang oleh Smallwood, Reynolds, Stewart, Stewart and Associates Inc. (SRSSA) yang dibantu PDW Architects sebagai mitra lokal. PT Grahamas Adisentosa mengembangkan proyek ini dalam cakupan 111 lantai yang berisi ruang ritel, perkantoran, dan hotel.

Source:
http://properti.kompas.com/read/2015...jadi.Tertinggi
Reve Ahmad no está en línea   Reply With Quote
Old April 9th, 2015, 12:00 AM   #679
ZZ-II
I love Skyscrapers
 
ZZ-II's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Near Ingolstadt in Bavaria
Posts: 33,509
Likes (Received): 6533

Please translate in english
ZZ-II no está en línea   Reply With Quote
Old April 9th, 2015, 12:08 AM   #680
lowenmeister
Registered User
 
lowenmeister's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 816
Likes (Received): 3420

From the article above
The important part:
Quote:
"Proposed Project"

In addition to the existing building and the construction phase, CTBUH also noted the projects proposals in these three countries. Malaysia appears as the country with the project proposal, include five projects.

Indonesian trailing in second place with four projects. Two of them megatall (height above 500 meters) the Signature Tower Jakarta as high as 638 meters and Pertamina Energy Tower (523 meters). The other two are supertall namely Peruri 88 (389 meters), and Arthaloka Square (360 meters).

Managing Director Pandega Weharima Design (PDW) Architects, Prasetyoadi, reveal, progress Signature Tower Jakarta, still continues to this day. No indication is delayed, canceled, or undone as rumors over the years.

"Signature Tower Jakarta is compliant with the City Architectural Assessment Team (LFPR) for its architecture. Currently LFPR results are reviewed by the Department of Transportation for air traffic as well as the Fire Department, "said Prasetyoadi, to Kompas.com, Saturday (03/01/2015).

He admitted, the realization of the construction of Signature Tower Jakarta is too late. Originally, the construction was done earlier in the year 2015. However, due to some changes in the design, construction can not begin.

"After the LFPR, Signature Tower will be tested Jakarta Building Construction Advisory Team (indicates that TPKB) and Advisory Team Building Installations (TPIB). As soon as everything is sorted out, the construction will begin, "said Prasetyoadi.

Signature Tower Jakarta designed by Smallwood, Reynolds, Stewart, Stewart & Associates Inc. (SRSSA) assisted PDW Architects as local partners. PT Grahamas Adisentosa develop this project in the scope that contains the 111 floor retail space, offices, and hotels.
__________________

Ch.W liked this post
lowenmeister no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
megatall

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 01:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu