|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#21 |
|
Velebitski degen
Likes (Received): 47
|
Ovo je "SDP-ova" varijanta nakon pobjede na izborima 2000.g. Užas. Digli bi teren gore, a ispod bi bila garaža.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Čemu ova dretva?!
Pa ovo što se radi nije nikakva obnova nego uklanjanje kritičnih točaka najvjerojatnije po nalogu UEFE da se zadovolje uvjeti za igranje europskih utkamica. Da to ne naprave mogli bi se od ove godine najvjerojatnije pozdraviti s igranjem na Maksimiru. Drugim riječima voda je došla do grla i ovo nije nikakva obnova. Praktički se mijenjaju uništeni teren i stolice. I popravlja strgani semafor . Kakva je to obnova? To je popravljanje uništenog inventara ![]()
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
Likes (Received): 147
|
Zato jer nismo imali dretvu o stadionu.. ono prije je bio kaos s anketom. Nitko te ne sili da pišeš ovdje uostalom
Ulaganje od 30 milja kuna nije obnova? A dobro.. No možda je Masonac greškom stavil "obnova" u naslov.. bolje nam je da ovo općeniti thread o Maksimiru.. dakle samo [Zagreb] - Stadion Maksimir |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
Likes (Received): 147
|
Nek se javi na fejs Sandi Mamić i sredit će odgovor za 5 min.... kakva web komunikacija.. jako je optimističan ako misli da to netko čita u klubu
S klubom na žalost jedino preko telefona ili fejsbuka. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
ruralan
Likes (Received): 745
|
taj dio ni meni nikad neće biti jasan...
nadam se da će ga sad sredit i postavit nekakvo platno/ceradu/štogod sa nekakvom grafikom i prekriti tu sramotu... al mene fascinira ovaj rasvjetni stup između sjevera i zapada ![]() najgenijalnija stvar koju sam ikada vidio na nogometnim stadionima
|
|
|
#27 |
|
SuperMod
|
čovjek je u pravu...da taj zid već godinama nisu mogli ožbukat jednostavno nije istina
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
Likes (Received): 282
|
To je skupo ,nas ti koliko bi takva obnova tog zida kostala nase prirezne obveznike??? Kad rođo to dodje na-bact , eee stari moj , to ima posla bar 10 milijuna kn
(u omjeru 20 /80) s odgovornima za natjecaje.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
;)
Likes (Received): 1426
|
Na koju foru je na ovome stadionu taj neožbukani zid estetski problem?! WTF Taj lik samo traži opravdanja da dobije Dinamov grb na stadionu, i sam zna da je ta gola cigla najmanja estetska greška.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yosemite Sam
|
Mamić u Dubaiju nagovorio šeike da ulažu u Dinamo. Za početak, Arapi će graditi - Maksimir!
Sa mnom u Zagreb stižu jako dobre vijesti za Dinamo! Koje? Neću sada o tome. Treba završiti sve sastanke pa onda govoriti o svemu što sam dogovorio - kaže Mamić O tome smo već pisali, a sad je eto, stigla i službena potvrda. Ujedinjeni Arapski Emirati uložit će novac u Dinamo! Bit će to jedan od najvećih poslova koji je sklopio Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić. - Sa mnom u Zagreb stižu jako dobre vijesti za Dinamo! Koje? Neću sada o tome. Treba završiti sve sastanke pa onda konkretno govoriti o svemu što sam dogovorio u Dubaiju - bio je zakopčan Mamić. Ipak, na pitanje jesu li dobre vijesti arapsko ulaganje u Dinamo, izvršni dopredsjednik je kazao: - Jesu! U što će to uložiti Ujedinjeni Arapski Emirati kad je u pitanju Dinamo? Upućeni izvori tvrde da će izvršni predsjednik u Dubaiju pokušati dogovoriti arapsko ulaganje u novi stadion!? Ne zna se bi li bilo djelomično, polovično ili potpuno, ali je njegov posjet navodno baš inspiriran tom idejom. http://sportske.jutarnji.hr/arapi-gr...simir-/951474/ |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Moderator
Likes (Received): 441
|
Kad tekst piše Davorin Olivari mora u tome bit neke istine. Mamić: "Davorine pa nećemo skrivati da smo prijatelji".
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
Likes (Received): 189
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Organ nereda
Likes (Received): 942
|
Sumnjam!
Stadion Maskimir je gradski stadion, a gradom Zagrebom vlada SDP. Mamić nad stadionom Maksimir ima ingerencije 0,000000001 %. To je isto kao da ja pregovaram sa Arapima o Todorićevom dvorcu. Populisti iz gradske skupštine će već to izminirati, a Mamić će postati još veći "čoban". |
|
|
|
|
|
#34 |
|
-
|
upravo to je bila i moja misao, ako i šta bude, sigurno ga neće "graditi" već vjerovatno još kakvo šminkanje i sitna nadogradnja! Neznam jel to korak naprijed ili nazad! Ovakvim načinom nikad pravog stadiona..
|
|
|
#35 |
|
;)
Likes (Received): 1426
|
Da sdp išta može minirati, prvo bi Mamić zaista nešto trebao poduzeti. Ako do sada niste shvatili da taj lik laže čim zine, vaš problem.
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 284
|
Quote:
Tek sad kad si rekao tko piše znam da od toga nema ništa.
|
|
|
|
#37 |
|
Moderator
Likes (Received): 441
|
Olivari ima najtočnije informacije uvijek jer je dobar s Mamićem. U zadnjih par mjeseci dosta toga se dogodilo što je ovaj pisao. A mislim da je prvi počeo pisati o mogućem odlasku Vahe, na kraju se to i dogodilo.
|
|
|
|
#38 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 284
|
Ma ima on često i mokre snove.
|
|