|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#41 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
![]() Po meni ova slika simbolizira i govori mnogo o Tokyo!1Ovo je bezplatni aparat,na ulici,opstina ga postavila,za PRANJE NAOCALA!!!!!!!Stavis naocale,ukljucis struju...naocale ciste i picis dalje na svoj posao!Potpuno bezplatno,cisto,uredno..na sreed ulice...nikome ne pada na pamet da to razvali ili odnese.pa naravno sluzi njima!!Dosta govori o mentalitetu i pogledima na zivot...usporedimo to sa stanjem u Sarajevu,vandalizmom,grafitima... |
|
|
|
|
|
#42 |
|
BANNED
|
![]() Sve zgrade su pravljene po najstrozijim anti zemljotros styandardima...to se vidjelo i prije nekoliko mjeseci kada je Japan udario tsunami i zemlotres Tokyo...veoma malo stete od zemljotresa u Tokyo...da je to bilo negdje drugo,bila bi katastrofa bez premca |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
Likes (Received): 41
|
Svaka čast pindo, keep it coming!!!
|
|
|
#44 |
|
BANNED
|
![]() Robna kuca...ima ih stotine...metro area Tokyo je 32 milion!!Kada udjes unutra...sva ti se radnici klanjaju!!Nemoguce profesionalni i prijateljski!!Musterija je kralj!!!! |
|
|
|
|
|
#45 |
|
BANNED
|
![]() Infrastruktura je second to none!Cak sam trazio onaj dio gdje se trkaju sa motorima u Kill BILL!!1Plqatio taksisti 55 eura..covjek me odveo...kada ulazis u taksi,zadnja se vrata sama otvaraju..vozac pristisne dugme...taksista u odjelu sa kravatom i BIJELIM RUKAVICAMA!!!A taksi iznuta kao svemirski brod..3d navigacije..duple klime...cisto,uredno!! |
|
|
|
|
|
#46 |
|
BANNED
|
![]() Poslije Tokyo drugi gradovi,kao New York ili London izgledaju i kao mala maca..kao ugodni mali gradicak!! |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
Likes (Received): 560
|
Good stuff!
Gdje ti je Tokyo Sky Tree?
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Svi smo mi Broj 1.
Likes (Received): 81
|
Odlicna reportaza, zelja mi je posjetiti Tokyo!
|
|
|
#49 |
|
BANNED
|
@Fazla...HVALA PUNO!!
@BNX evo za tebe! ![]() Samo je jos bilo "malesan"...i ja to pratim...Sky Tree is amazing...spremam se za Tokyo sa curom slijedce godine!Idemo na Sky Tree! |
|
|
|
|
|
#50 |
|
BANNED
|
Hvala svima..Tokyo je extremno zanimljiv i kulturoloski toliko drugaciji da je to stvarno fenomenalno!Ja sam odlucio da odem u Tokyo kada sam prvi put gleda Black rain film a onda se 100 posto odlucio kada sam gledao Kill Bill od Tarantina!Jas sam iz filma pokupio nekih japanskih rijeci..arigato..duoma..i svugdje sam to koristio!Japancima je bilo super sto to znam i imam utisak da sam im zbog toga bio simpatican...ko god moze i ima mogucnost da vidi Japan,ja najtoplije preporucujem!
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
ma samo stavljaj!! Bas uzivam! Jebes zapad....
|
|
|
#52 |
|
Evil is a Point of View
Location: Banja Luka - San Francisco - Washington DC - Taipei - Damascus - Amman - Jakarta
Likes (Received): 114
|
super fotke
The Cities I Lived In: Banja Luka, Zagreb, San Francisco, Washington DC, Taipei, Damascus, Amman, Jakarta “The Roots of Violence: Wealth without work, Pleasure without conscience, Knowledge without character, Commerce without morality, Science without humanity, Worship without sacrifice, Politics without principles” - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
#53 |
|
BANNED
|
![]() Grad uvijek vrvi!Uvijek!Imao sam predrasude da je nekako sterilan i tako..ali Totalno nije..veoma ziv..takodje kriminal je extremno nizak...nemaju los dio grada kao drugi veliki gradovi..totalno safe... |
|
|
|
|
|
#54 |
|
BANNED
|
![]() Nice... |
|
|
|
|
|
#55 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
BANNED
|
![]() Ovih automata ima u Tokyo 5 miliona!!!!!!!Stoje svugdje..na ulici...u vozu...u soping centrima..svugdje iste cijene...prodaju ama bas sve...kafa,soft drinks..ali i cvijece,hranu,supe,DOMACE ZIVOTINJE, i SEX Artikle...i cak na par mijesta USED zensko donje rublje za fetisiste!!!Ja vidjeo svojim ocima...kostalo oko 25 eura!!! |
|
|
|
|
|
#57 |
|
BANNED
|
![]() Parkovi..ima ih dosta..ogromni,cisti i bezbjedni...Japanske baste sa tea houses...divno...oasa u dzungli |
|
|
|
|
|
#58 |
|
BANNED
|
![]() Jedna zanimljiva nadkrivena ulica.. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
BANNED
|
![]() Divno..tradicionalne nosnje...totalna tisina..respekt prema paru koji se zeni...kasnije odkucavanje velikoga gonga.....koja elegancija i civiliziranost |
|
|
|
|
|
#60 |
|
BANNED
|
![]() Na ulazu u jedan restoran |
|