|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| North–West Region » Cluj Metro Area | Baia Mare | Bistrița | Oradea | Satu Mare | Zalău |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 | |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Registered User
Likes (Received): 121
|
Quote:
Sper sa nu se transforme intr-un nou DN 17 si (sau chiar si Cluj-Dej) care a durat cred ca vreo 10 ani in final. |
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Salut,
Va rog frumos, care este cea mai Ok varianta de la Baia Mare la Zalau, fara a mai merge pana in Satu-Mare. Multumesc! |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
am postat in topic gresit
Sigillium de Rivulo Dominarum Muttus Amor Civium Optimum Est Civitatis Firmamentum Last edited by DanielBM; April 25th, 2012 at 09:24 AM. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
![]() sau mai e varianta sa faci dreapta din Gardani inspre Cehu Silvaniei si daca nu ma insel, aceea cred ca e varianta mai buna. e mai scurt cu 10 km. cand ajungi in Gardani, eu zic sa urmaresti indicatorul de la acea intersectie (este un indicator mare cu Zalau in dreapta sau inainte, nu mai tin minte exact). sper ca ti-am fost de folos
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Registered User
|
Varianta aceasta e cea mai Ok. Am.ajuns la Zalau si pot spune ca e Ok, fata de acum 2 ani.
Multumesc! |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Registered User
|
Pe asta am ales-o si eu.
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
|
Pe portiunea Semiluna-Tipografie,s-au instalat 3 semafoare la cele 3 treceri de pietoni.Au fost puse ca sa fluidizeze traficul pe aceasta portiune.Datorita faptului ca verdele pentru masini, tine prea mult,pietonii trec pe rosu la greu.
Nu va trece mult timp pana cand cineva va fi calcat pentru c-a trecut pe rosu.
|
|
|
#91 |
|
Registered User
|
se lucreaza de zor atit pe ruta bm-sm cit si pe bm-dej
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Drumul de centura al Baii Mari, finantat din creditul de 50 milioane lei accesat de Primarie
Quote:
|
|
|
|
#93 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Drumul expres Baia Mare – Vaja, introdus in programul guvernamental
Quote:
|
|
|
|
#94 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#95 |
|
Registered User
|
Alte câteva poze tot de pe porţiunea aceasta:
|
|
|
#96 |
|
Registered User
|
Lucrările la construcţia noului corp de clădire care va fi alipit Spitalului Judeţean şi unde va funcţiona Unitatea de Primiri Urgenţe vor demara până la finele acestei luni.
Lucrările la noul corp de clădire care va fi alipit Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare vor demara cel mai probabil la jumătatea lunii iulie. Potrivit declaraţiilor făcute de către managerul unităţii spitaliceşti, dr. Călin Pop, pentru citynews.ro, s-a reuşit într-un final finalizarea şi semnarea contractului pentru noul corp al Unităţii de Primiri Urgenţă. „Am reuşit să semnăm contractul. Urmează să se apuce de lucrări în cel mai scurt timp. Noi cred că vom reuşi predarea amplasamentului în această săptămână şi apoi, gata, lucrările pot începe. Este foarte important pentru noi ca lucrările să înceapă”, a declarat managerul Judeţeanului, dr. Călin Pop. Cei care se vor ocupa de ridicarea noului corp al Judeţeanului unde va funcţiona Unitatea de Primiri Urgenţe vor fi cei de la AMI S.A. Vorbim despre un corp de clădire de 900 mp, care se vor adăuga la cei 500 existenţi deja, astfel că noul corp UPU va avea 1400 mp. http://maramures.citynews.ro/din-ora...tamana-aceasta
|
|
|
#97 |
|
Registered User
|
Dacă vechiul preşedinte al CJ Maramureş, Mircea Man a spus un NU hotărât acestor demersuri iniţiate de către municipalitate, acum, de când la conducerea CJ se află un membru al USL, situaţia s-ar putea schimba.
„Odată cu instalarea unui nou preşedinte la Consiliul Judeţean Maramureş se vor relua mai multe discuţii privitoare la Policlinica nr. 2, Casa Pocol şi preluarea centrului medical de pe strada Victor Babeş. La toate acestea mai sus menţionate vom reveni cu adrese către CJ Maramureş. Vrem să lansăm un parteneriat pentru administrarea Aeroportului Baia Mare împreună cu cei de la CJ, să facem un consorţiu din care să facă parte CJ, Primăria Baia Mare şi probabil Primăria Tăuţi, pentru a genera şi o zonă de dezvoltare economică şi pentru a putea asigura cofinanţările pentru proiectele de extindere a aerogării”, a declarat, pentru citynews.ro, primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheş. Acesta a mai adăugat că un alt proiect pe care Primăria Baia Mare se gândeşte să îl aducă în discuţie cu cei de la CJ este cel legat de transportul în comun. „Noi, din toamnă, vom avea întreaga flotă schimbată pentru municipiul Baia Mare. Dar există câteva rute pe care le acoperă cei de la Urbis, cu autobuzele mai vechi. Cu siguranţă că vom face o schimbare. Vreau să punem la punct o gândire mai coerentă la nivelul transportului în comun la nivel de judeţ. Asta înseamnă ca din 2013 să regândim rutele care vor fi scoase la licitaţie, astfel încât societăţile care aparţin autorităţilor locale să nu fie într-un fel prejudiciate şi să găsim o formulă prin care să încurajăm transportul de calitate”, a concluzionat edilul. http://maramures.citynews.ro/din-ora...-policlinica-2
|
|
|
#98 |
|
Registered User
|
Gara şi autogara Baia Mare sunt două din locurile cele mai mizerabile din municipiul reşedinţă de judeţ. Dacă în Gara Baia Mare au mai fost făcute unele modificări, în autogara Baia Mare cuvântul schimbare nu a fost rostit de mult.
Cert este că la cum stau acum lucrurile Primăria Baia Mare nu le poate impune celor de la Azur să ia măsuri de modernizare a autogării din municipiu. La fel şi în cazul Gării din Baia Mare, care aparţine de Ministerul Transporturilor. „Ştiţi că autogara aparţine celor de la Azur, iar Gara Baia Mare aparţine de Ministerul Transporturilor. Noi nu îi putem obliga să facă ceva investiţii acolo. Există un proiect de reabilitare a Gării care este tot amânat de câţiva ani, iar anul acesta sigur nu se va întâmpla nimic, eventual anul viitor, iar suma e destul de mare de aproximativ 40 de miliarde de lei vechi. Din punctul meu de vedere cred că ar fi mai ok să demolăm Gara Baia Mare şi să o mutăm în zona REAL, acea zonă comercială între Baia Mare şi Recea. Aşa am putea dezvolta oraşul şi zona Motorului să nu fie izolată de restul oraşului”, a declarat primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheş. Acesta a arătat că o variantă din cele două se va pune în aplicare, indiferent că vorbim de mutare sau de reabilitare. „Cu siguranţă că şansa cea mai mare o are posibilitatea reabilitării actualei gări. Ca şi viziune însă, eu prefer varianta a doua, de mutare a Gării Baia Mare. Vom vedea dacă vom putea lua bani europeni şi pentru astfel de investiţii”, a concluzionat edilul. http://maramures.citynews.ro/din-ora...arii-baia-mare toate garile in care am fost,sunt mizerabile.cea din baia mare nu face exceptie.ce ati prefera,demolare sau varianta cu real?parca as prefera varianta real.
Sigillium de Rivulo Dominarum Muttus Amor Civium Optimum Est Civitatis Firmamentum Last edited by DanielBM; July 10th, 2012 at 05:24 PM. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Moderator
Likes (Received): 60
|
Care amplasament e mai central?
|