daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Urban Ukraine > Будівництво та проекти / Construction Updates & Projects > Захід | West > Львів / Lviv

Reply

Thread Tools Rating: Thread Rating: 5 votes, 4.80 average. Display Modes
Old May 30th, 2012, 10:16 PM   #8981
Misha-LV
Registered User

Likes (Received): 26

Хоча, якщо на 2а будуть їздити малі "Богдани", можливо потрібно звернутися в АТП-14630 до п. Шкургана про відкриття маршруту №55 Винники - Личаківська - пл. Галицька - пр. Свободи - Городоцька - Епіцентр, який би обслуговували великі автобуси.
Адже, після відкриття 54 маршруту, на маршрут 1а КАТП знайшло великі автобуси і вони досить регулярно їздять. Що ще раз доказує, що тільки конкуренція може заставити людей працювати.
Misha-LV no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old May 30th, 2012, 10:25 PM   #8982
vitallo
Registered User

vitallo's Avatar

Likes (Received): 63

Quote:
Originally Posted by alfichek View Post
Вітало а ви зарекрутили ще автобусів що вирішили випустити на 9 і 45? чи к-сть власних+ підряд лишаеться сталою? Бо я щось не бачив нових машин крім того мерса 4а наліпкою на маршрутах атп1

П.З. яке має відношення маршрут 2а до личаківської?
є додаткові автобуси

про 2а і личаківську:..через ремонт личаківської..там утруднений проїзд великих автобусів..відбувся обмін автобусів між 2а і 5а...після завершення все повернеться

Quote:
Originally Posted by Alexx_Lviv View Post
Віталло, чи є у водіїв інформацію про безкоштовне перевезення власників футбольних квитків у дні матчів, та про безкоштовне перевезення акредитованих працівників УЕФА (до,під час та певний час після ЄВРО) при наявності акредитаційного бейджу? УЕФА виділив як компенсацію зокрема Львову 125 тис. Євро.
звісно є...і вони надиво навіть її виконують
а на разунок компенсації...дуже сомніваюся що вона потрапить до безпосередніх виконавців - перевізників

Quote:
Originally Posted by Misha-LV View Post
Хоча, якщо на 2а будуть їздити малі "Богдани", можливо потрібно звернутися в АТП-14630 до п. Шкургана про відкриття маршруту №55 Винники - Личаківська - пл. Галицька - пр. Свободи - Городоцька - Епіцентр, який би обслуговували великі автобуси.
Адже, після відкриття 54 маршруту, на маршрут 1а КАТП знайшло великі автобуси і вони досить регулярно їздять. Що ще раз доказує, що тільки конкуренція може заставити людей працювати.
радив би чітко праналізувати хронологію подій
vitallo no está en línea   Reply With Quote
Old May 30th, 2012, 10:35 PM   #8983
Misha-LV
Registered User

Quote:
Originally Posted by vitallo View Post
є додаткові автобуси

про 2а і личаківську:..через ремонт личаківської..там утруднений проїзд великих автобусів..відбувся обмін автобусів між 2а і 5а...після завершення все повернеться
На 2а поява Богданів аргументувалася зміною маршруту до Університету. А тепер чим? Адже 2а їздить по затвердженому маршруту згідно транспортної мережі?
Misha-LV no está en línea   Reply With Quote
Old May 30th, 2012, 11:06 PM   #8984
V_Power
FAPPED

V_Power's Avatar

Салон після КВР для Львову
V_Power no está en línea   Reply With Quote
Old May 30th, 2012, 11:13 PM   #8985
alfichek
Registered User

alfichek's Avatar

Likes (Received): 28

нормальний салончик...звичайно було б краще крісла поміняти але і так сойде...порівняно з тим квр що виконують у львові за 200-300 тис грн як небо і земля.

Зробили б отак хоча б 10-15 трамваїв...Ваших або наших з трупного ряду...Хоча мені здається наші відновлювати дорожче буде...То ситуація з трамваями значно покращилась би...Ще б закупили б\вшок десь в німеччині з низькопідлоговими секіями (навіть ті ж КТ4) або навіть без секцій,то взагалі би було супер.
alfichek no está en línea   Reply With Quote
Old May 30th, 2012, 11:22 PM   #8986
kern
Registered User

kern's Avatar

Likes (Received): 384

Quote:
нормальний салончик...звичайно було б краще крісла поміняти але і так сойде...порівняно з тим квр що виконують у львові за 200-300 тис грн як небо і земля.

Зробили б отак хоча б 10-15 трамваїв...Ваших або наших з трупного ряду...Хоча мені здається наші відновлювати дорожче буде...То ситуація з трамваями значно покращилась би...Ще б закупили б\вшок десь в німеччині з низькопідлоговими секіями (навіть ті ж КТ4) або навіть без секцій,то взагалі би було супер.
Гарно. Але крісла ці - повний креп. Вони меганезручні для сидіння. Самі класні по зручності (кут нахилу спинки, довжина, висота) так це оті Ерфуртські трамваї. Там супер просто.
kern no está en línea   Reply With Quote
Old May 30th, 2012, 11:26 PM   #8987
alfichek
Registered User

alfichek's Avatar

Quote:
Originally Posted by kern View Post
Гарно. Але крісла ці - повний креп. Вони меганезручні для сидіння. Самі класні по зручності (кут нахилу спинки, довжина, висота) так це оті Ерфуртські трамваї. Там супер просто.
ну а мені в ерфуртських крок крісел малий...я вічно ногами втикаюсь в наступне...Хоча спору нема крісла шикарні...Але блін...У нас все впирається в мані-мані.
Я і на таких готовий їздити.Головне щоб пічка працювала зимою.
Old May 31st, 2012, 12:09 AM   #8988
melv
vn

melv's Avatar

Quote:
ну а мені в ерфуртських крок крісел малий...я вічно ногами втикаюсь в наступне...Хоча спору нема крісла шикарні...Але блін...У нас все впирається в мані-мані.
Я і на таких готовий їздити.Головне щоб пічка працювала зимою.
а що за проблема з пічкою? наші Татри всі взимку теплі, що у вас з ними? просто не вмикають чи поламані всі? Ну, на перших порах точно в цих працювати буде.
melv no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 12:31 AM   #8989
Santehnik
Registered User

Likes (Received): 5

Quote:
Все таки є різніця - підглянути та адаптувати якісь ідеї під час розробки власного проекту та тупо приліпити свій логотип на готову чужу конструкцію. До того ж будь-який поважаючий себе автовиробник вивчає продукцію конкурентів і використовує їхні найвдаліші ідеї. Те саме було і в Автобуспромі - свого часу в них були на випробуваннях кілька найкращих тогочасних автобусів. Зрештою передова на той момент задньомоторна компоновка вперша Союзі з'явилася саме на ЛАЗах. Багато моделей інших заводів теж проектувалася у Львові, наприклад ЛіАЗ-5256.
+100500 всі найбільш адекватні автобуси совка народжувались у Львові.
Що ви ліпите взагалі? На данний момент у ЛАЗа найбільш сучасні за концепцією автобуси на весь ехСССР, та не поступаються останнім моделям мерсів та неопланів. СітіЛАЗу вже 8 років, а ще ЖОДЕН совковий завод не зміг повторити його! Були потуги у МАЗу - 203, що вийшов за кілька років після Сіті, але він поступается у плануванні салону, були потуги у Волжаніна, у ЛіАЗа, але всі вони програють по салону.
По гармошкам взагалі, аналогів А292 НЕМАЄ (!!!!) взагалі ніде в СНД!
Я зараз не кажу про дебілів в керівництві заводу, які маючи такий шикарний модельний ряд так тупо їм розпоряджаються (в тому числі й допускають халтурну збірку). Лише про самі моделі автобусів. У ЛАЗа шикарна школа, шикарні конструктора і розробники, і в той же час повні дебіли у керівництві.
Окрім Богдану (який скопіював розробки ЛАЗу) ЖОДЕН завод в СНД не випускає продукцію такого рівня! Моделі ЛАЗа та Богдана це світовий рівень! Я на свої очі бачив Неоплан 2011 року випуска, в Комсомольську (Полтавська область) у нас є кілька. Він нічим не був краще за А183/А701 окрім якості збірки. Єдине що, у європі буває ще альтернатива шахті у вигляді високих подіумів на задніх майданчиках, але це дуже дорого і для нашого ринку немає сенсу робити такі автобуси.

Last edited by Santehnik; May 31st, 2012 at 12:38 AM.
Santehnik no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 07:56 AM   #8990
pryvityk
Registered User

Likes (Received): 18

Про 2А та 5А.
Як і писалося раніше, що не кажи, а КАРАТИ за не добросовісне виконання обовязків потрібно в першу чергу саме АТП 1. Лише б за те, що їхніх радіальних автобусів вже о 20:30-21:00 на вулицях міста НЕМА. А 2А взагалі окрема тема - із поданих тут 4-5 є 2!!! малих, з низькою підлогою, а на рейсі їх вже напевно із години 19:30 нема... В той час як 184а їздить переповнений (коли ним їду, то більшість пасажирів, які сідають від МЕТРО їде до МАГНУСУ). А 2А - збитковий??? А 6А? - теж мабуть 217а АТП 1 заважає.
Нехай ідея 55-го маршруту ЗНАЙДЕ СВОЄ ВТІЛЕННЯ!!!
А ще можна відкрити 53 - як альтернативу 3А - бо як на мене то АПТ 1 як не працювало добре так і не працює... їм інші заважають...
pryvityk no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 08:28 AM   #8991
V_Power
FAPPED

V_Power's Avatar

Quote:
я б навпаки сказав, що крісла ці класні...вони з волокна зроблені...і в них туша прекрасно поміщається....в порівнянні з швейцарцями
V_Power no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 08:31 AM   #8992
sohok
Registered User

Quote:
Originally Posted by V_Power View Post
я б навпаки сказав, що крісла ці класні...вони з волокна зроблені...і в них туша прекрасно поміщається....в порівнянні з швейцарцями
скажи ,а коли ці трамваї привезуть у львів
sohok no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 08:43 AM   #8993
Tushkan
Allactaga major

Tushkan's Avatar

Quote:
Не знаю, в мене вони жодних негативних відчуттів ніколи не викликали. Присісти на 15 хвилин - цілком нормально. До того ж вони більш вандалостійкі за ті, що в ерфуртцях стоять.

Хорз захх кам ис, уым та куыстуарзагта цъус ис
Tushkan no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 08:44 AM   #8994
Vovka
Registered User

Likes (Received): 91

Quote:
Originally Posted by Tushkan View Post
Не знаю, в мене вони жодних негативних відчуттів ніколи не викликали. Присісти на 15 хвилин - цілком нормально. До того ж вони більш вандалостійкі за ті, що в ерфуртцях стоять.
+1
Vovka no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 08:58 AM   #8995
PavloSPB
Registered User

Likes (Received): 9

Quote:
Originally Posted by Tushkan View Post
ще +1
Можна порівнеяти вигляд крісел в вагонах з Ерфурта і Гери, в других - ті самі "унітази", проте обшиті тканиною, а Ерфуртські м’яко кажучи не розраховані, на такі навантаження. які вони переносять у Львові

Quote:
Originally Posted by pryvityk View Post
Нехай ідея 55-го маршруту ЗНАЙДЕ СВОЄ ВТІЛЕННЯ!!!
А ще можна відкрити 53 - як альтернативу 3А - бо як на мене то АПТ 1 як не працювало добре так і не працює... їм інші заважають...
Не забуваймо, що 52 номер тепер теж вільний, тому якщо створювати новий маршрут, то тільки 52
PavloSPB no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 09:17 AM   #8996
Vovka
Registered User

Likes (Received): 91

Quote:
Originally Posted by Santehnik View Post
+100500 всі найбільш адекватні автобуси совка народжувались у Львові.
Поправочка, копіювалися у Львові. Найбільш відома модель ЛАЗу скопійована з Mercedes Benz Bus O 321 H, про це навіть на вікіпедії написано

Quote:
Що ви ліпите взагалі? На данний момент у ЛАЗа найбільш сучасні за концепцією автобуси на весь ехСССР,
оцей чим гірший?

Quote:
та не поступаються останнім моделям мерсів та неопланів.

Quote:
СітіЛАЗу вже 8 років, а ще ЖОДЕН совковий завод не зміг повторити його! Були потуги у МАЗу - 203, що вийшов за кілька років після Сіті, але він поступается у плануванні салону, були потуги у Волжаніна, у ЛіАЗа, але всі вони програють по салону.
Зате вони випустили тисячі автобусів, тому що їх моделі є конкурентно здатними, ними заповнено Ваше СНД, і експортуються в низку інших країн, в т.ч. європейських, і їм не приходять листи від македонців - "ваш автобус колеса губить"

Quote:
По гармошкам взагалі, аналогів А292 НЕМАЄ (!!!!) взагалі ніде в СНД!
помиляєтеся, є, наівть з кнілінгом

Quote:
Я зараз не кажу про дебілів в керівництві заводу, які маючи такий шикарний модельний ряд так тупо їм розпоряджаються (в тому числі й допускають халтурну збірку).
про керівництво згідний на 100%

Quote:
Лише про самі моделі автобусів. У ЛАЗа шикарна школа, шикарні конструктора і розробники, і в той же час повні дебіли у керівництві.Окрім Богдану (який скопіював розробки ЛАЗу) ЖОДЕН завод в СНД не випускає продукцію такого рівня! Моделі ЛАЗа та Богдана це світовий рівень!
доречі "У ЛАЗа шикарна школа, шикарні конструктора і розробники" вже все у Богдана, бо там є нормальне керівництво
Quote:
Я на свої очі бачив Неоплан 2011 року випуска, в Комсомольську (Полтавська область) у нас є кілька. Він нічим не був краще за А183/А701 окрім якості збірки. Єдине що, у європі буває ще альтернатива шахті у вигляді високих подіумів на задніх майданчиках, але це дуже дорого і для нашого ринку немає сенсу робити такі автобуси.
Слухайте, ну не смішіть, а? Ман, неоплан, мерседес і інші виготовляють автобуси-цукерки, а ЛАЗ зумів зробити красиву обгортку для китайської цукерки, ще й неконтрольованими українськими руками і практично під відкритим небом і на коліні...

Гляньте хоча б на ютубі відео як розробляються, виготовляються, тестуються автобуси, а не корита... подивіться на вікі скільки МАЗ зробив автобусів по ліцензії МАНу, котрі успішно їздять, скільки ЛІАЗів їздить по Росії...
Vovka no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 09:21 AM   #8997
_AV_
Registered User

_AV_'s Avatar

Likes (Received): 92

Quote:
Originally Posted by PavloSPB View Post
ще +1
Можна порівнеяти вигляд крісел в вагонах з Ерфурта і Гери, в других - ті самі "унітази", проте обшиті тканиною, а Ерфуртські м’яко кажучи не розраховані, на такі навантаження. які вони переносять у Львові
Мені наприклад більше подобаються крісла в гериках, до речі в 1024 казали, що поставили саме такі. Такі вже ставили якось на 1072 після КР. Подейкують, що німці разом з вагонами віддали цілу купу крісел на заміну.

_AV_ no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 09:39 AM   #8998
alfichek
Registered User

alfichek's Avatar

ну не знаю...мені впринципі зручно і в гериках і в ерфуртцях(крісла іспанські по-моєму....такі самі є в оранжевих манах (кастросуа)...шикарні крісла...
А ті стокові таки для україни само то...зломати їх то ше тре постаратись...Але наприклад дівчині зимою на них холодно їздити(не раз моя девушка бувша жалілась, що в неї дупа відмерзає =))
Old May 31st, 2012, 09:44 AM   #8999
sergrit
Registered User

Likes (Received): 3

Quote:
Originally Posted by lpftv View Post
Єдине що можна справді відмітити як + це те, що тепер маршрути їздять часто.
Практично всі. Правда їхня частість закінчується о 20:00
Але тепер практично не доводиться чекати довго на свій автобус.
47А їздить з інтервалами в 30хв і більше. Маршрут став довший і автобусів менше. Вчора сталося чудо: 19 маршрут приїхав на Пасічну. Судячи з усього 2 еталони на маршруті в годину пік.
sergrit no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 10:02 AM   #9000
FajnoDanke
Registered User

FajnoDanke's Avatar

Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by Vovka View Post
Поправочка, копіювалися у Львові. Найбільш відома модель ЛАЗу скопійована з Mercedes Benz Bus O 321 H, про це навіть на вікіпедії написано

оцей чим гірший?
[IMG ]http://www.interdalnoboy.com/uploads/8_2008/1226487383_maz203_1.jpg[/IMG]

Зате вони випустили тисячі автобусів, тому що їх моделі є конкурентно здатними, ними заповнено Ваше СНД, і експортуються в низку інших країн, в т.ч. європейських, і їм не приходять листи від македонців - "ваш автобус колеса губить"

помиляєтеся, є, наівть з кнілінгом

[IMG ]http://rusbus.ru/images/stories/avto/6213.jpg[/IMG]

про керівництво згідний на 100%

доречі "У ЛАЗа шикарна школа, шикарні конструктора і розробники" вже все у Богдана, бо там є нормальне керівництво

Слухайте, ну не смішіть, а? Ман, неоплан, мерседес і інші виготовляють автобуси-цукерки, а ЛАЗ зумів зробити красиву обгортку для китайської цукерки, ще й неконтрольованими українськими руками і практично під відкритим небом і на коліні...

Гляньте хоча б на ютубі відео як розробляються, виготовляються, тестуються автобуси, а не корита... подивіться на вікі скільки МАЗ зробив автобусів по ліцензії МАНу, котрі успішно їздять, скільки ЛІАЗів їздить по Росії...
Ого скільки комплексів в одній людині
FajnoDanke no está en línea   Reply With Quote

Reply

Tags
львів, схема-маршрутів, транспорт, lviv-elektronnyj-kvytok, lviv-public-transport, nova-marshrutna-merezha, nova-transportna-skhema

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules