|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#8981 |
|
Registered User
Likes (Received): 26
|
Хоча, якщо на 2а будуть їздити малі "Богдани", можливо потрібно звернутися в АТП-14630 до п. Шкургана про відкриття маршруту №55 Винники - Личаківська - пл. Галицька - пр. Свободи - Городоцька - Епіцентр, який би обслуговували великі автобуси.
Адже, після відкриття 54 маршруту, на маршрут 1а КАТП знайшло великі автобуси і вони досить регулярно їздять. Що ще раз доказує, що тільки конкуренція може заставити людей працювати. |
|
|
|
|
|
#8982 | |||
|
Registered User
Likes (Received): 63
|
Quote:
про 2а і личаківську:..через ремонт личаківської..там утруднений проїзд великих автобусів..відбувся обмін автобусів між 2а і 5а...після завершення все повернеться Quote:
а на разунок компенсації...дуже сомніваюся що вона потрапить до безпосередніх виконавців - перевізників Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#8983 |
|
Registered User
|
На 2а поява Богданів аргументувалася зміною маршруту до Університету. А тепер чим? Адже 2а їздить по затвердженому маршруту згідно транспортної мережі?
|
|
|
|
|
|
#8984 |
|
FAPPED
|
Салон після КВР для Львову
|
|
|
|
|
|
#8985 |
|
Registered User
Likes (Received): 28
|
нормальний салончик...звичайно було б краще крісла поміняти але і так сойде...порівняно з тим квр що виконують у львові за 200-300 тис грн як небо і земля.
Зробили б отак хоча б 10-15 трамваїв...Ваших або наших з трупного ряду...Хоча мені здається наші відновлювати дорожче буде...То ситуація з трамваями значно покращилась би...Ще б закупили б\вшок десь в німеччині з низькопідлоговими секіями (навіть ті ж КТ4) або навіть без секцій,то взагалі би було супер. |
|
|
|
|
|
#8986 | |
|
Registered User
Likes (Received): 384
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8987 | |
|
Registered User
|
Quote:
Я і на таких готовий їздити.Головне щоб пічка працювала зимою.
|
|
|
|
|
|
|
#8988 |
|
vn
|
а що за проблема з пічкою? наші Татри всі взимку теплі, що у вас з ними? просто не вмикають чи поламані всі? Ну, на перших порах точно в цих працювати буде.
|
|
|
#8989 | |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Quote:
Що ви ліпите взагалі? На данний момент у ЛАЗа найбільш сучасні за концепцією автобуси на весь ехСССР, та не поступаються останнім моделям мерсів та неопланів. СітіЛАЗу вже 8 років, а ще ЖОДЕН совковий завод не зміг повторити його! Були потуги у МАЗу - 203, що вийшов за кілька років після Сіті, але він поступается у плануванні салону, були потуги у Волжаніна, у ЛіАЗа, але всі вони програють по салону. По гармошкам взагалі, аналогів А292 НЕМАЄ (!!!!) взагалі ніде в СНД! Я зараз не кажу про дебілів в керівництві заводу, які маючи такий шикарний модельний ряд так тупо їм розпоряджаються (в тому числі й допускають халтурну збірку). Лише про самі моделі автобусів. У ЛАЗа шикарна школа, шикарні конструктора і розробники, і в той же час повні дебіли у керівництві. Окрім Богдану (який скопіював розробки ЛАЗу) ЖОДЕН завод в СНД не випускає продукцію такого рівня! Моделі ЛАЗа та Богдана це світовий рівень! Я на свої очі бачив Неоплан 2011 року випуска, в Комсомольську (Полтавська область) у нас є кілька. Він нічим не був краще за А183/А701 окрім якості збірки. Єдине що, у європі буває ще альтернатива шахті у вигляді високих подіумів на задніх майданчиках, але це дуже дорого і для нашого ринку немає сенсу робити такі автобуси. Last edited by Santehnik; May 31st, 2012 at 12:38 AM. |
|
|
|
|
|
|
#8990 |
|
Registered User
Likes (Received): 18
|
Про 2А та 5А.
Як і писалося раніше, що не кажи, а КАРАТИ за не добросовісне виконання обовязків потрібно в першу чергу саме АТП 1. Лише б за те, що їхніх радіальних автобусів вже о 20:30-21:00 на вулицях міста НЕМА. А 2А взагалі окрема тема - із поданих тут 4-5 є 2!!! малих, з низькою підлогою, а на рейсі їх вже напевно із години 19:30 нема... В той час як 184а їздить переповнений (коли ним їду, то більшість пасажирів, які сідають від МЕТРО їде до МАГНУСУ). А 2А - збитковий??? А 6А? - теж мабуть 217а АТП 1 заважає. Нехай ідея 55-го маршруту ЗНАЙДЕ СВОЄ ВТІЛЕННЯ!!! А ще можна відкрити 53 - як альтернативу 3А - бо як на мене то АПТ 1 як не працювало добре так і не працює... їм інші заважають... |
|
|
|
|
|
#8991 |
|
FAPPED
|
я б навпаки сказав, що крісла ці класні...вони з волокна зроблені...і в них туша прекрасно поміщається....в порівнянні з швейцарцями
|
|
|
|
|
|
#8992 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#8993 |
|
Allactaga major
|
Не знаю, в мене вони жодних негативних відчуттів ніколи не викликали. Присісти на 15 хвилин - цілком нормально. До того ж вони більш вандалостійкі за ті, що в ерфуртцях стоять.
|
|
|
|
#8994 |
|
Registered User
Likes (Received): 91
|
|
|
|
|
|
|
#8995 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Quote:
Можна порівнеяти вигляд крісел в вагонах з Ерфурта і Гери, в других - ті самі "унітази", проте обшиті тканиною, а Ерфуртські м’яко кажучи не розраховані, на такі навантаження. які вони переносять у Львові Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#8996 | |||||||
|
Registered User
Likes (Received): 91
|
Quote:
Quote:
![]() ![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
доречі "У ЛАЗа шикарна школа, шикарні конструктора і розробники" вже все у Богдана, бо там є нормальне керівництвоQuote:
Гляньте хоча б на ютубі відео як розробляються, виготовляються, тестуються автобуси, а не корита... подивіться на вікі скільки МАЗ зробив автобусів по ліцензії МАНу, котрі успішно їздять, скільки ЛІАЗів їздить по Росії... |
|||||||
|
|
|
|
|
#8997 | |
|
Registered User
Likes (Received): 92
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8998 |
|
Registered User
|
ну не знаю...мені впринципі зручно і в гериках і в ерфуртцях(крісла іспанські по-моєму....такі самі є в оранжевих манах (кастросуа)...шикарні крісла...
А ті стокові таки для україни само то...зломати їх то ше тре постаратись...Але наприклад дівчині зимою на них холодно їздити(не раз моя девушка бувша жалілась, що в неї дупа відмерзає =)) |
|
|
|
|
|
#8999 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
47А їздить з інтервалами в 30хв і більше. Маршрут став довший і автобусів менше. Вчора сталося чудо: 19 маршрут приїхав на Пасічну. Судячи з усього 2 еталони на маршруті в годину пік.
|
|
|
|
|
|
#9000 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| львів, схема-маршрутів, транспорт, lviv-elektronnyj-kvytok, lviv-public-transport, nova-marshrutna-merezha, nova-transportna-skhema |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|