daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Albanian Forum

Albanian Forum Forumi nė Shqip » Tirana | Prishtina

View Poll Results: Ju pelqen ndarja e re e forumit?
Po 16 84.21%
Jo 3 15.79%
Voters: 19. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Rating: Thread Rating: 4 votes, 3.75 average. Display Modes
Old May 21st, 2011, 08:43 PM   #161
Nolt
Self-determination

Nolt's Avatar

Likes (Received): 24

Quote:
Originally Posted by KingGenti

Patriot te medhenj ju,prandaj i shani te shqiperise me rob shpie a grek a ca mutin tjeter nxirrni nga goja juaj e qelbur.
Jo, jo thjesht e vrejta kete dikur ketu, ska lidhje me patriotizm. Edhe gabimin e bere ti me perdorimin e fjales "ju" sepse e shpreha mendimin tem personal. Kurr si kam shajt dike per grekofil apo diqka, thjesht nje pjes e kombit eshte pak ma pak i prekun per keto "ndarje".

Sponsored Links

Old May 22nd, 2011, 11:58 AM   #162
Pirro
-Epirus, my homeland-

Pirro's Avatar

Likes (Received): 8

Quote:
Originally Posted by AltinD View Post
Detyra e moderatorit nuk eshte ti beje qejfin antareve te forumit, por te jete i pa-anshem qe te ushtroje detyren e respektimit te rregullave te forumit si edhe te gezoje besimin e Administratoreve dhe pronareve te forumit, qe nuk do perdori fuqite e dhena per te demtuar strukturen e forumit ose per te bere publike gjera qe nuk i takojne antareve te thjeshte per te ditur.

Moderimi nuk eshte konkurs popullariteti.

Historija e postimeve ne forum prej teje, RolexAL, 7t dhe disa te tjere e tregon se ju nuk i plotesoni keto kushtet e tjera baze, keshtu qe as mos p[retendoni se do ju bejne ndonjehere moderatore. Shume te tjere jane ne aliasin e 2te, 3te ose me shume, dhe te tjere nuk jane mjaftueshem serioz per tu konsideruar.

Pervec BvizioN, te vetmit qe i plotesojne kriteret ishin OlsiB dhe Iliricum_Sacrum, te dy fatkeqesisht nuk duken me ketej nga keto ane.
Po altin shume interesant ky shkrimi i mesiperm
Vetem se jemi duke folur per dy gjera te ndryshme me duket...!!
Une po flase per menyren e zgjedhjes se moderatorit ti po flet per emra specifik...
Fakti eshte se ti kujton se antaret e ketij forumi nuk jane ne gjendje te zgjedhin personin e duhur per te moderuar forumin e tyre.. Ndersa ti, je!!!

Detyra e moderatorit eshte te vezhgoj zbatimin e rregullave dhe te mirmbaj forumin, dhe nuk besoj se ka njeri me te interesuar se pjestaret e forumit shqiptare per mirmbajtjen dhe per zbatimin e rregullave ne forumin shqiptar...
Pra mirqenia e forumit e administratorve dhe e pjestarve te forumit jane te lidhura ngushte..

Sa per mua une nuk zoteroje anglishten ne menyren e duhur, pra as nuk me ka shkuar as edhe per nje sekond ndermend te moderoje ndonje forum...

Po e le me kaq.. po e kuptove mire...

...I'm not a man of too many faces
The mask I wear is one
Those who speak know nothing
And find out to their cost
Like those who curse their luck in too many places
And those who fear are lost
Pirro no está en línea   Reply With Quote
Old May 22nd, 2011, 02:40 PM   #163
Ermir
Mallist

Ermir's Avatar

Likes (Received): 133

O Pirro, nuk lejojne adminet asnje nga ne me "denime" te behemi moderatore dhe atyre nuk u behet vone fare cmendojme me (e as per gjuhen apo eksperiencen). Une kam qene moderator 1 vit e gjysem ne nje tjeter forum vbulletin po meqe me ka hale ne sy pseudomoderatori serb -shume i felliqur- jam automatikisht i perjashtuar.

Kosovo is the liver of Albania :D
Ermir está en línea ahora   Reply With Quote
Old May 22nd, 2011, 10:15 PM   #164
AltinD
The Modecator

AltinD's Avatar

Likes (Received): 555

Quote:
Originally Posted by Pirro View Post
Une po flase per menyren e zgjedhjes se moderatorit ti po flet per emra specifik...
Dhe une tu pergjigja se ajo menyre qe propozon ti nuk pi uje, dhe sa per emrat specific, po ta lexosh me kujdes, po ne te njejtin paragraf une i permenda dhe shanset e te gjithe antareve te tjere te forumit.
I can cheat you blind.

AltinD no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2011, 02:14 PM   #165
Pirro
-Epirus, my homeland-

Pirro's Avatar

Po mire, per shembull, Sadosi, Skanderbeg apo Liburni pse nuk na qenkan kandidatura per tu mare parasysh???
Na e shpjego pake????

The mask I wear is one
Old May 23rd, 2011, 03:48 PM   #166
Buddy Holly
I drink, therefore I am.

Buddy Holly's Avatar

Likes (Received): 1

Quote:
Originally Posted by AltinD View Post
Dhe une tu pergjigja se ajo menyre qe propozon ti nuk pi uje, dhe sa per emrat specific, po ta lexosh me kujdes, po ne te njejtin paragraf une i permenda dhe shanset e te gjithe antareve te tjere te forumit.
Ka edhe anetare te forumit qe nuk ju intereson aspak te behen moderatore te ketij forumi.
Buddy Holly no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2011, 03:53 PM   #167
Ermir
Mallist

Ermir's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pirro View Post
Po mire, per shembull, Sadosi, Skanderbeg apo Liburni pse nuk na qenkan kandidatura per tu mare parasysh???
Na e shpjego pake????
Sepse te gjithe jane perfshire ne "konflikte forumike" ballkanike. Edhe jashte ketij seksioni.

Old May 23rd, 2011, 06:31 PM   #168
liburni
Pse Jo??

liburni's Avatar

Likes (Received): 36

Quote:
Originally Posted by Ermir View Post
Sepse te gjithe jane perfshire ne "konflikte forumike" ballkanike. Edhe jashte ketij seksioni.
Arsya pse jemi perfshi ne konlikte forumike eshte se kur ka qen EE forums para 5-6 vite, temat qe kishin te benin me Kosoven apo shqiperine i fshijeshin pa kurrfar shpjegimi apo arsye.

Un hapsha temė per foto te Prishtines, singidinum ja nderronte titullin dhe e bente Priština.

Pa permendur gjdo rasti specifik, ne pergjithesi na u bejshin shum padrejtsi qe te beshin te perfshihesh ne "konflikte forumike" per te pasur te njetat drejta qe kishin forumet tjera.

Nese e mbane mend, forumi Shqiptar ishte njeri nga me te fundit qe u kriju nga Eastern Europe forums. Arsyet ishin gjithmon se nuk kishim antare te mjaftushem, kurse ne numronim afer 70 antare qe per ate kohe ishte mbi mesatare.

Gjithesesi, duke perjashtuar kohrat kur u beshin padrejtsi kunder neshe, paanshmeria ime gjate kohes qe kam qen antare ne ket forum eshte e pa diskutushme.
Old May 23rd, 2011, 07:28 PM   #169
BvizioN
veriori

BvizioN's Avatar

Djema, do thoja qe ditet e mija si moderator ne kete forum jane te numeruara dhe shpresoj qe kjo ta lehtesoje sado pak kete dileme!

Jam I sigurte qe moderatori i radhes do jete me i perkushtuar ndaj forumit, megjithate dyshoj shume nese do zgjithet nga vota juaj
BvizioN no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2011, 11:15 PM   #170
Ermir
Mallist

Ermir's Avatar

Quote:
Originally Posted by liburni View Post
Arsya pse jemi perfshi ne konlikte forumike eshte se kur ka qen EE forums para 5-6 vite, temat qe kishin te benin me Kosoven apo shqiperine i fshijeshin pa kurrfar shpjegimi apo arsye.

Un hapsha temė per foto te Prishtines, singidinum ja nderronte titullin dhe e bente Priština.

Pa permendur gjdo rasti specifik, ne pergjithesi na u bejshin shum padrejtsi qe te beshin te perfshihesh ne "konflikte forumike" per te pasur te njetat drejta qe kishin forumet tjera.

Nese e mbane mend, forumi Shqiptar ishte njeri nga me te fundit qe u kriju nga Eastern Europe forums. Arsyet ishin gjithmon se nuk kishim antare te mjaftushem, kurse ne numronim afer 70 antare qe per ate kohe ishte mbi mesatare.

Gjithesesi, duke perjashtuar kohrat kur u beshin padrejtsi kunder neshe, paanshmeria ime gjate kohes qe kam qen antare ne ket forum eshte e pa diskutushme.
I di shume mire keto lol, e kam ndjekur jkete forum qe ne 2006 duke lene leshte neper Internet Caffe

Old May 23rd, 2011, 11:16 PM   #171
Buddy Holly
I drink, therefore I am.

Buddy Holly's Avatar

Likes (Received): 1

Quote:
Originally Posted by BvizioN View Post
Jam I sigurte qe moderatori i radhes do jete me i perkushtuar ndaj forumit, megjithate dyshoj shume nese do zgjithet nga vota juaj
Moderator qe ofendon intelegjencen e anetareve - shembull i nje moderatori te perkushtuar. Shpresoj qe ta zgjedhin edhe tjetrin si moderatoret qe kishim; te perkushtuar deri ne maksimum, gjithmone ne krye te detyres.
Buddy Holly no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2011, 11:25 PM   #172
Ermir
Mallist

Ermir's Avatar

Altini kishte 3 seksione per te moderuar dhe ky ishte me pak i rendesishmi. Te lexosh gjithe tamt kerkon goxha kohe, lere me spostimi apo eliminimi i posteve. Si thoni ju te linte femren ne krevat pa gje duke i thene "dale ti moj se do shoh ca ka shkruar ai Karagjozi Ermir ne forumin Albanez"???

Old May 23rd, 2011, 11:28 PM   #173
AltinD
The Modecator

AltinD's Avatar

Likes (Received): 555

@Buddy Holly: Tashti po ja fut kot
I can cheat you blind.

AltinD no está en línea   Reply With Quote
Old May 24th, 2011, 12:14 PM   #174
Huti
Wait,...

Huti's Avatar

Likes (Received): 526

ILIR META per MODERATOR!!!!

He can do it!

Klipi promotiv:

Huti no está en línea   Reply With Quote
Old May 24th, 2011, 06:42 PM   #175
Pirro
-Epirus, my homeland-

Pirro's Avatar

Quote:
Originally Posted by BvizioN View Post
Djema, do thoja qe ditet e mija si moderator ne kete forum jane te numeruara dhe shpresoj qe kjo ta lehtesoje sado pak kete dileme!

Degjo veriori, meqe e kame hapur une kete debate, dua te siguroje edhe nje here qe diskutimi qe une po coj perpara nuk ka te beje me ty si person apo si pjestare i forumit... ka te beje thjeshte me menyren e zgjedhjes tend si moderator.
Une nuk te njohe, dhe nuk mund te kem asgje personale me ty. Perkundrazi per aq sa te njohe kam vetem konsiderata pozitive per ty, dhe gjithashtu mendoje se je nje nga personat me te moderuara te forumit. Pra shpresoj qe mos ta maresh personalisht..
Une do preferoja me shume nje, Bvizion, moderator te zgjedhur nga pjestaret e forumit ne bashkpunim me moderatorin ne dalje dhe me administratoret, sesa nje bivizion te zgjedhur nga moderatori ne dalje dhe pik...

Tashi nese do largohesh nga posizioni i moderimit (per arsye personale besoj) une doja te ftoja qe ti si moderator ne dalje te organizoje nje zgjedhje te moderatorit te ri ku edhe ne pjestaret e forumit te japim mendimin tone...
A mund ta beshe kete???

Pra vota jone do jete keshilluese, do jete nje ndihme qe ne i japim administratove... Pra nuk ka vend per dyshim se te dyja palet kemi te njejtin qellim: mirqenien, mirorganizimin apo mirmbajtjen e forumit shqiptar.

Shpresoje te kem qene i qart.

The mask I wear is one
Old May 24th, 2011, 06:44 PM   #176
Pirro
-Epirus, my homeland-

Pirro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ermir View Post
Me duket se po ngaterron fjalen diskutim me fjalen konflikt...
Perderisa njerzit nuk shajne dhe nuk ofendojne atehere jane te lire te dikutojne.. forumet jane bere kastile ku me shume njerez me mendime dhe ide te ndryshme te diskutojne me njeritjetrin...

The mask I wear is one
Old May 24th, 2011, 07:57 PM   #177
Ermir
Mallist

Ermir's Avatar

Jo jo une nuk po ngaterroj asgje. Ti je ai qe po ngaterron kendveshtrimet tona me ato te admineve.

Old May 24th, 2011, 10:06 PM   #178
BvizioN
veriori

BvizioN's Avatar

Pirro, faleminderit per konsideraten dhe te siguroj qe nuk e marr aspak personale! Arsyja pse po terhiqem eshte pikerisht pakenaqesia juaj ( jo e jotja po edhe te tjereve ) ne lidhje me menyren e zgjedhjes se moderatorit!

Une kam drejtuar doreheqjen admineve duke lene nje muaj kohe deri ne zgjedhjen e zevendesuesit! Ne pergjigje, adminet kane kerkuar qe te propozoj dike qe te zevendesoje! Ashtu siq kerkoni ju, u jam pergjigjur qe forumistet kerkojne te emerojne disa persona dhe zgjedhin fituesin me anen e votave!

Pergjigja e tyre eshte kjo.....

I'm not interested in forumers' votes, we want someone responsible, if there's no reasonable replacement it's the current moderation team that will find one.

Ndershmerisht nuk dua tja di kush do jete moderator! Une do hyj ne forum kur me intereson te shkruaj apo te lexoj gjerat qe me interesojne dhe do mundohem te mos le shume bajga per moderatoret qe te pastrojne. Jam I sigurte qe keshtu do jete me mire edhe per mua edhe per juve
Old May 25th, 2011, 01:38 AM   #179
Zwanse
m'oderatori i ardhshem

Zwanse's Avatar

Likes (Received): 33

E pranoj oferten tuaj per te qene moderator te ktij forumi. Flm shum djema per besimin e dhene.

Zwanse no está en línea   Reply With Quote
Old May 25th, 2011, 08:41 AM   #180
BvizioN
veriori

BvizioN's Avatar

Why so serious? You need a bigger smile to be our moderator!

Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules