|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 |
|
The Wealth of Nations
Likes (Received): 0
|
przypominam jak ten stadion będzie wyglądał gdzieś za 1,5 roku(mam nadzieje)
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Kult Krowy
|
Te rendery sa juz nieaktualne :P
Stadion bedzie podobny jak na tych renderach tylko ze bedzie lepiej tzn 3 trybuny na tym renderze ma poziom pierwszy oparty o waly ziemne (moze nie tyle oparty ale jest za nim nasyp ziemny) a na nowym cala konstrukcja jest betonowa
|
|
|
#63 |
|
Registered User
|
|
|
|
#64 |
|
Kult Krowy
|
A przypadkiem ten projekt nie jest aktualny ??
![]()
|
|
|
#65 |
|
BANNED
|
no to jest chyba aktualny własnie
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Registered User
|
No no na renderach stadion wygląda cudnie
ale na troszeczke większy niż będzie w rzeczywistościA taką metamorfoze przejdzie w ciągu zaledwie 1,5 roku
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Guest
Likes (Received):
|
Quote:
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Salt Life
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Kult Krowy
|
Quote:
|
|
|
|
#70 | |
|
Salt Life
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Dalej jestesmy sto lat za murzynami
http://www.skyscrapercity.com/showth...72#post2764772 |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Kult Krowy
|
Hm.... no jestesmy jestesmy
![]() Widzisz ten obiekt? http://www.stadionwelt.de/stadionwel...nfield&id=1028 To sa ostatnie sezony Anfield Road ![]() Za 3 lata Liverpool bedzie kopal pilke na tym obiekcie jakby obecny bylby kiepski :/ http://www.photojunkyard.com/is.php?...pool_new_3.jpg http://www.photojunkyard.com/is.php?..._outside_2.jpg APEL!! Zaspamujmy dzialaczy Liverpoolu albo grzecznie ich poprosmy ze jak beda sie wyprowadzac na nowy obiekt to zeby starego nie burzyli tylko nam podeslali a my go tutaj nazwiemy stadionem XXII wieku
|
|
|
#73 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
W Polsce zaczyna sie budowac stadiony jakie na zachodzie powoli zaczynaja isc pod buldozery
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Salt Life
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Kult Krowy
|
Ja tez sie ciesze w Kielcach ruszyla budowa ale nie zgodze sie co do tego ze stadion w Kielcach bedzie nowoczesnijszy od Anfield no bo niby w czym ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glownym powodem dla ktorego Liverpool zmienia stadion to pojemnosc z obecnych 40 paru tysiecy na 60 pare tysiecy A stadion w Kielcach oczywiscie bedzie jak najbardziej fajny 1,5 roku to kres jak najbardziej realny, obiekt o pojenosci 15 tysiecy i takiej architektorze nie powinien byc budowany dluzej Wkoncu jestesmy w UE
|
|
|
#76 |
|
The Wealth of Nations
|
Przykro mi ale to nie jest aktualny projekt:
Ja będe się upierał przy tym : Tamten miał być ale zabrakło kasy i postanowili wybudować uboższą wersje, przykro mi. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Kult Krowy
|
Niech ktos z Kielc sie przejdzie naplac budowy
![]() Gdzies tam znajduje sie tam tablica z aktualnym (chyba) renderem stadionu. I z tego co pamietam widnial tam projekt ten lepszy z naszego punktu widzenia ![]() Choc fakt ze i na stronie www.korona-kielce.pl i na stronie stadionkorony.prv.pl widnieje projekt ten ktory Imperial przedstawil.
Koreanczykow jest dwoch ale nie sa bracmi mimo ze obaj jedza gruszki Moje plfoto.com Last edited by rcube; December 13th, 2004 at 02:56 PM. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
The Wealth of Nations
|
poza tym na tym projekcie:
wygląda jak by ten stadion mieścił z 25 tyś miejsc. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Kult Krowy
|
Wlasnie sobie sciagnolem sobie prezentacje ze strony Korony (25 MB) no i mimo ze juz ja wczesniej widzialem (ale zapomnialem
) na 100% bedzie wlasnie ta ubozsza wersje ![]() Ale......... nierozpaczajmy Zle nie jest Tak czy siak porzadny stadion sie szykuje. Wreszcie. Jeszcze z 15 takich + 4 dwa razy wiekszych i moze dogonimy Europe, tylko gdzie wtedy bedzie Europa ?? Pewnie beda juz miesli stadiony na orbicie wokol ziemskiej zeby pilka bez grawitacji osiagala wieksza predkosc zeby wiecej goli padalo
Koreanczykow jest dwoch ale nie sa bracmi mimo ze obaj jedza gruszki Moje plfoto.com Last edited by rcube; December 13th, 2004 at 03:16 PM. |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Kult Krowy
|
Quote:
Tak moze sie wydawac. Trybuny sa strome jak na Velencii ![]() 55 tysiecy a sprawia wrazenie wiekszego, na ostatnim poziomie stopa kibica wyzej siedzacego jest powyzej glowy osoby siedzacej przed Gdyby nie porecze to by kibice spadali by na dol ![]() No ale juz wiemy jaki stadion buduja w Kielcach. Troche szkoda ze nie ten drugi projekt ale i nie ma tez co rozpaczac
|
|
![]() |
| Tags |
| arena kielc, ekstraklasa, infrastruktura sportowa, kielce, stadion, stadiony |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|