daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Belarus

Belarus Беларусь |» Minsk | Brest | Viciebsk | Mahiloŭ

View Poll Results: Новыя падфорумы
за 14 73.68%
супраць 5 26.32%
Voters: 19. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old February 7th, 2012, 03:18 PM   #21
Korkh.
Belarus

Korkh.'s Avatar

гэта ў падфоруме "рэстаўрацыя і помнікі архітэктуры", зразумела, а якія тэмы будуць у "архітэктуры і ўрбаністыке", маю на ўвазе, якога пляну?
Korkh. no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old July 15th, 2012, 05:16 PM   #22
Korkh.
Belarus

Korkh.'s Avatar

Ёсьць думка разьвесьці Эканоміку і Інфраструктуру па розным падфорумам, то бок, існая секцыя "Інфраструктура і эканоміка" становіцца "Інфраструктура і транспарт (+ можа Энэргетыка), эканамічныя і прамысловыя тэмы пераносяцца ў новы падфорум "Эканоміка, прамысловасць, знешнія адносіны" туды жа і ўсе тэмы пра зьнешнія стасункі зь іншымі краінамі.
Old July 15th, 2012, 09:03 PM   #23
VK_rnn
Registered User

VK_rnn's Avatar

Likes (Received): 26

Я мяркую, што стала вельмі шмат тэм, якія на адну-дзве навіны (напрыклад "паляванне" або "прыватызацыя"), існаванне я ў іх не бачу
VK_rnn no está en línea   Reply With Quote
Old July 15th, 2012, 11:01 PM   #24
Minsk
Moderator

Minsk's Avatar

Likes (Received): 98

Quote:
Originally Posted by Korkh. View Post
Ёсьць думка разьвесьці Эканоміку і Інфраструктуру па розным падфорумам, то бок, існая секцыя "Інфраструктура і эканоміка" становіцца "Інфраструктура і транспарт (+ можа Энэргетыка), эканамічныя і прамысловыя тэмы пераносяцца ў новы падфорум "Эканоміка, прамысловасць, знешнія адносіны" туды жа і ўсе тэмы пра зьнешнія стасункі зь іншымі краінамі.
Я ЗА.
Minsk está en línea ahora   Reply With Quote
Old July 15th, 2012, 11:04 PM   #25
Korkh.
Belarus

Korkh.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by VK_rnn View Post
Я мяркую, што стала вельмі шмат тэм, якія на адну-дзве навіны (напрыклад "паляванне" або "прыватызацыя"), існаванне я ў іх не бачу
Штосьці будзем аб'ядноўваць, штосьці выдалім, а штосьці пакінем на перспектыву.
Old December 23rd, 2012, 06:18 PM   #26
dmitryminsk
Registered User

Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by VK_rnn View Post
Назіраючы за апошнімі навінамі ("Спартак", "Луч") прапаную аб'яднаць дзве вышэйазначаныя галіны ў адзіную - "Паляванне на раней прыватызаванае"
dmitryminsk no está en línea   Reply With Quote
Old December 23rd, 2012, 08:24 PM   #27
Minsk
Moderator

Minsk's Avatar

Likes (Received): 98

Minsk está en línea ahora   Reply With Quote
Old February 3rd, 2013, 07:34 PM   #28
abyshto
Registered User

Likes (Received): 95

вітаю) можа не туды пішу, але ж я новы ўдзельнік, таму даруйце) заўважыў, што на многіх суседніх форумах ёсьць асобныя веткі пра замежжа, на якіх Беларусь вельмі сьціпла прэзентавана. напрыклад на расейскім форуме шмат ветак пра Украіну, Летуву, а пра нашу краіну толькі пра мінск і вось з'явілася не так даўно пра беларускую правінцыю. на ўкраінскім форуме была ветка пра мінск, я стварыў пра беларускую правінцыю. дык вось я прапаную беларускаму сьпадарству ды й іньшаму дапамагчы ў гэтай нялегкай справе і запоўніць гэтыя веткі. нам сапраўды ёсьць што паказаць, асабліва што датычыцца помнікаў гісторыі
abyshto no está en línea   Reply With Quote
Old February 4th, 2013, 05:53 PM   #29
Korkh.
Belarus

Korkh.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by abyshto View Post
вітаю) можа не туды пішу, але ж я новы ўдзельнік, таму даруйце) заўважыў, што на многіх суседніх форумах ёсьць асобныя веткі пра замежжа, на якіх Беларусь вельмі сьціпла прэзентавана. напрыклад на расейскім форуме шмат ветак пра Украіну, Летуву, а пра нашу краіну толькі пра мінск і вось з'явілася не так даўно пра беларускую правінцыю. на ўкраінскім форуме была ветка пра мінск, я стварыў пра беларускую правінцыю. дык вось я прапаную беларускаму сьпадарству ды й іньшаму дапамагчы ў гэтай нялегкай справе і запоўніць гэтыя веткі. нам сапраўды ёсьць што паказаць, асабліва што датычыцца помнікаў гісторыі
Толькі адна просьба, калі ствараеце новую тэму, дадавайце ўнізе старонкі тэг belarus, тое ж самае тычыцца і ўжо існуючых тэм, бо так зручней адсочваць абнаўленьні.

Reply

Tags
Беларусь, belarus

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules