|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Moderator
Likes (Received): 343
|
|
|
|
|
#62 |
|
Moderator
|
Našao sam dobro mjesto za slikanje:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#63 |
|
Osječko Est 1697
|
Jel to još ima smeća u rupi?
Btw: dobar vidikovac
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Moderator
|
KORAK BLIŽE CILJU
Završeni zemljani radovi ![]() SLAVONSKI BROD - Realizacija projekta zvanog Bazeni Brod korak je bliže cilju. Završeni su zahtjevni zemljani radovi. Preko 20 000 kubičnih metara starog gradskog smeća odvezeno je na deponiju Vijuš. Očišćen je teren do sloja ilovače na dubini od oko 4 metra. Navezena je nova zemlja, nabijena ...i betonski radovi mogu početi. Za sada se odvija sve po planu, a i vremenske prilike su bile do sada vrlo naklonjene. http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/...i/default.aspx
|
|
|
|
#65 |
|
Registered User
Likes (Received): 71
|
zašto je propao stari projekt: http://www.slavonski-brod.hr/images/.../recenzija.pdf
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Yosemite Sam
|
Nije propao zbog te kvazirecenzije.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Yosemite Sam
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Şerif
Likes (Received): 0
|
Čini se da je žena u narančastoj majici sa slika neka vizionarka :-)
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
dugovi i bazen iliti rupa bez dna
Nitko ne komentira dolje navedene dubioze grada!
Taj projekt bazena je progutao novaca i novaca a mislim da još dugo neće biti gotov. Zanimljivo je pitanje di su ti novci od kredita nenamjenski potrošeni. Miki jesi li i ti na privatnoj platnoj listi gradonačelnika? Sigurno jesi dok njegovo prazno mlaćenje slame vezano uz projekte koji su stvarno rupe bez dna tako hvališ. |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bravo majstore.
|
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
|
Eto majstore pojasni zašto ovaj projekt nije priveden kraju? I reci mi molim te zašto su se trošili novci na plakate! Vučeš me za jezik bez potrebe tako da ćeš dobiti još zanimljivih fotografija koje neće biti benigne kao ova. Građani Slavonskog Broda zaslužuju istinu a ne pamflete plaćenika poput tebe.
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
M. Duspara reče:
Kao što transparentno vodi svoj grad, Hrvatska stranka prava spremna je isto činiti i na državnoj razini. Slavonija koja se po svom prirodnom bogatstvu nepravedno nalazi na dnu gospodarskog razvoja u Hrvatskoj, treba biti u rangu s vodećim županijama u Hrvatskoj, a to se može učiniti pravednim i ravnomjernim ulaganjem u sve županije od strane vlasti, što do sad nije bio slučaj. Da to nije transparentno kao što je Đapić vodio Osijek ;( Na službene upite građana o radu Gradske uprave 0% ih je dobilo odgovor. Toliko o transparentnosti! |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Yosemite Sam
|
darko28 dobrodošao na forum, ali moram ti reći da kad je riječ o Mikiju da se varaš jer Dusparu kao gradonačelnika ne podržava ni jedan brodski forumaš (od nas par koji najviše postamo na brodskim temama) pa tako ni Miki, a kamoli da je na njegovoj platnoj listi. Miki samo prati radove na izgradnji bazena jer je to i tema ove teme. Općenito mišljenje je da je ovaj novi projekt bazena puno bolji od starog.
Prema pisanju Mije Golubičića jedan ovakav plakat kroz dva mjeseca košta čak 4000 kn, a Duspara ih je postavio zbog samoreklame i navodno čuvanja prostora za svoje reklamne plakate u predizborne svrhe. Nije još uvijek jasno planira li on postati saborski zastupnik ili ne jer po novom zakonu onda bi se morao odreći gradonačelničke funkcije, ali on to vjerovatno ne zna. Isto tako je nedavno planirao ući u županijsku skupštinu, ali je od toga odustao kad je shvatio da bi onda morao podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika. Zbog tog skoka u vlastita usta nitko ga nikad nije prozvao. Novi most preko Glogovice bi trebao biti gotov za 10-ak dana. Istina je da su novci od kredita za bazen nenamjenski potrošeni na druge (uglavnom beskorisne) projekte, a da je od kredita ostalo samo oko 11.5 ili 13 milijuna kn s obzirom na to da Duspara malo govori o jednoj cifri, a malo o drugoj. Na temu dubioza gradskog proračuna sam ja već puno puta pisao i po tome sam doslovno jedini u ovom gradu koji na njih ukazuje i upozorava. Gradski proračun je naprosto premali za potrebe ovolikog grada. Ne znam na što misliš pod službenim upitima građana, ali meni se već desetak puta dogodilo da moja pitanja na servisu 48h nisu objavili iako ona čak nisu bila ni neprijateljska ni neugodna ni provokativna pa sam ih zbog toga i prestao postavljati. Last edited by Brko; November 7th, 2011 at 02:25 PM. |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Moderator
|
Quote:
A ti svoje frustracije šalji na drugu adresu a ne meni.
|
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Moderator
|
NA GRADILIŠTU KOMPLEKSA BAZENA U TIJEKU ISKOPI ZA TEMELJNU KANALIZACIJU
Na gradilištu kompleksa Bazena Slavonski Brod na Vijušu nakon završetka prve faze zemljanih radova trenutno se obavljaju iskopi tla za postavljanje temeljne kanalizacije objekta koja se nalazi ispod temeljne ploče objekta. Nakon toga u sljedeća dva tjedna uslijedit će betoniranje kanalizacijskih otvora i polaganje cijevi. Prema dinamičkom planu, graditelji Strabaga prije Božića namjeravaju krenuti s betoniranjem temeljne ploče kompleksa bazena za što se upravo obavljaju potrebni proračuni i tehnička priprema. s-b.hr |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Moderator
|
Semper ti si jedan obični Dusparin plaćenik.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Registered User
Likes (Received): 762
|
dvorana je tu , bazeni se grade , još samo fali jedan pošten stadion i legendarna Marsa u prvoj ligi i bilo bi super
Povrh hridi orao tvoj kruži ,Guste šume spuštaju se k ravni,Staze hite niz tvoj ćilim travni ,K tihom domu, sevdahu i ruži.Tvrda ruka tvrdu zemlju pluži,Al tvoj kamen čuva spomen davni ,Sv'jetlih ljeta i junaštva slavnih Roda, koji i ginuć, ne tuži.K tebi lete naših želja jata,Naša radost tvojoj se veseli,Naša tuga tvojoj pomoć želi.Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata,Bog te čuvo, ponosni nas kraju,Ti starinom - i moj zavičaju! |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Osječko Est 1697
|
Ali ipak si ti No1!
Može te biti stid što stavljaš vijesti o bazenima, koji su neisplativa investicija u svim gradovima, a ti tu s veseljem pratiš. Strašno. ![]()
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Yosemite Sam
|
Quote:
U predzadnjoj Posavskoj je bila reportaža o radovima na izgradnji bazena (koju nismo postali) i u njoj piše da su se temelji kopali do zemlje tako da na gradilištu bazena više nema smeća (izuzev ovog što je iskopano, a još uvijek nije odveženo).
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bazeni vijuš, slavonski brod |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|