|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#61 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Štakori u stanu
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 2834
|
Siiiine mili!!!
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Useless User
Likes (Received): 296
|
ev i od mene
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
Likes (Received): 608
|
s obziron da živin odma do nje evo i od mene :
u pizdu materinu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
evo da te malo utjesim: u nasem ulazu u Papandopulovoj imamo zenu koja zivi sama i kad je usamljena pusta vodu i otvara plin, vec su nam nebrojeno puta bili i policija i vatrogasci i prva pomoc, i stanari su morali napustat zgradu od straha od pozara, poplava, itd. Ponekad tokom noci pusta opere koje su cuju i u susjednom ulazu.
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
URBANI JUGOSLAVEN
|
Quote:
![]() i pivala cajke u 4 ujutro
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
BANNED
|
Hahaha kakvih sve luđaka ima
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 2834
|
A ja mislija da JA iman nesriću jer je portun do mojeg bija neki luđak koji bi svaku noć, CILU NOĆ, izlazija na balkon i na sav glas stenja.
![]() Čovik bi reka da umire, al da je njemu stvarno nešto bilo, nebi on ima energije za tako nešto. To je trajalo godinama!! ![]() Prestalo je nedavno. Možda čak i je umra..hah.. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
BANNED
|
Ja toga lika nikad nisan čua
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
|
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
BANNED
|
Baš san tia reć... Umjetnica
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
|
A na cemu je ona?
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
|
na mojim tankim živcima
![]() Neznan,bila je na Ugljanu već 2 puta.Svaki put joj daju lijek,pa je mirna godinu dana i onda opet poludi ![]() a ono,neznan.....u "zatvori vrata i prozor jer smrdi za popizdit" odnosima ![]() ![]() 4D umjetnica.Uz dimenziju prostora,slike i zvuka ima i dimenziju nesnosnog smrada Last edited by Trsteničanin; September 29th, 2011 at 03:20 PM. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Registered User
|
Okolis Splita 3 se sredjuje postepeno i presporo, u cemu ima i nekih prednosti jer se u kvart useljava nova arhitektura, kako uz Poljicku, tako i po sporednim ulicama. Uostalom i campus se smjestio u Split 3. Najvise bode Bracka.
i ona rupa uz Poljicku kod Mertojaka![]() Ulica Moliskih Hrvata se polako puni i sreduje, svakih par godina nikne neka nova zgrada. Prije 15ak godina izmedju Papandopulove i D. Simunovica je bila samo ledina s parkinzima. Ovaj dio uz Papandopulovu bi se trebao sacuvat kao parkic/djecje igraliste a tuda prolazi i put koji podhodnikom ispod spaja Papandopulovu s D. Simunovica. ![]() Ovako je izgledao dio Moliskih 2006 ![]() A ovako sad ![]() ![]() Ovo je malo povise Centra Marusic, i ovdje se najbolje vidi nezavrsenost projekta ST3: i dalje se slijedi logika projekta, samo sta fali pothodnik ispod Poljicke! ![]() Ovaj dio Moliskih je vise manje sredjen sve do Velebitske, sredjeni parkinzi, crkva, uglovnica uz Velebitsku, Centar Marusic, Poliklinika Kalajzic.
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Registered User
Likes (Received): 155
|
Quote:
Na veliko cudo poceli su sredivat nesto u Dinka šimunovića, pituraju cili oni balkon iznad restorana rusulica, a nedavno se sredia ducan i popunili su se svi poslovni prostori i posadili su u one rupe stabla te se betonira parking u papandopulovoj, al puno posla preostaje za napravit: Još tri parkinga treba betonirat, treba popravit ceste, sredit parkić u sredini i igralište i ledinu na dnu Papandopulove, završit bračku, popravit ove rubove di fali onaj bili kamen, i sredit zelenilo uz zgrade. Mertojak je skroz dovršen, samo bi tribalo malo obojat i očistit i stavit travu na mista di je blato, e i parking kraj ambulante, a šta se tiće onog ogromnog prostora iza ulice Borisa Papandopula neznan šta, ali užasno je i puno smeća, a jedna se žena tamo i ubila jer je to leglo drogaša itd. |
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Registered User
|
Quote: