|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
[Sisak] - Industrija
Evo malo Sisačke industrije....Sisačkih tvornica....nema ih puno,al ok.... prvo malo slikica onda ponešto o svakoj tvornici,itd.
![]() Kladim se da za neke od tvornica u Sisku već znate ![]() Pozz
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
1. nam je dobro poznata svima - Rafinerija :P :
![]() ![]() 2. Segestica - tvornica alkoholnog pića i octa : ![]() ![]() 3. CMC i valjaonica Sisak : ![]() ![]() 4.Herbos (iliti bivši Radonja) : 5. MIP Sisak : ![]() ![]() ![]() 6. Applied Ceramics Sisak : ![]() ![]() ![]() 7. Siscia - tekstilna industrija : ![]() ![]() ![]() 8. Obendorfer Sisak : 9. Swisslion : ![]() ![]() ![]() 10. Vatrostalna Sisak : ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 877
|
Ima li nekakva tvornica ili pogon u planu?
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 877
|
Pa s obzirom da je pola tvornica propalo nakon rata ovo je podosta.
Nadamo se da će se nešta pokrenuti
|
|
|
|
#6 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Fala Doda
. "Vječni" plamen sa vidikovca je kul
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
a kakav " Vječni" plamen sa vidikovca? ? Ja znam za vječni plamen na Spomen Sobi , tj. na spomeniku poginulim braniteljima Domovinskog rata,ali to je skroz na 2. strani grada.....Pojasni mi molim te gdje točno .... da nije rafinerijski dimnjak
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
Aha taj vječni plamen....ah taj će gorit dok nas ne potruje sve ![]() Već smo ludi od tog smrada ![]() Ali ima jedan stvarno vječni na tom spomeniku iz Dom rata....tam te frend nije odveo .... sram ga bilo.....to ti je naša vatrica .... ak želimo mi rockeri bit vani onda idemo na tzv. Rokić ..... mjesto uz kupu za rockere,ali sad je već tamo veliki mješung.....ili na vatricu.....pa se tam grijemo na vječnom plamenu
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
BANNED
|
Quote:
. Na stranu šala, ta rafinerija je užas . Kako su to mogli smjestiti tako blizu gradu, u tako odjetljivi ekološki habitat. ![]() E za tu vatricu nisam siguran dal je pokazal, ne sjećam se više
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
Katastrofa....slažem se,al šta je tu je....sam da više dobijemo te pročiščivače ![]() Ah ta vatrica je lijepa
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
Likes (Received): 786
|
curo iz siska
dobra prezentacija sisačke industrije
Povrh hridi orao tvoj kruži ,Guste šume spuštaju se k ravni,Staze hite niz tvoj ćilim travni ,K tihom domu, sevdahu i ruži.Tvrda ruka tvrdu zemlju pluži,Al tvoj kamen čuva spomen davni ,Sv'jetlih ljeta i junaštva slavnih Roda, koji i ginuć, ne tuži.K tebi lete naših želja jata,Naša radost tvojoj se veseli,Naša tuga tvojoj pomoć želi.Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata,Bog te čuvo, ponosni nas kraju,Ti starinom - i moj zavičaju! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Sisak - MIP (Ljudevit Posavski)
Ljudevit Posavski ili MIP (mlin i pekare) je tvornica kruha,peciva,kolača,krafni,brašna,itd.
![]() Da li ste čuli za tu Sisačku tvornicu koja jako dobro posluje? ![]() Ljudi iz Velike Gorice bi trebali znati,jer je kod njih jedna od njihovih mnogobrojnih trgovina otvorena nedavno....otvorili su i u Maloj Buni i Kučama :Maloprodaja ![]() Prodajna mjesta Mlin i pekare d.o.o. Sisak prepoznatljiva su na području Sisačko - Moslavačke županije. Kupci su u njima prepoznali mjesta kupnje uvijek svježih pekarskih proizvoda i povoljne kupnje robe široke potrošnje. Proteklih mjeseci otvorili smo nekoliko trgovina i na području Županije Zagrebačke - u mjestima Kuče, Mala Buna te u samom centru Velike Gorice. Sa tendencijom povećanje broja maloprodajnih mjesta nastavljamo i u slijedećoj godini u kojoj imamo plan otvoriti nekoliko novih prodajnih mjesta. Trenutno imamo otvorenih 39 maloprodajnih mjesta, od toga nekoliko specijaliziranih prodavaonica pekarskih proizvoda, takozvanih butika kruha. Dvije prodavaone, jedna u Sunji, a jedna u Sisku na lokaciji naše tvrtke, u svojoj ponudi imaju građevinski materijal, repromaterijal te bijelu tehniku. Najveći dio maloprodajnih mjesta nalazi se u Sisačko - Moslavačkoj županiji i to su prodavaonice mješovite robe. Više o nama možete saznati na našoj web stranici : http://www.mip.hr/ Šire se i dalje sad će valjda u Zagrebu otvoriti trgovinu ![]() A vlasnik MIP-a je kupio Zagrebačku Klaru , pa ste možda odatle čuli za njih ![]() Pozdrav
Last edited by cura_iz_Siska; September 30th, 2011 at 04:01 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|