|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#41 | |
|
Moderator
Likes (Received): 441
|
Quote:
|
|
|
|
|
#42 |
|
Brđanin
Likes (Received): 3
|
Evo i klasicnog prikaza mog prijedloga JGP-a.
![]() Sta kazete?
Nedaj Bože Rata Ni Fiata Brodska Naselja ...Tu se čobanac jede...šljivovica se pije i i Sunce naljepše sije i nigdje ljepše nije, nego na palubi broda šta mu Sava trup kroji, 760 godina usidren stoji i ne putuje nigdje, tu je stoljeća broji...ovdje na obali Save raj na zemlji postoji. by SBReprezenta
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Moderator
|
Lijepo dizajnirano.
|
|
|
|
#44 |
|
Danas sam ok...
Likes (Received): 0
|
Lijepo izgleda ovo sve fino na mjestu.
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Registered User
Likes (Received): 33
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Registered User
Likes (Received): 454
|
Slažem se s ovim što je napisano.
Međutim, za dobro organiziranje prometa potrebno je napraviti dodatne kolosijeke na okretištima - zbog voznih redova. Moguće je i sada uvesti liniju bez ikakvih infrastrukturnih zahvata korištenjem okretišta u Podgrađu. Još bi samo htio zamoliti admine nešto. Bilo bi zgodno kad bi se ova dretva odvojila na osječku i slavonskobrodsku. Malo je nezgodno pratiti što se sve događa. Ovako je sve zbrčkano. Malo Osijek, malo Brod... što će biti ako se počne pisati i o ostalim gradovima. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Moderator
|
Mislim da nema potrebe, naša dretva ne bi imala puno postova, sumnjam da bi bila nešto aktivna, naprotiv...
|
|
|
|
#48 | |
|
Registered User
|
Quote:
No kako nisam prometni stručnjak, a ni stručnjak za infrastrukturu, dopuštam i to da mi ideja nije dobra. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Danas sam ok...
|
Da se to još razradit ima potencijala u tom svemu gore navedeno...
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Registered User
|
Višnjevac - Bikara bi bila potrebnija linija i ne bi je bilo loše imati. Pruga od Zelenog polja prema Trgu je praktički paralelna s prugom za Bikaru tako da ima smisla uvesti neku liniju 3 Višnjevac Bikara.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Danas sam ok...
|
Jednog dana možda i spoje tu
liniju nije to toliko građevinski teško jer je Osijek zaslužio da se izgradi novi kilometri pruge.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
http://www.sib.hr/Osijek/voznja-tram...og-radija.html
Vožnja tramvajem odsad uz zvuke Slavonskog radija Tramvajima Gradskog prijevoza putnika uskoro će odzvanjati zvukovi etera Slavonskoga radija čija je ponuda na nedavnom natječaju proglašena najboljom. GPP je prije nešto više od mjesec dana objavio Javni poziv radio postajama za emitiranje radio programa u svim svojim tramvajskim vozilima. Osim glazbe u programu Slavonskoga radija, u točno određenom vremenu, moći će se čuti sve informacije o uslugama GPP-a. Sve to sa svrhom što boljeg informiranja korisnika usluga u smislu davanja informacija o trenutnim zastojima u prometu, o najavama novih linija, mogućih preusmjerenja ili eventualnih promotivnih akcija. "Na ovaj način nastavljamo sa trendom povećanja razine usluge javnog prijevoza u gradu Osijeku, na zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih korisnika," kaže nam Sanja Mršo, voditeljica službe marketinga u GPP-u. Tako će zvuci Slavonskog radija uveseljavati putnike na linijama Zeleno polje - Višnjevac te na liniji za Jug 2, a posebno će zanimljivo biti svima onima na popularnim noćnim linijama.
|
|
|
#53 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
i oćel bit muzike i subotom naveče,pa ljudi ne odu kuć..pa počnu tramvajske bitke?
![]() bit će pizdarija garant
|
|
|
#55 |
|
Danas sam ok...
|
Koliko sam skužio glazbe u tram još nema ali ima u par buseva sam čuo da svira
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
Likes (Received): 67
|
![]() U ZG već neko vrijeme postoji ova fora, jedno vrijeme su puštali klasiku (ZG filharmonija), jedno vrijeme obični radio, a u zadnje vrijeme tram-radio (ZET ima neki svoj interni radio na kojem puštaju i informacije o zastojima i sl.) - fora! Čuje se svaka stanica, nije problem. Naravno, jedino je bed ako vozaču dopizdi pa sve pogasi
|
|
|
#57 |
|
Registered User
|
NOVOSTI U JAVNOM GRADSKOM PRIJEVOZU
GPP kupuje još tri tramvaja i šalje više autobusa za Tenju Kako bi se što bolje pripremili za zimu, u GPP-u su pregledali sve tramvaje i uskoro kreće javni natječaj za nabavu dodatna tri polovna tramvaja. Direktor Igor Medić kaže kako će se tim potezom pripremiti za širenje tramvajske pruge do Višnjevca, a usporedno s tim, do kraja kalendarske godine bit će uređena i nova verzija prometa gradskog prijevoza. - Već smo obavili razgovore s MO-om Tenja u vezi s povećanjem broja polazaka autobusa. Linije će ići kružno i bit će ih više, a putnicima će se tako omogućiti presjedanje u drugo vozilo, no o rasporedu ćemo se dogovarati naknadno. Novu verziju prometa prilagodit ćemo zahtjevima putnika, a riječ je zapravo o malim, ali korisnim modifikacijama sukladno potrebama putnika - najavio je Medić. Isto tako, u tijeku je prikupljanje financijskih sredstava za nabavu optičkog kabela kako bi se povećao broj tramvaja i to posebice u jutarnjim satima što će, vjeruje, biti učinjeno do kraja godine. Za one koji se služe tzv. pametnim telefonima bit će dograđena aplikacija kojom će se u svakom trenutku znati gdje su vozila, a već duže vrijeme na raspolaganju je preko mobilnog telefona utvrditi za koliko dolazi sljedeće vozilo. No, da ne bi sve bilo idealno pobrinuli su se putnici, točnije, učenici koji su pronašli nov način kako uštedjeti na voznim kartama. Medić tako kaže da je bilo slučajeva da korisnik karte izgrebe svoju fotografiju kako ne bi bila uočljiva pa se istom kartom vozi njih nekoliko! “U takvim slučajevima moraju zamijeniti kartu. Vidljivo je da to rade namjerno, jer dok smo ranije prodavali, sad poklanjamo plastične etuije kako bi butre bile bolje zaštićene”, rekao je Medić. Marija MIHELIĆ http://www.glas-slavonije.hr/vijest....VIJESTI=149514 |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Danas sam ok...
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
Mene samo zanima koji su to polovni tramvaji??? Odakle? Iz Zagreba, možda?
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Danas sam ok...
|
Iz Zagreba su sigurno tzv Bandićevi tramvaji
al bolje išta nego ništa a što se tiče tramvja u ranim jutrnjim satima to je stvarno potreba jer je nemoguće ući u tram ujutro samo kad vidis koliko ih je muka ti je!
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|