|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 1170
|
Ne toliko umirovljenika koliko srednjoškolaca i studenata.
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
Likes (Received): 175
|
Isti problem imamo mi u Splitu, ne triba više autobusa nego umirovljenicima triba održat lekciju. Najbolje je ić na pazar najranije ujutro kada dica idu u školu, da nebi pobigle najbolje glavice kupusa. Imaju besplatan pokaz, tlače mlađe da se dižu sa stolice, a onda se još i moraju vozit najranije ujutro ili popodne kad je vrime škole.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Lega s Juga 2
|
Ma nije toliki problem to što idu umirovljenici već što nema često buseva i tramvaja koji voze u tom smjeru pa ima po 15 ljudi na svakoj stanici i di da oni stanu u tramvaj ili bus koji je već krcat?
Po meni bi bilo odlično uvesti još buseva i tramvaja i po mogućnosti da nisu polovne kante koje kupimo od Zagreba.
|
|
|
|
#64 |
|
Brđanin
Likes (Received): 3
|
Po meni je najveca pogreska GPP-a ta sto su ukinuli one dodatne vagone (ili kako se vec zovu). Kada sam ja dosao u OS obnova tramvaja je tek krenila i bilo je jako puno onih starih sa dva vagona. Moram priznati da je puno komotnija bila voznja u njima...zapravo sam prestao koristiti javni prijevoz kada su dosli novi/obnovljeni tramvaji...upravo zbog tih guzvi.
Nedaj Bože Rata Ni Fiata Brodska Naselja ...Tu se čobanac jede...šljivovica se pije i i Sunce naljepše sije i nigdje ljepše nije, nego na palubi broda šta mu Sava trup kroji, 760 godina usidren stoji i ne putuje nigdje, tu je stoljeća broji...ovdje na obali Save raj na zemlji postoji. by SBReprezenta
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Lega s Juga 2
|
Da i ja bi htio da ima više tih dugačkih tramvaja,puno su bili bolji,kao i buseve koje su često zvali harmonike
|
|
|
|
#66 |
|
OSIJEK NEPOKORENI GRAD!
Likes (Received): 9
|
a jeste z(g)lobni prema GPP-u
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Danas sam ok...
Likes (Received): 0
|
I ja sam za tzv harmonike bilo bi dapače odlično da uvedu to ponovo jer je ovako cirkus na svakoj stanici.
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Jel znate koji će to novi tramvaji biti?
Pretpostavljam Česi .EDIT: Po spekulacijama na zeljeznice.net, ipak je vjerojatnije da će biti 3 Genšera, ali novijeg tipa. BTW, svaka čast direktoru Meduću, kad bi ZET barem imao upola tako dobrog direktora Quote:
Last edited by grofBombelles; October 20th, 2011 at 03:51 AM. |
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Danas sam ok...
Likes (Received): 0
|
Tramvaji su sigurno iz Češke
a rekli su kako će pojačati promet u jutarnjim satima tj više tramvaja će ić van na ulicu
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Osječko Est 1697
|
Kako izgledaju ti novi genšeri? Nadam se da su barem duži od ovih čeha koje sad imamo.
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Lega
Likes (Received): 41
|
Quote:
|
|
|
|
#73 |
|
Osječko Est 1697
|
![]() Al dobro, bolje išta nego ništa. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
Likes (Received): 453
|
Njemačke tramvaje koje mi imamo su Düwag GT-6, a o ovima, o kojima se ovdje piše, su Düwag GT-6 Mannheimer .
To su sve jako dobri tramvaji iako bih ja više volio vidjeti Čehe na našim ulicama (ima više mjesta), a ne bi bilo zgorega vratiti i ona dva tri vagona koja imamo u jutarnje i popodnevne špice. Düwag GT-6 Mannheimer zeljeznice.net (autor fotografije: NT 2200)
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Registered User
|
A evo i jedne češke "harmonike".
VarioLF2plus ![]() Mislim da bi ovaj jako dobro sjeo u Osijeku... Iako ne bih imao ništa protiv zagrebačkog kraćeg niskopodnog tramvaja serije TMK 2300. Oni bi bili taman za Osijek. TMK 2300 zeljeznice.net (autor fotografije: tram4)
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Lega s Juga 2
|
Šteta što nemamo barem 3,4 ovakva tramvaja.Nadam se da će onda stari tramvaji biti u odličnom stanju a ne da fali pola stvari i da je unutrašnjost ofucana..
|
|
|
|
#77 |
|
Lega
Likes (Received): 41
|
Meni je žao što i ove sadašnje naše obnovljene čehe nisu obnovili na ovaj ljepši i malo skuplji način... Kao što je taj na slici... Za tim ću kontam žalit dok god su ovi tramvaji u pogonu...
|
|
|
#78 |
|
Osječko Est 1697
|
Ehh da da bar imamo i ovake duže čehe, dobro bi nam došli. Pogotovo za te špice kad su velike gužve u tramvajima.
Al opet su puno skuplji no ovi stari što ce nam doći. Valjda će nam poslužiti. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Registered User
|
Bitno je da vozi i služi svojoj svrsi. Česi su u Osijeku od '68. godine i uz ovu reparaciju vozit će još dosta godina. U Zagrebu su stari tramvaji Đure Đakovića mogli vozit još 50 godina. Nema elektronike, kompjutera i ostalih stvari kao na ovim novima koji se malo - malo zblesaju.
Trebamo biti sretni da je grad konačno počeo širiti tramvajsku mrežu i nadati se da na ovome neće stati nego da će se ići dalje. Malo koji grad u Europi se može pohvaliti time da mu se tramvajska mreža proširuje. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Ovo bi isto lijepo pasalo u Osijek, kad će ih Švabe rasprodavati
![]() [IMG]http://img.******************/images/Bus-Nahverkehr/Strassenbahnen/Ein-M8C-am-Saalbau-in-Essen-a22651312.jpg[/IMG] |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|