|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Evo večerašnjih slika grada
http://farm8.staticflickr.com/7017/6...2bd8eba2_z.jpg http://farm8.staticflickr.com/7033/6...a1838ece_z.jpg http://farm8.staticflickr.com/7015/6...049ee85f_z.jpg http://farm8.staticflickr.com/7035/6...78eb7931_z.jpg
Last edited by tiger_nish; January 5th, 2012 at 10:14 PM. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
Likes (Received): 83
|
![]()
|
|
|
#123 |
|
Registered User
|
Hvala, durlanisto nikako mi ne ide postavljanje slika! Kako ja odmah da ih stavim ovako kao ti?
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Quote:
1.Link za sliku ne stavljaj direktno u poruku vec pritisni prvo ikonicu "insert image" (cetvrta sa leve strane, iznad polja gde pises tekst poruke). Pojavice se polje gde treba da ubacis link za sliku. 2.Drugi nacin je da pre linka za sliku napises "[IMG]" a posle linka za sliku "[/IMG]" (bez navodnika i proreda). |
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Bulevar je Evropski
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
Likes (Received): 144
|
![]() Lepe su ti slike tiger, posebno ove nocne sa bul. Mediana.. ![]() Hvala Constantine za objasnjenje i sallae2 za ovu sliku, skroz sam smetnuo sa uma ovaj plan mislio sam da jos nije u planu i da nema novca da se realizuje. Vidi se da je glavno setaliste poplocano po ovoj slici i da se trenutno i park radi po istoj.. ako se secam vesti od pre mesec dana sledeca faza za sredjivanje posle parka je deo oko velike fontane u samom podnoziju brda tako da je moguce da se nakon zavrsetka ovih radova predje i dovrsi posao oko nove okretnice i zatvaranja ovog dela do termi.. A u delu ispod saborne kako vidim je planiran parking, sve u svemu nije lose reseno.. banja bez saobracaja je ono pravo..
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
|
Hvala, malopre sam ih slikao, biće ih još ovih dana pokušaću da obuhvatim sva veća gradilišta pa da u toku godine upoređujemo kako napreduju radovi!
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
highways and roads
|
Za nove bulevare
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Kruzni tok kod Niske Banje. Neko je skoro uleto u kruzni iz pravca konjickog kluba sto se i vidi po ostecenom ivicnjaku.
![]() Isti taj kruzni samo slikano iz pravca Niske Banje. Steta sto jos uvek ne radi ovaj svetleci znak na sredini kruznog, postavljen je odavno ali mislim da nije radio uopste, mozda jos uvek nisu doveli struju do njega. Inace bi nocu to izgledalo jako dobro. ![]() Kruzni tok kod ekonomske skole. Kad ozeleni na prolece izgledace jos bolje ![]() Popunili su ovaj deo od kruznog toka da ulice Majakovskog, ostaje jos da se uradi trotoar, to ce verovatno na prolece. ![]() Kruzni tok na trosarini ![]() Primetio sam da su ove nove kante za otpatke postavljene po celom gradu, na bulevarima i ulicama. Fino izgledaju, cak su i jako kvalitetne. Takodje dosta novih sadnica je zasadjeno na celom bulevaru Medijana, primetio sam i na jos nekim mestima ali ne mogu tacno da se setim gde. Za pohvalu svakako, sad samo mi to treba da sacuvamo.
|
|
|
#132 |
|
Registered User
Likes (Received): 38
|
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
Likes (Received): 144
|
Ma doveli su struju do njega i secam se da je radio tamo maja/juna i bio je bas vidljiv, super je resenje za razliku od onih nizih svetlecih znakova koji su postavljani na bul. Dimitrija Tucovica a koji su bili pokradeni par meseci po njegovom otvaranju..
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
mosh n roll
Likes (Received): 64
|
Quote:
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
|
Mene vise zanima cemu sluzi trotoar oko ostrva? Jedino mozda radnici kada polivaju..
Mene cale jednom ostavio na kruznom ostrvu na SLAVIJI !! Tek onda skontam da tu nije predvidjeno za pesake i da nema pesackog, nego u onoj guzvi daj na brzinu da izadjem iz kola..
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Služi da se skloniš ako te neka budala iseče, ne znam čemu bi drugom služio.
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Trotoar na kružnom (truck apron) služi da bi dugačka vozila (šleperi / šleperi sa prikolicom) mogla da prođu kroz kružni tok.
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Registered User
|
pa sto samo traku tu unutrasnju ne prosire nego se trose na ivicnjake.. dobro, sigurno ima tu neka "racunica"..EDIT: evo, nasao sam. Da dopunim preciznije @sallae2 - ti "trotoari", iliti izdignuti delovi uz kruzno ostrvo, sluze zaista da bi sleperi (dugi kamioni) prosli kruzni tok i zadnjim tockovima presli preko njih a da istovremeno obicna vozila budu sprecena da voze tu sa unutranje strane (izmedju kamiona i ostrva).. Ako bi sve bilo u istom nivou kamion bi opet mogao da prodje, ali bi se mozda neka budala usudila da ga tu "isece" sa unutrasnje strane i kamion bi ga zbog svoje duzine i prirode kretanja zakacio i.. belaj. Ovako i kamion moze da prodje a i bezbedno je, jer ce automobili pratiti ivicnjak.. Dakle razlog je bezbednost Live and learn..
Last edited by moonray018; January 7th, 2012 at 12:47 AM. |
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Registered User
|
Quote: