|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1 | |
|
Genuine Tatar
Likes (Received): 473
|
Bucharest Ring Road
It is on of the most important parts of the Romanian infrastructure, I thought it is worth opening a new thread.
So, let's begin: Quote:
|
|
|
|
#2 |
|
Azərbaycanlı Moderator
Likes (Received): 1517
|
I am sure AzVirt will make its job on a high level. In the recent years they got a very good portfolio with several motorway and highway projects realised in Azerbaijan. Good luck!
Join us on Facebook | SkyscraperCity Azerbaijan Last edited by Galandar; November 20th, 2011 at 11:50 PM. Reason: N |
|
|
|
|
|
#3 |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
That's an interesting entry on the EU market, through a consortium with Romanian companies. What section is this exactly? Must be one of those recently tendered sections north of A1 and A2.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 121
|
Iwas always confusing them with the AZVI _ VIMAC consortium that executed the romanian part of the Calafat Vidin acces infrastructure.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
![]() Adevărata ştire din articolul de mai sus este o nouă amānare pentru Comarnic - Braşov.
"Din frunte, ca din răsărit, apar străluciţii Bucureşti, auriţii Bucureşti, dulcii Bucureşti, māndrul şi preaīnsemnatul şi preaslăvitul tron al Domnilor" - Chesarie Daponte, 1759 "Lumea este bună prin scop, frumoasă ca facere, complexă prin vieţuire şi spirituală prin materialitate" - Horia Bernea |
|
|
|
|
|
#8 |
|
In the brig
|
Am vazut. SF din nou.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Mai este o stire, poate chiar mai importanta. "Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine".
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Genuine Tatar
|
Unde e obrazul subtire ?
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
Admir promptitudinea ta, Cadir. In taxe, bineinteles.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Sa taxezi Bucuresti-Pitesti, este poate o gluma chiar mai mare, decat taxa de pod de la Giurgiu, unde iti rupi amortizoarele, planetara si rotile, pana treci peste Dunare.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
Likes (Received): 121
|
al catelea oare? Comarnic-Bv are vreo 2-3 pana acum...(in fapt mai multe ca in cazul concesiunii) proiectele Vinci, Strabag, etc....nu mai lasau nimic in picioare din SF-ul nr. 2.
O alta stire e ca noul ministru nu prea sta prin tara. O alta stire e despre faptul ca si pentru un simpla refacere de SF, CNADNR are nevoie de asistenta tehnic, asistenta juridica si asistenta financiara pentru contractare. Suntem de toata groaza. Chiar nu inteleg cum se justifica atatia angajati in CNADNR si MT cand incet incet externalizeaza si mersul la WC. O alta stire ar mai fi ca nu se mai face concesiune...altfel de ce naiba sa mai faci inca un SF? |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Genuine Tatar
|
Quote:
Si culmea ca platesti si la bulgari, si la romani.
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Mda...singura diferenta e ca la bulgari s-a redus de la 6 euro (autoturisme), la 2 euro. E totusi o diferenta. La noi a ramas tot 6 euro, ca cica Romania are nevoie mai multa de bani, "pt intretinerea soselelor".
( asa a motivat MT anul trecut decizia de a pastra taxa la 6 euro). Asta, ca sa fie ridicolul si mai mare. De parca daca vii de la bulgari, treci pe alt pod, nu tot pe aceeasi constructie. (desi merita mentionat, ca dupa ce treci jumatatea podului, venind dinspre Giugiu, brusc, din motive necunoscute, pe partea bulgareasca asfaltul devine mai neted )
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Genuine Tatar
|
Si chiar in granita, e o portiune din placi de beton unde ai impresia ca treci peste borduri, si nu ca e sosea. Sunt placi din beton vechi si uzate, dislocate.
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
Fara taxa, nu poti sa ai pretentii. Bulgarii, mi se pare, au reabilitat partea lor de pod. Ramane partea noastra.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
Asta e clar. Nu zic ca nu. Sunt obisnuit sa platesc taxele si in Grecia. Nu am date exacte, dar cred ca toate autostrazile sunt cu taxa (cel putin pe care am circulat eu). Doar ca acolo e si calitate, adica acel "obraz subtire".
Dar cum poti sa ceri taxa pt. Bucuresti-Pitesti? Taxa, sa zicem ca se va folosi pt. intretinere, dar acolo e nevoie de o autostrada noua, din Bucuresti pana la centura Pitesti. Ce se poate intretine acolo? Drumul ala prafuit de tara? Nu poti sa ceri bilet de intrare la circ, dar spectacolul sa-l arati abia peste 5 ani.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
Iata niste date interesante aici: http://www.ziare.com/giurgiu/articol...i+giurgiu+ruse
Bulgarii isi respecta taxa. Sa speram ca si la noi se va intampla la fel. Cat despre taxarea pentru Pitesti - Bucuresti, intai sa se introduca taxa si apoi sa vina pretentiile. Mi se pare ordinea logica. |
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
O poveste mai lunga si mai complicata....
|
||
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|