|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
optimikista
Likes (Received): 0
|
Masivna masaz
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
optimikista
Likes (Received): 0
|
Na hlavu postavene
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
ale za druhe je tam poznamka o tom, že ešte budú lacnejšie - ČAKAJTE. RK nebudú mať z toho radosť
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
staci mat osobneho maklera, ten ti povie, ze ak mas cas, cakaj, lebo vsetci cakaju. a predavajuci su z toho na maslu - doslova.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
ako 3% pokles ceny nieje zly, aj pri raste platov.
tym pádom za posledné 4 roky je situacia omnoho lepšia. ale dokedy to predavajúci vydržia? kedy im rupnu nervy a budu vypradávať o 30% nižšie? lebo v mojom okolí sa byty predávajú celom v pohode |
|
|
|
|
|
#26 |
|
railfan
Likes (Received): 79
|
V podstate sa caka na to, aby vyexpirovali fixacie na hypotekach, ktore boli brane na 100% pocas maximlaneho boomu a predstavuju pre banky toxicke aktivum. Banky teda vyckavaju a drzia cenu bytov hore, kedze v pripade poklesu by vlastnili HZL ktore nie su realne kryte aktivami, vo forme bytov. Ked tato doba pominie, tak sa mozeme pustit do vypredajov. Realne sa niektore velke projekty mozu pohybovat uz okolo sumy 1000 € za meter bez DPH, co vytvori obrovsky tlak na cenu starsich, hlavne panelovych bytov. Osobne som fakt zvedavy, ci sa tato (moja) prognoza naplni.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 120
|
ono na realitnom trhu sa dobre byty ani nedaju najist
co najdes su z nejakeho dovodu dost zle byty .. mam taku malu poloprofesionalnu deformaciu a pozeram priebezne byty ... a dobry byt je problem najist, dispozicne, lokalitou aj s vecami typu garaz a tak .. resp ak je na trhu, do tyzdna je prec drtiva vacsina su ciste leziaky panelaky moc nizsie nepojdu, ale novostavby ... lebo panelak uz aj v ruzinove 3i zozenies okolo 100 tisic euro, co pred par rokmi bolo nemyslitelne .. ale novostavby aj v petrzalke su za 200 tisic euro a to je neakceptovatelne .. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 112
|
aka bola obvykla fixacia co si ludia brali, 5 rokov?
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
ak 5 rokov, kríza začala 2008 takže už v priebehu tohto roku k tomu dojde?
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Inteleguán
Likes (Received): 38
|
Quote:
|
|
|
|
#31 | |
|
Inteleguán
|
Spása pre trh s bývaním - nájomné byty
Quote:
|
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
|
Quote:
20 ročných býva 90% rodičov 30 ročných možno 10%. mne to nepripadá ako negatívum. to ma 18 ročné detsko bývať same? |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
anal-yst
Likes (Received): 75
|
Viac, menej, ano.
Malo by sa zacat uz osamostatnovat. To by vsak muselo byt Slovensko krajinou, poskytujucou dostojny zivot a dostupne sluzby. Slovensko je vsak najkapitalistickejsou kapitalistickou krajinou, kde cielom podnikania je zarabat co najviac penazi - poskytnutim co najdrahsich tovarov a sluzieb, v sucinnosti s vyplacanim co najnizsich miezd. Komplex chudobnej krajiny ako vysity.
|
|
|
#34 |
|
Registered User
Likes (Received): 61
|
trtkat to chce od 13tich a ako 18tka sa to nevie o seba postarat?
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
nerozumiem, preco by som nemala byvat u rodicov, ked nemam este ziaden prijem a skolu mam 15 min. pesi od nich. teda pokial mame dobre vztahy. ja som byvala s nasimi do svojich 25 rokov.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Inteleguán
|
Pokiaľ to obom stranám vyhovuje, tak na bývaní u rodičov nie je nič zlé ale to, že sme poslední v EÚ znamená, že sú ľudia k tomu často tlačení ekonomicky.
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
ak rodičia zapadnej europy vyhadzujú svoje deti po osemnastke z domu tak som hrdy na to, že u nás mame lepšie vzťahy z rodičmi.
toto umiestnenie je pre nás prvenstvo. som rád, že aj ja som tak dlho u našich štatisticky býval (aj ked po pravde som bol na internáte )
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 112
|
Quote:
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
Prečo by sa mali niektorý ľudia skladať iným na byt?
Aj štatne najomne byty zaplatia ľudia cez dane! Nech to stavia súkromník. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Moderator
Likes (Received): 71
|
Len sa zabúda na to, že na Slovensku sa ešte stále vyskytujú exempláre ľudí (aj keď je to ohrozený druh), ktorí nejdú na vysokú, ale začnú už tak v 19-ke pracovať. Lebo ak niekto chodí do školy, tak bývanie s rodičmi je pomerne prirodzené, ale ak pracuje od 19-tich, už mu ťahá na 30-ku a stále býva s rodičmi, tak sa niekde stala chyba. A nie, nie každý, kto nemá vysokú, nevyhnutne kope kanály.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|