|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#181 |
|
Danas sam ok...
Likes (Received): 0
|
Ja nisam ni znao za to da će se gradit džamija na jugu2
|
|
|
#182 |
|
Osječko Est 1697
|
O džamiji se prica 7,8 godina, ali se ništa nedogađa.
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 1176
|
Ma više se to priča,nekih desetak godina.
|
|
|
|
#184 |
|
Danas sam ok...
|
Danas prolazio Hutlerovom zgrada se radi tamo stambeno poslovna ako se ne varam.
|
|
|
#185 |
|
Lega s Juga 2
|
Rade se 2 zgrade,jedna je tamo skoro na uglu i napokon su nastavljeni radovi,a druga je došla do 3 kata,uskoro će 4 kat počet radit.
|
|
|
|
#186 |
|
Danas sam ok...
|
http://www.osijek.hr/index.php/cro/Novosti/93.-SASTANAK-RADI-RAZMATRANJA-PREDLOZENIH-MATERIJALA-I-AKATA-23.-sijecnja-2012 U 12 sati pa tko može neka gleda live streaming.
|
|
|
#187 |
|
Danas sam ok...
|
DNEVNI RED
1. Prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na konačno Idejno rješenje za izgradnju građevine Hrvatskog doma u Tenji 2. Prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na konačno Idejno rješenje za izgradnju građevine Hrvatskog doma u Josipovcu 3. Prijedlog Odluke o podjeli sredstava na mjesne odbore i gradske četvrti Grada Osijeka za 2012. godinu 4. a) Prijedlog Rješenja o: a) prihvaćanju Cjenika i utvrđivanju lokacija za radove na održavanju nerazvrstanih cesta, pješačkih zona, staza i trgova na području grada Osijeka u 2012. godini te sklapanju Ugovora s trgovačkim društvom Unikom d.o.o. Osijek 4. b) Prijedlog Rješenja o: b) prihvaćanju Cjenika i sklapanju Ugovora o održavanju nerazvrstanih cesta i pješačkih površina na području grada Osijeka u zimskim uvjetima za 2012. godinu 4. c) Prijedlog Rješenja o: c) prihvaćanju Cjenika i sklapanju Ugovora o održavanju prometne signalizacije i opreme nerazvrstanih cesta na području grada Osijeka u 2012. godini s trgovačkim društvom Unikom d.o.o. 4. d) Prijedlog Rješenja o: d) prihvaćanju Ponude i sklapanju Ugovora o održavanju čistoće javnih površina u gradu Osijeku za 2012. godinu – Unikom d.o.o. Osijek 4. e) Prijedlog Rješenja o: e) prihvaćanju Ponude i sklapanju Ugovora o održavanju javnih zelenih površina i parkova u gradu Osijeku za 2012. godinu – Unikom d.o.o. Osijek 4. f) Prijedlog Rješenja o: f) prihvaćanju Ponude i sklapanju Ugovora o održavanju komunalne opreme na javnim površinama u gradu Osijeku u 2012. godini – Unikom d.o.o. Osijek 4. g) Prijedlog Rješenja o: h) prihvaćanju Ponude i sklapanju Ugovora o sanaciji divljih odlagališta na području Grada Osijeka u 2012. godini, s trgovačkim društvom – Unikom d.o.o. Osijek 5. a) Prijedlog Rješenja o: a) prihvaćanju Cjenika i sklapanju Ugovora o održavanju zatvorenog sustava oborinske odvodnje na području grada Osijeka za 2012. godinu s trgovačkim društvom Vodovod – Osijek d.o.o. 5. b) Prijedlog Rješenja o: b) prihvaćanju Ponude i sklapanju Ugovora o održavanju građevina i postrojenja crpnih stanica na željezničkim podvožnjacima u Vinkovačkoj ulici i Ulici kneza Trpimira u Osijeku za 2012. godinu s trgovačkim društvom Vodovod – Osijek d 6. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o nabavi motornog benzina i dizel goriva u 2012. godini 7. Prijedlog Rješenja o odobravanju financijske potpore HPD „Lipa“ za izradu svečane odore zbora 8. Prijedlog Rješenja o odricanju prava prvokupa stana na adresi Sjenjak 89 u Osijeku 9. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o pružanju usluga skloništa za životinje i usluga sakupljanja i prijevoza nusproizvoda životinjskog podrijetla na području Grada Osijeka u 2012. godini 10. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o održavanju svjetlosne prometne signalizacije za 2012. godinu 11. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o diobi suvlasničke zajednice u Osijeku, Županijska 15 i Hrvatske Republike 26 12. Prijedlog Rješenje o odabiru najbolje ocijenjene ponude za nabavu financijskih i administrativnih usluga naplate dijela prihoda Grada Osijeka s ciljem sklapanja okvirnog sporazuma 13. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o obavljanju poslova naplate prihoda od prodaje gradskih stanova Grada Osijeka obročnom otplatom za 2012. godinu 14. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o održavanju računalnih aplikacija za 2012. godinu 15. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o pružanju usluga posebnog linijskog prijevoza učenika osnovnih škola grada Osijeka za 2012. godinu 16. Nacrt Odluke o izmjeni Odluke o osnivanju i imenovanju članova Stožera zaštite i spašavanja Grada Osijeka 17. Prijedlog Rješenja o izdavanju Brisovnog očitovanja Franji Mariću za k.č.br. 1488/5 k.o. Tenja 18. Prijedlog Rješenja o raspodjeli sredstava za rad Vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Osijeka 19. Prijedlog Zaključka o sufinanciranju iz Proračuna Grada Osijeka za 2012. godinu projekata i programa udruga građana odabranih u postupku provedbe javnog natječaja objavljenog u Glasu Slavonije od 27. kolovoza 2011. godine 20. Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na zaključivanje Dodatka III. Ugovoru o kratkoročnom kreditu po poslovnom računu – dopuštenom prekoračenju računa 2011.-2012. između Privredne banke Zagreb d.d. i Tržnica d.o.o. Osijek kao članice Cash Poola Grada Os 21. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o pravu upravljanja, korištenja i održavanja nekretnine označene kao k.č.br. 5236/24 k.o. Osijek radi uređenja školskog igrališta Osnovne škole Antuna Mihanovića 22. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o djelu 23. Prijedlog Rješenja o raspisivanju natječaja za prodaju građevinskog zemljišta mladoj obitelji radi izgradnje vlastite stambene zgrade na području grada Osijeka i osnivanju Komisije za otvaranje ponuda 24. Prijedlog Rješenja o odobravanju financijske potpore strukovnoj udruzi Klub članova "Selo" Zagreb za suorganizaciju 3. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu 25. Prijedlog Rješenja o odobravanju produženja radnog vremena caffe bar "No. 22" 26. Prijedlog Plana nabave Grada Osijeka za 2012. godine 27. Prijedlog Rješenja o odabiru najbolje ocijenjene ponude u otvorenom postupku javne nabave velike vrijednosti za izvođenje radova na sanaciji Paviljona Gradski vrt s ciljem sklapanja okvirnog sporazuma 28. Prijedlog Rješenja o sklapanju Ugovora o osnivanju prava služnosti na cestovnom zemljištu broj 2985/186-11 s Upravom za ceste Osječko-baranjske županije 29. Prijedlog Rješenja o odobravanju financijske potpore Udruzi Auxilium za izložbu Međunarodna likovna kolonija ljubavi 30. Prijedlog Odluke o sufinanciranju kupovine novosagrađene stambene građevine mladih obitelji s područja grada Osijeka koje stambenu građevinu u 2012. godini kupuju prvi puta 31. Prijedlog Rješenja o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja po Natječaju o prodaji građevinskog zemljišta mladoj obitelji radi izgradnje vlastitog stambenog objekta na području grada Osijeka. Nije mi se dalo boldat pa eto.
|
|
|
#188 |
|
On Air
Likes (Received): 85
|
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Lega s Juga 2
|
Quote:
|
|
|
|
|
#190 |
|
Osječko Est 1697
|
Odlično, šteta sto nema nekih rendera da vidmo kako ce izgledati.
|
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
Quote:
![]() ![]() Padat će snijeg! ![]()
|
|
|
|
#192 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
http://www.osijek-online.com/Moj-Osi...i-naselje.html
Jug 4 će postati naselje Jedan od prioriteta Grada Osijeka je svakako rješavanje pitanja Juga 4, gdje bi se trebao provesti projekt po modelu poticajne stanogradnje. Riječ je o naselju veličine tri Sjenjaka, a dio parcela je u privatnom, a ostatak u državnom i gradskom vlasništvu. Prije desetak godina na vlastitu inicijativu javila se nizozemska tvrtka Ymere kao partner i investitor za izgradnju stanova, a iako su održani brojni sastanci i javne rasprave, iz Grada smatraju kako je investitor bio neodlučan i neozbiljan. Bit će raspisan novi natječaj , a vizija je da Jug 4 zadrži površinu bajera, zelenilo, zonu za sport i rekreaciju, a također se planira izgradnja vrtića i ako bude potrebe - osnovne škole. „Ove ćemo godine izraditi detaljni urbanistički plan, a nakon toga će ideja partnerski s resorskim ministarstvom ići u projekt POS stanova. Na taj način će građani dobiti priliku za kupnju jeftinih stanova“, pojasnio je gradonačelnik Krešimir Bubalo.
|
|
|
#193 |
|
Danas sam ok...
|
I vrijeme je da dobijemo novo naselje konačno.
|
|
|
#194 |
|
Lega s Juga 2
|
Nadam se da će to biti korak bliže razvijanju grada i dobivanja stanovnika.
|
|
|
|
#195 |
|
Danas sam ok...
|
Sve si kontam da ne bi bilo loše provesti tram trasu na tom području ukoliko bude moguće na temelju GUP-a.
|
|
|
#196 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
http://osijek-online.com/Moj-Osijek/...-odborima.html
150 milijuna kuna za investicije u gradskim četvrtima i mjesnim odborima Petnaest osječkih mjesnih odbora i gradskih četvrti u predstojećoj godini dobiti će iz gradskog proračuna sedam milijuna kuna, te još 150 milijuna kuna kroz brojne projekte, najavljeno je na jučerašnjem 93. kolegiju u gradskoj upravi. Osam mjesnih odbora: Josipovac, Višnjevac, Cvjetno, Brijest, Lijeva obala, Tenja, Klisa i Sarvaš, te sedam gradskh četvrti: Retfala, Gornji grad, Industrijska četvrt, Tvrđa, Novi grad, Jug 2 i Donji grad tako će u 2012. godini za svoje potrebe, investicije i projekte dobiti nešto više novca nego u 2011. godni, oko sedam milijuna kuna. - Gotovo 150 milijuna kuna utrošiti će se za kapitalne investicije na prostorima gradskih četvrti i mjesnih odbora, ovih dana obilazimo po abecedi mjesne odbore i gradske četvrti i dogovaramo s njima još neke detalje koje možda nismo, kako bi zajednički riješili sve one probleme koji tište svaki dio grada. - rekao je osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo. Gradonačelnik je najavio početak radova u mjesnim odborima početkom građevinske sezone. Neke od najavljenih kapitalnih investicija tako će primjerice biti gradnja domova u Tenji i Josipovcu.
|
|
|
#197 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
zar po zakonu više ne postoje Gupovi,već urbanistički planovi i prostorni planovi uređenja?
|
|
|
#198 | |
|
Osječko Est 1697
|
Quote:
Čitam danas u glasu da za katedralu treba 5,5 mil kuna, a ove godine ce ici 170 tisuća ako se nevaram, toranj če još čekati O majko mila...
|
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Lega s Juga 2
|
Nadam se da ćemo onda barem kad uđemo u EU izvući neke novce za obnovu Tvrđe i katedrale
|
|
|
|
#200 |
|
Danas sam ok...
|
I ja se isto tome nadam samo da prođe ta zima pa da krene građevinska sezona da nam grad preuzmu bageri i ostali strojevi.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|