|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 872
|
|
|
|
|
#82 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
kod asfalta je problem sto koliko sam cuo se te asfaltne baze zatvore preko zime...
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Danas sam ok...
|
Među retfalačkim komunalnim prioritetima dio se odnosi na javnu rasvjetu, ali u 2012. vijećnici nisu predvidjeli proračunski novac za osvjetljavanje ulica i prolaza. Ipak se prvih dana siječnja u Retfali vrijedno radilo na osvjetljavanju prolaza između Sljemenske i Psunjske ulice gdje su radnici Parangala položili kabele za javnu rasvjetu i za tri radna dana prolaz je osvijetljen!
“Skupa rekostrukcija javne rasvjete u Psunjskoj i gradnja u Fruškogorskoj ulici u 2012. na listi je kapitalnih investicija, a osvjetljavanje mračnoga prolaza između Psunjske i Sljemenske ulice je komunalni prioritet iz 2011. godine”, pojašnjava Željko Lijić, predsjednik retfalačkog Vijeća GČ. “Pet rasvjetnih stupova sa štednim žaruljama postavljeno je na visini 4,5 metara. Posao je dio ugovora iz 2011. godina čija realizacija mora biti gotova do sredine siječnja”, kaže Zdravko Banjan, direktor Parangala. Suho zimsko vrijeme s temperaturama iznad nule pogodovalo je radovima i, nakon što su u podzemne “kućice” postavljeni kabeli, bagerom iskopani temelji za pet rasvjetnih stupova, “parangalovci” su do blagdana Bogojavljenja kvalitetno osvijetlili frekventni prolaz.
|
|
|
#84 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
Update i slike
![]() Ove kako su napravili za veš je katastrofa http://img202.imageshack.us/img202/1157/dsc09666k.jpg |
|
|
|
|
|
#87 |
|
BANNED
|
bolje se susi vani nego u stanu
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
Nemam ja ništa protiv veša i ljudi koji su stavili veš da se suši. Krivac je arhitekta,tvrtka.....
Susjedu gaće na prozor
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
BANNED
|
IKEA kupuje Supermarket?!
Prema pisanju današnjeg tiskanog izdanja Glasa Slavonije, švedska tvrtka IKEA jedan je od mogućih kupaca osječkog Super-a. Kako smo već pisali, nakon što krajem ove godine dođe u Zagreb, IKEA ima namjeru širenja i u druge gradove, a u planovima je i Osijek. Jedna od lokacija na koje bi mogla doći ova tvrka koja se bavi proizvodnjom i distribucijom namještaja je i Super u samome centru grada. Prema riječima Nikole Matijevića, savjetnika u agenciji Nekretnine Ljubek, nakon posljednjeg snižavanja cijene na 4,5 milijuna kuna za kupnju ili trajni najam atraktivne, ali zapuštene zgrade Supera, pristigle su tri ponude. Među njima su dvije domaćih tvrtki, ali i jedna strane tvrtka. Iako Matijević za Glas Slavonije nije htio potvrditi da se radi upravo o IKEA, Glas je iz dobro provjerenih izvora saznao kako se radi upravo o ovoj švedskoj tvrtci. Više pročitajte u tiskanom izdanju Glasa Slavonije. ne bi bilo lose, dapace odlicno... |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Lega s Juga 2
|
Prodajte šveđanima!
Naši neće ništa napraviti.
|
|
|
|
#91 |
|
Osječko Est 1697
|
Daj Bože da Ikea dođe.
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Danas sam ok...
|
Ja sam za
od naših ljudi nikakve koristi daj to strancima.
|
|
|
#93 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
Bitno je da se zgrada sredi bilo to ikea ili tko drugi..
|
|
|
#94 |
|
Osječko Est 1697
|
Tijekom 2011. cijene stanova u Osijeku narasle za 12,1 posto
![]() Kako piše portal CentarNekretnina.net, koji prati kretanje cijena nekretnina na Hrvatskom tržištu, cijene stanova u Osijeku u prosincu 2011. godine narasle su u odnosu na prosinac iz 2010. godine za 12,1 %. Tako je kvadrat stana u Osijeku u prosincu 2010. godine prosječno iznosio 1.038 eura, dok je u prosincu sad već prošle godine koštao prosječno 1.164 eura. Osijek je tako jedan od rijetkih gradova u kome su cijene stanova tijekom 2011. godine rasle. U Zagrebu je primjerice tijekom prošle godine zabilježen pad cijena nekretnina za 3,2 %, a pad bilježe i Split za 6,9 % kao i Rijeka za 1,1 %. http://osijeknet.com/1647_Tijekom-20...12-1-posto.htm Stavili su gadnu sliku pa sam svoju stavio. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Lega s Juga 2
|
Eh da,trebaju srediti Super,ali bi također volio da nepropadne opet,ja ipak vjerujem šveđanima kao i svim skandinavcima,oni znaju kako se posluje.
|
|
|
|
#96 |
|
Danas sam ok...
|
Ništa od IKEA u Osijeku ponude nije ni bilo.
|
|
|
#97 |
|
BANNED
|
dakle tomo siri dezinformacije da bi skupljao klikove na portalu
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=145748
Zračna luka Osijek dužna sedam milijuna kuna Zbog velikih problema u Zračnoj luci Osijek, poput neisplate četiriju plaća i doprinosa od srpnja prošle godine za 44 radnika, sindikat te tvrtke traži hitan sastanak s ministrom pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatkom Komadinom. Stanje u Zračnoj luci Osijek je katastrofalno, nema novaca ni za plaće niti prijevoz djelatnika, a i ostali dugovi se gomilaju i već su dosegli oko sedam milijuna kuna, rekao je sindikalni povjerenik Ivan Moro. - Nažalost, bojimo se da smo izgubili i letove Ryanaira jer smo i njima dužni oko sto tisuća eura - dodao je Moro te izrazio bojazan da Zračnoj luci zbog neplaćanja prijeti i isključenje struje. Zbog problema koji se samo gomilaju tražimo hitan sastanak s novim ministrom, ali očekujemo i od Vlade, Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije sudjelovanje u pronalaženju rješenja, kazao je Moro u razgovoru za Hinu. Uvjeren je kako će nadležna državna tijela ozbiljno shvatiti sindikalce, jer u protivnom spremni su kampirati na Markovu trgu. Osječki aerodrom otvoren je 1980. godine a tijekom ratnih godina, kada je Klisa gdje se nalazi aerodrom bila okupirana, djelatnici su se privremeno koristili Sportskom poslovnom zračnom lukom u Čepinu kod Osijeka. Nakon Domovinskog rata Zračna luka Osijek u kratkom je vremenu obnovljena, kazao je Moro dodavši kako je šteta što umjesto prosperiteta tvrtka godinama životari, a sada je stanje više nego katastrofalno.
|
|
|
#99 |
|
Lega s Juga 2
|
|
|
|
|
#100 |
|
Lega s Juga 2
|
|
|
![]() |
| Tags |
| a gdje su neboderi?, cherryville-greenfield, grad na dravi, lega grad, ludi se glupira, tidecity |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|