|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1021 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
bila je suša
|
|
|
#1022 |
|
Osječko Est 1697
|
Most dr. Franje Tuđmana zatvoren za sav promet od 4. do 6. svibnja
![]() Zbog izvođenja radova na sanaciji mosta dr. Franje Tuđmana, most će od 4. do 6. svibnja za sav promet biti zatvoren. Obavijest je to PU osječko-baranjske. Za promet će biti zatvorena županijska cesta broj 4257 na dionici od ulice Europske Avenije do križanja sa županijskom cestom broj 4082 (Tvrđavica). Most će se za promet zatvoriti 4. svibnja u 6 sati, a otvorit će se 6. svibnja u 18 sati. U međuvremenu promet će se odvijati obilazno, odnosno južnom i zapadnom obilaznicom (DC-2 i DC-7). Isto tako promet će biti preusmjeren kroz grad Osijek i to ulicom Europske Avenije, Šamačkom i Strossmayerovom ulicom i dalje državnom cestom 7 (zapadnom obilaznicom). Za vrijeme preusmjeravanja prometa na obilazne pravce, promet će biti reguliran prometnim znakovima privremene regulacije prometa. http://www.osijeknet.com/2195_Most-d...6.-svibnja.htm |
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 872
|
Obnova krova starog željezničkog kolodvora
|
|
|
|
#1024 |
|
Osječko Est 1697
|
Otkuda si ovo uhvatio?
|
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Lega s Juga 2
|
S Ljepotice,bio s frendicom da joj pokažem neke stvari,pa sam skontao da rade pa sam uslikao.
|
|
|
|
#1026 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
![]() da mi je znati sto si joj pokazivao s vrha zgrade
|
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Lega s Juga 2
|
Ali kakoooo sam znaoo da ćeš ti tak šta napisati,znao sam
![]() Ma ženska fotka kao ja pa sam joj rekao da ćemo otić na neku zgradu pa da se isfotka....Čak će uvijek biti isti,neće se nikad promjenit
|
|
|
|
#1028 |
|
BANNED
|
a cuj, dok sam ja bio mlad znam sto se pokazivalo curama na vrh ljepotice i na pozarnim od hotela Murse
![]() ocito se stosta promijenilo
|
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
Lijepo da se obnavlja, još i fasadu da srede..
|
|
|
|
#1030 | |
|
Lega s Juga 2
|
Quote:
![]() Super je imati veliki zum ali što više zoomiraš to su fotke slabije kvalitete,jer ti se trese ruka i zbog same udaljenosti.
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Registered User
|
Pratim forum već mjesecima i evo,napokon sam se registrirao.Pokušat ću biti aktivan i svjež s fotkamai informacijama.Pozdrav svima...
|
|
|
|
|
|
#1032 |
|
os
Likes (Received): 3
|
dobrodošao na forum
|
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Lega s Juga 2
|
Dobrodošao
|
|
|
|
#1034 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
dobrodošao..treba nam netko svjež..rocky već posustaje..
|
|
|
#1035 |
|
Lega s Juga 2
|
Ma slikao bi ja da ima puno toga,neradi se baš nešta po gradu,svi veći projekti su stali.
|
|
|
|
#1036 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
zezam se ja rock...super ide
|
|
|
#1037 |
|
Registered User
|
Projekata stvarno nema,makar ne onih koji bi podignuli malo,makar meni već davno poljuljani optimizam.Međutim,s obzirom da sam i kroz posao vezan za gradnju,a uz to i bolesno i beznadno zaljubljen u Osijek i Slavoniju,pokušat ću svojim postovima što više provocirati sve one koji mogu odlučiti,investirati,izgraditi,obnoviti....i još nešto,kao što sam rekao, pratim stvarno dugo,sada već mogu reći naš forum i vidim da velika većina nije zadovoljna izgledom našeg grada,i moram reći,osnovni motiv registracije mi je bila ta činjenica, da ovaj forum,ljudi koji mogu odlučiti, čitaju,prate i da ga se boje...već ste do sada dosta stvari uspjeli pokrenuti...svaka čast!
|
|
|
|
|
|
#1038 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
|
|
|
#1039 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
Jug 2: Na Bolničkom groblju počinju ekshumacije, slijedi gradnja kapelice
Potrebno je napraviti idejno rješenje za katoličko groblje na Jugu 2. Ova rečenica, kao dio zapisnika sastanka direktora javnih poduzeća, predstavnika gradskih četvrti i gradonačelnika Krešimira Bubala održanog 2. veljače ove godine, dala je nadu stanovnicima tog dijela grada da će napokon imati posljednje počivalište u svojoj blizini. Kao što se i prije razmišljalo, riječ je zapravo o uređenju postojećeg Bolničkog groblja, gdje je uglavnom pokapana novorođenčad. To, za sada sablasno mjesto posljednjih počivališta djece pokapane prije više desetaka godina tako bi već sljedeće godine moglo poprimiti novi izgled i dobiti svu potrebnu komunalnu infrastrukturu. - Ove godine počet će prikupljanje dokumentacije za uređenje prostora i to od vanjske ograde pa do gradnje kapelice i svega ostalog za organizaciju pogreba. Postojeće Bolničko groblje uredit će se tako da će se stvoriti mogućnost za nova grobna mjesta, što je dobro budući da ova gradska četvrt groblje nikada nije imala - kaže Hrvoje Žabarović, predsjednik GČ Jug 2. Prvi je korak, kaže nadalje, učinjen i Jugovci će, ali i on osobno biti zadovoljni da konkretni radovi na uređenju groblja krenu sljedeće godine. Kad su u pitanju financije, Žabarović naglašava da je riječ o kapitalnoj investiciji te da će ukupne troškove uređenja Bolničkoga groblja snositi Grad, no za sada još nije bilo riječi o troškovima izgradnje groblja u dijelu Osijeka u kojemu živi 16.000 građana. Postojeći posmrtni ostaci na Bolničkom groblju, kako smo prije doznali u Ukopu, bit će ekshumirani, a to je potvrdio i Zlatko Pandžić, direktor Ukopa. Pretpostavka je da će biti premješteni na Centralno groblje, gdje već postoji mjesto gdje se pokapa novorođenčad. Podsjetimo, pogrebi djece ondje su se počeli organizirati 1980. godine nakon otvorenja Centralnog groblja. Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?...#ixzz1thdgSNJ6
|
|
|
#1040 |
|
Lega s Juga 2
|
Odlična vijest!
Uređenje tog groblja bi bila super stvar.
|
|
![]() |
| Tags |
| a gdje su neboderi?, cherryville-greenfield, grad na dravi, lega grad, ludi se glupira, tidecity |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|