|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1201 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Kroz javno-privatno partnerstvo gradit će se 381 objekt vrijednosti 14,9 milijardi kuna
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvat...milijardi-kuna Gradili bi se objekti na području školstva, zdravstva, znanosti, pravosuđa, socijalne skrbi, kulture, obrane. Godišnji najam objekata bio bi oko dvije milijarde, pa bi u 25 godina taj najam koštao 50 milijardi kuna http://www.sib.hr/vijesti/osijek/301...u-retfali.html ![]() iako ima problema u tome: http://www.vecernji.hr/biznis/cacice...-clanak-411620 |
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
![]() obecanje ludom radovanje, srecom pa im nista ne vjerujem pa me ne mogu niti razocarati |
|
|
|
|
|
|
#1203 | |
|
Registered User
Likes (Received): 94
|
Quote:
Pa jebemu poslao bi tamo 12 unikomovaca i pojeli bi to za jedno prijepodne. |
|
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
Quote:
|
|
|
|
#1205 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
e da neznam jeste primijetili,ali kako se kose gradske livade na nekim mjestima su ostavili namjerno komade visoke trave.npr kod Drvenparka i kod Arhiva...mislim da će opet biti neki performans kružnica i različitih oblika,kao što bude ono preko jeseni po parkovima..mislim da je kod Tvrđe već takvo nešto i započeto..
|
|
|
#1206 |
|
BANNED
|
obecano je sređivanje vrta i vracanje zdenca, no kak nam je slavonija mala i nemamo mjesta za terene od silnog kamena i brda jbg postavit ce terene...nekad
|
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
Quote:
|
|
|
|
#1208 |
|
Osječko Est 1697
|
Sa sjenjakom na sjeveru, obiteljskim kućama isočno i golim betonom od stadiona ovo mi se nažalost tamo neuklapa :S
|
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Registered User
|
baš sma to htio napisati..to je bilo prije nego je izgrađen Sjenjak, vno i uske njive. Tada je imalo smisla. Sad je šetnja uz Dravu, preko Drave ili Košački rit, vikendice. Drugi način života. Ovo je u 19. st bio kao neki izlazak u prirodu, neki klub i sl.
Btw. danas sam prošao pored paviljona i napokon su krenuli sa radovima |
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Registered User
|
Mogli bi barem obnoviti ovaj dio oko glazbenog paviljona, naravno kada bi se on rekonstruirao, čisto zbog estetskih razloga, mislim kroz prozor gledati na onaj teren
|
|
|
#1211 |
|
Registered User
|
Hehe ja kontam kroz prozor gledat sina kako trenira dok pijem kavicu
|
|
|
|
|
|
#1212 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
stane tamo terena koliko treba,ali ne za speedway..može i pored speedwaya,iza tribina..čak i zidove ima..kad vidim onu površinu bez hlada smuči mi se..ovako vratit dio perivoj na speedway,zasadit drveće drvorede i za 10 godina djeca igraju pokraj na umjetnom a poslije popiju cugu sa starcima u ladu u parku
|
|
|
#1213 |
|
Registered User
Likes (Received): 54
|
29. svibnja otvorenje trga na Jugu 2
Novi trg na Jugu 2 poprimio je konačan oblik te je prošao tehnički pregled i nakon uklanjanja manjih nedostataka bit će spreman za prepuštanje građanima. Novim trgom dominira skulptura poginulim, ali i živućim braniteljima Juga 2 s natpisom: “Herojsko srce branitelja i stanovnika Juga 2”.Među betonskim kockama podloge Trga ima i kocaka tamnijih boja, koje simboliziraju ratne ožiljke ove četvrti. U Trg je uloženo približno 3,5 milijuna kuna, a tom investicijom Jug 2 dobio je nov sadržaj, komunalnu opremu, spomenik i mjesto okupljanja. http://www.sib.hr/vijesti/osijek/552...na-jugu-2.html |
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Registered User
Likes (Received): 54
|
Slavonski gradovi Austrijancima moraju platiti štetu od 50 mil. kn
Čak 50 milijuna kuna odštete morat će austrijskim tvrtkama Strabag&Saubermacher isplatiti gradovi osnivači Javne ustanove Zbrinjavanje otpada istočne Slavonije (ZOIS), Osijek, Beli Manastir, Županja, Vukovar i Vinkovci, a zbog otkazivanja ugovora o gradnji regionalnog odlagališta otpada u Antunovcu kod Osijeka. Pravorijek je to arbitražnog suda u Parizu na kojemu su Austrijanci 2010. godine pokrenuli postupak kojim od ZOIS-a traže odštetu od 6,5 milijuna eura. Ugovor o gradnji, inače, raskinut je još 2009. godine, i to na temelju argumenta da građevinska dozvola za odlagalište nakon isteka svih rokova ugovora nije dobivena. Austrijanci su tužili i tražili odštetu za predtroškove, naknadu na ime postupka ishođenja građevinske dozvole te naknadu na ime izgubljene dobiti. Najveći dio odštete izgubljenog spora teškog 50 milijuna kuna snosit će, pak, Grad Osijek koji u Javnoj ustanovi Zbrinjavanje otpada istočne Slavonije ima 43 posto udjela. http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=38617 nisam baš upoznat s ovim al zanima me dal će netko odgovarat ili je vec odgovarao zbog ovog?? |
|
|
|
|
|
#1215 |
|
BANNED
|
koja vlast je to raskinula?
|
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 828
|
Dom zdravlja u Donjem gradu
![]()
|
|
|
|
#1217 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 828
|
Obnovljen dio ceste ispred policije u Donjem gradu
|
|
|
|
#1218 |
|
Registered User
|
![]() Vidim da je super riješena odvodnja
|
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Hrvatsko Zagorje
Likes (Received): 19
|
|
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Registered User
Likes (Received): 94
|
Quote:
Eto znači Osijek mora platiti preko 20 mil. kn, fino šta se sve moglo s tom lovom.Nadam se i ja da će netko odgovarat, to je već malo žešći zajeb. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| a gdje su neboderi?, cherryville-greenfield, grad na dravi, lega grad, ludi se glupira, tidecity |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|