|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#681 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
N.K.Istra u gubitku 4 000 000kn.Nakon što smo im sagradili stadion morat ćemo im i za plaće davati sirotima.Di smo mi bacili novac.
|
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#683 |
|
Registered User
|
Oni su se raspali tri puta a i ovi su na dobrom putu.Imaju prihod od ulaznica 500 000kn.za cijelu godinu.Toliko Pamić pojede hrane.
|
|
|
|
|
|
#684 |
|
Registered User
Likes (Received): 530
|
pa stani, zar oni rus ne hrani pamica?
ja mislia istra cilja eurokupove ove godine? |
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
![]() btw. klub nikad nije bio u boljoj situaciji kao danas! sta je sa projektima ima nekih novosti?! kako se riva razvija?!
|
|
|
|
|
|
|
#686 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#687 |
|
Registered User
|
Na žalost mi hranimo i tog rusa i Pamića.Rus samo gleda kupovinu i prodaju igrača.Kupi jeftino prodaj skupo.Gledaj Belle prodaja Splitu zarada 200 000 eura.Kome ide zarada rusu kome ide gubitak gradu.
|
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Registered User
|
Slijedi šminkanje zaobilaznice:
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#689 |
|
Cylon
Likes (Received): 174
|
To je pravi cvit mediterana
![]() Oleander je super a ako je ko grm previse rasiren moze se oblikovat i u stablo ..meni jedna od najlipsih mediteranskih biljki
|
|
|
#690 |
|
Registered User
Likes (Received): 58
|
Evo i mene nakon dugo vremena! Faks je gotov, pa sam ja morao doć u Pulu da poslikam malo Pule za vas ![]() Oleandri su odlični, pogotovo kad se rašire, nakon nekoliko godina... Posadili su ih u centralnom pojasu na A9, ima ih i na A1 oko Zadra, a tradicija sadnje po autocestama prisutna je i u Italiji i Grčkoj (vjerojatno i u Španjolskoj i Portugalu, al tamo se nisam vozio), tako da se time priključujemo krugu mediteranskih zemalja! ![]() A sad malo slika s obnovljene Verudele: glavna porta i recepcija ![]() glavna ulica (koja je izgubila centralni pojas sa cvijećem) ![]() ![]() ![]() ![]() centralni trg kod recepcije
|
|
|
|
|
|
#691 |
|
Registered User
|
Histria
![]() ![]() ![]() apartmani ![]() pogled na glavnu ulicu unatrag (od Histrie prema recepciji) ![]() hotel Palma ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#692 |
|
Registered User
|
apartmani iznad bazena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazeni ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#693 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obnovljen je i sportski centar ![]() ovo je onaj nesretni "probni" bijeli s plavim škurama. Bočne strane su mu ipak ofarbali u neku bež nijansu i sve u svemu se ipak dobro uklopio ![]() postavljena je nova trava (mislim da je to ona u trakama) i to odlično izgleda a i efektno je jer možeš hodati po njoj i za vrijeme kiša se ne raznosi zemlja na staze ![]() ![]() ovdje se vidi da ipak nije svugdje postavljena nova trava jer neki dijelovi izgledaju očajno, a i staze su uništene i prljave ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#694 |
|
Registered User
|
bazen i terasa s donje strane
![]() ![]() ![]() obnovljeni akvagan ![]() ![]() s ove je strane terasa bazena izgubila ogradu s betonskim kolonama i dobila staklenu ogradu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#695 |
|
Registered User
|
i ispod Histrie je nova trava
![]() ![]() o ovome sam pričao...![]() pogled prema Verudi i Vidikovcu ![]() ![]() Histria s donje strane ![]() ![]() Palma s donje strane ![]() oleandri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko s Verudele!!! Uživajte u slikama
|
|
|
|
|
|
#696 |
|
Registered User
|
Novi beach bar na Saccorgiani - Zeppelin
Ako ništa drugo, ime kafića asocira na davni događaj, pa se možda netko i malo informira i nauči pokoji zanimljivi povijesni detalj. Za one lijene, evo par linkova o tome: http://www.hrvatski-vojnik.hr/hrvats.../podlistak.asp http://tibor-pula.bloger.hr/post/pul...a/2294783.aspx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uvala ispod beach bara ![]() ![]() poznati mol ![]() pogled prema hotelu Brioni, koji će za koju godinu postati perjanica Arenaturista i nosit će 5 zvjezdica ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#697 |
|
Cylon
Likes (Received): 174
|
Super slike
I bas se vidi kako oleander super figura u mediteranskom ambijentu ..u šibeniku ih ima dosta po centru grada i to jako velikih ..grad se vizualno priporodi kad procvitaju
|
|
|
#698 |
|
Mikoyan-Gurevich
Likes (Received): 96
|
Odlične fotke Puležan
|
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Ima u Puli jedna ulica (Marulićeva) u kojoj su posađeni oleandri oblikovani u stabla i to je izgledalo jako efektno, ali ih je dosta uništio onaj snijeg 2009.godine, pa ih je bilo slomljenih, osušenih, okrnjenih... Sutra ću probat slikat tih nekoliko preživjelih, pa stavim slike... |
|
|
|
|
|
|
#700 |
|
Registered User
Likes (Received): 70
|
Puležane, odlične fotke!
Mislim da ovoj dretvi kronično nedostaje forumaša koji se vraćaju sa studija izvan grada. Osjećam da na rodni grad gledaju drugačijim očima. Dobro došao natrag! ![]() Cijelo turističko naselje Punta Verudella tj. današnja Park Plaza Verudela razlikuje se kao dan i noć u odnosu na prethodno stanje od prije godinu dana. Nema do maslina u posudama u središnjoj ulici i na prostoru ispred hotela. Još kad se razgranaju i narastu... A tek zelena travica... Sve pohvale cjelokupnom hortikulturnom uređenju! Napokon se u Puli počelo ponovo (!) promišljati da nije dovoljno urediti samo zgrade već i njihov okoliš! ![]() Što se tiče apartmana s plavim škurama, jesi li siguran da se radi o probnome, a ne da je pro memoria? |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|