|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
Mislim da se oko ovoga prelako prelazi. Mislim, koliko će se više čekati rješavanje krucijalnih pulskih prometnih pitanja. Još krajem prošle godine pred izbore obečavalo se početak gradnje početkom ove godine iako se i tada znalo za taj navodni imovinski problem. Ipak mislim da je problem financijeske prirode... Ovo je jedna tipična laž gradske vlasti koja se koristi još samo u banana državama nenaviklim na demokraciju i gdje se u svakom izbornom ciklusu ponavljaju ovakve stvari bez da ikada itko odgovara. |
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Mikoyan-Gurevich
Likes (Received): 96
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Registered User
Likes (Received): 63
|
Ma vjerojatno je problem u financiranju... Bis21, otkud ti informacija da su imovinsko-pravni problemi? U medijima se ništa nije spominjalo, a inače Glas Istre jedva čeka da objavi takve priče o problemima :PInače, evo jedne dobre vijesti u iščekivanju nove bolnice: Quote:
Dakle, prostor hitnog bolničkog prijema se povećava više nego duplo, što će znatno olakšati rad. Nadam se samo da će biti dovoljno kadra da popuni tražena mjesta (a doktori medicine su deficitarno zanimanje već dugo vremena)... |
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Registered User
|
Quote:
Pozdravljam inicijativu Muzej ne smije biti mrtvo mjesto koje jedanput posjetiš i gotovo, nego treba stalno nuditi nove sadržaje i ponukati ljude da dolaze češće. A ulaznice stvarno nisu skupe, npr. Povijesni muzej (u Kaštelu) je 7 kn za studente, za odrasle 10!
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
Likes (Received): 57
|
NARAVNO.Samo neka se pogleda noć muzeja koliko privuće domaćeg stanovništva.
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Registered User
Likes (Received): 70
|
Odlična vijest! Stalni postav star je 30-ak godina i odavno se trebao osuvremeniti pristup u njegovu izlaganju. ![]() Upada u oči jedna druga stvar iz vijesti, a to je uskoro skidanje skele s NW kule. To uskoro je trebalo biti krajem prošle godine, pa su očito postali oprezni u davanju daljnjih izjava. Nadam se da nisu zaboravili da red i rad nužno prati i disciplina. Ovo maglovito uskoro trebalo bi svakako okončati do početka ovogodišnje turističke sezone.Arena bi tako barem dijelom mogla zasjati u godini u kojoj obilježavamo 210. obljetnicu od početka arheološkog djelovanja u Puli (maršal Auguste de Marmont otvara lapidarij u Augustovu hramu) i 110. godišnjicu od otvorenja Gradskog muzeja (poslije Arheološkog muzeja). Kako se obilježila dvostruka okrugla obljetnica prije deset godina? Jednako kao što će se sljedeće godine 150. obljetnica Mornaričkog parka (opovrgnuli me dabogda!).
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
POS-ovi stanovi neko vrijeme na “ledu” zbog poništenog javnog natječaja
Quote:
I malo rendera: ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Mikoyan-Gurevich
|
![]() Malo bacaju na socijalistički stil
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
|
Lako za izgled koji nije ništa spektakularan, ali boje!!! ![]() "Socijalistički stil" nije ništa loše, dapače Meni su susjedne crvenkapice, papagajke i bijele deseterokatnice odlične. Šijana mi baš moćno izgleda sa svim tim zgradama, pa se nadam da će i ove nove dvije lijepo upotpuniti kolekciju (bojama fasade i izgledom, kad već ne katnošću).
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Mikoyan-Gurevich
|
Quote:
![]() A boja je ![]() Valjda će se dobro uklopiti u onu sredinu među gorostasima... |
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Pulaaaaa
Likes (Received): 7
|
da je bar više tih "socijalističkih" stilova a manje ovih suvremeno "modernih" zgrada koje šaraju grad kao da je cirkus
![]() još kada bi na krov postavili solarne panele bilo bi super,malo skuplji metar kvadratni ali jeftinija režija !!
|
|
|
#132 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Kad već nema nekih projekata o kojima bi pričali, dozvolit ću si da stavim malo slika, po mojem mišljenju, dobre stambene arhitekture iz 70ih i 80ih: ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Registered User
|
Quote:
Odlično!!!
|
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
pozdrav i tebi, ja nisam od sad ovdje već od ranije, ali sam promijenila nick...na krivom mjestu su mi bila dva L...na što me bio upozorio čini mi se Puležan pa sam popravila ...hvala na savjetu, jesam, i dobila sam brzu reakciju, skidam kapu, samo nezadovoljavajući odgovor...čak su me zvali telefonom u zagreb jer nisam poslala dovoljno dokumentacije... aaaa frustrira me ta sporost u svemu...objasnit ću na slijedećem postu u odgovoru Pulezanu... lijep pozdrav
Last edited by Vallelunga; February 11th, 2012 at 07:41 PM. |
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Pozdrav Puležan! riječi ti se pozlatile da je UPU službeno u izradi, ali ja to baš ne vidim... zadnje što znam je slijedeće... http://www.pula.hr/fileadmin/sadrzaj...e_Karsiole.pdf i znam da se radilo o cifri od cca 200.000 kuna!! ne mogu vjerovati da toliko novaca nije grad Pula mogla izdvojiti da se to napravi, jednostavno ne mogu...da stavi to u plan i program, kolike koristi bi imali svi, i grad i vlasnici...ja to nemrem bilivit... ovo što kažeš, da je službeno u izradi, ako misliš na dokumentaciju, točno je da je hrpa toga već bila odrađena kada su odustali od izrade...i da se vjerojatno još može iskoristiti... to je ono što sam htjela i bisu reći, da me frustrira...ne znam, možda sam subjektivna što se tiče novaca jer sam iz Zagreba i za grad Zagreb to nisu neki novci, znam jer radim na tim poslovima, ali po meni , u ovim danima teškim treba malo šire gledati, konsolidirati mogućnosti i pokušati napraviti sve za razvoj grada, pogotovo onih još nerazvijenih dijelova...a ne, investitor se povukao i cap!! to je to...pogotovo zato jer je velim, veliki dio toga napravljen ...ne volim koristiti ove negativne smajliće, više sam za ![]() al' kad neke stvari tako frustriraju... ako imaš neke informacije koje ja još ne znam, molim te javi mi.. lijepi pozdrav ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
SuperMod
|
puljanezica na forumu
... dobrodošla
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Rovinj metropola!
Likes (Received): 15
|
![]() Pazi da se slomiš jezik. Napiši puljanka da te i mi Hrvati razumijemo.
|
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
-
|
Quote:
Lešinari![]() Quote:
Puležanka, molio bih.
FIND WHAT YOU LOVE AND LET IT KILL YOU Last edited by nyl; February 12th, 2012 at 11:36 AM. |
||
|
|
|
|
|
#140 |
|
Mikoyan-Gurevich
|
Sram vas i stid bilo