|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Оцени архитектуру Дај оцену домаћој архитектури / Rate domestic architecture |
| View Poll Results: Beogradska arena | |||
| 10 |
|
9 | 18.75% |
| 9,5 |
|
2 | 4.17% |
| 9 |
|
6 | 12.50% |
| 8,5 |
|
3 | 6.25% |
| 8 |
|
9 | 18.75% |
| 7,5 |
|
4 | 8.33% |
| 7 |
|
4 | 8.33% |
| 6,5 |
|
2 | 4.17% |
| 6 |
|
4 | 8.33% |
| 5,5 |
|
2 | 4.17% |
| 5 |
|
3 | 6.25% |
| 4,5 |
|
0 | 0% |
| 4 |
|
0 | 0% |
| 3,5 |
|
0 | 0% |
3 i manje
|
|
0 | 0% |
| Voters: 48. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1098
|
Osmica
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 108
|
Arena izgleda kao hram sporta, monumentalna, šta joj fali( osim poslovnog prostora, naravno
)?A sve se da popraviti.Uglavnom, ako pogledam, kakve su Stožice iznutra, a kakva je BG Arena, prednost dajem BG Areni.Uklapa se u Beton city, veličina idealna, jedino su grad pogriješili, jer da grad sa 1,5 miliona ljudi ne može redovno puniti Arenu na bilo kakvom događaju, pa makar bilo takmičenje u štrikanju, je velika sramota. 9-ka, ali samo zbog određenih nedostataka, navedenih u drugoj temi, dok je izgled čista 10-ka. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
Likes (Received): 80
|
Ne znam zašto vam se ne svidja masivnost arene? Meni se upravo to svidja.
Prednji ulaz je mogao biti ljepši ali generalno gledajući je ok. Od mene osmica. A i okolina mi se svidja, na ovoj slici iz vazduha izgleda veoma urbano i dobro projektovano http://imageshack.us/photo/my-images/690/91035349.jpg/. To je jedina prednost Novog Beograda, sve je planski radjeno i razmišljalo se u naprijed (inače nikada ne bi živio tu). .................................................................................................. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 200
|
Pa i jeste urbano i dobro projektovano, nego narod voli da kaki i kad valja i kad ne valja.
Quote:
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Београд, Србија, belgrade, belgrade arena, beograd, beogradska arena, serbia, srbija |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|