|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Оцени архитектуру Дај оцену домаћој архитектури / Rate domestic architecture |
| View Poll Results: Ocenite most | |||
| 10 |
|
13 | 27.08% |
| 9,5 |
|
4 | 8.33% |
| 9 |
|
13 | 27.08% |
| 8,5 |
|
4 | 8.33% |
| 8 |
|
4 | 8.33% |
| 7,5 |
|
2 | 4.17% |
| 7 |
|
2 | 4.17% |
| 6,5 |
|
1 | 2.08% |
| 6 |
|
0 | 0% |
| 5,5 |
|
1 | 2.08% |
| 5 |
|
1 | 2.08% |
| 4,5 |
|
0 | 0% |
| 4 |
|
0 | 0% |
| 3,5 |
|
1 | 2.08% |
3 ili manje
|
|
2 | 4.17% |
| Voters: 48. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 | |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 262
|
Most Milenijum | PODGORICA | infastrukturni objekat
Quote:
![]() ![]() ![]()
Last edited by CrazySerb; January 21st, 2012 at 07:52 AM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Српски Форум
Likes (Received): 5
|
9/10 landmark
|
|
|
|
#3 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Nekako smo navikli na njega, šteta što je ovako skromne veličine
7.5/10 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 144
|
![]() Pa i nije bas skroman obizrom koliku reku premoscuje, meni je bas onako kako treba da bude.. 8/10
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
BANNED
|
Mislim da je tako nešto neizvodivo. Nema načina da se pristupi pilonu komotno, a i nebi objekat mogao to da podrži. Bilo bi to bezvezno karabudženje mosta, a vidikovac postoji na tornju na dajbabskoj gori, međutim podgorica je ravan grad bez upečatljive panorame
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stalker
|
Jedini razlog zbog kojeg dajem 9 jeste sto kad god ga pogledam, ne mogu da ne primetim neuredjenu obalu sa strane pilona. Ne znam... Da je tu lepo betonirano stepeniste, ili malo bolje sredjeno, bio bih toliko smeo da kazem da bi bio idelana.
Negde daleko, daleko, na Sokolnickoj liniji, iza sedam pustih stanica iza tri srusena metro-mosta, iza hiljadu hiljada zeleznickih pragova, nalazi se carobni podzemni grad. Taj grad je zacaran, i u njega obicni ljudi ne mogu da udju. U njemu zive carobnjaci i samo oni mogu da ulaze i izlaze kroz gradsku kapiju. A iznad njega, na povrsini se nalazi veliki dvorac sa kulama, u kome su nekada ziveli ti mudri carobnjaci. Taj dvorac se zove... Univerzitet.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 200
|
Most je naravno sjajaj, baš landmark za Pg , 9!
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kosovo is Serbia
Likes (Received): 78
|
Most je prava bombona,dosta je ulepsao Podgoricu.
![]() Dovoljan je podatak je da kada je izgradjen,kao najgori seljak sam trcao da se slikam ispred njega na povratku sa primorja... ![]() 10/10
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
ravangrad forever
|
Lep je.9/10
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
highways and roads
|
9.5/10
Prva asocijacija na Podgoricu. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
Quote:
Глиста: Ђе си соколе? Врабац: Ђе си љута гујо?! (У свакој предрасуди има мало истине и Ђуми Спонњ је доказао да неке предрасуде о затуцаним и лењим Црногорцима ипак негде проналазе утичиште у људима као што је Ћуми Спонж.) Мост је тачно оне дужине каква треба да буде. Иначе, јако је леп и од мене чисто 10. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1093
|
Po mom je ukusu. Devetka.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
10/10
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Zbog ruskog mosta koji mu je oduzeo draz gledano iz pravca sc Morace, 9, inace bez ruskog mozda i 10.
Pitas me kolika je moja zemlja, pitas za ljude i za gradove, pusti pticu da poleti, da poleti i doleti, nek i ona kaze sve. Zaviri vrhove njenih gora, od crnog neba klesane, zeleni valovi u obale, za drevne zidine, zidine i sjecanje. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
≡ Always m0bile ≡
Likes (Received): 26
|
Odlično odrađen most... Baš mi se dopada
10/10