daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Holland Hoogbouw Forums > Gebouwde omgeving > Fotoforum

Fotoforum Foto's van wolkenkrabbers, skylines en de gebouwde omgeving.Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old January 27th, 2012, 10:07 PM   #1
Patrick Highrise
visit the world
 
Patrick Highrise's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Rotterdam
Posts: 6,708
Likes (Received): 2984

Vietnam - Cambodja - Singapore 2011

Afgelopen november heb ik een 27 daagse groepsrondreis gemaakt door de prachtige landen Vietnam en Cambodja.
Als stopover op de terugweg ben ik daarna nog een paar dagen in Singapore gebleven.

Tijdens deze reis natuurlijk heel veel gezien en ervaren.
Super vriendelijke mensen, heeeerlijk en goedkoop eten.
Lekker chaotische grote steden, mooie natuur, beetje regen en overstromingen en indrukwekkende historische plekken.

In vogelvlucht was de route Hanoi – Halong Bay – Hanoi – Hue – Hoi An – Qui Nhon – Nha Trang – Dalat – Saigon/HCMC – Can Tho en Chau Doc . Daarna zijn we via de Mekong rivier naar Cambodja gegaan (Phnom Penh en Siem Reap/Angkor).

Ik maak maar 1 thread aan die ik telkens aanvul met foto’s van een stad of bezienswaardigheid, want bij zo een reis maak je toch wel veel foto’s en dat is toch erg lastig kiezen maar ik doe mijn best!
Dus als je hier kijkt voor foto's van Singapore dan moet je nog wel even geduld hebben

Vietnam - Hanoi
We vlogen dus met Singapore Airlines (2x met de 777) met een paar uur durende overstap op Singapore door naar Hanoi. Omdat we op Hanoi vlogen en ik goede verhalen online had gelezen heb ik een visum on arrival geregeld (qua kosten scheelt het 50-60% tov visum hier in NL kopen.
Mocht je via HCMC vliegen naar Vietnam kan je da took gewoon doen maar daar zijn de wachttijden vaak veeel langer. Gelukkig had ik op Hanoi in een klein half uurtje al mijn visum.
Na een redelijk korte busreis kwamen we bij ons hotel die gesitueerd lag in de oude wijk. Een wir war aan straatjes met onnoemelijk veel bedrijfjes, eet- en drinkgelegenheden en natuurlijk overal druk met brommers/scooters.

In het hotel had ik een kamer op de bovenste (7e) verdieping met een mooi groot raam met onderstaand uitzicht.
1.


2.


Overal is het een drukte van belang, de stoep is de parkeerplaats of de plek om je waar uit te stallen. Je raakt daar echt wel snel aan gewend, net als het oversteken tussen al die de brommers!!

3.


4.


Ondanks de drukte in de stad qua verkeer en dichtbebouwde wijken is er heel veel groen te vinden in de stad Hanoi. Veel bomen langs de straten, mooie parken en meren.

5.


Hanoi is een oude stad en heeft ook de restanten van de oude citadel. Hier een stukje van de Cot Co Flag Tower. De citadel heeft zijn oorsprong in 1010 en was de plek van de macht totdat men naar Hue ging.
6.


In Hanoi ontkom je er eigenlijk niet aan het Mausoleum van Ho Chi Minh. Wij waren er aan het begin van de middag en hebben meer het gebied omheen bezocht met o.a. de oude woning van Ho en museum.
7.


Op het plein voor het mausoleum waren ze bezig met een lichtmast.
Volgens mij een lampje vervangen. Een hoogwerker kennen ze blijkbaar niet dus dan bouw je een steiger. Tja kan ook, maar voor dat ene lampje heb je volgens goed communistisch gebruik natuurlijk wel het volk nodig!!! Ga maar tellen!!
8.


Ook nog in het park achter het masoleum kan je de eenzuilige pagode vinden.
9.


10.

Terug de stad in. Ik kan eindeloos door deze stad blijven wandelen!!

11.

En altijd en overal bedrijvigheid in de straten.

12.

En aangezien iedereen op brommers/scooters rijdt heb je heel veel grote winkels voor die dingen.

Ook in Hanoi heb je een aantal prachtige tempels liggen. Zoals de tempel der literatuur. Ook veel bezoekende vietnamezen. Natuurlijk mooi gelegen in een piekfijn park.
13.


14.


15.


16.


Weer terug de stad in, wel na een lunch lekker op een terrasje op een straathoek. Kleine plastic stoeltjes, een bijna van blik zijnde tafel en gewoon simpel gerei (maar wel schoon). De hele tafel hebben we vol gezet met lekkere simpele (maar zeer smaakvolle) gerechten. De rekening p.p. (7 gerechten en drank) 3 euro! Hoe ze het allemaal kunnen maken in soms kleine keukentjes bizar!
Alleen al voor dit soort ervaringen zou ik zo terug willen!!

17.


Tja elektriciteit e.d. loop allemaal bovengronds, met als gevolg ultieme wirwars aan bedrading….He ik heb geen electra…even ons draadje zoeken!
18.


19.


Langs de oude wijk loopt ook een enkelsporige spoorlijn. Nix geen geluidsschermen of aarden wallen. Gewoon als voortuin van je woning! Nou komt er niet elk uur daar een trein langs maar kon wel vanuit mijn hotelkamer zien dat als ze langsrijden dat niet langzaam doen!!
20.


21.


Binnenkort ga ik eerst nog door met Hanoi voordat we naar een van de zeven natuurwonderen gaan Halong Bay.

Nu al natuurlijk benieuwd naar jullie reacties!
__________________
Patrick
------------------------------------------------------
2016: Riga mei 2016 / Lissabon juni 2016 / Praag september 2016 / Costa Rica
2017: PatagoniŽ / Patagonia / Stockholm - India Ladakh (sept) - laatste deel vlucht Leh-Delhi! - Boedapest (okt)
2018: Liverpool (mrt) - Wenen (mei) - Tanzania-Kilimanjaro (juni) - Rome (september) - Kopenhagen (oktober)

Last edited by Patrick Highrise; March 7th, 2012 at 06:54 PM.
Patrick Highrise no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old January 28th, 2012, 02:52 AM   #2
Afoort
I <3 HCMC
 
Afoort's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Amersfoort - Saigon
Posts: 1,114
Likes (Received): 34

Wauw bedankt voor je foto's. Ik ben erg benieuwd naar Saigon/HCMC en Singapore, dat zijn toch de 2 grote economische steden van Zuidoost Azie ? En was het wel veilig om met je spiegelreflex camera te lopen door de grote steden ?
__________________
I LoVe

Vietnam SaiGon
Afoort no está en línea   Reply With Quote
Old January 28th, 2012, 07:00 AM   #3
KoolKool
Naked dream :)
 
KoolKool's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Vũng Tŗu - Bắc Ninh
Posts: 10,836
Likes (Received): 1293

hey patrick,very nice trip and awesome photos from you. Can you make a english version of your thread?
__________________
http://www.flickr.com/photos/koolkool93lovet/

----1 thằng con trai để trở thŗnh 1 người đŗn Űng lŗ cả 1 quŠ tržnh, khŰng giống như bọn con gŠi trở thŗnh đŗn bŗ rất dễ----
KoolKool no está en línea   Reply With Quote
Old January 28th, 2012, 09:35 AM   #4
Knurft
Echt wel
 
Knurft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Berlin
Posts: 766
Likes (Received): 132

Misschien ben je nog wel afgezet ook voor die 3 euro aan eten. Ben nog niet in Vietnam geweest maar genoeg landen waar je voor minder dan 1 euro je buikje vol eet.
Kom maar op met de rest. Kan een goede inspiratie zijn voor mijn route. Zit nu in Bangkok maar weet nog niet waar ik verder heen ga.

Is het niet mega storend om met een groep te reizen? Je kan nooit eens even je eigen ding doen.... Draai je je om om een foto te maken, wordt de reisleidster alweer boos dat je moet doorlopen. Ik zou het nooit doen! Wat kost zo een tripje als ik vragen mag?
Knurft no está en línea   Reply With Quote
Old January 28th, 2012, 02:14 PM   #5
EPA001
Registered User
 
EPA001's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Rotterdam metropolitan area
Posts: 28,977
Likes (Received): 5831

Een heerlijk en zo typerend Zuid-Oost Aziatisch begin van deze reportage. Deze gaan we dus uiteraard de komende tijd met grote belangstelling volgen.

Die bedrijvigheid en die stroomkabels springen heel erg in het oog.
__________________
.
"Atheism is more than just the knowledge that Gods do not exist, and that religion is either a mistake or a fraud. Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature" - Carl Sagan
EPA001 no está en línea   Reply With Quote
Old January 28th, 2012, 02:38 PM   #6
Remski
Registered User
 
Remski's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Rotterdam
Posts: 1,074
Likes (Received): 1225

Zuidoost-AziŽ is inderdaad een heerlijk gebied om te bereizen. Ben helaas zelf nog niet in Vietnam, Cambodja en Singapore geweest, maar daarom is het des te interessanter deze thread te volgen. De foto's van dat spoorlijntje zijn erg leuk en typerend voor de 'alles moet kunnen'-mentaliteit in die regio.

Jammer dat ik niet ook wat van het eten kan proeven Hoe was het weer trouwens? Erg vochtig? Dat is het enige wat me een beetje tegenstaat aan ZO-AziŽ; ik kan niet zo goed tegen zulk zweetweer.
Remski no está en línea   Reply With Quote
Old January 28th, 2012, 05:54 PM   #7
Patrick Highrise
visit the world
 
Patrick Highrise's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Rotterdam
Posts: 6,708
Likes (Received): 2984

Quote:
Originally Posted by Knurft View Post
Misschien ben je nog wel afgezet ook voor die 3 euro aan eten. Ben nog niet in Vietnam geweest maar genoeg landen waar je voor minder dan 1 euro je buikje vol eet.
Kom maar op met de rest. Kan een goede inspiratie zijn voor mijn route. Zit nu in Bangkok maar weet nog niet waar ik verder heen ga.

Is het niet mega storend om met een groep te reizen? Je kan nooit eens even je eigen ding doen.... Draai je je om om een foto te maken, wordt de reisleidster alweer boos dat je moet doorlopen. Ik zou het nooit doen! Wat kost zo een tripje als ik vragen mag?
Groepsrondreis valt wel mee hoor, het is zeker niet dat je altijd en overal met de groep mee moet of meegaat (dat beeld is er misschien wel maar in praktijk gaat het wel wat anders (en dan nog maak je zelf uit of je meegaat of niet).
Sommige excursies is dan wel met de groep, maar je ziet toch vaak wel dat er altijd genoeg zijn die hun eigen weg zoeken.

Er ontstaan dan altijd wat kleinere groepjes die dan zelf hun ding doen. Hebben wij bijna altijd gedaan. Helemaal in Saigon!
We hadden een vietnamese gids en een nederlandse reisbegeleider (die ook pas voor het eerst daar was..) Die gids was echt goed, sprak ook goed engels en stond altijd voor je klaar.

De reis dit ik met Djoser heb gemaakt was voor die 27 dagen was ik net geen 2500euro kwijt (ex alle uitgaven tijdens de vakantie..maar dat viel dus ook uiteindelijk wel mee, zo duur is het daar nou ook weer niet...)

Ik raad je zowel Vietnam als Cambodja ten zeerste aan!! Echt geweldige landen!! Ga jij je zeker ook prima vermaken. DOEN!

Quote:
Jammer dat ik niet ook wat van het eten kan proeven Hoe was het weer trouwens? Erg vochtig? Dat is het enige wat me een beetje tegenstaat aan ZO-AziŽ; ik kan niet zo goed tegen zulk zweetweer.
Het weer tijdens onze reis was als volgt:
Noord Vietnam (Hanoi -Halong Bay ) droog en graad of 25
Midden vietnam (Hue - Nha Trang) wisselend weer tussen 26-30 graden. Bij Hoi An hadden we wel veel regen (midden vietnam is meestal natter als noord en zuid)
Zuid Vietnam > droog op enkel buitje na in saigon > 30-33graden.

Cambodja was droog, warm met 32-38graden.

Singapore tja dat was wel zweten!! rond de 32 graden, wisselend weer, paar fikse buien en 100% lv!

@Afoort: je moet altijd en overal op je spullen letten maar je kan daar gewoon overal rondlopen met de spiegelreflex e.d.
__________________
Patrick
------------------------------------------------------
2016: Riga mei 2016 / Lissabon juni 2016 / Praag september 2016 / Costa Rica
2017: PatagoniŽ / Patagonia / Stockholm - India Ladakh (sept) - laatste deel vlucht Leh-Delhi! - Boedapest (okt)
2018: Liverpool (mrt) - Wenen (mei) - Tanzania-Kilimanjaro (juni) - Rome (september) - Kopenhagen (oktober)
Patrick Highrise no está en línea   Reply With Quote
Old January 28th, 2012, 07:13 PM   #8
Patrick Highrise
visit the world
 
Patrick Highrise's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Rotterdam
Posts: 6,708
Likes (Received): 2984

Hanoi deel 2

Door met Hanoi.

22.

Onder aan het talud van de spoorweg van foto’s 20 en 21. was er elke dag een ‘markt’. Veel kraampjes met verse waar (groente, fruit, vlees, vis en brood). Dit was op niet meer als 5 minuten lopen vanuit ons hotel.

23.

Aan overkant een drukte van belang bij een tempel. Veel bloemenwinkels in de stad specialiseren zich in de kransen die je zit. Allemaal volledig handwerk.

24.

Het maakt ook echt niet uit welk tijdstip je in de oude wijk rondloopt (ok na 2300u werd het wel rustiger op straat) het is er altijd druk op straat.

25.

Tja je kan zoals gezegd alles wel kopen in de oude wijk. Sommige straten in die wijk zijn ook naar bepaalde producten ingericht qua winkels. Zo heb je met een gemak een bamboo straat, gereedschappen straat, speelgoedstraat etc.

26.

Soms vraag je je bijna nog af van kunnen die bomen zo goed groeien in de kleine drukke straatjes waar alle bebouwing toch wel dicht op elkaar staat. Maar toch lukt het en dit geeft toch net weer een beetje extra sfeer wmb.

Hanoi heeft een aantal grote meren midden in de stad liggen. De meeste toeristen zullen eerder bij het Ho Hoan Kiem meer lopen. De kade/park rondom het meer wordt natuurlijk ook veel gebruikt door de vietnamezen zelf (tai chi / badminton e.d.)
In het meer liggen 2 eilandjes. Op het kleinste ligt de 18e eeuwse schilpaddentoren en op het andere eiland ligt het tempelcomplex Den Ngoc Son (tempel van de jaden berg). Om bij deze tempel te komen moet je eerst de brug van de rijzende zon over.
27.28.

Een fiets is een prima vervoermiddel voor je spullen!!

29.

Niet alleen boeddhisme in Vietnam, maar we komen ook kerken tegen (in zuid vietnam trouwens veel meer!). Hier de Nha Tho Lon, de Sint Jozefkathedraal (1886).

30.


31.

Avondmarkt ten noorden van het Ho Hoan Kiem meer.

32.

In het noordelijk deel van de oude wijk ligt het gebouw van de Don Xuan markt. Dit soort plekken zijn echt een must om te bezoeken omdat het een goede blik geeft in wat de doorsnee vietnamees doet en koopt. En het is gewoon lachen om door die nauwe gangetjes te lopen en alles op je in te laten werken qua kleur, geur en geluid!

33.


34.


35.

Drukte in de straten rondom de Dong Xuan markt.

36.

Aan de achterzijde van het marktgebouw. Hier oogde het ook qua bebouwing wat rommeliger cq slechtere onderhoudsstaat. Maar blijft leuk!

37.

Ook in die gebouwen in de plint winkeltjes! En men houdt wel van structuur daar in vietnam met uitstallen van hun waar. Iemand een peper of citroengras?

38.

Fruit is natuurlijk in overvloed in het kwadraat te krijgen. Het drakenfruit (midden op de foto) is best lekker. Durian namen we maar niet mee

39.

Het straatje omhoog naar de spoorbrug Cau Lon Bien.

40.

Vanaf de brug kijkend naar het drukke hanoise verkeer.

41.

Nogmaals.

42.

Trein op de enkelsporige, zeer roestige spoorbrug. De amerikanen hebben deze brug niet kapot kunnen krijgen tijdens de vietnam oorlog.

43.

Nog een keertje een streetscene in de oude wijk.
__________________
Patrick
------------------------------------------------------
2016: Riga mei 2016 / Lissabon juni 2016 / Praag september 2016 / Costa Rica
2017: PatagoniŽ / Patagonia / Stockholm - India Ladakh (sept) - laatste deel vlucht Leh-Delhi! - Boedapest (okt)
2018: Liverpool (mrt) - Wenen (mei) - Tanzania-Kilimanjaro (juni) - Rome (september) - Kopenhagen (oktober)

Last edited by Patrick Highrise; February 25th, 2012 at 10:36 PM.
Patrick Highrise no está en línea   Reply With Quote
Old January 28th, 2012, 08:33 PM   #9
EPA001
Registered User
 
EPA001's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Rotterdam metropolitan area
Posts: 28,977
Likes (Received): 5831

Prachtig vervolg van je serie.

Quote:
Originally Posted by Patrick Highrise View Post
Durian namen we maar niet mee
Waarom niet? De vrucht smaakt prima, en vooral Durian ijs is vaak erg lekker. Heb je dat nog op?
__________________
.
"Atheism is more than just the knowledge that Gods do not exist, and that religion is either a mistake or a fraud. Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature" - Carl Sagan
EPA001 no está en línea   Reply With Quote
Old January 29th, 2012, 02:55 PM   #10
stewie1980
Registered User
 
stewie1980's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Nijmegen, Netherlands
Posts: 734
Likes (Received): 630

Een goed begin van je interessante fotoseries!
Je bent me alleen net voor. Ik wilde ook een thread gaan maken over mijn reis door Cambodja en naar Saigon, toevallig ook van afgelopen november! Ik wacht wel tot je klaar bent.
Welke dagen was jij er precies? Dadelijk blijken we ergens op elkaars foto's te staan! haha
__________________
Flickr
Photostream
Sets
stewie1980 no está en línea   Reply With Quote
Old January 29th, 2012, 03:26 PM   #11
Patrick Highrise
visit the world
 
Patrick Highrise's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Rotterdam
Posts: 6,708
Likes (Received): 2984

@ EPA: nee geen Durian ijs op. Moet ik wel voor de volgende keer onthouden.

@ stewie: 29 oktober t/m 22 november (Vietnam/Cambodja) daarna nog 3 dagen extra in Singapore.
Ik zou zeggen wacht vooral niet op mij voordat ik klaar ben met deze thread....dat kan echt nog wel even duren hoor! Oftewel post je eigen foto's zeker!!!
__________________
Patrick
------------------------------------------------------
2016: Riga mei 2016 / Lissabon juni 2016 / Praag september 2016 / Costa Rica
2017: PatagoniŽ / Patagonia / Stockholm - India Ladakh (sept) - laatste deel vlucht Leh-Delhi! - Boedapest (okt)
2018: Liverpool (mrt) - Wenen (mei) - Tanzania-Kilimanjaro (juni) - Rome (september) - Kopenhagen (oktober)
Patrick Highrise no está en línea   Reply With Quote
Old January 30th, 2012, 08:26 AM   #12
Ribarca
Registered User
 
Ribarca's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Amsterdam
Posts: 6,705
Likes (Received): 3346

Schitterende serie! Super sfeervolle plaatsen!

Ik wil ze graag zeker een keer bezoeken. De meeste mensen die er zijn geweest zijn vooral positief over Vietnam.
__________________
This is my world,and I am the World Leader Pretend.


Hong Kong by Xavibarca, www.xavibarca.com
Ribarca está en línea ahora   Reply With Quote
Old January 30th, 2012, 10:59 AM   #13
ikops
Supermoderator
 
ikops's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Den Haag
Posts: 8,964
Likes (Received): 2664

Ik moet inderdaad het eerste negatieve commentaar op Vietnam nog vernemen.
ikops no está en línea   Reply With Quote
Old January 30th, 2012, 08:56 PM   #14
SASH
Registered User
 
SASH's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5,172
Likes (Received): 5871

Erg gaaf. Mooi vastgelegd.
Hoe zijn de mensen in Vietnam? Heb wisselende verhalen gehoord. Wij willen er waarschijnlijk ook een keer naar toe.
SASH no está en línea   Reply With Quote
Old January 30th, 2012, 10:24 PM   #15
Patrick Highrise
visit the world
 
Patrick Highrise's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Rotterdam
Posts: 6,708
Likes (Received): 2984

Ha Long Bay

@Sash: de mensen zijn overal erg vriendelijk, altijd een glimlach, altijd behulpzaam. Wel zijn ze in het noorden iets terughoudender dan in midden en zuid vietnam. Maar nog steeds

Ha Long Bay

Na de eerste paar dagen Hanoi zijn we met de bus naar de stad Ha Long gereden. Deze stad is in tweeŽn gedeeld. Wij verbleven in het westelijke (toeristische deel) wat ook wel Bay Chai genoemd wordt. Dit westelijk deel wordt via een brug (Bay Chai Bridge) verbonden met het oostelijke deel van de stad (meer kantoren en industrie) Hon Gia.
Het is natuurlijk vooral populair omdat dit het vertrek punt is voor een van Vietnams pareltjes: Ha Long Bay (sinds 1994 Werelderfgoed Unesco ).

Uitzicht over Ha Long vanuit het hotel.
44.


45.


46.


’s Avond was het weer prima eten, met lekker veel verse vis! Maar goed de ochtend erop stond toch een van de hoogtepunten van de reis op het programma: Ha Long Bay!
We werden erg blij van het weer die ochtend. Flink wat zon, paar wolkjes. Toen wij terugkwamen van onze dagexcursie (bij de reis geen overnachting op de boot) betrok het erg snel. Dat hadden we maar mooi in de pocket.

47.

Nog in de haven bij Ha Long

48.

Net vertrokken uit de haven kijkend richting de Bay Chai brug.

49.

Bootjes en wat hogere bebouwing (Alle hotels).

Het was lekker weer en het landschap is echt fascinerend. Het veranderd constant, telkens weer andere uitzichten, doorkijkjes en de eilanden zelf hebben ook mooie vormen.

50.

Bootjes, drijvende huisjes en eilanden.

51.


52.

Wmb prachtig inspirerend landschap Zwaar genieten vanaf de boot.

53.

In redelijk beschutte baaien liggen er drijvende huisjes en bedrijfjes.

54.


55.

Typisch vietnamese vissersbootjes bij Ga Choi eilanden (vechtende hanen).

56.

Draken in het water

57.

Hutje op het water…

58.


59.


60.

Normale vissersboten.

61.

Uitzicht richting eilandjes in Ha Long Bay vanaf het eiland waar de Sung Sot grot zich bevindt.

62.

In de Sun Sot cave.

63.

Nogmaals.

64.

Hoger uitzicht bij de uitgang van de grot.

65.

Schimmig landschap.

66.

*zucht*

67.

Uitzicht van Ti Top Island (titov eiland). Na een lange klim hadden we mooi uitzicht ondanks het getouwtrek met chinezen/japanners.. Kleine smet, maar met dat bijltje hebben we vaker gehakt

Einde van de middag zijn we teruggereden met de bus naar Hanoi, voor de laatste avond daar voordat we de ochtend erop met Vietnam Airlines naar de volgende bestemming vlogen: Hue.
__________________
Patrick
------------------------------------------------------
2016: Riga mei 2016 / Lissabon juni 2016 / Praag september 2016 / Costa Rica
2017: PatagoniŽ / Patagonia / Stockholm - India Ladakh (sept) - laatste deel vlucht Leh-Delhi! - Boedapest (okt)
2018: Liverpool (mrt) - Wenen (mei) - Tanzania-Kilimanjaro (juni) - Rome (september) - Kopenhagen (oktober)

Last edited by Patrick Highrise; February 25th, 2012 at 10:32 PM.
Patrick Highrise no está en línea   Reply With Quote
Old January 30th, 2012, 10:26 PM   #16
Skyscrapercitizen
TIMBY
 
Skyscrapercitizen's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Rotterdam
Posts: 33,186
Likes (Received): 5558

Heerlijk die drukke stedelijkheid. En erg cool dat spoor. Vond zo snel deze video: http://www.youtube.com/watch?v=a6qBApQBuJY
__________________
Tower In My BackYard!
Skyscrapercitizen no está en línea   Reply With Quote
Old January 30th, 2012, 11:40 PM   #17
Judazzz
Derp?
 
Judazzz's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Groningen
Posts: 1,856
Likes (Received): 2298

Ik zat al een tijdje in spanning op je serie te wachten, en het was het meer dan waard: prachtige, sfeervolle (en heel herkenbare) foto's!!!
Heb je in Hanoi nog Bia hoi geprobeerd? Heerlijk! Durian vond ik niet zo heel bijzonder, zelfs een beetje lafjes qua smaak - niet wat ik verwachtte na de eerste kennismaking via de neus (in positieve zin )


Deze serie blijf ik absoluut volgen! *pakt popcorn*
Judazzz no está en línea   Reply With Quote
Old January 31st, 2012, 12:05 AM   #18
EPA001
Registered User
 
EPA001's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Rotterdam metropolitan area
Posts: 28,977
Likes (Received): 5831

Ha Long Bay heb je prachtig vastgelegd. Al is in het echt het geheel nog 1000 keer imposanter, de foto's laten toch een indrukwekkend landschap zien.
__________________
.
"Atheism is more than just the knowledge that Gods do not exist, and that religion is either a mistake or a fraud. Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature" - Carl Sagan
EPA001 no está en línea   Reply With Quote
Old January 31st, 2012, 12:06 AM   #19
De Klauw
Registered User
 
De Klauw's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 11,106
Likes (Received): 2455

Quote:
Originally Posted by Patrick Highrise View Post
Na een lange klim hadden we mooi uitzicht ondanks het getouwtrek met chinezen/japanners.. Kleine smet, maar met dat bijltje hebben we vaker gehakt
Hoezo? Zijn Chinese toeristen soms luidruchtig?
De Klauw no está en línea   Reply With Quote
Old January 31st, 2012, 02:51 AM   #20
Afoort
I <3 HCMC
 
Afoort's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Amersfoort - Saigon
Posts: 1,114
Likes (Received): 34

Quote:
Originally Posted by De Klauw View Post
Hoezo? Zijn Chinese toeristen soms luidruchtig?
Ze zijn nogal aanwezig en erg onbeschoft in andere Aziatische landen ze tonen weinig respect, dat heb ik in ieder geval ervaren.
__________________
I LoVe

Vietnam SaiGon
Afoort no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
hanoi, hoi an, saigon - ho chi minh city, vietnam

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 07:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

tech management by Sysprosium