|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#3041 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 1043
|
Ova ti je dobra.
|
|
|
|
|
|
#3042 | |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 760
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3043 |
|
Što me gledaš?!
|
Bratislava ima jednu veliku prednost, nalazi se tik do Beča.
Slažem se da Zagreb ima veliki potencijal i da je potcijenjen. Predviđam ulaskom u EU eksploziju po pitanju broja turista. Ipak žalosno je da nisu u stanju popločati Grič, srediti Radićevu... Za lovu koju godišnje daju npr. Dinamu mogli bi srediti cijeli centar.
|
|
|
|
|
|
#3044 |
|
User
|
|
|
|
#3045 |
|
Što me gledaš?!
|
Dobro vet, možda ja malo sporije kopčam, ali reci mi što je točno tu smiješno?
|
|
|
|
|
|
#3046 |
|
;)
Likes (Received): 1118
|
Vjerovatno je to mislio kao "burn".
Al istina, mislim da to nitko ne spori. Sigurno ih barem pola turista posjeti zahvaljujući Beču.
|
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 760
|
Meni se čini da joj je to mana.
![]() Quote:
No mene zanimaju i druge stvari, poput gradnje kongresnog centra o kojem više nitko ni ne govori. U gradu ni danas nemaš pristojne kongresne dvorane velikog kapaciteta, a to je vrlo bitno za razvoj kongresnog turizma. |
|
|
|
|
|
|
#3048 | |
|
Što me gledaš?!
|
http://hr.wikipedia.org/wiki/Bratislava
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3049 |
|
User
|
Ne kažem da to nije prednost; ali bokte, kad sam to pročitao sam puknuo, ni sam ne mogu precizno pojasniti. Dobivati turiste preko nekog drugog grada, hm.
|
|
|
#3050 | |
|
;)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3051 |
|
;)
|
Kod nas gotovo sve agencije nude advent paket Beč i Bratislava i jako su popularni, aj mi reci koliko bi ljudi samo iz Hrvatske posjetilo samo Bratislavu, bez Beča? Najmanje 99% manje, bez pretjerivanja. Tako je vjerovatno i u drugim zemljama. Bratislavi je Beč najveći adut.
|
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Što me gledaš?!
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Registered User
Likes (Received): 85
|
Treba osvježit zvonimirovu..full ju osvježit .. fasade sredit...odjebat onu odvratnu živicu po sredini popravit pločnik...treba osvejžit mihanovićevu i dat joj neko značenje...to se očito može samo ako se pruga makne pod zemlju i spoji se grad sa parkovima i ostatkom pravog sadržaja..., treba žičaru instalirat... za početak ovo... jel kaj ce ljudi doc u zagreb otic od glavnog do trga ..od trga malo po gornjem gradu pa nazad na cvjetni i opet do glavnog.... lol
|
|
|
#3054 |
|
Što me gledaš?!
|
Normalno da treba sve srediti, ali kreće se od centra i glavne turističke rute. Kad se to sredi, tek onda se ide dalje. Nije ni u Pragu širi centar sređen kao uži centar. Zna se što donosi lovu.
|
|
|
|
|
|
#3055 | ||
|
I am back!
Likes (Received): 1130
|
Quote:
Prema tome Dinamu se nema nista ukidati.
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Što me gledaš?!
|
Treba dragi Powers, ja sam zato da gradovi i općine ne financiraju profesionalni sport u HR!
Neka grade stadione, dvorane, igrališta isl. i financiraju amatere s nekoliko stotina tisuća kuna i rad omladinskih škola, a ne da financiraju profesionalne klubove. To neka radi privatni kapital i to onoliko koliko mu je po volji i(li) mogućnosti. |
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Registered User
Likes (Received): 527
|
Prilikom ovogodišnjeg posjeta Sloveniji, tur. vodič nam je pričao sljedeći slučaj: turisti idu posjetiti turistički Hrvatsku, slijeću u Sloveniji na aerodrom, te im Slovenci organiziraju jednodnevni izlet,recimo u Postojnu ili na Bled. Ako ja sad ovim lažem, onda je vodič lagao nama,(stim da nevidim razloga, govoriti takve neistine) tako da ako se susjedima isplati samo jedan dan otrgnuti nama, zašto se nebi i nekome drugome isplatilo, a koliko vidim to nije iznimka, već pravilo. Znači borba za svakog turista, i za svako noćenje.
|
|
|
#3058 | |
|
User
|
Quote:
(primjerice pogledajte Potzdamer, morske orgulje u Zadru; uređivanje i izgradnja modernoga i proširivanje turističke zone što bi privlačilo na svome) Ako nisi obdaren sa strarim zgradama ideš na novo.
Nesto sasvim drugo Last edited by vet; December 10th, 2012 at 09:49 PM. |
|
|
|
|
|
|
#3059 | |
|
Registered User
Likes (Received): 527
|
Quote:
Možda se varam, ali mi se čini da bi mogao puno više poraditi na tome planu, evo još jedan primjer: koliko ljeti turista prolazi pored Zagreba na putu za more, a koliko ih se odlući sići sa autoputa i posjetiti Zagreb? Mislim da bi samo sa tim turistima Zagreb mogao dobiti značajno više posjeta, odnosno noćenja.
|
|
|
|
#3060 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
Meni nije jasno što ekipa vidi u Bernardiću. Taj se lik stalno progurava po novinama, nisam od njega čuo niš pametno osim ispraznih fraza...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| car je drug komunist, car je velika komunjara, car nezna hrvaški, planska gradnja, sarcastic airlines, savska opatovina, sesvecan lista erotiku, sopnica-jelkovec, zabonz moj čoek |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|