|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#3061 |
|
;)
Likes (Received): 1149
|
Nisi u pravu! Čovjek zna otići i na dvije mise u jednome danu i vidi se da živi u Gospodinu i da poštuje i voli Riječ božju i da je pravi Hrvat i Katolik koji poštuje obitelj i božje zakone i protiv je pederluka i razaranja čovjeka od strane petokolonaša u našemu društvu koji poput sotone prodiru u sve pore našega bića i uništavaju hrvatski duhovni i katolički život kojeg je odredio Bog i Duh Sveti na svoju sliku da narod bude spašen pod Gospodinom u vjeri i da anđeli vode bitku protiv vraga i srba da ne zagade naš sveti put ka spasenju i Bernardić to zna i vodi bitku protiv komunista i srba i pedera za put u vjeri i da Zagreb bude božji grad u Gospodinu našem Svemogućem i Svetom, a ne Sodoma i Gomora koju će Bog uništiti da se grijeh ne ponovi i zavlada čovječanstvom i da nas ne unište srbi i zdravstveni odgoj!
|
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Poštovani Sarkastični, mislim da biste se trebali kandidirati za gradonašelnika Zagreba, vidim da imate stručan program i bošansku visiju pravog vođe, da ne spominjem karismu
|
|
|
|
|
|
#3063 | |
|
Registered User
Likes (Received): 561
|
Quote:
|
|
|
|
#3064 |
|
Moderator
Likes (Received): 352
|
Pedala u Zg kavanu.
|
|
|
|
#3065 |
|
jede čvarke na čačkalicu
Likes (Received): 60
|
Božićni sajmovi po europskim gradovima
Lüneburg, Njemačka 73 000 stanovnika ![]() Berlin ![]() Prag ![]() Köln ![]() Pariz Trocadero ![]() image hosted on flickr ![]() Pariz, La Defense ![]() Beč ![]() Budimpešta ![]() Zagreb ![]() ![]() prostor oko cvjetnog trga i zrinjevca izgleda lijepo i tu nemam zamjerke. Ali šator na jelačiću i tomislavcu je ravan seoskoj zabavi nakon ciklusa svinjokolje. Naravno Bandić je za 24 sata još 2011 dao intervju gdje je rekao da je šator hoch i izgleda svjetski. Za takvog brđana i vjerovatno izgleda, to neosporavam. http://www.24sata.hr/politika/ja-sam...-cerada-240858 Inače ovo dolje je spisak top 10 božićnih sajmova u europi, pa neka netko govori kako je trg i šator "hoch" ![]() http://www.adelto.co.uk/travel-picks...stmas-markets/
|
|
|
#3067 |
|
...
Likes (Received): 838
|
Šator i njegova funkcija su skroz dobri, ali po meni nikako ne na glavnom gradskom trgu. Na trgu po meni treba biti jedino bina i to je to. Šator je mogao biti na nekoj drugoj lokaciji, tipa britanac ili tako neka lokacija u blizini centra ali nikako ne glavni trg.
|
|
|
#3068 |
|
;)
|
To su šatori sa suvenirima i hranom pored kojih se može šetati, jedino na zagrebačkom glavnom trgu u Europi se nalazi ogromna zatvorena pečenjara. Izgleda ko sabirni centar za žrtve katastrofe. Mislim da nitko nikad nije riječ rekao protiv malih šatora na Zrinjevcu i sličnih, ali ovo na trgu je prestrašno, takva seljačija ne postoji ni u najgoroj europskoj vukojebini.
|
|
|
|
|
|
#3069 |
|
jede čvarke na čačkalicu
|
ima toga i u Parizu kao što kaže deda ali ne u centru grada. La Defense je kao što manje više svi znaju "van" grada odnosno daleko do centra. Ni meni nije bilo baš najjasniji šator nasred esplanade. Na ovoj slici što sam uslikao prošle godine sredinom 11. mj su taman stavljali te male šatore i ovaj malo veći, bio je prazan i taman sastavljen tako da ne znam za čega služi. Slikao sam sa stepenica ispred, odnosno iza grand arch-a i dolje u podnožju se vide ljudi kako prodaju "umjetnine" i kišobrane na kartonskim kutijama kao na hreliću. Sve to mi je bilo nespojivo s ovim poslovnim djelom grada. ![]() evo veće verzije tako da se može zumirati https://dl.dropbox.com/u/26496667/IMG_6814.JPG
Optimist se utopio u polupunoj kadi Last edited by 7kuna; December 17th, 2012 at 11:10 PM. |
|
|
|
|
|
#3070 |
|
;)
|
|
|
|
|
|
|
#3071 |
|
jede čvarke na čačkalicu
|
ma znam, za glavni trg je neukusno i ružno do bola.
|
|
|
#3072 |
|
Hedonist
Likes (Received): 862
|
|
|
|
|
#3073 |
|
patolog
Likes (Received): 65
|
ako trazite uzor za bozicni sajam dodjite u bec!
ima ih tu na svakom malo vecem trgu. tako da ima svih mogucih sadrzaja. od rasvjete, preko zivotinja, satora, xtisuca vrsta kuhanog vina do shoppinga sve je u znaku bozica, jedino sto fali je snjeg. http://www.vienna4u.at/christkindlmarkt.html ovi bozicni sajmovi su u njemackoj vec veliki ali ovo ovdje je liga za sebe. najveca dva Karlsplatz ![]() imas i malu farmu u sredini sa zivotinjama koje mozes jahat. prvi put sam vidio svinju sa krznom ko ovca .Rathausplatz ![]() najbolje je sto nisu tako daleko jedan od drugog. mozes se preko jednog prosetat pa produzis 200 metara na drugi trg. ako si ljen skocis u tramvaj ili ubahn... Last edited by sesvecan; December 18th, 2012 at 10:17 AM. |
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Registered User
|
Pozdrav!
Dosta sam razmišljao o tome, i čini mi se da bi bila sjajna ideja premjestiti autobusni kolodvor na mjesto Paromlinskog parkirališta. Najvažnije što bi dobili jest blizina željezničkog i autobusnog kolodvora što omogućuje lakši multimodalni javni prijevoz. Ako netko putuje od Kutine do Frankfurta, sjedne u vlak za Zagreb, tamo stane na pokretnu traku i za minutu je u busu za Pleso, i tamo presjedne na avion. Drugo, Paromlin ima i ZET kolodvor, što omogućuje velikom komadu Zagreba (i Velike Gorice) jednostavan pristup Autobusnom kolodvoru. Do sadašnjeg Autobusnog kolodvora se dolazi samo sa par linija tramvaja. Treće, ako netko dođe busom u Zagreb, nađe se na par minuta od trga, a ne na Držićevoj gdje mu treba još 5 stanica tramvaja do trga. Četvrto, na Držićevoj ne postoji normalan parking za ljude koji dočekuju putnike. Kod Paromlina imamo veliki parking ispred Gradskog poglavarstva. Što više o tome razmišljam, to mi se više čini da bi to bilo savršeno. Autobusni kolodvor može biti jako lijepo napravljen, ne mora nagrđivati okoliš Lisinskog. Upišite bus station u google slike, i naći ćete jako lijepih primjera (za razliku od naše grdosije). Napravio sam i malu shemu kako bi to moglo izgledati: Što mislite?
|
|
|
|
|
|
#3076 |
|
;)
|
Pozdrav i tebi. Pa ok je, nije loše, samo bi trebao veliki podzemni parking, ovaj postojeći je i bez novoga kolodvora pun, ali i denivelacija križanja i još pokoje dodatno cestovno riješenje jer bi svi ti busevi tu radili ogromnu gužvu.
|
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Master Planner
Likes (Received): 65
|
Stavio si ga posred centralne osi....
I onda jos istu presjekao parkingom ![]() Ja bi smjestio u sklopu nove zgrade glavnog željezničkog kolodvora (kada se pruga spusti pod zemlju)
|
|
|
#3078 |
|
;)
|
Ta nova zgrada će biti puno istočnije, u produžetku nove avenije.
|
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Registered User
|
Parkinga definitivno nikad dosta (Što pokazuje trenutno puni Paromlinski parking). Nekakva denivelacija bi bila dobra, recimo lijeva traka Bratske zajednice koja ide pod zemjlu i izlazi na kolodvoru. Isto tako sa lijevom trakom prema jugu.
|
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ovo za novu zgradu nisam znao. Sarcastic Saracen, u produžetku Branimirove? |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| car je drug komunist, car je velika komunjara, car nezna hrvaški, planska gradnja, sarcastic airlines, savska opatovina, sesvecan lista erotiku, sopnica-jelkovec, zabonz moj čoek |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|