|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#3081 |
|
;)
Likes (Received): 1083
|
|
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#3083 |
|
jede čvarke na čačkalicu
Likes (Received): 60
|
Kakva nova zgrada gl. kolodvora? Jel to tu nečija forumska vizija ili politička maštarija?
|
|
|
#3084 | |
|
;)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3085 |
|
;)
|
Pa kod nas je sve maštarija kad se ništa ne ostvaruje, u nekim zemljama se takve stvari zovu projekti u realizaciji, kod nas političke maštarije. Novi kolodvor je planiran GUP-om baš kao i novi mostovi, ceste itd. Bio bi to i autobusni i željeznički kolodvor u jednome.
|
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 710
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3087 | |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 710
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3088 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 997
|
@ Janjko
Ja sam davno ovdje pisao o tome da se treba integrirati autobusni kolodvor sa glavnim k. Znači slažem se s tobom u potpunosti. Sve bi bilo puno praktičije i to bi bio definitivno novi centar grada, a prostora za ostale sadržaje itekako ima.
|
|
|
|
|
|
#3089 | |
|
;)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3090 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3091 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Drago mi je da imam istomišljenike, možda postoji šansa da i netko u poziciji odlučivanja slično razmišlja
|
|
|
|
|
|
|
#3092 |
|
;)
|
|
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
Zar ne bi bilo bolje i autobusni i zeljeznicki kolodvor u tom slucaju prebaciti zapadno, kod doma sportova? Tamo ima mjesta barem
|
|
|
|
|
|
#3095 | |
|
Registered User
|
Quote:
Sada će Sarkastični reći da je to ionako odlučeno tako da nemamo o čemu raspravljati. |
|
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Registered User
Likes (Received): 85
|
Quote:
... po meni na toj lokaciji nemože i nesmije bit neka nakarada ili bilo kaj... slažem se sa E.D.-ovom vizjom tog prostora... samo neznam u kojem stoljeću to možemo očekivat
|
|
|
|
#3097 |
|
;)
|
|
|
|
|
|
|
#3098 |
|
;)
|
Zašto bi išlo pod zemlju i zašto bi bila nakarada? Pa to je kao da novi terminal zračne luke staviš pod zemlju. Nije to parking, to su danas među najljepšim i najreprezentativnijim građevinama modernih gradova, uz opere, muzeje i slične javne objekte. A takvu će dobiti i Zagreb i biti će jedan od simbola Zagreba, kao i katedrala i Arena.
|
|
|
|
|
|
#3099 | |
|
Registered User
Likes (Received): 85
|
Quote:
|
|
|
|
#3100 |
|
;)
|
Opet ću ponoviti jer očito neki ne znaju čitati, neće biti autobusni sam već će biti novi željeznički i autobusni kolodvor u istoj građevini i nalaziti će se na mjestu Gredelja u produžetku avenije koja će ići sa mosta Bundek. To nije nikakva os, već sam završetak nove avenije. Takve građevine ne idu pod zemlju već se grade što ljepše i reprezentativnije, a u zagrebačku će vjerovatno biti utrošeno više novca nego u novi terminal na Plesu. Danas svako selo gradi što ljepši autobusni kolodvor, čak i u Hrvatskoj, a ti bi zagrebački pod zemlju. Ako malo proučiš trendove i filozofiju iza tih građevina, shvatiti ćeš koliko je apsurdno ovo što si spomenuo. Samo da spomenem da su svi kolodvori koji su se u Hrvatskoj nedavno izgradili prava remek djela za naše prilike, a to su Zaprešić i Osijek, a svi znamo kako je nimalo skromno planiran i riječki. Zgrada u kojoj će biti zagrebački kolodvori će biti oko 300 milijuna eura, najskuplja zagrebačka građevina.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| car je drug komunist, car je velika komunjara, car nezna hrvaški, planska gradnja, sarcastic airlines, savska opatovina, sesvecan lista erotiku, sopnica-jelkovec, zabonz moj čoek |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|