|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 | |
|
Registered User
Likes (Received): 96
|
Quote:
![]() Potpis. Koje ona jeb*** krivuljne, plošne integrale 70-te vrste isfurava, a da ni sama toga nije svijesna. I sad ti trebaš 5 dana samo razmišljat kako ćeš modelirati, nanositi opterećenja na te njene perverzije, di je tu kurac moment sile, koja pič.. materina se uopće dešava tu kad padne snijeg, vjetar, o materijalima da ne pričamo, da li to uopće može tako.. I na kraju krajeva dal ta perverzija uopće može nositi vlastitu težinu. Dao bi ja njoj da ona sama to sve proračuna, pa da ju onda vidim.. Lako je tako biti faca, kad budala za tebe odrađuje lavovski posao. |
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
http://multimedija.hrt.hr/?id=3
Iz jučerašnje Zagrebačke panorame, bio je prilog o zemljištu Gredelja i što se planira s njim, odnosno ne planira. Kliknite na drugi prozorčić, ovaj s bandinjom i vratite na videu malo unazad da pogledate prilog. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
SuperMod
|
dobro izgledaju oni renderi, svakako bi trebalo taj gredelj uredit što prije.
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
Pa normalno sulduo je očekivati da se išta pokrne dok je Bnadić.Ondje gde bi se moglo graditi s puno manje opterećnja nego u stogom centru (cvjetni) taj prostor se ne dira već se čuva za podobne,ma u PM kada budemo gledali kakav Konzum na mjestu tih spomenika znati ćemo tko i zašto živi u palači pod Sljemenom.
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
W Super-baka
Likes (Received): 6
|
Quote:
Radi se doista o novom centru - ili Cityju - grada Zagreba. Nikakva brzina i improvizacija u osmišljavanju i realizaciji ovog projekta ne smije se dopustiti. Samo bojim se da nam i ovdje, kao i svemu ostalom, nedostaje vizije.
|
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
SuperMod
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#108 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Gredelj + Zagrebčanka + staro Trnje ....pametnom dosta
![]() te tri stvari uz ofarbani i osvježeni centar (sa 10-tak novih npr. Cvijetnih prolaza) + Zabonz rjesenja u prometu i eto ti poslozena vizija razvoja i napretka grada u iducih 10-15 godina. Nikakav metro (koliko je samo love utuceno u nove crotramove ....po meni odlicno rjesenje za grad kao sto je ZGB ) i slicne pizdarije.....u ovo gore treba utuci (nabaviti) lovu i Zagreb je onda tip-top metropola
|
|
|
#109 | |
|
Registered User
|
Quote:
Oformljena je ekipa oko njega i slaze se kostur nove price , al o tom potom ![]() Inace, iskreno receno, covjek je izgorio u kampanji i jos je uvijeren da je on u nekom điru za prežidenta al hebi ga....morat ce se uskoro suociti da realnostiBTW.....Index i Matija Babinjo i mali Račan su ko dupe i gace i nije ni cudo da je SDP razvalio na gnjusnim podvalama i dezinformacijama Bandica (80-90% je prenapuhano i izrezirano). One price oko Uskoka pa demanti pa rekla kazala pa slanje Mercepa pa razno razne rezije.....uglavnom prestrasno po rejting i politicki zivot Bandica! A on jos nije iscupao glavu iz toga ![]() Ima fore jos mjesec dana da se malo trgne i probudi jer u protivnom ..... postaje samo sjena u politici Trenutno je jos na dnu i jos se nije oporavio od hladnog tusa
|
|
|
|
#110 |
|
Send me kiss via PM
|
Šta je još u snovima oko prežidence ??? Jebiga čovjeka pogodilo, nije se sad lako spustit na zemlju. Držim mu fige, za dobrobit Zagreba
|
|
|
#111 | |
|
Registered User
|
Quote:
I sad nikako da se oporavi i da sagleda stanje stvari i da uopce poslusa pokoji pametan savjet ...jednostavno pregorile zaruljice i doslo do kurslusa A zbilja nije kriv ni za 5% svih onih prica sto su se srucile kao lavina onih 15-20 dana ....to je jednostavno marketing i prljava politicka igra ![]() ...... Sad se samo on ceka da se zbudi i da se polako krenu slagati kockice ......btw.....biti ce tu odlicnog materijala
|
|
|
|
#112 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Zagrebu treba nešto totalno radikalno,nešto što ne čini kompromise sa ničim,što prekida sa svim ogućim dogmama i nametima ove sredine drugim riječima treba nešto što će povući arhitekte iz 50-70 -tih u novo stoljeće. Misli strašno u ZG mi u 21 stoljeću dobivamo zgrade kakve su se gradile sredinom 20 stoljeća,katastrofa.Mora puno stopica Zg napraviti da uđe u nekek nove nazore. |
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
;)
Likes (Received): 1137
|
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Ti si mozda htio reci da 140 ili koliko trambajaca moze platiti i neka najobicnija metropolica ranga zgb bez problema....onak cashom ili kak? Ne kuzim
|
|
|
|
#115 |
|
Yosemite Sam
|
Tony pa ako već stvarno imaš prilike ponekad popričati s Bandićem zašto ga ne pitaš zašto Zagreb nema jedan dugoročni plan razvoja kojeg bi napravili stručnjaci ?
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
e ljudi oprostite zbog upada, jel ima neke novosti o sky office toweru
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Send me kiss via PM
|
Nema ništa novo.
|
|
|
#118 |
|
BANNED
|
Ja bi vako nešto na Savi...dobro na Jarunu za početak ali da je zastalno a ne privremeno...
![]() ![]() ![]() Imamo li mi arhitketa s toliko rafiniranim ukusom? |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Registrirani korisnik
Likes (Received): 311
|
Cool. Tu sam popio kavu nedavno, lijepo je uređeno unutra
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Ja bi Operu, Muzej arhitekture,Novi trg Francuske republike gdje je več bio natječaj u novije vrijeme a bilo je za njega i davno prije natječaja gdje bi zadatak bio proširenje na centralno područje Trešnjevke,spajajući Trg Francuske republike s Trgom sportova ,razvijao regulacioni plan Zagreba Trnje iz 1949.Vladimira Antolića,nastavak gradnje davno zapoćete Sveućilišne aleje do Save sa pješačkim mostom - isto davno več su bila razmišljanja,samo treba nastavak započete ideje.....rješavanje centralnog gradskog prostora sa novim trgovima od glavnog kolodvora do lisinskog sa nastavkom HBZ.....rješenja za to su več 1984 i 1992 napravili i Marijan Hržić i Tomislav Odak i Branko Silađin i Velimir Neiderhardt i Njirići....treba samo iskopirati,Novi poslovni centar u Savskoj na mjestu Stuca,to bi zasad bilo za početak meni dovoljno...znači u prvom redu arhitektura i urbanizam..dakle za svako projekt u centralnom gradskom prostoru obavezno javni natječaji,nikako građenje šta se kom svidi.........to je pod mus,slušanje naših priznath aerhitekata(a ima ih ) i urbanista,dakle samo struka.........grad bi nam bio u pravom smislu metropola.................baš čitam knjigu hrvatska arhitektura XX. stoljeća-neostvareni projekti.....trebalo bi to podastrati vodečim ljudima grada da vide ideje iz nekih drugim vremena..........dalo bi se štošta preslikati
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| car je drug komunist, car je velika komunjara, car nezna hrvaški, planska gradnja, sarcastic airlines, savska opatovina, sesvecan lista erotiku, sopnica-jelkovec, zabonz moj čoek |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|