daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Hrvatski Forum > Croatia > Zagreb

Zagreb Zagreb Metropolitan Region

Reply

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old January 23rd, 2010, 09:52 PM   #101
brca1001
Registered User

brca1001's Avatar

Likes (Received): 96

Quote:
Originally Posted by ubodna pila View Post
ma meni ova hadid ide na živce... lako je njoj crtkarat ove šalabrajzle, treba nać lolu koji će ovo izvest... da mi neko dođe s ovakvim nečim stero bi ga u 3 ......
i onda se nađe frajer koji to izvede, izorganizira, sprovede u djelo, sa hrpom ljudi i njih nitko ne ferma ni 5% nego to je djelo zahe hadid... ma moš si mislit

Potpis.

Koje ona jeb*** krivuljne, plošne integrale 70-te vrste isfurava, a da ni sama toga nije svijesna. I sad ti trebaš 5 dana samo razmišljat kako ćeš modelirati, nanositi opterećenja na te njene perverzije, di je tu kurac moment sile, koja pič.. materina se uopće dešava tu kad padne snijeg, vjetar, o materijalima da ne pričamo, da li to uopće može tako.. I na kraju krajeva dal ta perverzija uopće može nositi vlastitu težinu. Dao bi ja njoj da ona sama to sve proračuna, pa da ju onda vidim.. Lako je tako biti faca, kad budala za tebe odrađuje lavovski posao.
brca1001 no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old January 23rd, 2010, 10:34 PM   #102
nymphaeum
Registered User

nymphaeum's Avatar

Likes (Received): 29

http://multimedija.hrt.hr/?id=3

Iz jučerašnje Zagrebačke panorame, bio je prilog o zemljištu Gredelja i što se planira s njim, odnosno ne planira. Kliknite na drugi prozorčić, ovaj s bandinjom i vratite na videu malo unazad da pogledate prilog.
nymphaeum no está en línea   Reply With Quote
Old January 23rd, 2010, 10:42 PM   #103
MasonicStage™
SuperMod

MasonicStage™'s Avatar

dobro izgledaju oni renderi, svakako bi trebalo taj gredelj uredit što prije.
Old January 23rd, 2010, 10:43 PM   #104
BANNED

Likes (Received): 14

Pa normalno sulduo je očekivati da se išta pokrne dok je Bnadić.Ondje gde bi se moglo graditi s puno manje opterećnja nego u stogom centru (cvjetni) taj prostor se ne dira već se čuva za podobne,ma u PM kada budemo gledali kakav Konzum na mjestu tih spomenika znati ćemo tko i zašto živi u palači pod Sljemenom.
***** no está en línea   Reply With Quote
Old January 23rd, 2010, 10:52 PM   #105
Hugo Cross
W Super-baka

Hugo Cross's Avatar

Likes (Received): 6

Quote:
Originally Posted by MasonicStage™ View Post
dobro izgledaju oni renderi, svakako bi trebalo taj gredelj uredit što prije.
"Gredelj" je prilika stoljeća koja se ne smije prokockati tako lako.
Radi se doista o novom centru - ili Cityju - grada Zagreba. Nikakva brzina i improvizacija u osmišljavanju i realizaciji ovog projekta ne smije se dopustiti.
Samo bojim se da nam i ovdje, kao i svemu ostalom, nedostaje vizije.

Hugo Cross no está en línea   Reply With Quote
Old January 23rd, 2010, 10:54 PM   #106
MasonicStage™
SuperMod

MasonicStage™'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Hugo Cross View Post
"Gredelj" je prilika stoljeća koja se ne smije prokockati tako lako.
Radi se doista o novom centru - ili Cityju - grada Zagreba. Nikakva brzina i improvizacija u osmišljavanju i realizaciji ovog projekta ne smije se dopustiti.
Samo bojim se da nam i ovdje, kao i svemu ostalom, nedostaje vizije.

možda sam se krivo izrazio. nisam mislio da ga cijelog naprave u roku 2 godine, nego da što prije počnu s realizacijom tog projekta.
Old January 23rd, 2010, 11:04 PM   #107
Mordaunt-S
Send me kiss via PM

Mordaunt-S's Avatar

Likes (Received): 276

Quote:
Originally Posted by nymphaeum View Post
http://multimedija.hrt.hr/?id=3

Iz jučerašnje Zagrebačke panorame, bio je prilog o zemljištu Gredelja i što se planira s njim, odnosno ne planira. Kliknite na drugi prozorčić, ovaj s bandinjom i vratite na videu malo unazad da pogledate prilog.
"Da li su spremni arhitektonski i urbanistički planovi ?" "Apsolutno , apsolutno " a ništa nije gotovo Moj Bandinjo

Asphalt junkie.
Mordaunt-S no está en línea   Reply With Quote
Old January 23rd, 2010, 11:08 PM   #108
tonycro
Registered User

tonycro's Avatar

Likes (Received): 7

Gredelj + Zagrebčanka + staro Trnje ....pametnom dosta
te tri stvari uz ofarbani i osvježeni centar (sa 10-tak novih npr. Cvijetnih prolaza) + Zabonz rjesenja u prometu i eto ti poslozena vizija razvoja i napretka grada u iducih 10-15 godina.
Nikakav metro (koliko je samo love utuceno u nove crotramove ....po meni odlicno rjesenje za grad kao sto je ZGB ) i slicne pizdarije.....u ovo gore treba utuci (nabaviti) lovu i Zagreb je onda tip-top metropola
Old January 23rd, 2010, 11:19 PM   #109
tonycro
Registered User

tonycro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mordaunt-S View Post
"Da li su spremni arhitektonski i urbanistički planovi ?" "Apsolutno , apsolutno " a ništa nije gotovo Moj Bandinjo

Nebi htio spamati odlicnu dretvu ......al da velim da je Bandinjo pooooko ko kokica i da je jos u fazi neprezaljenosti glede PantoFcaka....ak se ne sredi za 2-3 tjedna bit ce mu full tesko.
Oformljena je ekipa oko njega i slaze se kostur nove price , al o tom potom
Inace, iskreno receno, covjek je izgorio u kampanji i jos je uvijeren da je on u nekom điru za prežidenta al hebi ga....morat ce se uskoro suociti da realnosti
BTW.....Index i Matija Babinjo i mali Račan su ko dupe i gace i nije ni cudo da je SDP razvalio na gnjusnim podvalama i dezinformacijama Bandica (80-90% je prenapuhano i izrezirano). One price oko Uskoka pa demanti pa rekla kazala pa slanje Mercepa pa razno razne rezije.....uglavnom prestrasno po rejting i politicki zivot Bandica!
A on jos nije iscupao glavu iz toga
Ima fore jos mjesec dana da se malo trgne i probudi jer u protivnom ..... postaje samo sjena u politici
Trenutno je jos na dnu i jos se nije oporavio od hladnog tusa
Old January 23rd, 2010, 11:24 PM   #110
Mordaunt-S
Send me kiss via PM

Mordaunt-S's Avatar

Šta je još u snovima oko prežidence ??? Jebiga čovjeka pogodilo, nije se sad lako spustit na zemlju. Držim mu fige, za dobrobit Zagreba

Asphalt junkie.
Old January 23rd, 2010, 11:31 PM   #111
tonycro
Registered User

tonycro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mordaunt-S View Post
Šta je još u snovima oko prežidence ??? Jebiga čovjeka pogodilo, nije se sad lako spustit na zemlju. Držim mu fige, za dobrobit Zagreba
Ma on je sve svoje dao za tu pricu....al on je sam bio protiv svih , sam!!!!
I sad nikako da se oporavi i da sagleda stanje stvari i da uopce poslusa pokoji pametan savjet ...jednostavno pregorile zaruljice i doslo do kurslusa
A zbilja nije kriv ni za 5% svih onih prica sto su se srucile kao lavina onih 15-20 dana ....to je jednostavno marketing i prljava politicka igra
......
Sad se samo on ceka da se zbudi i da se polako krenu slagati kockice ......btw.....biti ce tu odlicnog materijala
Old January 23rd, 2010, 11:55 PM   #112
BANNED

Quote:
Originally Posted by brca1001 View Post

Potpis.

Koje ona jeb*** krivuljne, plošne integrale 70-te vrste isfurava, a da ni sama toga nije svijesna. I sad ti trebaš 5 dana samo razmišljat kako ćeš modelirati, nanositi opterećenja na te njene perverzije, di je tu kurac moment sile, koja pič.. materina se uopće dešava tu kad padne snijeg, vjetar, o materijalima da ne pričamo, da li to uopće može tako.. I na kraju krajeva dal ta perverzija uopće može nositi vlastitu težinu. Dao bi ja njoj da ona sama to sve proračuna, pa da ju onda vidim.. Lako je tako biti faca, kad budala za tebe odrađuje lavovski posao.
Jebgi ju da prostiš zato je renomirana arhitektica i da se otkrije novi naseljivi planet zar sumnajš tko bi sagradio prvu zgradu na njemu

Zagrebu treba nešto totalno radikalno,nešto što ne čini kompromise sa ničim,što prekida sa svim ogućim dogmama i nametima ove sredine drugim riječima treba nešto što će povući arhitekte iz 50-70 -tih u novo stoljeće.
Misli strašno u ZG mi u 21 stoljeću dobivamo zgrade kakve su se gradile sredinom 20 stoljeća,katastrofa.Mora puno stopica Zg napraviti da uđe u nekek nove nazore.
Old January 24th, 2010, 12:23 AM   #113
Sarcastic Saracen
;)

Sarcastic Saracen's Avatar

Likes (Received): 1137

Quote:
Originally Posted by tonycro View Post
Nikakav metro (koliko je samo love utuceno u nove crotramove ....
Mislim da smo rekli već milijun puta da su tramvaji na kredit, dakle nije puno utučeno(još), plaćaju se rate i plaćati će se još duuuugo
Sarcastic Saracen no está en línea   Reply With Quote
Old January 24th, 2010, 12:35 AM   #114
tonycro
Registered User

tonycro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sarcastic Saracen View Post
Mislim da smo rekli već milijun puta da su tramvaji na kredit, dakle nije puno utučeno(još), plaćaju se rate i plaćati će se još duuuugo
pa kuzi se .....oni su tu i placeni ili se placaju ili ce biti placeni ...isti drek
Ti si mozda htio reci da 140 ili koliko trambajaca moze platiti i neka najobicnija metropolica ranga zgb bez problema....onak cashom ili kak?
Ne kuzim
Old January 24th, 2010, 09:11 PM   #115
Brko
Yosemite Sam

Brko's Avatar

Tony pa ako već stvarno imaš prilike ponekad popričati s Bandićem zašto ga ne pitaš zašto Zagreb nema jedan dugoročni plan razvoja kojeg bi napravili stručnjaci ?
Brko no está en línea   Reply With Quote
Old January 24th, 2010, 10:08 PM   #116
studenac20
Registered User

Likes (Received): 0

e ljudi oprostite zbog upada, jel ima neke novosti o sky office toweru
studenac20 no está en línea   Reply With Quote
Old January 24th, 2010, 10:12 PM   #117
Mordaunt-S
Send me kiss via PM

Mordaunt-S's Avatar

Nema ništa novo.

Asphalt junkie.
Old January 28th, 2010, 03:43 PM   #118
BANNED

Ja bi vako nešto na Savi...dobro na Jarunu za početak ali da je zastalno a ne privremeno...

Imamo li mi arhitketa s toliko rafiniranim ukusom?
Old January 28th, 2010, 03:52 PM   #119
ElUsurpador
Registrirani korisnik

ElUsurpador's Avatar

Likes (Received): 311

Cool. Tu sam popio kavu nedavno, lijepo je uređeno unutra
ElUsurpador no está en línea   Reply With Quote
Old January 28th, 2010, 11:22 PM   #120
flash royal
Registered User

flash royal's Avatar

Likes (Received): 5

Ja bi Operu, Muzej arhitekture,Novi trg Francuske republike gdje je več bio natječaj u novije vrijeme a bilo je za njega i davno prije natječaja gdje bi zadatak bio proširenje na centralno područje Trešnjevke,spajajući Trg Francuske republike s Trgom sportova ,razvijao regulacioni plan Zagreba Trnje iz 1949.Vladimira Antolića,nastavak gradnje davno zapoćete Sveućilišne aleje do Save sa pješačkim mostom - isto davno več su bila razmišljanja,samo treba nastavak započete ideje.....rješavanje centralnog gradskog prostora sa novim trgovima od glavnog kolodvora do lisinskog sa nastavkom HBZ.....rješenja za to su več 1984 i 1992 napravili i Marijan Hržić i Tomislav Odak i Branko Silađin i Velimir Neiderhardt i Njirići....treba samo iskopirati,Novi poslovni centar u Savskoj na mjestu Stuca,to bi zasad bilo za početak meni dovoljno...znači u prvom redu arhitektura i urbanizam..dakle za svako projekt u centralnom gradskom prostoru obavezno javni natječaji,nikako građenje šta se kom svidi.........to je pod mus,slušanje naših priznath aerhitekata(a ima ih ) i urbanista,dakle samo struka.........grad bi nam bio u pravom smislu metropola.................baš čitam knjigu hrvatska arhitektura XX. stoljeća-neostvareni projekti.....trebalo bi to podastrati vodečim ljudima grada da vide ideje iz nekih drugim vremena..........dalo bi se štošta preslikati
flash royal no está en línea   Reply With Quote

Reply

Tags
car je drug komunist, car je velika komunjara, car nezna hrvaški, planska gradnja, sarcastic airlines, savska opatovina, sesvecan lista erotiku, sopnica-jelkovec, zabonz moj čoek

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules