daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy (aug.2, 2013) | DMCA policy | flipboard magazine

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > The Skybazaar of Indonesia > Archive

Closed Thread
 
Thread Tools
Old June 3rd, 2012, 07:21 PM   #101
dis dis
Registered User
 
dis dis's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,357
Likes (Received): 172

Quote:
Originally Posted by levyphobia View Post

kmrn sempet belanja di level One
katanya Sale assistance tempat gw belanja sih jd Central, dan kabar central yg masuk dah kenceng bgt
Level One ditutup pertengahan juni ini kata dia
jika bener gitu, mungkin central merubah pikirannya ya? syukur lah
karena central diyakini bs membawa crowd ke east mall
dis dis no está en línea  

Sponsored Links
 
Old June 5th, 2012, 11:25 AM   #102
iAndy-JaKaRtA
ARTPOP 2013
 
iAndy-JaKaRtA's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Singapore
Posts: 1,749
Likes (Received): 19

klo ternyata jadi, mau konsepnya kek ZEN Dept Store di CentralWorld Bangkok. (Nama ttp Central, kecuali kalo mereka mmg mau pake nama ZEN) Kesannya lebih hip dan upscale bgt!
__________________

My first story is now available. Updated irregularly: http://www.wattpad.com/story/1237112...azy-companions

instagram.com/sadonoandrew | twitter.com/sadonoandrew | wattpad.com/user/Andrew22693
iAndy-JaKaRtA no está en línea  
Old June 7th, 2012, 08:29 AM   #103
H&M
H&M
 
H&M's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,484
Likes (Received): 258

Store Relocation Update

CHARRIOL
(Relocation) Opening Soon at Plaza Indonesia, Jakarta




KAREN MILLEN
(Relocation) Opening Soon at Plaza Senayan, Jakarta

H&M no está en línea  
Old June 11th, 2012, 07:53 AM   #104
H&M
H&M
 
H&M's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,484
Likes (Received): 258

TED BAKER
Now Open at Plaza Senayan, Jakarta

H&M no está en línea  
Old June 11th, 2012, 01:53 PM   #105
abel77
Earth User
 
abel77's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Jakarta
Posts: 387
Likes (Received): 52

PS DESIGUAL



Note
Hoarding Gallerie lafayette juga sudah di naikkan, tadi lowbat ga sempat photo
__________________
The city...
abel77 no está en línea  
Old June 11th, 2012, 04:50 PM   #106
aswin
Registered User
 
aswin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 23
Likes (Received): 2

this is the hoarding of galleries lafayette

[/IMG]

and furla now open at gandaria city

[/IMG]

ted baker now open at plaza senayan

[/IMG]

and upper east Grand Indonesia has closed

[/IMG]
aswin no está en línea  
Old June 11th, 2012, 05:13 PM   #107
H&M
H&M
 
H&M's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,484
Likes (Received): 258


Nice.. Thanks abel77 & aswin!


Quote:
Originally Posted by aswin View Post
this is the hoarding of galleries lafayette

[/IMG]

Wohoo!!

Finally the hoarding is up for GALERIES LAFAYETTE!! The first of its kind in Southeast Asia!!
H&M no está en línea  
Old June 11th, 2012, 08:22 PM   #108
dis dis
Registered User
 
dis dis's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,357
Likes (Received): 172

Quote:
this is not the official hoarding, they will change the hoarding to official one soon yeah

btw karen millen's hoarding at PI is up as well, next to levi's!
dis dis no está en línea  
Old June 12th, 2012, 03:07 AM   #109
mkors
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 568
Likes (Received): 266

Thanks guys! Gila Plaza Senayan is getting more awesome by the day! Fendi massive flagship, second Max Mara store, Desigual, Michael Kors, just to name a few!
I so cannot wait for Galeries Lafayette!!
mkors no está en línea  
Old June 12th, 2012, 11:02 AM   #110
H&M
H&M
 
H&M's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,484
Likes (Received): 258

Recently Opened

FURLA Opens Two New Stores

Just weeks after the opening of its first store at Gandaria City in Jakarta, Italian luxury brand Furla has raised the curtain on its new boutique at Central Park Mall, Jakarta. The boutique carries the latest in women's handbags, shoes, belts, small leather goods and the Furla Uomo men's line.

FURLA – Gandaria City, Jakarta


FURLA – Central Park, Jakarta
H&M no está en línea  
Old June 13th, 2012, 10:01 AM   #111
desta28
Registered User
 
desta28's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Jog-Jakarta
Posts: 922
Likes (Received): 98

FURLA outdoor facade @ Central Park

desta28 no está en línea  
Old June 13th, 2012, 10:49 AM   #112
jakfest
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 152
Likes (Received): 25

Quote:
Originally Posted by dis dis View Post
this is not the official hoarding, they will change the hoarding to official one soon yeah

btw karen millen's hoarding at PI is up as well, next to levi's!
penasaran juga seperti apa nanti Galeries Lafayette di PP. Soalnya bulan lalu pas ke Paris, bela-belain ke Galeries Lafayette yang gedung lama (yang ada Pierre Herme), kesan saya berasa masuk Pasaraya (diluar high-end brand yang dipajang ya...). Bahkan foodcourtnya nggak bagus, cuma menang di view Gedung Opera dan Eiffel Tower. Dome-nya nggak bagus2 amat. Apalagi sehari sebelumnya dari Harrods, makin drop-lah....

Last edited by jakfest; June 13th, 2012 at 10:56 AM.
jakfest no está en línea  
Old June 13th, 2012, 12:41 PM   #113
mkors
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 568
Likes (Received): 266

yang di paris perlu di refurbished lagi sih...tapi kalo yang di dubai sih keren banget.
mkors no está en línea  
Old June 13th, 2012, 07:24 PM   #114
dis dis
Registered User
 
dis dis's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,357
Likes (Received): 172

Quote:
Originally Posted by jakfest View Post
penasaran juga seperti apa nanti Galeries Lafayette di PP. Soalnya bulan lalu pas ke Paris, bela-belain ke Galeries Lafayette yang gedung lama (yang ada Pierre Herme), kesan saya berasa masuk Pasaraya (diluar high-end brand yang dipajang ya...). Bahkan foodcourtnya nggak bagus, cuma menang di view Gedung Opera dan Eiffel Tower. Dome-nya nggak bagus2 amat. Apalagi sehari sebelumnya dari Harrods, makin drop-lah....
rumornya interior/atmosphere GL yg di jkt akan mengikuti GL yg di dubai, begitu jg dengan brand2 didalamnya hmm we will see it soon
dis dis no está en línea  
Old June 14th, 2012, 11:31 AM   #115
hakims
Visualizer
 
hakims's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 746
Likes (Received): 134

Quote:
Originally Posted by jakfest View Post
penasaran juga seperti apa nanti Galeries Lafayette di PP. Soalnya bulan lalu pas ke Paris, bela-belain ke Galeries Lafayette yang gedung lama (yang ada Pierre Herme), kesan saya berasa masuk Pasaraya (diluar high-end brand yang dipajang ya...). Bahkan foodcourtnya nggak bagus, cuma menang di view Gedung Opera dan Eiffel Tower. Dome-nya nggak bagus2 amat. Apalagi sehari sebelumnya dari Harrods, makin drop-lah....
Sebelumnya saya pernah posting sedikit rumor mengenai interior Galleries Lafayette di
http://www.skyscrapercity.com/showth...433104&page=45

Saat itu mereka berjanji akan mengirim proposal kerjasama consignnee nya...beserta layout brand counter image dan Interior decorationnya...

Namun sampai saat ini mereka belum memberikannya...dan kita masi menunggu email tersebut krn salah satu brand dari perusahaan retail dari klien saya akan buka counter di Galleries Lafayette...

So jika nanti sudah saya dapatkan photo2 interiornya saya akan langasung share disini... tadinya mereka berjanji langsung akan kirim setelah meeting pada saat itu tetapi kayanya mereka berubah pikiran...

oh iyaa yang pasti saya uda liat.....konsep interiornyaa...menurutt saya Kerennnn bangett belum tau kalo liat hasil akhir dilapangannya...
Maaf Jika OOT

Last edited by hakims; June 14th, 2012 at 05:23 PM.
hakims no está en línea  
Old June 15th, 2012, 01:18 PM   #116
H&M
H&M
 
H&M's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,484
Likes (Received): 258

KAREN MILLEN
(3rd Store) Opening Soon at Plaza Indonesia, Jakarta



Karen Millen is going to open it’s 3rd retail store in Jakarta at Plaza Indonesia, the first is located at Plaza Senayan and the second is located at Pondok Indah Mall 2. The new Karen Millen store is located on the mall level 2 next to Pedder Red, replaces the Geox store which moved into its new location in June, 2012.
H&M no está en línea  
Old June 19th, 2012, 06:28 AM   #117
Volksraad
semangat pembangunan
 
Volksraad's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,050
Likes (Received): 57

Selasa, 19/06/2012 10:53 WIB
Galeries Lafayette Akan Hadir di Jakarta Akhir Tahun 2012
Dona Rema - wolipop


Quote:
Jakarta - Kabar gembira bagi Anda para shopaholic. Galeries Lafayette akan membuka gerai pertamanya di Asia Tenggara, tepatnya di Mal Pacific Place. Department store terbesar asal Prancis itu berencana menempati hingga enam lantai di pusat perbelanjaan yang terletak di kawasan Jakarta Selatan tersebut.

"Galeries Lafayette kemungkinan akan dibuka di Pacific Place akhir tahun 2012," tutur salah satu pihak Mal Pacific Place saat ditanyakan Wolipop via telepon.

Ketika Wolipop mengunjungi mal perbelanjaan yang berada di kawasan Sudirman Central Business District (SCBD), Jakarta Selatan itu juga sudah dipenuhi dengan tulisan 'Galeries Lafayette Opening Soon'. (hst/rma)
Selengkapnya di: http://wolipop.detik.com/read/2012/0...012?w992201835
Volksraad no está en línea  
Old June 20th, 2012, 09:36 PM   #118
dis dis
Registered User
 
dis dis's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,357
Likes (Received): 172

H&M plans stores in Estonia & Indonesia in 2013, Enter Bulgaria, Mexico, Latvia, Malaysia & Thailand in 2012

20 June 2012 – The H&M Group’s sales including VAT increased by 12 percent in local currencies in the first six months of the financial year. Sales in comparable units increased by 3 percent. Converted into SEK, sales excluding VAT amounted to SEK 59,491 m (52,135), an increase of 14 percent.


In addition to the five new markets that H&M will open in 2012, H&M plans to open stores in several new markets in 2013. The markets where store contracts for 2013 have so far been signed are Estonia and Indonesia.


Karl-Johan Persson, CEO commented, ““The year started well and the positive trend continued in the second quarter. In the second quarter we saw strong sales and profitability development, with a profit increase of 23 percent. The spring collections have been well received by our customers as shown by our increased market share in a fashion retail market that continues to be challenging. H&M’s attractive customer offering is appreciated by customers in all our 44 markets, in big cities as well as small cities – and in both countries with strong economic growth and countries with a tough macroeconomic climate.


Our expansion plan remains intact. We plan to open around 275 new stores net during the full-year. We continue to open new stores in all current markets and we will add five new markets during the year: Bulgaria, Mexico, Latvia, Malaysia and Thailand. In addition, online sales will be launched in the autumn in the US, the world’s largest online market.”


H & M Hennes & Mauritz AB (publ) was founded in Sweden in 1947 and is quoted on NASDAQ OMX Stockholm. The company’s business concept is to offer fashion and quality at the best price. In addition to H&M, the group includes the brands COS, Monki, Weekday and Cheap Monday as well as H&M Home. The H&M Group has more than 2,500 stores in 44 markets including franchise markets. In 2011, sales including VAT were SEK 128,810 million and the number of employees was more than 94,000.


Source: H&M
dis dis no está en línea  
Old June 20th, 2012, 10:16 PM   #119
dis dis
Registered User
 
dis dis's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,357
Likes (Received): 172

and according to the report, they will open 1st 3 stores in estonia in autumn 2013, and in indonesia in spring 2013

jika benar spring 2013 tp knp sampe sekarang blm ada location yg udah cofirmed? terakhir katanya mo masuk LSA tp still not confirmed? apalagi LSA opening datenya diundur apa berarti H&Mnya mundur jg? or pindah ke another shopping mall? yg pasti H&M itu need a huge space bahkan duplex jd sepertinya ngga bs mendadak ''opening soon''
dis dis no está en línea  
Old June 21st, 2012, 12:24 PM   #120
r.ngaditowo
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Likes (Received): 0

Ada yang tau gak perusahaan indo apa yang bawa H&M and Uniqlo masuk ke indo??

thanks
r.ngaditowo no está en línea  
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 02:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.2.5 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu