|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
| View Poll Results: Podržavate li izgradnju fontana? | |||
| Podržavam |
|
41 | 31.78% |
| Podržavam, ali sada nije najbolje vrijeme za izgradnju |
|
39 | 30.23% |
| Ne podržavam |
|
49 | 37.98% |
| Voters: 129. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#41 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Pravo je vrijeme za trošenje novaca!
Quote:
Što se tiče brloga: mislim da će prije investitori početi otkupljivati te zgrade, kojima je sigurno prošao vijek trajanja, nakon što se sagrade fontane, nego prije. Prije investira u obečanje da će nešto biti. Sad konkretno što mi se sviđa - te fontane nemaju nikakav oblik (bazenčić, djčaćića koji piški vodu, meduzu i sl. gluposti) već ima šprice koje su u ravnini sa površinom. Fora će biti tu prolaziti i samo vidjeti kako se iz zemlje (koja je u ravnini sa cestom) uzdiže mlaz.
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
Pravo je vrijeme za trošenje novaca, da, ali na stvari koje su FUNKCIONALNO BITNE a ne na estetske i još k tome upitne ljepote...
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
Što misliš pod tim?
|
|
|
#44 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Kad sam rekao ulaz u grad, mislio sam na ulaz u centar..
Ma nek se gradi, malo pomalo i bit će sve ljepši grad. Zašto se ne bi uredio dio grada gdje je Lisinski i NSB? Lisinski je središte kulturnih događaja, koncerata i predstava, a u NSB-u se educiraju pametne glavice. Pa jel nisu podhodnici funkcionalni? Meni se jako sviđa da tamo grade pothodnike..Na tom mjestu je gnjavaža čekat semafore. Pothodnicima se to može riješiti. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
...
Likes (Received): 833
|
Kao prvo... ovakve (ili slične) fontane bi se mogle eventualno uklopiti u neki već definirani trg (ili aveniju), koja ima jasne gabarite, gdje je prometni pitanje rješeno dugoročno i konačno da se onda na tom mistu rade i fontane - dugoročno! Ako će se taj dio ikad sređivati i ako će to ikad postati glavna avenija onda se moraju raditi novi mostovi na Savi prema Novom Zagrebu... tek kad se u punoj širini isplanira uređenje (minimalno) do Avenije Dubrovnik i kad se u cjelini isplanira uređenje tog dijela (uključeno i okolne zgrade) onda se može govoriti o nekoj metropoli i nekim planovima. Ali s obzirom da imamo razne poliklinike koje su već narušile granice te avenije (iako ne vjerujem da itko o tome više i vodi računa), s obzirom da imamo bandek centre a ko zna šta će se još uz nju i napraviti, onda su ove fontane samo šećer na kraju i logičan slijed događanja. Jako žalosno jer se nije puno narušilo i bilo je potencijala za neki dobar projekt, ovakva sranja samo više i više udaljavaju od tog cilja i ako ikad itko bude tia jednom u budućnosti nešto poduzet po tom pitanju bit će puno rušenja...
|
|
|
#46 |
|
Registrirani Korisnik
Likes (Received): 467
|
ta zelena rugoba je bespravno sagrađena na gradskom zemljištu i oni debili iz gradske skupštine, umisto da je sruše, odlučili si im prodat zemljište kako bi je mogli legalizirat. tako je barem bilo prošle godine... do sad je to vjerojatno sve sređeno. btw, moga bi neko poslikat onu novu zgradu na trnjanskoj cesti. mislim da još nije bila na ovom forumu, a kad sam prije koji misec bija gore, bila je skoro pa gotova...
|
|
|
#47 |
|
Registrirani Korisnik
Likes (Received): 467
|
uf, kad vidim šta se sve radi u zagrebu, moram reć da je kerum bog za bandića i njegovu partiju
|
|
|
#48 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 1046
|
Evo upravo je završio prilog na vijestima Z1 tv-a o cvjetnom i fontanama. Prva faza je izgradnja privremenih prometnica preko livade i izgradnja pothodnika, što bi trebalo biti gotovo da 15-20 kolovoza, a nakon toga izgradnja fontana koje bi trebale biti gotove u 12-tom mjesecu. Što se cvjetnog tiče, poskidali su skoro sve kocke u Varšavskoj kod kipa T.Ujevića.(bio je video prilog iz Varšavske). Još samo da napomenem to je bilo prvi prilog u vijestima.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Registered User
Likes (Received): 187
|
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 764
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Registered User
Likes (Received): 27
|
hm..
Quote:
Ocekkujem neku medernu varijantu Zagrebackih parkica. Svakako podrzavam sredjivanje svih rupa grada pa i ove, a ne samo kozari bok i struja koju ionako ja placam za tu ekipu. |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Grad Oblakodera
|
Ovo je fenomenalno. U Beogradu su sve fontane upropastili disko osvetljenjem, a pojedine stare fontane od kamena su cak i razrusili da bi napravili nove od plocica
Kamo srece da se prave ovakve savremene fontane.Kad je planirano da zavrse?
|
|
|
|
#53 |
|
Što me gledaš?!
|
Ne čitaš postove
, u prosincu ove godine. Naravno, ako ne blokiraju radove iz političkih razloga.
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Grad Oblakodera
|
Valderama
|
|
|
|
#55 |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 278
|
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
SuperMod
|
super video. bogami su već dovukli opaku mašineriju za radove.
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Socijalac
Likes (Received): 0
|
ne razumijem zašto su uopće i dopustili da se oko glavne gradske osi grade kuće? ..zar oni i prije 40 god nisu znali da tu trebaju ići reprezentativne zgrade?
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Registered User
|
Quote:
Valjda što je pravna zavrzlama u pozadini (meni izgleda da su svi u pravu) pa što više posla naprave to će teže biti prekinuti radove i vratiti na početak. Da recimo sud odredi da je nelegalno sve - sigurno neće ići rušiti.
|
|
|
|
#60 |
|
Što me gledaš?!
|
Bravo džentlmen!
![]() Bilo bi dobro i neki videić za cvjetni, čisto da vidimo kako se kreću radovi.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| čmaročistilište, analni kompresor, sarki čisti fontane |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|