|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Staroveký Bardejov | 3D model
Mám v záujme urobiť 3D model starovekého Bardejova. Momentálne vychádzam z dvoch verzií o starovekom Bardejove.
Miškovského plán mesta Bardejov z roku 1889. ![]() Millyho, model mesta Bardejov z roku 1933. ![]() Hľadám pomoc v zbieraní informácii o starovekom Bardejove, takže ak viete nejaké zaujímavosti alebo viete ako vyzeral Bardejov v stredoveku (hlavne rozmery), vďačne ocením ak ich tu napíšete. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
Z modelom som už začal a vyzerá takto:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najväčší problém mi robí terén. V obrázku je naznačené že to mierne klesá ale to je len odhadom. Ak by mal niekto nejaky nápad ako to vyšpekulovať do detailov budem rád. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
v akom robis programe?Lebo myslim ze google earth by ti mohol co sa tyka terenu pomoct,a ten sa da pouzivat s google sketchup,kde sa da pekne modelovat
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
Robim to v Blenderi. Idem sa pohrať s Google Earth snáď sa to podari.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
BANNED
|
![]() Millyho, model mesta Bardejov z roku 1933. __________________ can ho era town | can ho sunrise city | can ho him lam riverside |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Slovakia
Likes (Received): 14
|
Drzim palce, Bardejov sa mi paci. Jedno z najkrajsich slovenskych miest.
www.metropoly.sk My Panoramio SK highways KOSICE | European Capital of Culture 2013 Tam niekde, vo veľkej kotline sa rozprestiera od východu na západ do šíravy a od severu na juh do diaľavy. Tam národy a náboženstvá nachádzajú mier a tvoria bohatú históriu a kultúru. (Košice) |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bardejov |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|