|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 | |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 967
|
Quote:
![]() Ali kad bi SVI plaćali kartu i kad bi svi plaćali cijelu kartu, pokaz ni za koga ne bi iznosio 360 kuna kao sad, već bi za sve koštao tu negdje oko 120. I gdje je tu onda problem? Misliš da ti je Bandić nešto dao s tim popustom za studente, a zapravo ti je uzeo. |
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
BANNED
|
Quote:
Pazi ovo, godišnja karta u Beču dođe 365 eura. Zagreb? 3480 kn ZET, 6312 kn ZET+HŽ. Ne želim to ni preračunavati u Eure. Seniorska karta je 224 eura, možeš ju kupiti sa 60 godina. Ali ne nudi neke pogodnosti koje nudi normalna godišnja karta (besplatan prijevoz psa, bicikla, dvoje djece subotom, dodatne pogodnosti u hotelima...) U Beču studentska semestralna (5 mjeseci) dođe 150 eura. Kao što vidiš, cijena je praktički ista ko i godišnja karta. E sad, ali grad Beč skida cijenu 50% studentima koji imaju prebivalište u Beču. Isto mogu učiniti i druge lokalne samouprave, naravno, o svom trošku. Last edited by grofBombelles; September 4th, 2012 at 03:19 PM. |
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
;)
Likes (Received): 1425
|
Quote:
Do nedavno je bilo 8 kuna pa su se ljudi švercali, dakle previše je, pogotovo kad 8 kuna košta i jedna stanica i čitava trasa. |
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 334
|
8 kuna se ne isplati, ja prvi ne dam. 90% mojih ruta je 2 ili 3 stanice i to ne vrijedi vise od 2, 3 kune. Zato kupim kartu samo ako moram negdje dalje.
Ako uvedu naplatu po stanici ili kilometru, to bi bilo fer, a ne ovak da netko prođe pola grada, a netko 2 stanice, a svi plate isto. Sad kad je kriza sve veca i sve vise ljudi stedi na svim stranama, pa tako i na benzinu, isplatilo bi im se spustiti cijene i tako navesti ljude da kupuju karte. Kad bi cijena karte bila 3 kune, koliko realno ta spora voznja i vrijedi, jos vise ljudi bi se vozilo i skoro svi bi kupovali kartu. Pa onda bi bilo OK i da uvedu vise zona, pa da duze voznje kostaju vise. Npr centar jedna zona, pa dalji kvartovi 2. zona, predgrađa 3. zona, VG 4. zona. Uglavnom, nije fer da uzmu 10ak kuna za par stanica voznje brzinom od 10 km/h i dok se to ne promjeni ja izbjegavam voznju ili se svercam ako bas moram unutra. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
BANNED
|
Probali su s naplatom po udaljenosti u Osijeku, propao projekt. Ne funkcionira.
Sarki, znam, zato sam napisao "bi trebalo". Normalna karta 5-6 kuna, kratka karta 2,5-3 kune. Fer cijena. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Ignorira pesimiste
|
A evo i kako naš narod doživljava naplatu karte - kao nasilje. E, šta ti moje dijete imaš tražit kartu! Pazi ti, ona je "ogorčena" jer joj ZET-ovac djetetu želi naplatiti kartu. Nije problem u njoj koja mu nije kupila kartu! Sad će naravno uletit rođo Bandić koji će riješit stvar i naredit kontrolorima da ne maltretiraju djecu takvim pizdarijama poput financijske odgovornosti. Račun će kao i uvijek platiti porezni obveznici.
Zagrepčanka o kontroli ZET-a 'Djecu ne puštaju u bus, obračunavaju se s njima' Ogorčena što, kako kaže, kontrolori ZET-a stvaraju probleme djeci koja su tek krenula u školu pa ih čak ostavljaju na stanicama i fizički se obračunavaju s njima, jedna se Zagrepčanka odlučila požaliti gradonačelniku. Bandić je obećao učiniti 'ono što je u njegovoj moći'. http://danas.net.hr/hrvatska/zet-ovi...aju-se-s-njima |
|
|
|
|
|
#68 |
|
;)
|
Istina je da još nisu uspjeli izvaditi pokaz, prvo trebaju ovjeru iz škole, pa predat, pa čekat da se kartica izradi i pošalje. Jebiga, ako dijete ide u školu i kao takvo ima pravo na pokaz, onda mu moraju omogućiti da ga na vrijeme dobije ili dati poček od barem 2 tjedna. Tako da Emperor nisi u pravu kad relativiziraš ovakav slučaj.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
BANNED
|
Care, fulao si futbal.
Nije problem u neplaćanju karte, nego ZET pavijanima iz službe za izdavanje pokaza koji nemaju ništa informatizirano, za dobiti jebeni pokaz svake godine moraš izvaditi tonu papirologije, čekati u redu satima, i onda često kasne s izradom
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
BANNED
|
Quote:
Zašto se uopće mora smrdjeti u ZET-u za bilo što, zašto se sve ne može rješiti preko neta? Cinestar okreće milijune svaki tjedan preko interneta, a pišljiva su privatna firmica. |
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
;)
|
Zašto se na vlasti stalno iznova vrte već dokazani nesposobnjakovići? Zašto je narod u kurcu? Zašto je glup, beznadan, nesposoban, nepoduzetan? Zašto je Tony Cetinski toliko popularan? Zašto.............?
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
;)
|
Zato jer ZET voli kad im ispuniš "ZAMOLBU". Onda nakon pomnog promišljanja, ako je sve u redu, u maniri najvelikodušnijeg vladara, oni ispune predmet molbe i tako malome čovjeku pokažu da je on nešto važniji od hrpe govana i smeća koje vozila čistoće prevoze na Jakuševac. ZET je velik, moćan i darežljiv. Ispunjava molitve većom učinkovitošću nego BOG i Crkva! Jest da više košta, al jebiga, kolko para tolko muzike!
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
BANNED
|
ZET - 1000 zašto, 1 zato.
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Ignorira pesimiste
|
O jebote, kao da ja nikad nisam vadio pokaz i kao da ne znam kakva je procedura! Sve se to može u jednom danu. Ovjeriš potvrdu u školi i odeš u ZET po pookaz. A taj jedan dan možeš kupiti i običnu kartu.
Prije bih rekao da se ta dječurlija baš i ne žure s vađenjem pokaza. To su ionako srednjoškolci, dok osnovnoškolci idu u školu u svom kvartu, a ne preko pola grada. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
;)
|
A s druge strane je i ta retardirana mama umjesto da se žali novinama, mogla klinca naučit kako se šverca pomoću SMS-a. Ti kaj se furt javljaju po medijima su u kurcu totalnome.
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Ignorira pesimiste
|
Čekaj, sve bu to Bandić rešil.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
BANNED
|
Jeste li znali da ZET ima privatno odmaralište u Velom Lošinju, na top poziciji?
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Ignorira pesimiste
|
Naravno, pa moraju se jadni negdje besplatno odmarati. Nego šta!
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
;)
|
|