|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#621 |
|
Super Member
Likes (Received): 8
|
Bunlarin atalariysa o resimdekiler ne kro tiplermis ya
|
|
|
|
|
#622 |
|
Super Member
Likes (Received): 8
|
![]() Adi:Ugurbocegi Gorevi:Yaprakbitleriyle mucadelede birebir.Tarimcilara cok buyuk faydasi vardir Hatta Amerikaya Avrupadan getirilmistir.Bitsever
|
|
|
|
|
#623 |
|
Strange User
Likes (Received): 20
|
karışmayalım hiçbirimiz
|
|
|
|
|
#624 |
|
Strength and Honour
Likes (Received): 0
|
![]() Amacimiza ulastik iste, lutfen bunu devan ettirelim. Verilen cevaplari okuyun lutfen. Kimi ilgilendirir artik biz avrupa'liyiz ya da degiliz: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=190520
|
|
#625 |
|
Made in Turkey
Likes (Received): 34
|
![]() Katılıyorum... |
|
|
|
|
#626 |
|
Made in Turkey
Likes (Received): 34
|
Aman alttaki konuya mesaj yazmayın. gerekirse Kurtuluş Savaşı hakkında topic açalım, anlatalım bu ezik köpeklerin yerel halka yaptıklarını ve nasıl tarihin en hızlı geri çekilmesini gerçekleştirdiklerini, Türk süvarilerden biri anısında şöyle yazmış ''gece gündüz dört nala gitmemize rağmen yunanlıları yakalayamadık'', buna döt korkusu denmez de ne denir!
Boşnak kıza ben de pm attım. Malesef insanlar böyle işte. Bir yalanı bu kadar çok tekrarlarsan insanlar kanabiliyor. O kıza kızmamak lazım, kendi ülkemizin hatası yine, şu dakkaya kadar uyuduk, yumurta dayanınca harekete geçiyoruz. Bor'un pazarı geçti geçiyor bile. Ermeniler 80 sene bu yalanı tekrarladılar, bizler de bir 80 sene daha doğruyu anlatmalıyız ki insanlar inanmaya başlasın. |
|
|
|
|
#627 |
|
BANNED
|
@Istanbullu
Evet manyak tembel ve ongoru'den yoksun toplumuz
|
|
|
|
|
#628 |
|
BANNED
|
edit
Last edited by Ozcan; March 16th, 2005 at 10:13 AM. |
|
|
|
|
#629 |
|
Strange User
Likes (Received): 20
|
80 sene değil... ikinci dünya savaşından sona israil kurulunca, onlarda "unlan biz de böyle şeylr yazalım, bizimde bir arsamız olur belki" dediler, şark kurnazlığı işte. bizimkiler hiç ciddiye almadılar... Özcan sana gönderdiğim siteye baktın mı?
|
|
|
|
|
#630 |
|
BANNED
|
Hangi site
Ben tum PM boxumu silmistim......Hangi konuyla ilgiliydi Kuvvaci, o Avrupadaki insan haklari ihlalleri mi, onu diyorsan evet....yuh onlara. |
|
|
|
|
#631 |
|
Administrateur
Likes (Received): 88
|
As you guys know, we lock and send threads with more than 600 posts to the archives (it's to keep the forum fast). So, I'm doing it now about this one and leave you a redirect.
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|