|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 | |
|
Montenegrin
Likes (Received): 45
|
Quote:
P.S. Ovi iz Hypo-banke su ludi, koje pare uvaljuju u poslovne zgrade...moja firma radi klimatizaciju njihove poslovne zgrade, samo kanalni sistem za odvlazivanje i razvucene cijevi kostaju 630,000 EUR, a tu je jos i podno grijanje i hladjenje putem plafonskih panela...jace od milionceta samo za klimatizaciju... |
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
0,6
Likes (Received): 2
|
Novi Sad je sigurno najvece gradiliste u evropi ako gledamo koliko se gradi po glavi stanovnika. Mene je to zaista impresioniralo kada sam zadnji put bio u NS.u, ono kolko se gradi... neverovatno.
Steta sto nemamo nekoga direkt iz NS.a da nam javlja vesti
|
|
|
#103 | |
|
Српски Форум
Likes (Received): 5
|
Quote:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=NAx2ZoPB83s
Last edited by Majevčan; August 19th, 2006 at 10:32 PM. |
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Montenegrin
Likes (Received): 45
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
0,6
|
wow, vidi zaista Dobrodosao Nadam se da ce biti i nekih svojerucno napravljenih fotki iz NS.a! ![]() Inace jel ima nekih svezijih projekata tamo za koje ne znamo? Mislim da NS ovde zasluzuje isto toliku paznju ko BG.
|
|
|
#108 |
|
Registered User
|
Hvala...
Naravno ,uzecu ovih dana aparat u ruke...
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
0,6
|
evo ja da dodam nesto malo od pre par nedelja, brzo sam prolazio pa sam uhvatio samo ta gradilista u tom manjem delu bulevara oslobodjenja:
nama svima znana karingtonka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#110 |
|
Registered User
|
E, odlicne su slike...Pa dobro to je i deo bulevara gde se najintenzivnije gradi...Tu je u blizini jos jedna zgrada ,malo uvucenija ,evo sad je zavrsavaju i nju cu ,izmedju ostalog, uslikati sutra ,prekosutra...
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
0,6
|
A sta je sa onom pricom da ce da prave bliznakinje od po 24 sprata?
|
|
|
#112 |
|
Registered User
|
E ,vidis ,to sam ja cuo upravo ovde. Znam neke ljude koji rade u "Zavodu za izgradnju grada" i "Urbanizmu" ,pa sam i nameravao da ih pitam znaju li oni nesto o tome...Mislim ako je to tacno morali bi znati.Ali koliko sam shvatio ,zgrade nece biti jedna do druge. Jedna bi bila na uglu Bulevara Oslobodjenja i Bulevara Cara Lazara (dijagonalno od zgrade Naftagasa i Merkatora (under construction) ,a druga bi trebalo da se gradi na buducem Subotickom Bulevaru koji je takodje jos u fazi izgradnje. Kazem ,videcu da saznam nesto vise o tome pa javljam.
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
0,6
|
Suboticki bulevar? Moze vise detalja o tome, jebga radoznali beogradjanin iz dijaspore
|
|
|
#114 |
|
Registered User
|
Suboticki Bulevar
To je novi bulevar koji je poceo da se pravi ove godine. Bice duzi od Bulevara Oslobodjenja.Pocinje na Avijaticarskom Naselju ,prolazi izmedju Novog Naselja i Detelinare ,pored Sajmista ,izmedju Telepa i Limana 4 i nastavlja se u most...Most koji treba da se gradi uzvodno od Mosta Slobode. Na mestu buduceg bulevara i u njegovoj uzoj okolini su bile ili kuce ili prazna polja (sto je slucaj sa delom izmedju N.Naselja i Detelinare). Medjutim te kuce se ruse ,neke zgrade su vec pocele da se grade ,prazne poljane ce uskoro postati velika gradilista. E sad ,negde tu bi dosla i ta 24-spratnica....(bilo bi stvarno lepo
). Eh ,samo kad bi bilo jos takvih 20+ projekata....A nije ni to nemoguce...
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
0,6
|
u ovo zvuci zaista spektakularno. Da li mozda ima online nekih vestica o tome ? Ili ako imas kartu novog sada pa da nam nacrtas (ne zameraj mi, novi sad sam prvi put posetio pre 3 nedelje i odusevljen sam!)uostalom jedan link: http://www.zigns.co.yu/ ako se ode na plan grada moze da se vide ODLICNI snimci grada iz vazduha.
|
|
|
#116 |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
To NOvi SADE samo napred..! Dobrodosao Motli kru
|
|
|
#117 |
|
Registered User
|
Hehe ,hvala
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Registered User
|
Nabavicu sliku urbanistickog plana...Znam za snimke iz vazduha ,to je uslikano 2004. godine. Super je stvar. Mada se uopste ne konta da ce tu biti bulevar kad samo gledas tu lokaciju iz vazduha. Inace slabo sta zanimljivo ima na tom sajtu osim te "vazdusne mape"...Da ,u planu je da se gradi hotel Spens na Bulevaru Cara Lazara (11 spr.) ,trebalo bi da bude povezan sa SPENS-om...
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
0,6
|
opa, znaci insajder si? Super sto si naleteo ovde
|
|
|
#120 |
|
BANNED
|
Novi mostovi i bulevari....pise danasnji Novosadski "Dnevnik"
![]() Quote:
Quote:
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Војводина, Нови Сад, Петроварадин, Србија, arhitektura, backa, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, novi sad, nový sad, petrovaradin, serbia, srbija, srem, újvidék, urbanizam, vojvodina |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|