|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Војводина Vojvodina |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
thanks...To sto spaja Futoski put i Bul. Cara Lazara je ustvatri samo jedna deonica cele trase ,koja ce prva biti izgradjena.To je deo koji prolazi pored Telepa i Limana. Deo koji ide izmedju Detelinare i Novog Naselja i pored Sajmista tek treba da pocne da se radi. Uploadovacu sliku GUP-a ,pa cu naznaciti. Samo neka mi neko kaze kako
da stavim sliku?
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
Likes (Received): 100
|
![]() NOVI SAD, 24. 08. 2006. Ministar zdravlja Tomica Milosavljević postavilja kamen temeljac povodom početka izgradnje nove zgrade Poliklinike u okviru kompleksa kliničko-bolničkog Bežanijska kosa (Beta)
|
|
|
#123 |
|
redzistred juzer
|
Dobrodosao MtlCrue!
@Luka, Ah, kakva sramota! Nadam se da si bio mrtav umoran (ili jos bolje mrtav pijan) kada si postovao poslednju vest jer KBC "Bezanijska kosa" nije u Novom Sadu, vec, razume se, he, he, na Bezaniji Video sam i rendering te poliklinike, mala zgrada, ali nije lose. No ne uzimajmo dobrim Novosadjanima mesto na threadu blebetajuci o "nekoj poliklinici u Bg-u"! Dobra stvar koju sam ovih dana video u NS-u je rekonstrukcija SC Vujadin Boskov (Pfc ima Teleoptik a Vosha ovaj centar). Ljudi pljusnuli 2 miliona evra u rekonstrukciju i dobili nesto sasvim fino. E sad, najavishe tu da bi se mogla i nastaviti rekonstrukcija stadiona, koji je vec malo osvezen, okrecen i dobio stolice. Na prolece bi navodno trebalo da pocnu radovi na dogradnji (istocne i juzne) i pokrivanju svih tribina. Mada mislim da je stadion Vojvodine onakav kakav je vec prevazidjen i da mu nikakva dogradnja nece pomoci, mozda bi trebalo da se pre razmislja o izgradnji novog stadiona van centra grada!
|
|
|
#124 |
|
BANNED
|
Нови Сад је добио још један пристан. Туристички бродови ће убудуће пристајати и код Кеја жртава рације, а сезону је већ отворио швајцарски брод "Ривер Адађо", који је на Илиндан бацио сидро код новог пристана.
Унапређујући туристичку понуду града, ЈКП "Градско зеленило" је пребацило понтон са сремске обале Дунава на новосадску страну и претворило га у пристан за туристичке бродове. Тиме је туристима омогућено да на једноставнији начин дођу до града и обиђу жељене дестинације. У саставу пристана функционисаће и сувенир тржница у оквиру које ће више удружења уметника, на 6 типских тезги излагати своје рукотворине. |
|
|
|
|
|
#125 |
|
BANNED
|
Exstra vesti MtlCrue.Novi Sad ima odlican potencijal za skyline.
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
BANNED
|
Gradonačelnik Novog Sada Maja Gojković i Ratko Butorović, predsednik kompanije HTP Park potpisali su juče ugovor o zakupu hotela Varadin na 30 godina. Na konferenciji za novinare koja je tim povodom upriličena, Butorović je istakao da je njegov tim stručnjaka predao Gradskom zavodu za zaštitu spomenika idejna rešenja za rekonstrukciju hotela Varadin, koji se nalazi na Petrovaradinskoj tvrđavi koja je nepokretno kulturno dobro od velikog značaja i nijedan zahvat na njoj ne sme da se uradi bez odobrenja Zavoda.
- Nameravamo da renoviramo ceo krov i da saniramo vlagu. Ukoliko to budemo uspeli da uradimo pre zime, biće dobro, jer ćemo tada moći da radimo unutrašnje radove. Kako Ugovor sa gradom ne podrazumeva celu oficirsku zgradu gde se nalaze Titovi saloni, moraćemo da napravimo pojedinačne anekse ugovora, jer je nemoguće temeljno renovirati zgradu bez intervencija i na tim prostorima - tvrdi Buturović. On je naglasio da je već u pregovorima sa umetnicima kako bi u obostranom interesu što pre došli do trajnijeg rešenja. Hotel u čije će renoviranje biti uloženo šest miliona evra najverovatnije će se zvati Tvrđava, imaće 47 soba i apartmane lux kategorije. Butorović je na konferenciji za novinare otkrio da je pre tri dana poslao pismo o nameri za zakup hotela Putnik u centru Novog Sada. Ako se taj posao uspešno realizuje, njegova kompanija će biti vlasnik (ili zakupac) tri najveća hotela u Novom Sadu - Park, Putnik i Varadin. G. D. Noni |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
|
Renovacija Vosinog stadiona?
Novi Sad - Eho svečanog otvaranja velelepnog FC „Vujadin Boškov” još nije utihnuo, gledaoci koji dolaze na Gradski stadion u Novom Sadu ne mogu da sakriju oduševljenje zbog prelepog ruha tog objekta, ali predsednik Vojvodine Ratko Butorović ne namerava da se time zadovolji, štaviše...
- Srećni smo što ovo što smo uradili donosi radost ljudima, ali je naš glavni cilj da posao na stadionu dovedemo do kraja. Prvi korak u tome je da se sruši sadašnja klupska kuća, koja preseca južnu tribinu i da se, potom, ta tribina spoji sa istočnom. Pošto je ova druga niža, nju bismo podigli na odgovarajući nivo i tako dobili „školjku” zaista impresivnog izgleda - objašnjava Buturović planove za, kako se nada, blisku budućnost. Posle ovog poduhvata stadion u Novom Sadu bi imao ravno 20.000 mesta za sedenje, a deo celokupnog projekta bilo bi i pokrivanje zapadne i istočne tribine, kao i ponovno postavljanje osvetljenja, uklonjenog pred dve godine, prilikom renoviranja terena i atletske staze. - Duboko sam uveren da sve poslove koje sam pobrojao možemo da uradimo za dva-tri meseca - izričit je Butorović. - Sve, međutim, sada zavisi od uprave grada Novog Sada, kojem stadion formalno pripada. Od grada tražimo samo odgovarajuće dozvole, a podarićemo mu stadion evropskog izgleda. Jedan od glavnih motiva za što skorije renoviranje stadiona i njegovo izdizanje na evropski nivo je i spektakularni oproštaj Siniše Mihajlovića, koji će, ipak, biti organizovan u Novom Sadu narednog proleća. A neposredno posle otvaranja FJ „Vujadin Boškov”, predsednik Skupštine Novog Sada Zoran Vučević najavio je da će i sportske i graditeljske ambicije Vojvodine dobiti podršku. ![]()
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
To bi bilo prekrasno! Stvarno sam odusevljen ovim projektom, i konacnim pomakom obnavljanja stadiona u nas. I Novi Sad zasluzuje to! A posebno mi je milo sto ce se ovo dogoditi u bliskoj buducnosti!Drago mi je i sto je vlada konacno odlucila da ulozi neku vecu sumu novca u sport.
|
|
|
#129 |
|
BANNED
|
Jednom recju Exstra!
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
|
Zavrsena izgradnja obilaznice oko Sremske Kamenice
Велика густина саобраћаја кроз Сремску Каменицу, уз учешће тешких теретних возила на саобраћајници која пресеца центар насеља и свакодневно угрожава животе свих учесника у саобраћају и локалног становништва, учинила је да обилазница око Сремске Каменице буде једна од најважнијих инвестиција ЈП Завод за изградњу града, како у прошлој, тако и у овој години. Изградњом ове обилазнице, транзитни саобраћај измештен je ван насеља.
Дужина ове саобраћајнице са прикључцима износи 2100 м, а повезује Регионални пут Р-107 Нови Сад - Беочин са путем Сремска Каменица - Иришки венац. На почетку обилазнице, односно пута Нови Сад - Беочин, изграђена је четворокрака раскрсница за лакше и брже одвијање саобрћаја према Сремској Каменици и викенд насељу. Такође, изграђен је и подвожњак, висине 6м и дужине од око 24 м, на путу укрштања са железничком пругом Беочин - Петроварадин. На делу трасе која пресеца пут за Парагово и Поповицу, изграђене су трокраке раскрснице. Изграђена је такође атмосферска канализација и јавно осветљење. Уговорена вредност радова је 167.081.624,40 динара. Извођач радова је ЈКП Пут са подизвођачима ГП Партизански пут из Београда, ДОО Градитељ НС из Новог Сада и АД Техника из Вршца. (www.zigns.co.yu) MOze li neko da mi kaze kako da postavim neke slike ovde? |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
|
Extra je ovo sve u vezi sa stadionom ,al mislim da bi kad vec pokrivaju istocnu tribinu ,mogli pokriti ceo stadion...
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
0,6
Likes (Received): 5
|
MTL Crue, ako se slike nalaze vec online na nekom sajtu, dovoljno je da kliknes na "properities" od slike i saznas adresu te slike koja se obicno zavrsava sa .jpg ili .gif
tu adresu treba da kopiras. Onda kopiranu adresu ubaci u poruku koju hoces da postavis na forum, ali izmedju [IMG] i [/IMG] primer: ![]() ![]() onda ce da se pojave slike u forumu. Ako si sam slikao slike, treba prvo da ih ubacis online! a to ces ovako da uradis: (ovo sam objasnjavao nekom drugom liku, pa sam samo prekopirao ovde )Quote:
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
E ,Gartenzwerg hvala ti na instrukcijama....
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
:)
|
welцome mtlcrue
Quote:
Last edited by Krytan; September 3rd, 2006 at 06:15 AM. |
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
0,6
Likes (Received): 5
|
voleo bi, ali ima premalo informacija da bi se redovno odrzavao sajt... bar zasada ![]() Kada vidis i da za BGD u ovo vreme ima uzasno malo infosa pa nista... bezvez.
|
|
|
#137 |
|
Registered User
|
Suboticki Bulevar
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Space Lord
|
Pozdrav svima iz Sombora
MtlCrue, interesuje me dali je istina da se gradi nova glavna autobuska stanica u NS, i šta će se desiti sa starom? |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Registered User
|
nova dvorana u Futogu
|