|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#41 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
Likes (Received): 74
|
Aqua Park update
march 2006 - construction update
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
Waterland u Budvi
Ma batalite bre Beograd.U budvi se ovog leta otvara Waterland na brdu Toplis iznad budve i zauzimace 60.000 metara kvadratnih.Bice dosta atrakcija.Bas ovog leta idem u budvu pa cu da vam kazem kakav je.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
Otvoren je Akva park u Jagodini
|
|
|
#45 |
|
BANNED
|
bem ti srbiju i beograd kada ne moze da se najde neko da ulozi jebanih 5 milki da se zavrsi taj aqua park
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
redzistred juzer
|
Ima li akva park u Jagodini Palme?
Cuo sam da je na otvaranju trebalo da sviraju Betoven i Sopen, ali da se gradonacelnik predomislio. Iaoko su ova dva muzicara bili izuzetno popularni kada je gradonacelnik ove lepe centralnosrpske varosice bio mali, on nije zeleo da muziku svoje mladosti na silu namece novim generacijama, pa im je priustio zabavu uz nezaboravne melodije gospodje Arkan ![]() Sorry, ali nisam mogao da odolim
|
|
|
#47 |
|
0,6
Likes (Received): 2
|
Ja sam otpočetka bio pesimista oko akvaparka u BGD.u, da li je uopšte isplativo graditi otvoreni akvapark u gradu gde već imaš Adu Ciganliju koja uz to ne košta ništa???
Da je makar zatvoreni akvapark, bilo bi super, ja mislim da su ovi investitori i to uvideli da nema smila graditi BG aquapark pa su prestali.
|
|
|
#48 | |
|
Grad Oblakodera
|
Quote:
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Registered User
|
Akva park Palma
|
|
|
#51 |
|
is Loading! Please wait..
Likes (Received): 17
|
daleko je ovo od pravog akva parka...mada bolje ista no nista
|
|
|
#52 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 123
|
E, ovo nije tema, ali sam vidio neke priče o CG i turizmu..
Crna Gora je turistička destinacija koja privlači strane i turiste iz regiona.. Ali, kako brzo bilježi veliki rast gostiju i prihoda, tako još brže može izgubiti i turiste i prilive... Prirodni uslovi su sjajni, ali društveni nas zezaju: 1. Vodosnabdevanje- veliki problem. Budva je ove godine imala samo 3-5 sati vodu dnevno. Desilo se čak u sentebru da nemaju vodu 5 dana! Problem se rešava izgradnjom regionalnog vodovoda. Taj vodovod bi kao trebao da bude gotov do letnje sezone 2010. 2. Čistoća plaža, okoline i vode- Voda je užasno prljava. Kanalizacija se uliva u more svugdje. I to onalo, lagano, na sred plaža. Plaže i okolina nisu baš najčistije, ali je ok- podnošljivo. 3. Saobraćaj! Putevi su nevjerovatno loši. Gradi se kao 3. traka na više mjesta ali ništa dok se ne napravi autoput.. A na to će se čekati... Inače, šta je sA Akva parkom u BG-u? |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
jos uvek nista, projekat je obustavljen pre par godina, i bice nastavljen valjda ove godine.Resenje za CG su autoputevi i vodovod... Ali , dacu sebi slobodu to da kazem, to je jedina stvar gde se vidi zasto aktuelna vlast ne valja, a to je zato sto se drzavne pare uzimaju za licno zezanje i trgovinu, a takve pare se ulazu u ovakve stvari... Sada ce ljudi u CG postati bogati od investicija (zato se valjda i glasalo za mila i nezavisnost) ali ce se plivati u govnima i znojiti u redovima... to je smor . Zato pod hitno treba prosuti u narodu buvu da se pocne zidati autoputevi.. jer koliko vidim nema nista od toga sledecih 5 godina.
|
|
|
#54 |
|
Samo opušteno
|
![]() ![]() Naravno... Tu si u pravu.. Ovdje je Milo 20 godina. I osilio se, boli ga uvo, pa ce se ozbiljnije krenuti sa izgradnjom autoputeva kada on ode sa vlasti.. A kada će to biti? Ko zna? Možda na ovim izborima- možda ne... Mada, to je već politika, i ne bih se dalje u to miješao... Pozz... |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
ma ne mora on da ide sa vlasti, on dobro lik sljaka za ono kako bi moglo da bude lose... samo kada bi pare ulagao na opste dobro ljudi, a tu ne bi moralo mnogo da se trosi jer ima 600k ljudi u cg. I bas da odmah da pare za autoput da pocne da se gradi jer u cg ce to biti velika peripetija, a izgradnja tog puta bi bila visestruka dobit..prvo zbog brzine putovanja, drugo sigurnosti, onda da ne govorimo o pejzazima i turistickoj atrakciji predela kuda bi taj put prolazio i naravno bolja komunikacija severa i juga cg. isto tako za dva kraka (od Boke do Ulcinja, i od Bara do granice sa Srb) bi moglo dosta para da se izdejstvuje i sam milo da da, i da pokrene druge svoje veze da mu daju... A Milo ima mnogo jake veze i veliki broj njih...
|
|
|
#56 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
gledao sam malo tu akva park gradjevinu u bloku 44 dok sam jeo u 'srpskoj brvnari' uz kej prije par dana... imajuci u vidu da je gradnja pocela prije neke 2 do 2 i po godine stvarno je prakticno nista uradjeno.
citao sam u nekim novinama da je paspalj ili vec izasao iz te price ili razmislja da izadje, ne mogu vise da se sjetim. ako je tako, nadam se da ce i cijeli projekat biti obustavljen jer mi od samog pocetka nije bilo jasno sta ce beogradu tako nesto. mogu da razumijem jagodinu i slicna mjesta gdje omladina zudi za zabavom i sadrzajima, ali u BG gdje klinci imaju milion opcija za zabavu ko bi uopste placao da se spusti niz tobogan par puta pored ade, milion bazena i dvije velike rijeke. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Samo opušteno
|
Ja to kapiram...
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Registered User
|
Tema je Akva park Beograd.
Dakle, radnici, bageri ... nova mehanizacija stiže svakim danom. Evo i nedeljom se radi. |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Grad Oblakodera
|
Stižu tobogani
Autor: Nataša Korlat | 28.01.2008 - 09:38 ![]() Quote:
|
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
|
Pa da Srbija je "regionalni lider" u svim novim projektima
|
![]() |
| Tags |
| Београд, Србија, аквапарк, akvapark, aqua park, belgrade, beograd, serbia, srbija |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|