|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#101 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Ak ocete vidjeti slike sa sadašnjeg gupa, možete ih vidjeti ovdje , od svih zagrebačkih kvartova meni se najmanje sviđa NZ, jer je cijeli preumjetan i pre''kockast'' pa mislim da bi nove ceste malo trebali zavit(npr. da jednaide uz prugu u smijereu SZ-Ji a da se vatikanska okomito na nju savije i da ide prema klari ispod pruge.
|
|
|
|
|
#102 |
|
BANNED
|
Ovako bi ja riješio problem javnog prijevoza bez metroa.
Plavo bi bila pruga koja bi se isključivo koristila za gradski prijevoz i IC prijevoz, dok bi sav tranzitni i transportni prijevoz išao obilazno(narančasto) te bi se ranžirni kolodvor makono iz grada. Tako bi se oslobodio ogroman prostor za novu gradnju Krugovi predstavljaju velike stanice gradskog vlaka(koji bi bio na +1nivou, uz njih bi se nalazila velika parkirališta te bi građani koristili tramvaj(zeleno) samo da dođu do tih stanica a sa GV-om bi išli u udaljenije dijelove grada Šta mislite? |
|
|
|
|
#103 |
|
BANNED
|
Sta mislite o ovom planu grada? |
|
|
|
|
#104 | |
|
Velebitski degen
Likes (Received): 21
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Registered User
|
Re:
hura za mamića!
hahaha... ![]() i ja sam danas onuda prošišao na brzinu, i baš mi se sviđa što su napokon skinuli veliki dio ograde. Vidio sam napredak te buže, ali ... kao što dadekhr kaže, tu ipak jest crv sumnje, jer je rupa stvarno ... uska. možda tek uklanjaju zemlju i kamenje. znate što mi se gadi? gadi mi se to što će ljudi upravo Eurotower zvati "mamićev toranj/neboder", a ne manji toranj. ![]() nije gad zaslužio, gle što je od dinama učinio, a kakva je tek osoba... govno od čovika, to ja kažem!
|
|
|
|
|
#106 |
|
Velebitski degen
|
Danas sam napokon ulovio malo vremena pa poslije Gramata skočio do jednog gradilišta. Pogodite kojeg? Evo i fotki:
![]() ![]() Još malo pa spojeno: ![]() ![]() I još jednom na odlasku: ![]() Pa sam skočio malo do Slavonske da uslikam jednu zgradu koja mi je već duže vrijeme interesantna. S jedne strane poslovna: ![]() a s druge stambena: ![]() ![]() Opčenito mi se ovakve nove stambene zgrade, koje po gradu masovno niču zadnjih godina, jako sviđaju: ![]() ![]() Bilo bi lijepo kad bi ih sve okupili u jednom većem naselju koje bi bilo samo za takvu arhitekturu. Mjesta stvarno ima, npr. zapadno od Prečkog gdje trenutno sve do Save i Jankomirskog mosta nema ničega. Ili između Španskog i budućeg Inter Spara gdje je sada velika rupa. Ovako su raštrkane po cijelom gradu i miješaju se sa svime i svaćime. Evo još malo fotkica: ![]() I malo klasike:
|
|
|
|
|
#107 |
|
Velebitski degen
|
Šteta kaj je baš onaj dan kad ja uhvatim vremena nekakvo šugavo vrijeme. A cijeli prošli tjedan prekrasan...
|
|
|
|
|
#108 |
|
Registered User
|
Re:
izvrsna slika, ta predzadnja, panorama.
![]() odakle si to slikao? zoom s mosta mladosti teško, trebao bi imati jaki objektiv, a i čini se da je povišeno... |
|
|
|
|
#109 |
|
Velebitski degen
|
This week's Zagreb News:
![]()
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Velebitski degen
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Registered User
|
Re:
|
|
|
|
|
#112 |
|
I come in peace \V/
|
spectacular work, dadekhr, it would be great one of these days you have time to pop up to Zagreb Airport and take few good photos of present terminal and location of future terminal I think April or May 2006 would be probably best time as works on new terminal should start by than..
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety" Benjamin Franklin "All that is required for evil to prevail is for good men to do nothing." Edmund Burke "Religion leads to anger, anger leads to hate, hate leads to bigotry, bigotry leads to suffering!!!" Mic of Orion |
|
|
|
|
#113 |
|
Registered User
|
hrvatski naj
eto, ovo je komadić dijagrama od 23MB koji sam složio kroz 2-3 godine
hrvatske građevine, od kojih za dvije zadnje niste ni čuli ![]() ![]() zadnje tri slike i zagrepčanku sam crtao ja(još davno), a cibonu od nekog Ryan Burtnett-a sam suzio i snizio. rado bih uploadao zagrepčanku ali nisu mi dali... ![]() eurotower je jako lijepo ispao. talentirani crtači ![]() a evo nam i najviše strukture u Republici Hrvatskoj, dimnjak TE Plomin, 350m http://powerlab.fsb.hr/www2/slike/sl...23&key3=PLOMIN http://powerlab.fsb.hr/www2/slike/sl...23&key3=PLOMIN (ima još slika na siteu, vjerojatno neka sveučilišna ekspedicija) |
|
|
|
|
#114 | |
|
I come in peace \V/
|
Quote:
I would be scared s***les getting up that, what 340m smoke stack, wow, this is very tall, was it tallest in what was former Yugoslavia? looks very imposing...
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety" Benjamin Franklin "All that is required for evil to prevail is for good men to do nothing." Edmund Burke "Religion leads to anger, anger leads to hate, hate leads to bigotry, bigotry leads to suffering!!!" Mic of Orion |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Registered User
|
Re:
I really don't know was it the tallest structure in ex-yu.
It is possible that the chimney has been built after the war, really don't know, only know it's tallest manmade structure in croatia. One day, I'll get up there, too. It has a whole mess of balconies every 15 meters, very cool.
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Disenfranchised
Likes (Received): 1
|
Quote:
nadajmo se da se naselu obale Save Last edited by OettingerCroat; November 6th, 2005 at 04:13 AM. |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Disenfranchised
Likes (Received): 1
|
Quote:
|