|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Београд Belgrade |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#161 |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
Imam ideju za ime novog stadiona na kojem će igrati CZ i Partizan : MILKO ĐUROVSKI
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
stadion JNA
Ljudi, meni se čini, onako sa strane koliko gledam , da stadion Partizana ovakav kakv je odavna ne zadovoljave potrebe današnjih utakmica. Mislim da je "nedopustivo" da jedan Partizan ima ovakav stadion! Znam da Srbija nije Njemačka, ali oni tamo takve slične stadione ruše već skoro petnaestak godina te na istom mjestu prave "arene"! Po meni bi trebalo na ovom mestu izgraditi nešto kao u Hamburgu, Disldorfu, Kelnu, može i Minhen, Roštok, sada i Dresden! Stadion tog tipa, kapaciteta 50-60 hiljada ljudu (koliko je i stadion JNA primao u početku), te bi i reprezentacija mogla nastupati na "pravom" stadionu! Znam da zvezdašima neće biti drago kad pročitaju ovo, ali njihov stadion je trenutno ipak najbolji u Srbiji,pa ga se ne bi trebalo "čačkat" još neko vreme (bez obzira na velik broj publike) ali neki drugi gradovi u Srbiji bi trebali "dobiti" reprezentativne stadione mnogo prije "nove" marakane! Pre svega mislim na Novi Sad i Niš (bez obzira na trenutni položaj Radničlog), mislim da tim gradovima hitno treba moderan stadion (možda neki mariborskog tipa) sad koliki kapacitet to nek se smisli (ne treba prevelik) ali da reprezentacija može odigrad u ne Beogradu s manje atraktivnim suparnikom i u tim gradovima a na kvalitetnom stadionu!
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
Mozemo mi o tome samo da pricamo kada je toliko bilo sigurno da ce se stadion zavrsiti do 2009 pa nije bilo nista od toga... kada imamo zakone takve gde se dozvola sama vadi 5 godina!
|
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Registered User
|
Quote:
A Partiza sigurno ako bude gradio stadion, nece graditi neki od 50-60 hiljada mesta, nego 100% neki od 30-40 hiljada, jer ipak kad se realno pogleda jedino je Zvezdi isplativo da ima toliko veliki stadion jer ona samo u prvenstvu prosecno ima preko 20.000 po utakmici a kamoli u Evropi gde ima minimalno 30.000, a u vecim utakmicama bez problema moze da napuni stadion od 60.000. Dok se Partizanov jedva ispuni i za neke veoma bitne utakmice, a u prvenstvu ima prosek manji od 5.000. Mi sa Balkana smo mnogo nerealni sto se tice tih stadiona, hocemo da pravimo stadione od 30-40 hiljada mesta, a imam po utakmicama 1000-3000 gledalaca, Nemci npr. u nekim mestima gde se na svakoj utakmici trazi nekoliko hiljada karti vise grade stadione od 20-30 hiljada mesta umesto neke od 70.000 jer im je ovo mnogo isplativije na duze staze, za razliku od nas oni razmisljaju glavom. |
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Registered User
|
![]() kada se spominju nemci meni je uvek u glavi bajern minhen koji je na olimpijskim stadionu imao prosek od nekih 30000(ispravite me, uvek je bilo mnogo praznog mesta) dok sa novim konfornim cisto FUDBALSKIM stadionom ima 66000 uvek i to im je malo, verovatno bi napunili i 80-90000 bez problema. Zvezdi treba FUDBALSKI stadion 65000, partizanu 35-40000 i to je realno to. Mislim da bi prosek posecenosti bio min 75% kapaciteta. Jedini nacin da se to izgradi je ustupanje okolnog zemljista u zamenu za izgradnju stadiona(mislim da je tu zvezda u daleko boljoj poziciji). Samo vise da se pocne izgradnja!!! |
|
|
|
|
|
#167 |
|
BANNED
|
nice project, i kinda favored partizan because of Fadil Vokrri.
is there a chance of this stadium being built? |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Registered User
Likes (Received): 301
|
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
ravangrad forever
|
Ja citam
(aaa obrisao si visak),nekad mi delija delujes kao da imas 10 godina a ne fakultetlija.Inace Fadilj Vokri je bio sjajan fudbaler .
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Registered User
|
Pa kad je visak.
![]() Za tebe sam bio siguran da citasQuote:
|
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
ravangrad forever
|
Onda imam jednu losu vest za tebe,odrasces kad tad
.
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Београд, Србија, belgrade, beograd, partizan, srbija, stadion, stadium |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|