|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1722 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
|
|
|
#1723 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Cu respect va salut, stimati forumisti! Cu deosebita admiratie am urmarit reportajele voastre si, chiar daca sunt galatean imi pot permite sa spun ca Bucurestiul este un oras fantastic, absolut fermecator, cochet dar si futurist. Insa urmarind atent pozele voastre ma asteptam la un edificiu sa il vad in detalii. Este vorba de Sediul Ministerului Administratiei si Internelor, Fost Sediu al Senatului Romaniei si mai inainte raufamatul Sediu Al Comitetului Central al Partidului Comunist Roman. De fiecare data cand ajung in Bucuresti imi face o deosebita placere sa merg in Piata Revolutiei, fosta Piata Palatului sa admir printre altele si aceasta cladire, care cred ca in ultimii 60 de ani a fost cea mai mediatizata cladire (sa nu uitam ca timp de 24 de ani era afisata in fiecare zi la televizor in cadrul Telejurnalului). Ultima oara am fost in Capitala pe 1 februarie pe un ger naprasnic (la 9 dimineata in Gara de Nord era mai cald decat in Piata Universitatii la ora 12.00) si am ajuns pana si in Titan - Str. Liviu Rebreanu.
Intotdeauna ma voi simti atras de acest oras (marturisesc ca in urma cu 25 de ani imi doream sa locuiesc in Bucuresti) si de fiecare data cand traversez Carpatii fac o escala de cateva ore in Bucuresti doar pentru a ma plimba cat imi permite timpul. Promit sa postez imagini din urmatoarea mea deplasare la Bucuresti care va fi peste 2 saptamani. Cu respect, Mihai - Galati |
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Registered User
Likes (Received): 75
|
Bine ai venit! Asteptam pozele si nu ne-am supara sa vedem cate ceva si din Galati, ca de o vreme nu prea se misca mare lucru pe thread.
|
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Registered User
|
Bine era daca inapoia si cele 80 de vagoane cu tezaur (obiecte pretioase unicat & opere de arta valoroase) cu care a fugit in '47 lasandu-ne pe mana comunistilor. Nici un rege nu isi paraseste regatul, cu atat mai putin sa il jefuiasca.
|
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Alea pe care le-au decuplat comunistii la granita, nu?
Regele Mihai a muncit in aeronautica asa ca sa se afle in treaba, nu din lipsa de fonduri, nu? Tezaurul cu 80 de vagoane. Of, of.
|
|
|
#1727 | |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 120
|
Quote:
Mergi pe la biblioteca (sau pe net ) si vezi ce a realizat Carol I pentru Romania
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ĪN COSMOS, EU VIAŢA ĪNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Registered User
|
Bine zici. In loc sa-i atribuie regelui nenorocirile aduse de rusi, mai bine sa-i īntrebe pe prietenii lui, neobolshevicii aia de la Moscova, unde este tezaurul.
|
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Registered User
|
Si chiar si Carol nr 2. Oricat a fost el de pasionat de femei, pocker si alcool, a dus tara la culmile de dezvoltare si de civilizare de la sfarsitul anilor 30. Din 39 incoace, numai de dictatura, democratie corupta si saracie am avut parte.
|
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Registered User
|
prin oras
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Genuine Tatar
Likes (Received): 606
|
Today, Herastrau Parc.
It seems that the Bike sharing program has been a real success.
|
|
|
#1732 |
|
In the brig
Likes (Received): 330
|
There are lots of bikers with bikes from this program around Bucharest's downtown on weekends. Also, during the business week, one can see Raiffeisen sponsored bikes around downtown. Good stuff.
|
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Alive
Likes (Received): 118
|
A few shots around Herastrau
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And one from Piata Unirii
|
|
|
#1734 |
|
Registered User
|
|
|
|
#1735 |
|
In the brig
|
Wow! Cool shots indeed!
|
|
|
|
|
|
#1736 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Registered User
Likes (Received): 26
|
Victoriei + Pasajul Basarab
![]() Piata Presei Libere
|
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Registered User
|
|
|
|
#1739 |
|
Alive
|
Last edited by Du'Myth; April 16th, 2011 at 07:52 AM. |
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Alive
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si atat, ca mi-a decedat bateria...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|