|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Київська область Construction and development in Kyiv region |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#101 | |
|
Я українець!
Likes (Received): 41
|
Quote:
|
|
|
|
|
#102 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
Понятно, неуважно спочатку прочитав
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Я українець!
|
Бровари оснастять європейськими сміттєзбірними технологіями до ЄВРО-2012
![]() Депутат Броварської міської ради Дмитро Ратніков спільно з фінською компанією «Molok» планують реалізувати в місті Бровари пілотний проект «Чисте місто» з застосуванням сучасних європейських технологій по підземному збору та вивозу ТПВ (твердих побутових відходів). Безумовно, подібний проект повинен знайти підтримку обласної адміністрації, оскільки, звичайно ж, є соціально необхідним. Всі ми знаємо, що важливу роль для комфортного проживання місцевих мешканців і позитивного враження туристів про місто, відіграє його чистота. Впевнені, при успішній реалізації дану технологію застосують і інші міста України, особливо ті, що візьмуть участь в Євро 2012. Основний принцип цієї системи полягає у вертикальному розташуванні контейнера, який на 2/3 знаходиться під землею. Дана система має 15-ти річний досвід використання і відмінно зарекомендувала себе в експлуатації. Складування відходів із застосуванням подібного накопичувача має ряд переваг щодо технологій, які традиційно використовуються в Україні. http://7dniv.com/news/2494.htm
|
|
|
|
#104 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 291
|
Не зовсім зрозумів сенс цієї "системи" але звучить цікаво
|
|
|
#105 |
|
Я українець!
|
Ось так сміттєві баки які напів-закопані під землею, мають велику місткість і автоматично закриваються коли йде дощ чи сніг ![]() Дана система успішно використовується в таких країнах, як: Фінляндія, Естонія, Швейцарія, Хорватія, Об’єднані Арабські Емірати, Іспанія, Ірландія, Бельгія, Данія, Туреччина, Канада, Ізраїль, Німеччина, Бразилія, Португалія, Росія, Оман...
|
|
|
|
#106 |
|
Житомирянин!
|
у нас нету вашей рекламы..да и глупо так далеко ездить...ради аквапарка
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
M A N I A C
Likes (Received): 1
|
Льодові стадіони і криті картінг арени не всюди є...)
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
тоже хотел написать кинотеатр, каток, аквапарк...и на машинках можно погонять!
и всё это в одном комплексе- можно день там зависать |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Житомирянин!
|
Quote:
а мне с Житомира туда смысла ехать нету...разве что у нас нету аквапарка ![]() потому у нас и нету рекламы Терминала) |
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
з Житомира не набагато і далі...єдине через Київ треба пертись..
але і справді накуя якщо у вас є два критих катка... в Чернігові з цим напряг, каток у нас виникає тільки зимою, коли Десна чи Стрижень замерзне....ну або якась велика калюжка у дворі))))))))))))) якщо серйозно то зимою заливають відкриті...але ж це на сезон, а от з критим ніяк не складеться... |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Житомирянин!
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Я українець!
|
Той самий "Соборний" 4 поверхи за місяць
![]() Фото звідси http://novostroyki.kiev.ua/album/view.php?r=668
|
|
|
|
#113 |
|
Я українець!
|
В Броварах з'явиться тролейбус!
![]() Губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк обіцяє в 2011 році почати розробку проекту для будівництва тролейбусної лінії Бровари - Київ. Про це він заявив, відкриваючи в Броварах центральну районну поліклініку в жовтні цього року. «Мені глава уряду дав завдання - підготувати технічне обґрунтування тролейбусного сполучення, і в 2011 році будуть знайдені гроші, щоб зробити тролейбусну лінію, щоб жителям Броварів було швидше їхати до Києва», - вказав Анатолій Йосипович. Цікаво, що питання транспортного сполучення Києва і міста-супутника періодично піднімається якраз перед місцевими виборами. Спочатку це було в 2002 році, коли кандидат на посаду міського голови Віктор Антоненко обіцяв в разі свого обрання побудувати тролейбусну лінію і продовжити метро до Броварів. Віктора Олександровича було обрано, але обіцянки так і не були виконані. Потім вони знову з’явились в переддень виборчої компанії 2006 року. І от знову це питання стало на порядку денному. Передісторія цієї проблеми сягає коріннями ще часів Радянського Союзу. У 80-их роках планувалось будівництво тролейбусної лінії до Броварів. Було розроблено план, закладено кошти. На місці сучасної фабрики компанії «Галина Бланка» планувалось створити тролейбусне депо. Але розпад СРСР вніс свої корективи і про це було забуто. Щоб з’єднати Київ і Бровари тролейбусним маршрутом потрібно витратити сотні мільйонів, не гривень, а доларів. Для цього необхідно в першу чергу провести розширення центральної магістралі міста, вулиці Київської, яка триває вже не один рік. Закупка тролейбусів, утворення місця для їх стоянки, встановлення нових ліній електропередач – все це величезні кошти. А які незручності можуть принести броварські тролейбуси для автотранспорту столиці, де вже на під’їздах до Києва утворюються кілометрові затори. От нещодавно нові новини. Прем’єр-міністр України Микола Азаров пообіцяв виділити 200 мільйонів гривень Броварам. 50 – на реконструкцію басейну «Купава» і 50 – на тролейбусне сполучення. Цих коштів замало, тому це питання залишається відкритим і чи буде ходити тролейбус до Києва невідомо. http://7dniv.com/news/2801.htm
|
|
|
|
#114 | |
|
FAPPED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Житомирянин!
|
пусть бы лучше в Броварах пустили троллейбус)
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Я українець!
|
Quote:
![]() Його правда вже реставрували, але не до кінця
|
|
|
|
|
#117 |
|
Я українець!
|
|
|
|
|
#118 |
|
Житомирянин!
|
![]() неплохой должен быть домик
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Я українець!
|
А в "Едема" ставлять 11-й
Вже не збігається з проектом...![]()
|
|
|
|
#120 |
|
Я українець!
|
Наразі в Броварах будується 8 багатоповерхівок, непогано...на жаль сходити все це сфоткати не можу...
відсоток новобудов від усіх багатоповерхівок вже десь 40%
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|