|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путеви Изградња путева / Road infrastructure |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Wow.. putna infrastuktura na sjeveru je extra, biće milina provozati se tuda
|
|
|
|
|
#22 | |
|
0,6
Likes (Received): 5
|
Quote:
![]() E btw.. interesantne vesti, madjari su kompletirali autoput od Budimpeste do Srpske granice Culi smo se jutros sa prijateljima, sada su ovako uspeli od Frankfurta do BGD.a za 12 (!!!!) sati da stignu!!
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
Koliko se ja sjecam jos od doba yuge Beograd i Novi Sad su bili povezani autoputom.!? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
0,6
|
Ne to je bio onaj "famozni" poluautoput znaci zavrsene tri trake, a ostale tri trake nije bilo. recimo ovo ovde: ![]() je pre presvlacenja asfalta imalo dve trake i jednu zaustavnu (kao pola autoputa), pa su ga "preformisali" u put sa dve siroke trake i po dve zaustavne sa svake strane. Otprilike treba da se zavrse samo ostale tri trake i imas autoput sto se sada i desava izmedju BGD.a i NS.a
|
|
#25 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
uh, hoces reci da momentalne cene za strance ce postati cene i za Srbe? nije valjda to zvuci preskupo. mene kosta oko 1400 dinara od Leskovca do Beograda. Ja to i mogu da podnesem nekako buduci da putujem samo nekoliko puta godisnje tim putem. Ali kako ce to da podnese neko ko putuje svakodnevno od Nisha do Beograda recimo? Valjda nejce da naprave takvu glupost....
|
|
|
#26 |
|
0,6
|
za domace ce sigurno da poskupi u to sam siguran, ali ipak mislim da ce da urade tako da za domace nesto poskupi i za strance onda pojeftini pa budu ujednacene cene. Tja, videcemo :P
|
|
#27 |
|
0,6
|
za domace ce sigurno da poskupi u to sam siguran, ali ipak mislim da ce da urade tako da za domace nesto poskupi i za strance onda pojeftini pa budu ujednacene cene. Tja, videcemo :P
|
|
#28 |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
Ma moglo bi to sve i malo bolje! da urede one zbunove izmedju traka i da bace neku aplikaciju...
|
|
#29 |
|
BANNED
|
Da ujednače cijene za strance i domaće? Svašta!
|
|
|
|
|
#30 |
|
0,6
|
pavle, to je najnormalnija stvar, srbija je jedina zemlja u evropi koja ima dualne cene. uostalom moj matori vozi auto sa stranim tablicama sto bi on placao vise nego domaci ?!
|
|
#31 |
|
BANNED
|
Zato što domaći vozi tuda svaki dan, a tvoj matori nekoliko puta godišnje! Mislim mora biti neki popust za one koji tuda prolaze svaki dan; recimo za nekoga ko živi u KG a zbog posla mora da putuje autoputem u BG svaki drugi dan, zar ne?
Do sada je to bilo tako i meni je bilo apsolutno normalno i logično.. |
|
|
|
|
#32 |
|
Monkey business
Likes (Received): 1
|
Wait a second.. foreigners have to pay a higher toll than Serbians? That's proposterous..
|
|
#33 |
|
0,6
|
it s not precisely enough, the cars with non-serbian car plates have to pay higher tolls. It s senseless if you ask me...
|
|
#34 |
|
BANNED
|
Stevan, we are a poor nation, most of us don't even have money for food, so who would drive on those highways if they increase price 3x as you said? Those 2% of wealthy Serbia citizens? Is that enough?
|
|
|
|
|
#35 |
|
0,6
|
pavle, putevi moraju da se odrzavaju, ako im je previse neka predju na bus ili neka se voze regionalnim putevima. Nije nista za dzaba I ovi putevi su obnovljeni posle drasticnih poskupljenja pre par godina, bunili su se a posle su vozili kao i pre
|
|
#36 |
|
BANNED
|
Eto vidjećemo. Ja kažem da će kad-tad morati vratiti ovu cijenu, jer poskupljenje 3x je malo previše ako se uzme u obzir da plate nisu povećane. A ako oni misle da će ljudi ipak naći novac za putarinu i da će opet sve biti kao taj put kada su povećali cijene, varaju se.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
Da su nam autoputevi sada super-jesu.
Ali tu ima par sitnica koje meni smetaju, prvo su naplatne rampe koje su iz proslog veka. Pogledajte kakve su naplatne rampe u Hrvatskoj i Sloveniji. Ma nek budu i slicne njima pa da bude ok. Drugo na nekim deonicama treba promeniti bandere i staviti moderne. Trece ne bi bilo lose da se ubace i osvetljeni znakovi, to je sigurno jeftino ali ipak daje neku notu ozbiljnosti. Cetvrto i najvaznije, POD HITNO treba uvesti svetlosnu signalizaciju, kao u Hrvatskoj i svim ostalim zemljama. To je idealno za mnoge stvari, recimo automatski se menja ogranicenje brzine u zavisnosti od vremenskih uslova, pa recimo obavestavanja za maglu ili padavine i slicno. peto ne bi bilo lose napraviti webcam na vecini glavnih puteva, pre svega kako bi sa par klikova misa dosli do slike i videli kakvo je stanje na putu tako nesto su Hrvati uradili na hac siteu a i Slovenci na njihovom siteu Ima li neko slike autoputa od Nisa prema Leskovcu dole nisam isao od 1998. Da li ce ove godine konacno krenuti izgradnja BG-Pozega? Last edited by Stefan1; April 9th, 2006 at 01:29 AM. |
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
![]() od Nisha prema Leskovcu nema tunela posto je jednostavan teren. Autoput zavrsava neposredno pre grdelicke klisure, tako da kad produze sa novo deoniciom sigurno ce biti dosta tunela.... slike nazalost nemam.....
|
|
#39 |
|
con los terroristas
Likes (Received): 293
|
ovo vam je zbilja glupo da stranci plaćaju 3x veću cestarinu! to nema nigdje u europi! nego, kako se to određuje, ne može čovjek iz kućice vidjeti tablice, kako onda zna da sam stranac?
btw, ne znam tečaj dinara i €, ali u cijeloj europi sa sustavom naplate putem naplatnih kućica vam je cijena 5 euro centi kilometar, prema tome bi se trebalo ravnati. |
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
![]() gledaju preko kamera.... i veruj, nikada me ne promashe ... inace mislim da je oko 85 dinara za EUR... bar je tako bilo u januaru kad sam bio....
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|