daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Hrvatski Forum > Croatia > Zagreb

Zagreb Zagreb Metropolitan Region

Closed Thread

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old May 23rd, 2006, 05:02 AM   #321
bubach_hlubach
the IRS at the door

bubach_hlubach's Avatar

Likes (Received): 2

Napokon jedna fotka poliklinike Sunce koncerna Agram, ovaj put u punom izdanju

Zgradica mi je ful simpaticna. ne djeluje nametljivo i pretenciozno. Po mom misljenju - savrseno kompaktan uradak.

'Cause I can't go on (Will you still love me?)
No, I can't go on (Just say you love me)
bubach_hlubach no está en línea  

Sponsored Links

Old May 23rd, 2006, 07:02 AM   #322
SinCity
Streetwalker

SinCity's Avatar

Likes (Received): 5

Not a bad building IMO.

I especially like the big "AGRAM" sign on top of the structure, Zagreb's old name under the Hapsburgs.
SinCity no está en línea  
Old May 23rd, 2006, 08:39 AM   #323
bubach_hlubach
the IRS at the door

bubach_hlubach's Avatar

Quote:
Originally Posted by SinCity

I especially like the big "AGRAM" sign on top of the structure, Zagreb's old name under the Hapsburgs.
I know i have a map of 'Agram' somewhere on my pc. Most streets and districts had German names, some preserved Croatian/domestic names though.
Okay, i am gonna look for the map, so we can laugh at it later hehe

Old May 23rd, 2006, 08:53 AM   #324
Krasna Sreča
Sara je vo(Sarah is bull)

Krasna Sreča's Avatar

Likes (Received): 0

the building looks very nice. when is it supposed to be finished?
Old May 23rd, 2006, 08:55 AM   #325
SinCity
Streetwalker

SinCity's Avatar

Likes (Received): 5

Quote:
Originally Posted by bubach_hlubach
I know i have a map of 'Agram' somewhere on my pc. Most streets and districts had German names, some preserved Croatian/domestic names though.
Okay, i am gonna look for the map, so we can laugh at it later hehe

Yes plz. I have always wanted to see the previous names of streets and districts of Zagreb from the 19th to early 20th century.
SinCity no está en línea  
Old May 23rd, 2006, 09:43 AM   #326
bubach_hlubach
the IRS at the door

bubach_hlubach's Avatar

Evo jedne generalne za pocetak

Imam ih jos nekoliko razbacanih po kompu, no to ce uzeti malo vremena.

Sjecam se da je Glavni kolodvor bio "Sudbahnhof" (southern railstation).

Old May 23rd, 2006, 01:28 PM   #327
krzamak
BANNED

krzamak's Avatar

22. niskopodni tramvaj

krzamak no está en línea  
Old May 23rd, 2006, 01:59 PM   #328
*Cole*
Registered User

*Cole*'s Avatar

Likes (Received): 4

ŽELJEZNICA Tvrtka Granova za HŽ projektirala prugu Zagreb-Bregana
Samoborček se vraća 2010.

Najavljivana ponovna gradnja samoborske pruge kojom je slavni Samoborček posljednji put vozio 1979. godine, prema najavama nositelja projekta Hrvatskih željeznica, trebala bi biti gotova do 2010. godine.

Budući da od stare pruge nije ostalo ništa raznijeli su je "ljubitelji" starog željeza i željezničkih pragova jednotračna dionica duga 15,5 kilometara gradit će se iznova. Planirana trasa ide od Bregane preko Samobora do Podsuseda, gdje bi se spojila na prugu do Zagreba.
U prvoj fazi, najavljuje voditelj projekta gradnje pruge Josip Povrženić iz HŽ-a, gradit će se do cestovnoga čvora Bobovica, gdje će biti privremeno stajalište.

Biciklistička staza
U slučaju da se pruga produži do Bregane, kod čvora Bobovica postojeću cestu trebalo bi spustiti pod zemlju, ispod nove pruge. To je vrlo skup zahvat pa će gradnja dionice do Bregane morati pričekati neka bolja vremena kaže Ivan Nosal, direktor tvrtke Granova, koja je projektant pruge.
Nosal je posebno zadovoljan što se duž pruge u širini dva i pol metra namjerava sagraditi dvosmjerna biciklistička staza, od pruge odvojena zelenilom.

Polovica nove pruge, kaže Nosal, ići će starom trasom Samoborčeka, dok će drugi dio, oko Strmca i Svete Nedelje, ići novim putem.
Nešto manje od polovice zemljišta kojim treba proći pruga u privatnom je vlasništvu kaže Nosal i dodaje da upravo zbog toga valja što prije krenuti u pregovore s vlasnicima 502 zemljišne čestice o otkupu kako bi gradnja mogla početi 2008. i završiti 2010.

Ništa od milijuna
Neki vlasnici objekata u blizini Podsusedskog mosta, tvrdi Nosal, kad su čuli za projekt, naglo su počeli širiti svoje ograde ne bi li obuhvatili što više zemljišta kojim je prije prolazila pruga.
Nema baš nade da postanu milijunaši jer je to HŽ-ovo zemljište smije se Nosal. Međutim, Verici Kupres i njezinu susjedu, koji žive u Ulici hrvatskih branitelja u Strmcu pokraj Samobora, pomisao na gradnju pruge ne veseli.

Čuli smo da se naše kuće trebaju rušiti jer će ovuda prolaziti trasa nove pruge. A mi smo tek obnovili kuću jada se Verica.
U HŽ-u kažu da će do kraja godine pozvati na razgovor sve ljude radi otkupa te napominju da su to uglavnom oranice, a ne građevinska područja tako da štete neće biti velike.

ŽELJEZNICKA PRUGA PODSUSED-SAMOBOR-BREGANA

OSNOVNI PODACI (novoprojektirano stanje)

Duljina novoizgrađenog dijela pruge: 15.5 km
Dozvoljeno osovinsko opterećenje:
Maksimalna brzina: 120km/h
Vrijeme putovanja Bregana - Zagreb (Glavni Klolodvor) - 30 min

Godine1979 ukinuta je uskotračna željeznička pruga Zagreb - Samobor - Bregana ali želja da nas pruga spaja sa samoborskim susjedima je ostala te će se uskoro ponovo ostvariti.
Na temelju projektnog zadatka kojim je predviđeno da nova trasa pruge čim više zadrži trasu bivse, tvrtka GRANOVA izradila je idejni projekt.

SLUŽBENA MJESTA

STAJALIŠTE PODSUSED - smješteno je s desne strane pruge u km 1+768.

STAJALIŠTE STRMEC - smješteno je s desne strane pruge u km 5+353.

STAJALIŠTE SVETA NEDJELJA - smješteno je s lijeve strane pruge u km 6+518.

STAJALIŠTE SAJMIŠTE - smješteno je s desne strane pruge u km 10+650.

STAJALIŠTE ŠMIDHEN - smješteno je s lijeve strane pruge u km 13+350.

STAJALIŠTE KLOKOČEVAC - smješteno je s lijeve strane pruge u km 14+690.

Peroni na gore navedenim stajalištima su bočni, širine 3m i visine 0,55 m iznad GTR-a.
*Cole* no está en línea  
Old May 23rd, 2006, 10:03 PM   #329
marcus
Registered User

marcus's Avatar

Likes (Received): 12

Jel zna neko cemu je sluzillo ovo? nalazi se na obali save, izmedju mosta slobode i mladosti.

"Skulptura" koja bi trebala zavrsit ispred nove muzicke akademije. trenutno je na parkingu kraj beiersdorfa na savici.

Pogled ispod mosta slobode. Kaj nije cool. neke ogromne cijevi idu ispod, kaj je to?
marcus no está en línea  
Old May 23rd, 2006, 10:27 PM   #330
dadekhr
Velebitski degen

dadekhr's Avatar

Likes (Received): 21

Quote:
Napokon jedna fotka poliklinike Sunce koncerna Agram, ovaj put u punom izdanju

Zgradica mi je ful simpaticna. ne djeluje nametljivo i pretenciozno. Po mom misljenju - savrseno kompaktan uradak.

Ova zgrada mi se jako sviđa, ali barem 5 puta bolje izgleda uživo. Valjda zbog dvoslojne staklene fasade. To se na fotkama ne vidi dobro. Zato sam svaki puta doma ostao lagano razočaran jer mi na kompu nije izgledala ni približno dobro kao vani.
dadekhr no está en línea  
Old May 23rd, 2006, 11:50 PM   #331
tonycro
Registered User

tonycro's Avatar

Likes (Received): 7

Ak Vam nije "neugodno" prosecite

http://www.skyscrapercity.com/showth...=351826&page=2
tonycro no está en línea  
Old May 24th, 2006, 02:06 AM   #332
bubach_hlubach
the IRS at the door

bubach_hlubach's Avatar

Vruće građevinsko ljeto

Prijašnjih godina bi, početkom lipnja, prestajali svi radovi u gradu, ali gradski su oci odlučili da je ljeto idealno vrijeme za velike građevinske radove
Ljeti, s početkom godišnjih odmora, Zagreb postaje pust grad. Svakodnevne prometne gužve i neizbježna nervoza sele se na autoceste, trajektna pristaništa i uske uličice hrvatskih otoka.

Odlaskom građana na zasluženi odmor, Zagreb se doima kao bolesnik, koji se održava na aparatima, a mnogi građani slažu se u tome da bi se bez uobičajene strke u Zagrebu »dalo baš lijepo živjeti«.

Prijašnjih godina bi, početkom lipnja, prestajali svi radovi u gradu, ali gradski su oci odlučili da je ljeto idealno vrijeme za velike građevinske radove. Vjesnik ekskluzivno donosi popis svih zahvata u prometu, koji će se poduzeti ovoga ljeta.
Već ovaj tjedan, prema najavama pročelnika Ureda za graditeljstvo Davora Jelavića, počinje druga etapa gradnje Branimirove, od Ulice Crvenog križa do Zavrtnice, u dužini od 300 metara. Iako ima neriješenih imovinskih problema s tvornicom Gorica, do spajanja stare i nove Branimirove nedostajat će još oko 300 metara. Planira se da one u budućnosti spoje s dva traka u oba smjera te biciklističkom stazom. Rok dovršenja za produžetak Branimirove do Zavrtnice je 1. kolovoza.

Najznačajniji zahvat bit će najavljena obnova Gornjeg grada.

Opločenje Markova trga i obnova komunalne infrastrukture u susjednim ulicama počinju 15. srpnja uz nadzor Zavoda za zaštitu spomenika. U prvoj etapi, osim Markova trga, potpuno će se obnoviti Visoka, Demetrova, Lisinskoga, Mletačka, Basaričekova, Brezovačkoga, Freudenreichova (uvođenje plina) i Ulica 29.X.1918. (priključak na vodovodnu komoru), a rok završetka radova je 15. studeni.

Također se planira, s početkom arheoloških istraživanja, realizacija druge etape radova na Gornjem gradu, u Mesničkoj, Matoševoj, Freudenreichovoj, Kuševićevoj, Vraniczanyjevoj, kao i treća etapa (koja bi trebala biti dovršena do kraja 2008.) uređenja Ćirilometodske, Kuševićeve, Vitezovićeve, Katarininog i Jezuitskog trga, Habdelićeve, Kamenite, Opatičke i Ulica 29.X.1918.

Osim širenja i spuštanja Ljubljanske avenije na Savskoj Opatovini, gdje su radovi u tijeku, već od 1. lipnja proširuje se ista avenija od Selske do Ulice Svilkovići (u dužini od 4200 metara). Na toj dionici Ljubljanska će imati tri traka u oba smjera, a trebat će i urediti čak osam prometnih raskrižja. To je ujedno naskuplji projekt, koji će koštati oko 230 milijuna kuna, a rok dovršenja obaju projekata je 1. rujan.

Po završetku novog, počet će obnova starog Jankomirskog mosta, koja će potrajati do kraja godine. Istovremeno će se završavati Škorpikova od Kovinske do planiranog novog rotora, do 10. lipnja, a sam rotor do 15. srpnja.
Novost je i rekonstrukcija Sarajevske ulice od Ukrajinske do Vatikanske, koja počinje 10. lipnja, a rok dovršetka je 31. srpnja. Do kraja godine gradski planeri naumili su završiti i spojnu cestu od Domovinskog mosta do zagrebačke obilaznice, kao i dva željeznička stajališta - ono u Sesvetskoj Sopnici i Vrapču.

Jedino što može usporiti te projekte su neriješeni imovinski odnosi na planiranim prometnicama, ali u Gradskom uredu za graditeljstvo namjeravaju iznenaditi Zagrepčane koji će imati »što vidjeti kada se vrate s godišnjih odmora«.

Hrvoje Dorešić

Old May 24th, 2006, 10:39 AM   #333
bubach_hlubach
the IRS at the door

bubach_hlubach's Avatar

Ovi ga bas dave li ga dave s tim Hypo centrom

S danasnje webkamere:

Cini mi se da krecu s 'landscapingom'

Nego, zna li tko kakvi su ono blijedo-zelenkasti kiosci ispred ulaza u zgradu na prostoru buduceg zelenila?

Old May 24th, 2006, 11:26 AM   #334
krzamak
BANNED

krzamak's Avatar

Ono su dva autobusa, koliko se meni čini!

Zagrebtower je skoro gotov:

Last edited by krzamak; May 24th, 2006 at 11:31 AM.
krzamak no está en línea  
Old May 24th, 2006, 11:40 AM   #335
bubach_hlubach
the IRS at the door

bubach_hlubach's Avatar

Ma kakvi busevi, ono ziher pokusavaju sastaviti zracni most

Inace, Zagrebtower nije gotov dok se ne zgotovi ona osmerokatnica naslonjena na njega i u sklopu njega. Znas i sam da se objekt bez fasade u RH smatra nedovrsenim

Old May 24th, 2006, 12:31 PM   #336
krzamak
BANNED

krzamak's Avatar

Zagrebu WC od 5 milijuna kuna

FOTO: Večernji list

Na 209 četvornih metara nalazi se šest umivaonika i 8 WC-kabina u ženskom dijelu te 6 umivaonika, četiri kabine i 12 pisoara u muškom. Novi javni WC vrijedi 3.200 eura po kvadratu.

ZAGREB - Najskuplji javni zahod u Hrvatskoj vrijedan pet milijuna kuna (s PDV-om) prilagođen i invalidnim osobama jučer je otvoren u zagrebačkoj Cesarčevoj ulici, kao zamjena za stari gradski zahod na obližnjem Trgu bana Jelačića, piše Glas Istre.

Podzemni objekt od 209 četvornih metara s pristupnom rampom i posebnim liftom za invalide, čija je izgradnja započela u listopadu prošle godine, projektirala je tvrtka Capital ing u djelomičnom vlasništvu poduzetnika i bivšeg prvaka HSS-a Zlatka Tomčića.

Najveći su troškovi bili kod izgradnje, dok je izrada tehničke dokumentacije procijenjena na 49 tisuća kuna. Neobično skupa građevina sadrži šest umivaonika i 8 WC-kabina u ženskom dijelu te 6 umivaonika, četiri kabine i 12 pisoara u muškom.

"Sve što se gradi, košta. Na javnom nadmetanju odabrani su najbolji, a treba uzeti u obzir da je cijena izgrađenog kvadrata u rangu cijena zagrebačkih stanova", rekao je Bandić odgovarajući na pitanje novinara Glasa Istre o realnosti iznosa troškova izgradnje.
krzamak no está en línea  
Old May 24th, 2006, 03:22 PM   #337
long foot
otišao i neće se vratiti

Likes (Received): 1

Quote:
Originally Posted by SinCity
Not a bad building IMO.

Actually that is what I dislike most
long foot no está en línea  
Old May 24th, 2006, 03:27 PM   #338
long foot
otišao i neće se vratiti

Kad smo već kod starih imena ulica, bi li koji malo stariji Zagrepčanin mogao reći kako su se zvale veće ulice za vrijeme Jugoslavije. Evo što ja znam: Vukovarska je bila Ulica proleterskih brigada (a u početku, do razlaza sa Sovjetima, Moskovski boulevard), Slavonska je bila Beogradska, Av. Dubrovnik zvala se Av. Borisa Kidriča, Kralja Zvonimira je bila Ulica socijalističke revolucije, Trg kralja Petra Krešimira IV bio je Lenjinov trg...
Old May 24th, 2006, 03:32 PM   #339
long foot
otišao i neće se vratiti

Quote:
Originally Posted by *Cole*
ŽELJEZNICA Tvrtka Granova za HŽ projektirala prugu Zagreb-Bregana
Samoborček se vraća 2010.

Najavljivana ponovna gradnja samoborske pruge kojom je slavni Samoborček posljednji put vozio 1979. godine, prema najavama nositelja projekta Hrvatskih željeznica, trebala bi biti gotova do 2010. godine.

Budući da od stare pruge nije ostalo ništa raznijeli su je "ljubitelji" starog željeza i željezničkih pragova jednotračna dionica duga 15,5 kilometara gradit će se iznova. Planirana trasa ide od Bregane preko Samobora do Podsuseda, gdje bi se spojila na prugu do Zagreba.
U prvoj fazi, najavljuje voditelj projekta gradnje pruge Josip Povrženić iz HŽ-a, gradit će se do cestovnoga čvora Bobovica, gdje će biti privremeno stajalište.

Biciklistička staza
U slučaju da se pruga produži do Bregane, kod čvora Bobovica postojeću cestu trebalo bi spustiti pod zemlju, ispod nove pruge. To je vrlo skup zahvat pa će gradnja dionice do Bregane morati pričekati neka bolja vremena kaže Ivan Nosal, direktor tvrtke Granova, koja je projektant pruge.
Nosal je posebno zadovoljan što se duž pruge u širini dva i pol metra namjerava sagraditi dvosmjerna biciklistička staza, od pruge odvojena zelenilom.

Polovica nove pruge, kaže Nosal, ići će starom trasom Samoborčeka, dok će drugi dio, oko Strmca i Svete Nedelje, ići novim putem.
Nešto manje od polovice zemljišta kojim treba proći pruga u privatnom je vlasništvu kaže Nosal i dodaje da upravo zbog toga valja što prije krenuti u pregovore s vlasnicima 502 zemljišne čestice o otkupu kako bi gradnja mogla početi 2008. i završiti 2010.

Ništa od milijuna
Neki vlasnici objekata u blizini Podsusedskog mosta, tvrdi Nosal, kad su čuli za projekt, naglo su počeli širiti svoje ograde ne bi li obuhvatili što više zemljišta kojim je prije prolazila pruga.
Nema baš nade da postanu milijunaši jer je to HŽ-ovo zemljište smije se Nosal. Međutim, Verici Kupres i njezinu susjedu, koji žive u Ulici hrvatskih branitelja u Strmcu pokraj Samobora, pomisao na gradnju pruge ne veseli.

Čuli smo da se naše kuće trebaju rušiti jer će ovuda prolaziti trasa nove pruge. A mi smo tek obnovili kuću jada se Verica.
U HŽ-u kažu da će do kraja godine pozvati na razgovor sve ljude radi otkupa te napominju da su to uglavnom oranice, a ne građevinska područja tako da štete neće biti velike.

ŽELJEZNICKA PRUGA PODSUSED-SAMOBOR-BREGANA

OSNOVNI PODACI (novoprojektirano stanje)

Duljina novoizgrađenog dijela pruge: 15.5 km
Dozvoljeno osovinsko opterećenje:
Maksimalna brzina: 120km/h
Vrijeme putovanja Bregana - Zagreb (Glavni Klolodvor) - 30 min

Godine1979 ukinuta je uskotračna željeznička pruga Zagreb - Samobor - Bregana ali želja da nas pruga spaja sa samoborskim susjedima je ostala te će se uskoro ponovo ostvariti.
Na temelju projektnog zadatka kojim je predviđeno da nova trasa pruge čim više zadrži trasu bivse, tvrtka GRANOVA izradila je idejni projekt.

SLUŽBENA MJESTA

STAJALIŠTE PODSUSED - smješteno je s desne strane pruge u km 1+768.

STAJALIŠTE STRMEC - smješteno je s desne strane pruge u km 5+353.

STAJALIŠTE SVETA NEDJELJA - smješteno je s lijeve strane pruge u km 6+518.

STAJALIŠTE SAJMIŠTE - smješteno je s desne strane pruge u km 10+650.

STAJALIŠTE ŠMIDHEN - smješteno je s lijeve strane pruge u km 13+350.

STAJALIŠTE KLOKOČEVAC - smješteno je s lijeve strane pruge u km 14+690.

Peroni na gore navedenim stajalištima su bočni, širine 3m i visine 0,55 m iznad GTR-a.
Odlične vijesti u vezi obnove samoborske pruge, ali mogao si nam postati i izvor članka

Nažalost ovdje nigdje ne piše hoće li pruga imati jedan ili dva kolosijeka.
Old May 24th, 2006, 03:40 PM   #340
long foot
otišao i neće se vratiti

Quote:
Vruće građevinsko ljeto

Prijašnjih godina bi, početkom lipnja, prestajali svi radovi u gradu, ali gradski su oci odlučili da je ljeto idealno vrijeme za velike građevinske radove
Ljeti, s početkom godišnjih odmora, Zagreb postaje pust grad. Svakodnevne prometne gužve i neizbježna nervoza sele se na autoceste, trajektna pristaništa i uske uličice hrvatskih otoka.

Odlaskom građana na zasluženi odmor, Zagreb se doima kao bolesnik, koji se održava na aparatima, a mnogi građani slažu se u tome da bi se bez uobičajene strke u Zagrebu »dalo baš lijepo živjeti«.

Prijašnjih godina bi, početkom lipnja, prestajali svi radovi u gradu, ali gradski su oci odlučili da je ljeto idealno vrijeme za velike građevinske radove. Vjesnik ekskluzivno donosi popis svih zahvata u prometu, koji će se poduzeti ovoga ljeta.
Već ovaj tjedan, prema najavama pročelnika Ureda za graditeljstvo Davora Jelavića, počinje druga etapa gradnje Branimirove, od Ulice Crvenog križa do Zavrtnice, u dužini od 300 metara. Iako ima neriješenih imovinskih problema s tvornicom Gorica, do spajanja stare i nove Branimirove nedostajat će još oko 300 metara. Planira se da one u budućnosti spoje s dva traka u oba smjera te biciklističkom stazom. Rok dovršenja za produžetak Branimirove do Zavrtnice je 1. kolovoza.

Najznačajniji zahvat bit će najavljena obnova Gornjeg grada.

Opločenje Markova trga i obnova komunalne infrastrukture u susjednim ulicama počinju 15. srpnja uz nadzor Zavoda za zaštitu spomenika. U prvoj etapi, osim Markova trga, potpuno će se obnoviti Visoka, Demetrova, Lisinskoga, Mletačka, Basaričekova, Brezovačkoga, Freudenreichova (uvođenje plina) i Ulica 29.X.1918. (priključak na vodovodnu komoru), a rok završetka radova je 15. studeni.

Također se planira, s početkom arheoloških istraživanja, realizacija druge etape radova na Gornjem gradu, u Mesničkoj, Matoševoj, Freudenreichovoj, Kuševićevoj, Vraniczanyjevoj, kao i treća etapa (koja bi trebala biti dovršena do kraja 2008.) uređenja Ćirilometodske, Kuševićeve, Vitezovićeve, Katarininog i Jezuitskog trga, Habdelićeve, Kamenite, Opatičke i Ulica 29.X.1918.

Osim širenja i spuštanja Ljubljanske avenije na Savskoj Opatovini, gdje su radovi u tijeku, već od 1. lipnja proširuje se ista avenija od Selske do Ulice Svilkovići (u dužini od 4200 metara). Na toj dionici Ljubljanska će imati tri traka u oba smjera, a trebat će i urediti čak osam prometnih raskrižja. To je ujedno naskuplji projekt, koji će koštati oko 230 milijuna kuna, a rok dovršenja obaju projekata je 1. rujan.

Po završetku novog, počet će obnova starog Jankomirskog mosta, koja će potrajati do kraja godine. Istovremeno će se završavati Škorpikova od Kovinske do planiranog novog rotora, do 10. lipnja, a sam rotor do 15. srpnja.
Novost je i rekonstrukcija Sarajevske ulice od Ukrajinske do Vatikanske, koja počinje 10. lipnja, a rok dovršetka je 31. srpnja. Do kraja godine gradski planeri naumili su završiti i spojnu cestu od Domovinskog mosta do zagrebačke obilaznice, kao i dva željeznička stajališta - ono u Sesvetskoj Sopnici i Vrapču.

Jedino što može usporiti te projekte su neriješeni imovinski odnosi na planiranim prometnicama, ali u Gradskom uredu za graditeljstvo namjeravaju iznenaditi Zagrepčane koji će imati »što vidjeti kada se vrate s godišnjih odmora«.

Hrvoje Dorešić

Sve ovo predobro zvuči. Živi bili pa vidili

BTW baš sam vidio iz vlaka da su ovih dana počeli rušiti dijelove tvornice Pluto na trasi Branimirove, a otišao je i dobar dio starog željezničkog kolosijeka kraj kojeg će ići cesta.

Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules