daily menu » news links | rate the banner | guess the satellite | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Türkiye > Off-Topic Discussions about Turkey > Turquoise Cafe

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old March 10th, 2008, 06:47 PM   #201
Kemalist
BANNED

Benim sorunum MESSİ ile değil.Ben laikim diyen herkes kardeşimdir.Messi de laiktir,laik gibi davranıyordur.O da kardeşimdir.
Kemalist no está en línea  
Old March 10th, 2008, 06:50 PM   #202
DU999
Laik Cumhuriyet!

DU999's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kemalist View Post
DTP li hayvanlar Pe Ka Ka(bok) ya terör örgütü diyemiyorlar!

Birileri de ben Laikim diyemiyor!

Al birini vur ötekisine.

Ey Atatürk'ün Ordusu biliyoruz ki seninde bir sabrın var!!!!!!!!!
sende bizim yazdiklarimizi okumuyorsun, ilaki senin linklerin üzerine mi yorum yapacagiz?
ben o forumu kendi tecrübelerime göre elestirdim zaten. Messi begniyorsa begniyor, zorla kimseyi ortamdan kopartamazsin.

Orduymus, ne ordusu be? Ordu Baykala laf sokmakla meskul.
DU999 no está en línea  
Old March 10th, 2008, 06:52 PM   #203
Kemalist
BANNED

Quote:
Originally Posted by DU999 View Post
sende bizim yazdiklarimizi okumuyorsun, ilaki senin linklerin üzerine mi yorum yapacagiz?
ben o forumu kendi tecrübelerime göre elestirdim zaten. Messi begniyorsa begniyor, zorla kimseyi ortamdan kopartamazsin.

Orduymus, ne ordusu be? Ordu Baykala laf sokmakla meskul.
Bu laflar başını ağrıtabilir kovboy!
Old March 10th, 2008, 06:59 PM   #204
Selcuk
Registered User

Quote:
Bu laflar başını ağrıtabilir kovboy!
hoppaaaalllaaaaa artik kendi görüsünü gecirtmek icin tehdit etmek mi lazim burada...?!?!
Old March 10th, 2008, 07:20 PM   #205
Kemalist
BANNED

Tehtit falan yok.

Sadece hatırlatma var.

Ayrıca ben görüşümü kimseye empoze falan etmek niyetinde değilim.

Bir kaç soru sordum o kadar.

İsteyen istediği gibi yazsın.

Bu arada malum cevap gelmiyor bir türlü.

Benim asıl merak ettiğim odur.
Old March 10th, 2008, 08:57 PM   #206
System_Halted
Ouch, ouch, ouch!

System_Halted's Avatar

Hatırlatmaların ve Wowturkey hakkındaki düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler ancak bu konuda hesap sormak için yanlış yerdesin.

İkincisi burası siyasi içerikli bir site değil, tanıtım sitesi, bugün sen yarın sana karşıt olanlar burayı savaş alanına çevirirse, olan bu kadar emeğe olur.

Cevaplanmasını istediğin sorularını ilgili kişilerle özel mesaj ile paylaşırsan sevinirim.

System_Halted no está en línea  
Old March 10th, 2008, 11:33 PM   #207
Kemalist
BANNED

Bu konuyu bu forumda kapatıyorum.Forumun değerli adminlerinden son bir defa rica ederek bir kaç bir şey yazmak istiyorum.

Dedimya konuyu burada son bir kez yazıyorum.Ama Flicker dahil her yerde bunların ne olduklarını anlatmaya devam edeceğiz.

şimdi bazı dostların wowturkey.com hakkında ki düşüncelerine bir bakalım.

KAFAKOPARAN @ 05 Sep 2007 06:33 am
Site admininin şuursuz şekilde AKP li olduğu açık. Yüce Ordumuza laf söyleyen ama her ne hikmetse AKP ile alakalı hiçkimseye toz kondurmayan ve sitedeki en Milliyetçi insanları AKP nin her türlü açığını sitede söyledikleri için siteden uzaklaştırma cürretinde bulunan çıkarcı ve kaşıntısı olan birinin sitesi

by Kubilay Türkyılmaz @ 07 Oct 2007 06:08 pm
Vatanını seven insanlar ne zamandan beri komunist yada kuyruk acısı ile itham edilir oldu..
Sizin gibi(akp kulları)olmaktansa vatansever komunist olmayı tercih ederim.
Madem vatnsever değilde ümmetçi iseniz,Irakta milyonlarca müslüman kardeşimiz öldürüldüğünde neredeydiniz?
Onlarda bu ümmetten değilmi?
Haaa özür unutmuşum tabi siz o ara vaatnı satmakla ve akp ye yaptığınız kulluk için ödüllerinizi ve nemalarınızı almakla meşguldunuz..
Riyakarlar ordusu,sakalı bırakıp,gümüş yüzük takarak riyakarlağın doruklarında yaşayan akp amigoları..
Bakalım öbür tarafta kime yutturacaksınız bu sahtekarlıklarınızı...

by Omer Ince @ 20 Sep 2007 04:40 pm
Sadece foto yüklemek için girdiğim, yazılan her kelimesi berbat site...

Yazılan yorumları okuduğum zaman şuna karar verdim. İster wowda olsun ister başka yerde biz tartışmasını bilmiyoruz. Evet wowun yönetiminde bazıları AKP taraftarı olabilir. Hatta zamanında tam tersi düşünceleri savunurken hidayete erip Fethullah Gülen'den el almış olma ihtimalleri de var. Ama bu bütün site denetçilerini veya bütün site üyelerini aynı kefeye koymayı gerektirmez. Orada olan herkes islamcı faşistler denmesini hiç yakıştıramadım. Bana göre hatalı yönetilen bir site hepsi bu. 100 Bin insanı yönetecek insanların biraz daha adil ve her düşünceye eşit mesafede olması gerektiğine inanırım. Sen sadece tek tarafı dinler diğerlerine söz hakkı vermezsen onun adı dalkavukluk olur forum değil.

Wowun forumlarında cumhurbaşkanı, yargı organları, ordu, muhalefet partileri hakkında küfüre varan yazılar yazmak serbest ama asla ama asla AKP yönetimine ve Fethullah Gülen'e laf söyleyemezsiniz. İsteyen Fethullah Gülen Türkiye'den neden kaçtı diye bir başlık açmayı denesin veya İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Akbil yolsuzluğu diye bir başlık açmayı denesin. Sonucu ben size şimdiden söyleyeyim. Mesajınız silinir ve siteden atılırsınız. Denemesi bedava.

Şu oldukça ilginç;

Wowu savunan arkadaşlar lütfen gerçek isimlerinizi giriniz. Hangi wow denetçisi olduğunuzu bilelim. Sitede Milliyetçilik, Laiklik ve Cumhuriyetçilik ilkelerini savunan insanlara tahammülü olmayan bir AKP fanatiği kendini ilah sanan bir zavallının altında ezilmeyin sesinizi çıkarın.

by armağan @ 05 Sep 2007 04:42 am
Site admini o tip bir forumda görüşlerini lanse edemez; Sezer isimli her konuya bakın ve yobazların ne dediğini görün. TSK'yı yıpratma yarışı, Kanal 7, STV ve Zaman kaynaklı her haber gösterildiğinde sürmekte. Sizin okuduğunuzu anlamada sıkıntınız varsa yapabilecek yok ne yazık ki. Her kulun hatası vardır şüphesiz; ancak Sn. Sezer'in görevi sırasında ufak bir hatası olmamıştır. Ayrıca Sezer'e yönelik ağır eleştirilere prim verilirken, hükümete yönelik hafif eleştirier susturulup bir süre sonra silinmektedir. Buna da bir tür beyin yıkama demek olasıdır. Herkesin dini de, siyasî görüşü de kendi saklıdır; madem Türkiye'yi tanıtmayı amaçlıyorsun, o hâlde politik konular açma... Yeterince açıklamış olduk.
Ayrıca, yeni siteyi ben kurmuyorum. Takip edecek olursanız hâli hazırda üç site mevcut ve üçü de wowturkey isimli siteden daha kaliteli olacaktır, eminim.

http://www.bizimkemer.com/index.php?...from=&ucat=18&

İşte bunlar sadece bir kaçı.Bu arkadaşın yani çarıklının vatanımızın hangi şehirinde askerlik yaptığını merak eden binlerce insan var artık.

Bütün Laik ve ilerici arkadaşları sevgiyle kucaklıyoruz.

http://ulusalguc.blogcu.com/3888603/

http://cemologyonuncukoy.blogspot.co...-gerek-yz.html

http://cemologyonuncukoy.blogspot.co...er-oluyor.html
Old March 11th, 2008, 08:38 AM   #208
Messi
Emrah, father of emos

Messi's Avatar

Allah bizi en az islamistlerden korudugu kadar, kemalist gecinenlerden de korusun. Kemalistlik nedir diye sorsam ve herkes bana bunu özel mesaj olarak cevap verse herkes baska birsey yazacak, cünkü islam gibi kemalistlige kap buluyorlar. Atatürk'ün herhangi bir ucuk idyolojisi yoktu, ülkesinin iyiligi icin calisandi, eminim bugün yine yasaya Türkiye yine en liebral ülkelerden biri olurdu cünkü bugün ne kadar liberalsen o kadar gelismissin ne demektir. Bugün AKP'nin yaptiklarini CHP yapsa bas taci ederdik, tamam AKP'den ben de killaniyorum ama adamlar calisiyor.

Ayrica "Kemalist" ben Burcu gördüm, üyelerden saklanmiyor, sitede resimleri var dedigm halde, halen ayni seyleri tekrarliyorsun. Ayrica soyadini da biliyorum, oturdugu semtide.
Sen Kemalistsin ya, sakyilacak bir seyin yok ya, buraya adini, soyadini, resmini ve adresini koyarmisin, ne de olsa Kemalistsin, sakliyacak birseyin yok.
Messi no está en línea  
Old March 11th, 2008, 04:55 PM   #209
Kemalist
BANNED

Sen beni bırak şimdi de söyle bakalım bu arkadaş askerliğini yapmış mı?

Ya da yapmadıysa ne zaman yapacak?

Bunu merak eden en az yüz bin kişi var bugün itibariyle!

Evet ben Kemalistim

Mezardan babam hortlasa ATATÜRK'e küfür etse,Türk ordusunu aşağılasa aynı tarifeyi uygularım.

Bunu Kemailst olmaktan çok daha öte ,bu ülkenin ekmeğini yediğim için yaparım.

Türkiye Laiktir Laik kalacaktır diyemeyen Şeycileri savunmasın bana kimse.

40 kere yazdırtma adama ;diyorum ki bu zatımuhterem 'Türkiye Laiktir ve Laik kalacaktır' diye başlık açıp altınada imzasını atsın

Ben bu yazıları printerdan çıktı alıp yiyeceğim

Sen Kemalistliğin tarifini yapmada bu dediklerimi yap

Sen suratını görmüş olabilirsin.İlla ki bu adamın suratını gördüğünü söyleyecek birisi olacak tabi.

Hayalet değil ki bu

Bu neyi değiştirir ki?

Adamın yaptıkları ortada.

Ayrıca binlerce üye görmemiş durumda yüzünü

Hani nerede bu kişinin yüzü, bir link verde biz de aydınlanmış olalım.

Veremezsin

Çünkü yok :

http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/

Last edited by Kemalist; March 11th, 2008 at 05:01 PM.
Old March 11th, 2008, 05:42 PM   #210
Jünyus Brütüs
aka KAFKAS

Jünyus Brütüs's Avatar

skyscrapercity.com

burada ne burc diye biri var ne de senin bahsettiğin türden şeyler oluyor. Yanlış adrestesin anlayacağın, burdaki üyelere yapacağın ithamlar sadece huzursuzluğa neden olacaktır... ille de birşeyler ispatlamaya çalışıyorsan gidip bunu muhatap kişilere, muhattap sitelerde yapabilirsin. mesela wowturkey.com

yukarıda da yazdığı gibi burası skyscrapercity.com!!!
Stylish, Erotic, Fashionable, Immortal, Cosmopolitan, Funky, Hip, Romantic, Luxurious, Sophisticated, Sexy, Innocent, Demoniac, Honorable, Heroic, Retrospective, Progressive, Ancient, Modern, Magical, Beloved, Cool, Chic, Glamourous...Feel the soul of ISTANBUL

ETERNAL ANATOLIA - The Birthplace of Civilization - The Wisdom of Entity
Jünyus Brütüs no está en línea  
Old March 11th, 2008, 05:53 PM   #211
Kemalist
BANNED

Ben söz ettiğiniz kişi buradadır demedim ki.Zaten aklı salim kişiler burada olduğu için,söz ettiğiniz kişi burada olmaz,olamaz.

Ben konuyu kapatmıştım ama MESSİ arkadaşımız bana cevap verme durumu sağlamış.

konuyla muhatap sitelere gelince;o benim işim değil.

Yapanlar yapıyor zaten

Teşekkür ederim.

Not Messi bir yazı yazarsa cevap vermeyeceğim artık.Çünkü sorularım havada kaldı.Kendisine medenice özelden bir soru yönelttim o soruyuda cevapsız bıraktı.

Last edited by Kemalist; March 11th, 2008 at 06:03 PM.
Old March 11th, 2008, 06:02 PM   #212
Messi
Emrah, father of emos

Messi's Avatar

Quote:
"40 kere yazdırtma adama ;diyorum ki bu zatımuhterem 'Türkiye Laiktir ve Laik kalacaktır' diye başlık açıp altınada imzasını atsın"
Olay bu, laflarlan süslenen bos bir laiklik. Burc seriyati isteyen biri degil, bu kadar sacma olma. Hani Futbol stadlarini dolduran sapik, lafda kalan taraftarlar olurya seninkide ondan öte degil. "Türkiye laiktir ve laik kalacak" yazacakmis Burc, vay be olay bu mu. Eger bu kadar basitse laiklik ne güzel! Burc'un yerinde ben de olsam senin gibi birisi bana "Türkiye laiktir" diye baslik ac diye gelse, ben de acmam, sirf öyle bir kisiyi dikkate almadigmi göstermek icin.

Kemalist, sen versene adini, soyadini, resmini ve adresini, hadi bekliyorum.
Askerlik isine gelince, ben de askerlik yapmadim ve son gününe kadar da yapmayi düsüpnmüyorum, belki ozamana kadar da kalkar bu olay. Ayrica yapsam da 3 haftaligina bedelli yapacagim. Askerde 15 ay yatip vatansever olunmuyor, Türkiye'nin elindeki verimsiz asker. Sabah kalk, kostur ettir, yemegini ye aksam tekrar yat! Askerlik bu mu, olustursular söyle profesyonel maasli bir ordu, 15 ay er besliyeceklerine o parayi baska birseye harcalsinlar, ARGE mesela, kendi topumuzu, tüfegimizi tamamen kendimiz üretelim.
Messi no está en línea  
Old March 11th, 2008, 06:28 PM   #213
Kemalist
BANNED

Senin Türkiyenin VERİMSİZ dediğin askerleri yıllarca PKK ile çarpışıp vatanı koruyor.Her Türk vatandaşıda askerliğini yapıyor..

Ancak haklısın Amerikan VATANDAŞLARININ Türkiyede askerlik yapması kanunlarımızda yok.

Onlar istedikleri gibi Ordumuza sayıp sövüyorlar.

Bu arada biz kendi topumuzu tüfeğimizi üretiyoruz zaten Milgem ,Aselsan

bakarsan anlarsın.

Wowun forumlarında cumhurbaşkanı, yargı organları, ordu, muhalefet partileri hakkında küfüre varan yazılar yazmak serbest ama asla ama asla AKP yönetimine ve Fethullah Gülen'e laf söyleyemezsiniz. İsteyen Fethullah Gülen Türkiye'den neden kaçtı diye bir başlık açmayı denesin veya İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Akbil yolsuzluğu diye bir başlık açmayı denesin. Sonucu ben size şimdiden söyleyeyim. Mesajınız silinir ve siteden atılırsınız. Denemesi bedava.
Burada bir hatırlatma yapayım gözden kaçmasın .Alpago Tuna yorumunu yaparken, Cumhurbaşkanlığı makamında sayın Sezer bulunmaktaydı.

http://www.bizimkemer.com/index.php?...from=&ucat=18&

Last edited by Kemalist; March 11th, 2008 at 06:35 PM.
Old March 11th, 2008, 06:44 PM   #214
Messi
Emrah, father of emos

Messi's Avatar

"Senin Türkiyenin VERİMSİZ dediğin askerleri yıllarca PKK ile çarpışıp vatanı koruyor.Her Türk vatandaşıda askerliğini yapıyor.."

PKK ile catisan askerlerimizin 500.000 kisiden olusan TSK'da ki payi ne kadardir? Yüzde 1'in üzerinde mi altinda mi?

Sene 2008 Iran kendi helikopterini üretiyor, biz bir top yapmisiz, bi de sonu neye varacak bilinmeyen MILGEM adli bir gemi.... mükemmel, azimi kapatamiyorum saskinliktan!

Ad, Soyad, adres ve resmini halen bekiyorum, lütfen!
Messi no está en línea  
Old March 11th, 2008, 07:13 PM   #215
Kemalist
BANNED

bak AMERİKALI

şimdi wowturkeyde

TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK başlığında bir yazı açacağız.

Herkesin kabul ettiği üzere Laikliğe yapılan saldırıları tartışacağız.

Bizim Amerikalı hiç müdahale etmeyecek,başlığı silmeyecekse

sana adımıda adresimide vereceğim.

VARMISIN.

Ha bak bilmediğin belli işte MİLGEM BİR GEMİ DEĞİL GEMİ İNŞAAT PROJESİNİN İSMİ
Her ay bir savaş gemisi üretiyoruz (Pendik tersanesi).Bunun dışında Sen biliyormusun Gölcük deniz kuvvetlerinde tamamı Türk mühendis ve işçisinin tamamen Türk hammadesiyle denizaltı gemisi yapıp sattığımızı.

Bilmiyorsun ki Aklın İran da
Old March 11th, 2008, 08:18 PM   #216
Selcuk
Registered User

Ya arkadaslar forumun icine ediyorsunuz valla!!! bu konuyu en iyisi özel mesajla devam tartisin...

@kemalist: buraya gelip bütün forumu karistirma! ilk olarak burada acilan ve tartisilan konulari oku bi önce o zaman tartisirsin! buraya gelip tanimadigin bazi kisilere "amerikali" veya "anti-laik" demen hakkin yok!

herkes senin düsündügünü paylasmasi lazim degil! ifade özgürlügü birsey vardir ve her kisi diger kisinin düsündügünü saygi göstermelidir...
Old March 11th, 2008, 08:32 PM   #217
Kemalist
BANNED

Bu yüzden mi sürekli adresimi istiyor?

Adresim Türkiye.Amerika değil.

Arkadaş demiş ki;
Türk ordusunda pkk ile savaşan kesim yüzde 1

Bak sana anlatayım;

Koskocaman bir 9.Kolordu Pkk ile ile mücadelede ön saflarda.Daha bunun içine Jandarma kuvvetlerini eklemedim.Özel kuvvetleri eklemedim.Hava kuvvetlerini eklemedim.

Senin matematiğinde biraz sorun var sanırım.

Yukarıda saydığım kuvvetler yüzde 1imi oluşturuyor sence?

Ayrıca bir ordu sadece cephe hareketini yürütecek birliklerden oluşmaz.

Güçlü bir ordunun yüzlerce şubesi vardır.Destek,lojistik,Araştırma,sağlık,teknolojik birimler gibi.

Kılıç kalkan oynamıyoruz.Karşımızda pkk var ve güçlü bir ordu için sen asker kısıtlamasına gidelim diyorsun.

Profosyonel ordu kurulsun diyorsun.

Bizim Amerikalı malum kişinin desteklediği hükümet,bu senin sözünü ettiğin ordunun maaşlarını verecek mi?

Daha Hangisini sayayım ki şimdi sana.

Sen şimdi bunların hepsine yüzde bir (1)diyorsun öylemi

vah vah...

Last edited by Kemalist; March 11th, 2008 at 09:19 PM.
Old March 11th, 2008, 08:53 PM   #218
Jünyus Brütüs
aka KAFKAS

Jünyus Brütüs's Avatar

Kemalist, şunu bil ki senin ve senin gibiler yüzünden karşı taraf dediklerin gün be gün güçleniyorlar. AKP'yi sevmiyor mususn? Ama onlara gerçek anlamda hizmet ediyorsun. Harbiden Atatürkçü, Laik insanlar "bizim taraf" diye betimlediğiniz tarafa sırtlarını dönmeye mecbur bırakılıyorlar. Sen ve senin gibiler yüzünden...
Stylish, Erotic, Fashionable, Immortal, Cosmopolitan, Funky, Hip, Romantic, Luxurious, Sophisticated, Sexy, Innocent, Demoniac, Honorable, Heroic, Retrospective, Progressive, Ancient, Modern, Magical, Beloved, Cool, Chic, Glamourous...Feel the soul of ISTANBUL

Old March 11th, 2008, 09:22 PM   #219
Kemalist
BANNED

Ama ben ve benim gibiler sandıkda bunlara oy vermedik

Ama ben ve benim gibiler korkup da askerlikten kaçmak için elin AMERİKASINA yalvarıp
bizi vatandaşlığa alın demedik...

Yaaaaa......
Old March 11th, 2008, 09:26 PM   #220
Jünyus Brütüs
aka KAFKAS

Jünyus Brütüs's Avatar

Quote:
Ama ben ve benim gibiler sandıkda bunlara oy vermedik
sizin bağnazlığınız yüzünden sadece sen ve senin gibi bi avuç insan kalacak geriye oy vermeyen diye çok korkuyorum

Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules