|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1261 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 262
|
Privodi se kraju izgradnja batajničkog vijadukta
|
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
![]() Bataja |
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Vuk sa Ontarija
|
GE: Batajnica-Dobanovci:
|
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
koliko sam ja razumeo oba pavca dobanovci-batajnica-NS (polu profil) se otvara negda sredinom maja. petlja Bataja i prilazni putevi još nekeh godinu dana, jel to tačno?
|
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Registered User
|
![]() Prolazio sam opet ovuda... nisam poneo fotoaparat... uradjeni su neki nosaci na ovim stubovima... sada lice na one japanske religijske spomenike... ovako nekako -
|
|
|
#1267 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Završni radovi na petlji kod Dobanovaca
|
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Registered User
|
Evo predloga nekog severnog Y na obilaznici ka Vršcu i Temišvaru.
![]() Veća slika I kad idete iz pravca NS na Banovačkoj petlji imate sledeća cvorišta. Batajnica-sever(Banovci,Belegiš, Surdul...) Batajnica-Istok (Zrenjanin, Pančevo, Smederevo, Vršac, Vatin, Temišvar) -outer ring. Batajnica-Jug. (Pančevo, Vršac,...) - iner ring. Sama petlja je delom kopija Dobanovačke petlje na E80 uz modifikaciju i naglasak na sam obilazni prsten. Sama lokacija mosta je na mestu gde je prirodno breg usečen malo pa je niži što i odgovara jer bi se put spuštao pa preko Dunava na drugu stranu. Postoji još jedan manji usek bliže 300m ka Zemunu koji bi isto mogao da posluži. Sam plan možda ima neku manju manu ako bi se radio izlaz ka Batajnici pa bi eventualno mogao da se napravi bez izlaza tj. da to bude samo Y bez petlje i izlaza/ulaza ka Batajnici a da se starim nadvožnjakom zadrži put od Batajnica do obale Dunava. ![]() Most peko Dunava bi bio neka varijacija Beške, što da ne, ili neka varijacija sa 2 pilona i nategama gde bi se sam most nagurao sa batajničke strane i padinske strane slično mostu u Mijo-u u FR, ali mislim da je ta verzija skuplja šta znam. Ili neki lučni ne bi bio problem. Dalje imo čvor sa Zrejaninskim putem pa most preko Tamiša, ispod Glogonja, i dalje se put spaja ispod Kačareva na planiranu trasu za E70 ka Vršcu i Temišvaru. To je nekih 85-90km od Batajnice do Vršca računajući i most preko Dunava. Ovo bi bio logičan sevrni deo obilaznog prstena oko BG i veza sa E-70 za autoput ka Vršcu. Pitanje je kad ovo može da se očekuje. Za jedno 20-tak godina ili pre? Last edited by edgeman; April 15th, 2012 at 03:07 PM. |
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Super Genius
Likes (Received): 16
|
Лепа идеја, али ни део од Бубањ потока до Панчева није тачно дефинисан, а северна обилазница је само у назнакама. Бојим се да ће дуги низ година Кинески мост служити као северна обилазница и да ће транзит тутњати кроз Земун...
|
|
|
#1270 |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
20 godina sigurno, ako nas ne strefi neki finansijski shok bericet niotkuda, kao arape.
|
|
|
#1271 | |
|
Vuk sa Ontarija
|
16.04.2012 16:51
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by CrazySerb; April 16th, 2012 at 07:06 PM. |
|
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Registered User
|
E kukala nam majka sa ovim socijalistima,zaposljavaju preko veze i sakom i kapom.Ova plava levo je ona sto je bila u "Velikom Bratu",splavusa ,bivse udata za onog odbojkasa Skorica!Cime li je ta zasluzila da je Mrka zaposli i stavi odmah do sebe.Zivo me interesuje na kom konkursu je pobedila?
![]() Ne mogu socijalisti da pobegnu od sebe i svog hohstaplerskog vladanja ,pa to ti je.A ovamo mi drobe o velikoj brizi za narod,a zaposljavaju ,prijateljice,surnjaje,svastike,s oprostenjem ,svalerke i sl.
|
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Pa mora pre izbora da se zavrsi. Videcete da se zavrsni radovi biti skrnavi...
|
|
|
|
|
|
#1274 | |
|
Strogi Strojar
|
Quote:
|
|
|
|
#1275 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Pa ja sam oduvek bio protiv koalicije sa njima,jer odlicno pamtim 90te,ali...na kraju krajeva,sta mislis sa kim bi ovi ""drugi"pravili koaliciju,pa Toma je spreman da preda Dacicu,mnogo veci kolac vlasti nego sto bi Dacic mogao i da sanja sa Botom,samo kad bi bio u prilici. Valjda sam dokazao ovde da nemam nikakav problem da kritikujem sve sto ne valja i da pohvalim sve sto valja,bez obzira da li su na vlasti "moji"ili "tvoji"(ovo "tvoji"nisam mislio konkretno na tebe,vec pricam uopste. Ajd'pozdrav,vec smo mnogo otisli off.
|
|
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Ljudi, manite se politike, nije vam ovo forum za to.
Nego, jel ovo sto vidite na slikama lici na nesto sto bi trebalo da bude zavrseno & pusteno u saobracaj za otprilike dve nedelje ? |
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Strogi Strojar
|
Poluprofil ce biti gotov,po nasem pravilu izlivaju i temelje za druge mostove u sektoru broj 5.
Situacija je nategnuta u bataji dok ne znam za sektor 5,ali verovatno je tamo isto. Zvanican rok za bataja-dobanovci u punom profilu je kraj godine.
|
|
|
#1278 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Београд, Србија, УМП, заобилазница, обилазница, belgrade, beltway, beograd, loop, obilaznica, polu-autoput, ring road, serbia, srbija, ump, zaobilaznica |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|