|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#401 | |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
Quote:
edit:sice ako nad tym rozmyslam,tak pripadnym obchvatom sa urcite situacia v PK zlepsi a dostat sa autom aj cez mesto by nemusel byt taky problem ako teraz,ked sa v kolonach stoji v spicke v podstate od nadjazdu na Pezinsku babu pri Vinosadoch az po Tesco.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Asi tak. Park 'n Ride je na rovnakej strane ako buduci obchvat Pezinka (ktory sa mal zacat stavat v roku 2007) takze nebude problem na jeho napojenie.
|
|
|
#403 | |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Quote:
Na druhej strane, je logicke ze RJ ak chce viac cestujucich tak istu sucinnost poskytne. |
|
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#405 | |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#406 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#407 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#409 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
osobne sa mi tiez pacila ta povodna verzia fasady..lebo toto vyzera pre mna ako nejaka nemocnica..a to kruhove okienko tam hore akosi nechapem..to, ako keby zilinsku stanicu zateplili a namalovali na nejaku marhulkovu..
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
Moderator
|
Ak sa celá stanica zrekonštruuje v tomto duchu, tak to bude veľká škoda. Vyzerá to skoro ako zateplený panelák.Debatu o filiálke som presunul do železničného threadu: http://www.skyscrapercity.com/showth...97441&page=199 |
|
|
|
|
|
#411 |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 117
|
co ja viem, mne sa tato reko praveze paci ... a fakt cakam kedy zrekonstruuju aj samotnu stanicu, lebo tam musia byt obrovske tepelne straty ..
|
|
|
|
|
|
#412 |
|
Registered User
|
Mne tiež. Predstavil som si stanicu zrekonštruovanú v tomto duchu a len jej to pomôže. Teraz vyzerá hrozne.
|
|
|
|
|
|
#413 |
|
Moderator
|
No ja by som bol rád, keby tá stanica vyzerala farebne a hmotovo aj po rekonštrukcii v zásade tak isto ako dnes. Len by boli použité nové materiály. Pre mňa je toto asi najkrajšia stanica na Slovensku. Treba sa tam ísť pozrieť, jasné že teraz to vyzerá strašne kvôli neúdržbe, ale architektonicky má podľa mňa hodnotu. Ak to prerobia tak ako tú administratívnu budovu, tak úplne stratí svojho ducha.
|
|
|
|
|
|
#414 |
|
Registered User
|
ta stanica je vyborna na Slovenske pomery presne ako pises.Ja by som vyzdvihol hlavne jej infrastrukturu v okoli,teda nadchody pre pesich ponad najblizsie dopravne tepny,v podstate dostatocne nadimenzovane parkovisko pred stanicou(aj na dnesne pomery,vzdy som tam zaparkoval ked som potreboval),a to bolo navrhovane za komacov,hned vedla je jednoduchy a dobre fungujuci autobusovy terminal,a cela stanica je naozaj velkorisa aj priestrovo.Co sa mi ale nepaci je prave jej farebnost.Nehovorim ze vsetko musi byt teraz sklo a beton,ale chce to nieco sviezejsie,pretoze tato hneda na mna posobi strasne depresivne,a to nie je len o tom ze by to bolo spinave alebo neudrziavane,su tam jednoducho take materialy.Ta administrativa je praveze dost v pohode,a ak by sa podobne materialy a farebnost pouzili aj na stanicu ,tak si myslim ze by vyzerala velmi dobre,pretoze stavba samotna je po vsetkych strankach nadcasova.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#415 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
no to parkovisko je podla mna nedostatocne uz od 7dmej rano je plne do posledneho miesta a poznam aspon 8 ludi co parkuju pravidelne cez krizovatku pri nejakom urade lebo pri stanici sa neda a nasadnu na vlak a idu do prace,uz teraz je to prakticky PaR parkovisko pre ludi ktorym sa neoplati ist kazdy den do prace autom a idu vlakom alebo busom
|
|
|
|
|
|
#416 |
|
Registered User
|
akoze toto ano,ja som asi nebol v spicke tam,ale aj tak je to parkovisko dobre,ked si vezmes ake parkovisko mas v BA(ziadne),alebo aj pri inych staniciach,kde sa parkuje len popri cestach atd...a rozhodne by nebol problem nad nim vybudovat parkovaci dom,ak by uz malo na to dojst,napriklad pre P+R.
|
|
|
|
|
#417 |
|
Moderator
|
Podľa mňa aj tá farebnosť je súčasťou architektonickej hodnoty stanice. Keby tie materiály boli nové a čisté, tak by to nepôsobilo depresívne. Biele to síce nebude depresívne, ale bude to bezduché.
To si mal šťastie, ak si tam zaparkoval. Pre skutočné P&R by to chcelo parkovací dom, nemuselo by to byť nič náročné, stačilo by na spôsob parkovacieho domu pred Kauflandom na Trnavskej v BA, možno by sa na to mohla ale nahodiť nejaká fasáda. Problém ale je, že v špičke tá križovatka pri stanici dosť často kolabuje, takže si treba nechať trochu náskok, ak chceš ísť na vlak. ![]() Ten autobusový terminál je akože autobusová stanica a je všeličo len nie dobre fungujúca. Nástupiská sú riešené tak, že ak napríklad prší, tak dáždnik si môžeš zložiť až keď si v autobuse, lebo žiadna strecha ťa tam nechráni, v podstate to ani nie sú nástupiská, je to len chodník, na ktorom sú obyčajné autobusové zastávky, samozrejme ďaleko od hrany nástupiska. Kopa okresných miest má lepšie stanice. Takisto je dosť problém, že sú tam len tri nástupištia (rozumej tri zastávky) pre diaľkové busy, dve sú pri sebe blízko železničnej stanice (1 a 2) a tretie (18) je na opačnom konci stanice.
|
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Registered User
|
urcite,ale v prvom rade bude treba vybudovat a spustit system P+R v samotnej Bratislave a mestach ako Senec,Pezinok,Malacky, a zo smeru Samorin v dedinkach ako D.Luzna atd.Predsalen,Trnava na dochadzanie do BA uz nie je tak odkazana ako vyssie spominane mesta.
|
|
|
|
|
#420 |
|
Registered User
|
ano aj s tymto nazorom sa stotoznujem,ja som o tt pisal hlavne preto lebo tu bola dedata o tt a som porozmyslal co by prospelo konkretne tt
no a o tych mestach co si spomenul tak napriklad parkovisko v SC by som aj ja vyuzil na prestup teraz sa bojim tam nehat auto,v pezinku mam par znamich a ty velmi privitali lepsie parkovanie na stanici a mozno aj lepsi interval vlakovych spojov |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|