|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2521 |
|
Registered User
Likes (Received): 304
|
stadion vozdovca je jedan od najruznijih stadiona u Srbiji.zapadna tribina je i pristojna,severne nema,istocna je uvucena u prizemlje neke zgrade i ima samo par redova i tribina je dugacka samo nekih 40m a jos pritom pogled na teren kvare stubovi koji se nalaze na svakih 5m posto je tribina u sklopu te stambene zgrade koja je naravno plod divlje gradnje
.A jos je tuznija juzna tribina koja je potpuno nova a radjena je lucno i to takodje samo do pola i ona isto ima samo par redova i zid visok oko 3 metra!?sve u svemu...ne da ne ispunjava uefine uslove nego je stadion kriminalno los cak i za nase uslove! ovo je zapadna tribina koja je najpristojniji deo stadiona
Last edited by delija90; August 5th, 2009 at 09:45 PM. |
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Registered User
Likes (Received): 106
|
e jeste neki
.Kad vam kažem da sam pročito.To je izjavio Nenad Santrač,inače čovjek zadužen za ispunjavanje uslova UEFA-e na srpskim stadionima.Ajd da glasamo,ko je za to,da Zvezda i Partizan imaju zajednički stadion,kao Inter i Milan?Recimo Obilićev stadion .Taman tolika im posjeta
|
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Registered User
|
toliko o stadionu vozdovca i standardima uefe
|
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 200
|
Isuse, sta je to? ![]() Nego ko ne zna grb Jagodine, cisto da vidite zasto je pre izabrana crvena, nego zuta ![]()
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Registered User
Likes (Received): 106
|
Partizan ispao u kvalifikacije za Ligu UEFA-e...Lijepo je bilo vidjeti 30000 ljudi na tribinama,al je još ljepše bilo u Areni onih + 22500,ne zbog navijača,već zbog zalaganja igrača pred tolikom masom.Naš fudbal je definitivno dotakao dno dna.Šaltam na plivanje,j...š fudbal
|
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Registered User
|
Sa Jokanovicem nije ni zasluzio vise.....bilo bi dobro da u uefa ligu udje al sumljam i u to....
Sta ce Partizanu novi stadion kad ovako igra u evropi..... |
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Registered User
|
Danas sam gledao na SOS-u reportazu sa direktorom Metalca(mislim fabrike),cini mi se,povodom izgradnje stadiona u Milanovcu.Prema njegovim rijecima stadion ce imati zapadnu i istocnu tribinu,dva reflektora i pored toga reflektore na krovu zapada(inace,zapad i istok ce biti pokriveni).Imace kapacitet oko 4000 mjesta,a gradice se u tri faze.Prva ce biti zavrsena do marta.To samo ono najosnovnije,da ispune osnovne uslove.Reflektore,tek u drugoj,to znaci nikad
![]() ![]() A da,obecao je da ce se plasirati izmedju 4-10. mjesta na kraju sezone ![]()
|
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Registered User
|
i ja sam gledao isto.Ono sto je meni najzanimljivije je to da je on rekao da ce reflektori kostati oko 250 000 a da je krov najskuplja stavka.
|
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Registered User
|
![]() Ljudi znam da ima i vise nego dovoljno razloga da budemo pesimisticni povodom najava izgradnja stadiona od kojekakvih funkcionera, ali mislim da bi trebalo pruziti podrsku rukovodstvu Metalca i nadati se ostvarenju obecanog.Metalac nije krenuo da puca previsoko najavljujuci neki ogroman projekat odnosno veliki stadion.Izabrali su kapacitet koji je sasvim dovoljan za taj klub i to mesto.Nije nerealno, fabrika Metalac je uspesna firma sa ozbiljnim vlasnikom tako da nije nemoguce ostvarenje obecanja(mislim oko izgradnje stadiona a ne 4-og mesta )
|
|
|
|
|
|
#2531 |
|
BANNED
|
Stadion u Veterniku:
|
|
|
|
|
|
#2532 | ||
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Quote:
Inace,pitali ste da li ce biti pomena nove hale u KG-u skoro... Danasnji Blic: Quote:
![]() edit: Broj 4 na slici... ![]()
Last edited by sale_kg; August 6th, 2009 at 11:03 AM. |
||
|
|
|
|
|
#2533 |
|
BANNED
|
stadion fk veternik 4000 stolica:
|
|
|
|
|
|
#2534 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#2535 |
|
BANNED
|
Veternik je spojen sa NS kao i Zemun sa BG
|
|
|
|
|
|
#2536 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2538 |
|
BANNED
|
Zaboravio sam da kazem Zemun nije Beograd.......
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 200
|
Младеновац, Обреновац и Лазаревац нису никако Београд, али Земун је Београд одавно, у сваком погледу је интегрисан.
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#2540 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ako tako gledamo onda je danas najbolji "stadion" proletera sa slane bare i dodao bih đačko igralište, ali onda su nam kriterijumi u podrumu.
|
|
![]() |
| Tags |
| Србија, Црна Гора, Чика Дача, арене, српска, стадиони, arenas, arene, atletske staze, estadios, montenegro, rupa, serbia, srbija, srpska, stadioni, stadioni u poljskoj, stadiums |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|