|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#15981 |
|
Registered User
Likes (Received): 27
|
ja sam iz Rume tako da ti mogu reći da je to u sklopu igrališta
tu se nalaze svlačionise i prostorije kluba kao i kafić Soven problem Rume je što ima 5 fudbalskih klubova što je puno za grad veličine 35.000 i svi igraju 3...4. ligu i svi imaju ovakve terene mada sloven se jedini vodi kao GFK ali opet ljude iz grada to ne interesuje ova tribina je ovakva već 20 ...30 godina... tj nije ni tribina nego parče betona za sedenje na kome po utakmici bude 50 tak ljudi ...
|
|
|
|
|
|
#15982 |
|
Registered User
Likes (Received): 23
|
Jel mi to opet imamo kucu na tribinama ??
|
|
|
|
|
|
#15983 |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
Deki hvala na prosvetljenju, nadam se da se nisi osetio uvredjenim.
|
|
|
|
|
|
#15984 |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
|
|
|
|
|
|
#15985 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Vozdovac obecava, jedva cekam da vidim kako ce da ispadne. Kako stvari stoje bice to najmoderniji stadion u zemlji.
|
|
|
|
|
|
#15986 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
|
|
|
#15987 |
|
Registered User
Likes (Received): 27
|
ovo na jugu ce biti prava rugoba
3 razlicita dela tribina... mozgovi ljudi sto ovo projektuju
|
|
|
|
|
|
#15988 |
|
Registered User
Likes (Received): 250
|
Nikako mi nije jasno zašto centralni deo juga ne može da bude kao jugo-zapad...
Još je taj deo i smanjen
|
|
|
|
|
|
#15989 |
|
Registered User
|
http://www.facebook.com/media/set/?s...2557185&type=1 slike sa krova trznog centra Vozdovac..
|
|
|
|
|
|
#15990 |
|
ravangrad forever
|
http://www.facebook.com/photo.php?fb...2557185&type=3
http://www.facebook.com/photo.php?fb...2557185&type=3 http://www.facebook.com/photo.php?fb...2557185&type=3 Fino,fino....kako li ce tek izgledati kada dodje zeleni "tepih",krov se zavrsi do kraja i postave stolice......originalno sigurno.
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#15991 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Bravo za Vozdovac!E tako se pravi stadion,a ne kao ovi lelemudi u Novom Sadu,sto bi od govana da prave pitu.
|
|
|
|
|
|
#15992 |
|
ravangrad forever
|
Nemoj tako,u NS faza nikad sasvim pristojno izgleda
.
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#15993 |
|
Registered User
|
![]() Ovo je dakle apsolutna glupost. Pa kako će se gledati utakmica? Kroz stubove?!?!?
|
|
|
|
|
|
#15994 |
|
ma da bre
Likes (Received): 15
|
neke slike za ove sto nemaju fejs
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#15995 |
|
ma da bre
Likes (Received): 15
|
|
|
|
|
|
|
#15996 |
|
Obilic1389
Likes (Received): 5
|
Тачно се види разлика,кад неки стадион праве приватници ( тако рећи власници клубова)...и наше државне институције нажалост . Погледајте стадионе Вождовца и Металца...и ове остале (сем Нишког Радничког који је одличан ако буде као на рендеру). Тотална разлика у систему градње. Овај стадион Вождовца има да буде баш освежење на нашим просторима!
Не знам само из безбедносних разлога ,како ће се организовати утакмице,ове степенице и улази на стадион су доста узани,навијачке групе улазе из ТЦ на стадион,како ће их спроводити до стадиона и још доста техничких питања,али вероватно су то архитекте узеле у обзир. Али вероватно као што је неко написао пре неколико постова,власник ТЦ и инвеститор као што је проширио терен због УЕФА стандарда,тако вероватно и размишљао у вези овога. Last edited by Obilic1389; April 12th, 2012 at 09:01 PM. |
|
|
|
|
|
#15997 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
|
|
|
|
#15998 |
|
ravangrad forever
|
Polako,ipak je to stadion treceligasa na vrhu trznog centra.Postoje razlozi zasto je to tako....
|
|
|
|
|
#15999 |
|
E R R O R ! ! !
Likes (Received): 13
|
Faza nikad
E, alal ti k***c sto si ovo smislio...
|
|
|
|
|
|
#16000 |
|
Registered User
Likes (Received): 309
|
Сваком гледаоцу на Вождовцу ће у врх главе два стуба кварити поглед на терен што је подношљиво. иНаче сигуран сам да су проблем били статика,тј конструкција и простор на крову пошто се зна да паре овде нису биле проблем. У осталом ја бих радо мењао тај поглед за поглед са неког од оних ни фудбалксих ни атлетских стадиона по Србији.
Обилић је убо суштину када је реч о цивилизацијским разликама здравих приватних и корупционашко-пост-транзиционих јавних инвестиција. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Србија, Црна Гора, Чика Дача, арене, српска, стадиони, arenas, arene, atletske staze, estadios, montenegro, rupa, serbia, srbija, srpska, stadioni, stadioni u poljskoj, stadiums |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|