|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16921 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
REAL SA NIŠAVE
|
|
|
|
|
|
#16922 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#16923 | |
|
Registered User
Likes (Received): 234
|
Quote:
Комотно могу да се поставе телескопске трибине за кошарку.
|
|
|
|
#16924 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 234
|
Quote:
Quote:
Да ли се мени чини или је ово барем 20% комотније од онога што имамо на нашим стадионима?
Why Nikola Tesla was the greatest geek who ever lived. Last edited by dedonja; May 15th, 2012 at 02:21 PM. |
||
|
|
|
|
|
#16925 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Da li je moguce da se svi pitaju zasto crvene stolice, mozda zato sto je crveno boja Radnickog iz Nisa !?
Crvene stolice imaju Vojvodina, Zvezda, Napredak i sta im fali ? |
|
|
|
|
|
#16926 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Ваљда ће стадион као по рендеру бити мало шарен ...
![]() Ако ће овакве столице да уграђују , небитно какава је боја , онда феноменално !!!
|
|
|
#16927 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#16928 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Ако буде овако биће
![]()
|
|
|
|
|
|
#16929 | |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16930 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Koliko ja znam plava boja je prva boja Radnickog,mislim da je bila rasprava na nekom forumu,nisam siguran.
Crvena je navodno rezervna,ali ih vecina poistovecuje sa tom bojom. Ima mnogo klubova koji se zovu Radnicki i vecina su crveni,sem Radnickog iz Pirota, koji je belo plavi. I meni se vise sviđalo da stolice ostanu plave,jer imamo puno crvenih stadiona ali dobro to je sada manje bitno |
|
|
|
|
|
#16931 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Ма најбоље би било да промени име у Реал с Нишаву и узму бело златну боју
или још боље додају љубичасте нијансе ![]() Шалим се наравно многи стадиони немају боју столица као боја клуба ... јест да боде очи као нама који навијамо за ПФЦ што су жуто љубичанствене :ѕ али да су барем удобне као ОВЕ , и то барем исток и запад , не би марио за боју уопште !
|
|
|
#16932 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|
Najpre, kaze se Real sa Nisave, ne znam odakle ti ideja da bilo ko govori kako si ti gore napisao.
Dalje, boje Radnickog su crvena (prva varijanta od 1989. a tek treca do tada), plava (danas druga varijanta a do 1989. prva) i bela (do 1989. druga varijanta a danas treca). Sve tri boje su boje kluba. |
|
|
|
|
|
#16933 |
|
Registered User
|
Mnogo mi je glupo to sto su menjali boje prvog dresa, ako je plava bila prva treba i dan danas da bude prva.
|
|
|
|
|
|
#16934 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Ma neka skupe pare za zapadnu i krov,a sad koje su boje stolice,to je najmanji problem.Ja pokusavam da zamislim izgled stadiona za vreme svecanog otvaranja,sa sve;unakazenom atletskom,onim raspalim zapadom,bez krova na novim tribinama,i sa stranackom stokom na pasnjaku koja ponosno otvara jos jedan objekat izgradjen po "svetskim standardima"!
|
|
|
|
|
|
#16935 |
|
Obilic1389
|
Управо о овоме сам писао на маил ФК Радничком,у једном оштром тону,пре пар година,ко су они да мењају боје дреса једног клуба који од '23 носи плаву боју и онда се неко досетио да то промени у црвену??!!!! Не знам само како превасходно они који воле тај клуб и навијају за њега то могу мирно да посматрају и да присвајају то као нормално?! Где сте Мераклије сад,и не само сад него пре 20 год и више ...? То би исто било као кад би сад Ливерпул одједном носио плави дрес јер се неком дигао па је решио да му се тако више свиђа! Па тамо у нормалној земљи тако нешто не сме ни да се помисли! Овде се 100 % десила она код нас мисао,па грб је црвено бели ,ајмо да носимо црвене дресове..! А највеће успехе Раднички је остварио у плавом дресу,који треба да буде за све Нишлије светиња.
А што тиче столица,мислим да ће бити удобније од ових стандардних (које нису на преклапање),само што ће бити лакше за ломљење а то није добро јер знамо шта се догађа код нас. Њих је требало поставити само на западу и истоку,а на северу и југу обичне ...јер "ватреним" навијачима ни не требају столице,они и онако престоје целу утакмицу...уз песму и навијање. Last edited by Obilic1389; May 15th, 2012 at 08:17 PM. |
|
|
|
|
|
#16936 | |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
Quote:
glupo je uzasno a jos je gluplje sto partizan crno bele dresove prvi put nosi 1960-te godine a do tad su nosili crvene,plave i bele dresove bez trunke crnog.. |
|
|
|
|
|
|
#16937 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Sta bi od onog novog zakona o sportu? Jel ima neke privatizacije na vidiku?
|
|
|
|
|
|
#16938 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Sinoc je na SOS kanalu prikazan snimak derbija trece lige Macva - Jedinstvo Putevi (UE).
Sto se tice radova na stadionu,uradili su polovinu onoga sto nije bilo zavrseno,doduse laksi deo(bili su nosaci,samo su naslagani elementi koji su nedostajali).Sad kako vidim izlivaju nosace za ostatak posla. E sad,moje pitanje,koje sam vec postavljao,ali mi niko nije odgovorio, da li je izvodljivo da se na istoku i jugu stadiona u Sapcu naprave ulazi/izlazi za publiku(po principu,odredi se gde bi trebalo da budu,skine se lupam 6 redova,izliju se uzi,i vrate na mesto)??? Ili postoji neko drugo resenje?? |
|
|
|
|
|
#16939 |
|
Registered User
|
Cair danas, istok uzivo izgleda mnogo vece i bolje!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#16940 |
|
Registered User
Likes (Received): 70
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Србија, Црна Гора, Чика Дача, арене, српска, стадиони, arenas, arene, atletske staze, estadios, montenegro, rupa, serbia, srbija, srpska, stadioni, stadioni u poljskoj, stadiums |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|